Cele mai bune accesorii Samsung Galaxy S24 din 2024

Odată cu noul Samsung Galaxy S24 și întreaga sa gamă, vine o nouă generație de accesorii. Sunt o modalitate excelentă de a vă personaliza noul smartphone dincolo de câteva setări și fundaluri și de a duce productivitatea telefonului la următorul nivel. Ai nevoie de o durată de viață mai lungă a bateriei? Luați un power bank. Aveți nevoie de protecție? Combină-te cu o husă pentru telefon. Și multe altele!

Spigen

Spigen l-a remarcat întotdeauna în ceea ce privește durabilitatea, creând în același timp carcase care nu sunt prea voluminoase sau greoaie. The Spigen Ultra Hybrid este continuarea moștenirii mărcii. Asta înseamnă protecție militară împotriva căderilor, dar Spigen a acordat și o atenție mai mare colțurilor adăugând perne de aer.

În timp ce Spigen Ultra Hybrid nu are o protecție de ecran, marginile sunt ridicate, astfel încât, cel puțin, fața smartphone-ului tău să nu fie lovită pe teren plan. Dacă aceasta este o problemă, există o mulțime de protectoare de ecran Galaxy S24 la prețuri accesibile. Carcasa este, de asemenea, suficient de subțire pentru a nu interfera cu încărcarea wireless și PowerShare.

Spigen Ultra Hybrid pentru Galaxy S24

Cea mai bună husă pentru Galaxy S24

Spigen Ultra Hybrid pentru Galaxy S24 oferă amestecul perfect de accesibilitate și funcționalitate. Cu aspectul său minimalist, protecția împotriva căderilor de grad militar și compatibilitatea cu încărcarea fără fir, este potrivirea ideală pentru S24.

Pro

 • Subțire și accesibilă
 • Permite încărcarea fără fir
 • Selecție solidă de culori din care să alegeți
 • Designul oferă o protecție foarte bună împotriva căderii

Contra

 • Lipsa unui protector de ecran
 • Nu la fel de protectoare ca carcasele robuste

Temdan

Vorbind despre protectoare de ecran, combinația de husă Temdan și protector de ecran este o modalitate elegantă de a-ți arăta telefonul nou-nouț, protejând în același timp fiecare centimetru din Samsung Galaxy S24. Combo 2-în-1 este complet etanșat și are un grad de rezistență la praf și apă IP68. Puteți scufunda telefonul timp de 30 de minute în doi metri de apă și va continua să funcționeze.

Cu un spate dur, bare de protecție groase și perne de aer, husa Temdan este, de asemenea, destul de robustă când vine vorba de protecție împotriva căderii. Ca bonus, există creste de-a lungul părților laterale pentru a ajuta la aderență, reducând în cele din urmă șansele de a scăpa accidental telefonul.

  E-mailul Outlook lipsește din Panoul de control din Windows 11

Dacă ați luat deja o husă Galaxy S24 și aveți nevoie de o protecție de ecran mai tradițională, Natbook Screen Protector este un însoțitor excelent.

Husa Temdan pentru Samsung Galaxy S24

Cel mai bun protector de ecran Galaxy S24

23 USD 30 USD Economisiți 7 USD

Husa Temdan depășește și dincolo de chemarea datoriei, fiind o husă și un protector de ecran 2 în 1. În ciuda marginilor sale groase și a butoanelor înălțate, este încă foarte subțire și, totuși, oferă o protecție excelentă împotriva căderii, în special în jurul marginilor.

Pro

 • Protejează întregul telefon
 • Clasament de rezistență la apă și praf IP68
 • Margini groase, dar încă subțiri ca design

Contra

 • Modelul transparent nu este impermeabil

Megan Ellis / MakeUseOf

Acel design cuprinzător pe care îl au unele căști, deși sunt sigure, nu este tocmai confortabil pentru toată lumea. Dacă sunteți în căutarea unor căști care să fie la fel de sigure, Samsung Galaxy Buds 2 Pro este o idee simplă. Aceștia acceptă atât audio 3D, cât și anularea activă a zgomotului, ca să nu mai vorbim de calitatea audio de studio.

Ceea ce te va cuceri cu siguranță este cât de nelegat este Samsung Galaxy Buds 2 Pro și nu doar pentru că sunt wireless. Pentru început, împerecherea lor prin Bluetooth este aproape instantanee. În al doilea rând, rareori – dacă vreodată – trebuie să-ți spargi telefonul pentru a face o ajustare. Acest lucru se datorează faptului că căștile răspund la diferite comenzi tactile, de la ignorarea muzicii la volum. Dezactivează chiar și ANC (anularea activă a zgomotului) atunci când vorbești pentru a-i auzi pe ceilalți.

Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Cele mai bune căști pentru Galaxy S24

170 USD 230 USD Economisiți 60 USD

Securizat, confortabil și rezistent la apă, Samsung Galaxy Buds 2 Pro este grozav în aproape orice situație, chiar dacă transpirați la sală. Tehnologia sa ANC este, de asemenea, destul de impresionantă, blocând sunetele nedorite și dezactivând ori de câte ori ești prins în conversație.

