Cele mai bune 5 funcții Microsoft Teams pentru întâlniri online

Microsoft Teams este un instrument excelent pentru întâlniri, dar pentru mulți utilizatori, o întâlnire este pur și simplu un apel video. Abia când trebuie să efectueze apeluri video și se confruntă cu diversele limitări care vin cu instrumentele simple de apeluri video, înțeleg că este nevoie de o soluție mai sofisticată, cum ar fi Microsoft Teams.

Modul întunecat Microsoft Teams

Cele mai bune 5 caracteristici Microsoft Teams

Dacă ați auzit multe despre Microsoft Teams, dar nu sunteți sigur ce caracteristici are care îl fac mai bun decât alte instrumente de întâlnire online, parcurgeți lista de mai jos pentru a afla.

1. Programarea întâlnirilor și invitații

Întâlnirile ad-hoc sunt ușor de organizat în toate instrumentele de întâlnire online, dar programarea este mai avansată. Când este programată o întâlnire online, ora și data nu sunt singurele informații care trebuie partajate. Un link către întâlnire pe care utilizatorii pot face clic trebuie, de asemenea, distribuit.

În teorie, probabil că puteți partaja linkul către o întâlnire când este timpul să înceapă, dar este plictisitor și vă va lua timp departe de întâlnire. Cu Microsoft Teams, puteți crea o invitație și o puteți trimite tuturor. Această invitație poate fi actualizată oricând aveți nevoie și va conține un link către întâlnire. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să facă clic pe butonul Alăturați-vă.

  Cum să activați modul întunecat pe iPhone și iPad

2. Camerele de evaziune

Camerele de lucru este o caracteristică relativ nouă în Microsoft Teams. Camerele de lucru sunt create dintr-o întâlnire care este deja în desfășurare, iar participanții sunt un subset al tuturor participanților la întâlnire.

Sălile de întâlnire permit tuturor participanților la o întâlnire să rămână în întâlnire, dar să își creeze propriile subîntâlniri separate în cadrul acesteia. Ei se pot deplasa între camere diferite și se pot întoarce la întâlnirea principală după cum este necesar.

Gândiți-vă la asta ca la o întâlnire mare în care membrii se împart în grupuri mai mici pentru a discuta ceva și ocazional revin pentru a se alătura altora. Breakout Rooms este o versiune virtuală a acestui exercițiu.

3. Mod prezentare: partajarea ecranului și controlul solicitărilor

Majoritatea instrumentelor de apelare video permit partajarea ecranului, chiar și cele care rulează pe platforme mobile, dar partajarea unui ecran adesea nu este suficientă într-o întâlnire.

Microsoft Teams are un mod de prezentare sofisticat care permite utilizatorilor să prezinte o prezentare PowerPoint, să-și vadă notele de diapozitive și să controleze ce diapozitive poate vedea și naviga în timpul prezentării.

Modul de partajare a ecranului permite utilizatorilor să solicite controlul și să controleze de la distanță ecranul celuilalt utilizator sau aplicația pe care o partajează. Pe lângă cererea de control, un prezentator poate, de asemenea, să predea controlul unui utilizator în mod voluntar prin intermediul funcției Acordare acces.

Modul de prezentare Microsoft Teams

4. Fundaluri și fundal estompat

Dacă nu aveți un birou configurat acasă sau doriți să blocați alte persoane în fundal în timpul unui apel video, estomparea fundalului sau adăugarea unui fundal personalizat va face treaba.

  Legile comune privind confidențialitatea datelor și abrevierile aferente explicate

Microsoft Teams oferă această caracteristică nativ și este excelentă. Poate detecta o persoană cu acuratețe, o poate izola de fundal și o poate estompa sau înlocui complet. Funcția este disponibilă numai pentru aplicațiile desktop și nu pentru aplicația web Microsoft Teams.

5. Înregistrări și transcrieri

Întâlnirile desfășurate în viața reală, de exemplu, cu membrii toți prezenți fizic într-o sală, sunt organizate pe agende și sunt urmate de întâlniri. Cu întâlnirile online, nu există niciun motiv să nu mai folosiți oricare dintre aceste instrumente dacă vă ajută mai târziu.

Microsoft Teams nu numai că permite utilizatorilor să înregistreze o întâlnire, ci poate genera și o transcriere pentru întâlnire. Desigur, această caracteristică particulară necesită o licență de întreprindere, dar transcrierea este destul de precisă și nimeni nu trebuie să o creeze manual.

Înregistrați întâlnirea Microsoft Teams

Concluzie

Aceasta este o listă scurtă a funcțiilor Microsoft Teams pentru întâlniri. Întâlnirile sunt doar o parte a aplicației; oferă, de asemenea, programarea schimburilor, o soluție extinsă de apelare și o configurație excelentă de colaborare. Este posibil să găsiți instrumente de întâlnire care oferă caracteristici similare sau oarecum comparabile cu Microsoft Teams, dar alternativele sunt de obicei centrate pe întâlniri și nu au nimic altceva de oferit în afara conferințelor web.