  Cum se actualizează Cell Towers pe MetroPCS

Pro

 • Comenzi tactile intuitive
 • Sigur și confortabil
 • Clasament de rezistență la apă IPX7
 • Dezactivează anularea activă a zgomotului când începeți să vorbiți

Contra

 • Audio pe 24 de biți este limitat la dispozitivele Samsung

Samsung

Deoarece Samsung Galaxy S24 are încărcare wireless, de ce să nu profitați de ea? Cu încărcătorul wireless Samsung 15W Duo, nu numai că vă puteți încărca smartphone-ul, ci și alte dispozitive, cum ar fi Samsung Galaxy Watch 6. Dacă încărcați telefonul în acest fel, evitați complet uzura care apare atunci când utilizați un dispozitiv tradițional. cablu de încărcare.

Nu pierdeți nicio caracteristică a unui bloc de încărcare tradițional. Puteți profita în continuare de încărcarea rapidă, deși la 15W, spre deosebire de 25W. Nu este nevoie să te joci cu cablurile – doar arunci Galaxy S24 la suprafață, iar dispozitivul se ocupă de restul. Are chiar și un ventilator de răcire pentru a menține totul rece și un indicator LED pentru momentul în care se încarcă.

Încărcător wireless Samsung 15W Duo

Cel mai bun încărcător wireless pentru Galaxy S24

Încărcătorul wireless Samsung 15W Duo vă oferă opțiunea de a „taia cablul”, ca să spunem așa, profitând din plin de încărcarea wireless a Galaxy S24. Și cu cât de mic și compact este, nu vei avea nicio problemă să-i găsești o casă.

Pro

 • Se potrivește cu ușurință în spații mici
 • Încarcă două dispozitive simultan
 • Indicatorul LED vă anunță când se încarcă sau dacă există o problemă

Contra

 • Încărcarea rapidă este limitată la 15W

Anker

Bateria Samsung Galaxy S24 este vizibil mai bună decât ultima generație și vă va ajuta să treceți printr-o tură întreagă fără a avea nevoie de încărcare. Cu toate acestea, atunci când nu există nicio priză la vedere, Anker Nano Power Bank poate fi un salvator într-o situație dificilă. Și partea cea mai bună? Se potrivește în palmă, făcându-l incredibil de convenabil oriunde te duci.

Fiind ușor și având un USB-C încorporat, puteți pur și simplu să introduceți Anker Nano Power Bank în telefon și să continuați să îl utilizați. Mai important, are o capacitate respectabilă de 5.000 mAh și acceptă încărcare rapidă de 22,5 W, care se ridică la aproximativ jumătate de încărcare completă. Poate fi mic, dar cu siguranță este puternic.

  Cum să resetați din fabrică Chromebookul

Anker Nano Power Bank (Tip-C)

Cel mai bun Power Bank pentru Galaxy S24

Anker Nano Power Bank este definiția „mic, dar puternic”. Fiind de buzunar și având o capacitate de 5.000 mAh, acesta este o alegere excelentă pentru completarea Galaxy S24 atunci când vă aflați într-o situație dificilă.

Pro

 • De buzunar
 • Încărcare rapidă de 22,5 W
 • Capacitate bună a bateriei pentru dimensiunea sa
 • Accesibil

Contra

 • Nu vă va încărca telefonul la capacitate maximă

FAQ

Î: Galaxy S24 vine cu un încărcător de perete?

Nu, Samsung Galaxy S24 nu include încărcător de perete, deși încă primești cel puțin un cablu de încărcare USB-C.

Î: Galaxy S24 vine cu o mufă pentru căști?

Nu, Samsung Galaxy S24 nu are o mufă pentru căști de 3,5 mm, o caracteristică pe care compania a renunțat la produsele sale emblematice de la Galaxy S20. Nu ești fără opțiuni, totuși; fie luați un adaptor de 3,5 mm la USB-C, fie cumpărați o pereche de căști fără fir.

Î: Trebuie să folosesc Galaxy Buds cu Galaxy S24?

Nu, în timp ce Galaxy Buds și cel mai recent Galaxy Buds 2 Pro sunt destul de impresionante, puteți folosi aproape orice pereche doriți. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, accesați ghidul nostru despre cele mai bune căști wireless adevărate pentru câteva idei. Cu toate acestea, căștile Samsung includ funcții care sunt disponibile exclusiv cu smartphone-urile Samsung.

Î: De ce putere am nevoie pentru încărcătorul meu Galaxy S24 pentru ca acesta să se încarce cel mai bine?

Pentru a vă încărca Samsung Galaxy S24 în cel mai rapid mod posibil, aveți nevoie de un încărcător care produce 25 W, care este, de asemenea, maximul pe care telefonul îl acceptă și pentru încărcare rapidă. Vă puteți aștepta să încărcați bateria la 50% în 30 de minute.