12/04/2023

Cele mai bune 5 clicuri automate pentru Mac

Recomandări cheie

  • Auto Clicker pentru Mac de la MurGaa permite clicuri infinite și întârzieri personalizabile între clicuri. Merita pretul pentru controlul si versatilitatea pe care le ofera.
  • Mac Auto Mouse Click by MurGaa automatizează sarcini complexe făcând clic și mutând cursorul în locații preprogramate. Este ideal pentru sarcini de clic repetitiv.
  • Mac Auto Clicker de la FileHorse este un clic automat gratuit care vă permite să setați numărul de clicuri și timpul dintre clicuri. Este nevoie de câțiva pași suplimentari pentru a funcționa pe versiunile mai noi de macOS.

Un clic automat este un program care modifică modul în care computerul interpretează clicurile mouse-ului. Vă poate permite să faceți clic pe butoane de mai multe ori cu un singur clic sau să efectuați clicuri preprogramate în numele dvs. Prin ajustarea setărilor și chiar prin crearea de macrocomenzi în program, puteți utiliza un clicker automat cu jocuri video bazate pe clic și puteți finaliza sarcini repetitive cu clicuri grele.

Am adunat mai jos o listă cu clicurile noastre automate preferate pentru Mac. Citiți pentru a găsi cel mai bun dispozitiv de clic automat pentru nevoile dvs. de clic!

1. Auto Clicker pentru Mac

Auto Clicker pentru Mac a fost dezvoltat de MurGaa, o companie care de fapt a produs mai multe dispozitive de clic automate pentru Mac de-a lungul anilor, despre care am scris mai jos un altul.

Puteți seta Auto Clicker pentru Mac să efectueze un număr infinit de clicuri oriunde ați plasa cursorul și ca acele clicuri să înceteze numai atunci când le opriți manual. Această oprire și pornire poate fi realizată cu butoanele din Auto Clicker sau apăsând butonul din mijloc al mouse-ului (dacă aveți unul) sau o comandă rapidă de la tastatură pe care ați configurat-o în program.

Auto Clicker pentru Mac vă permite să configurați cât timp trece între fiecare clic introducând întârzierea în secunde și milisecunde. Așadar, îl puteți configura să facă clic de 50 de ori în 50 de secunde sau să aibă loc 50 de clicuri într-o secundă, dacă setați corect întârzierea în milisecunde.

Această aplicație vă permite, de asemenea, să setați numărul maxim de clicuri pe care doriți să le aveți, ceea ce este grozav cu jocurile bazate pe clicuri care vă închid sau vă interzic dacă faceți clic pe o anumită cantitate într-un interval scurt de timp. Verificați termenii și condițiile unui joc pentru a afla despre orice limite de clic pentru a evita interzicerea și setați Auto Clicker pentru Mac în consecință!

De asemenea, puteți activa și dezactiva sunetele de clic în Auto Clicker pentru Mac și puteți seta clicurile să fie clicuri obișnuite sau clicuri de comandă, cunoscute și ca clicuri secundare, pe Mac.

  Ce este o strategie de brand și cum să construiești una care să iasă în evidență?

Auto Clicker pentru Mac are o perioadă de probă gratuită, dar după aceea costă 6,54 USD pentru șase luni de utilizare pe un singur Mac. Există clicuri automate gratuite pentru Mac pe care le puteți găsi mai jos, dar cantitatea de control și versatilitatea pe care aceasta le permite ar putea face ca merită să plătiți.

Dacă doriți mai multe modalități de a vă folosi Mac-ul în mod eficient, luați în considerare verificarea ultimei comenzi rapide pentru macOS.

Descarca: Auto Clicker pentru Mac (Este necesar un abonament, este disponibilă o perioadă de încercare gratuită)

2. Mac Auto Mouse Click

Celălalt dispozitiv de clic auto MurGaa care ne place foarte mult este Mac Auto Mouse Click. Acest lucru nu face doar clic pentru dvs., ci vă mută și cursorul în locații preprogramate. Prin urmare, Mac Auto Mouse Click poate ajuta la automatizarea unor sarcini complexe.

Să presupunem că încărcați multe fișiere într-o bază de date online, unde faceți clic pe aceleași butoane mereu. Puteți configura o serie de acțiuni în Mac Auto Mouse Faceți clic pe fișierele selectate și faceți clic pe acele butoane pentru dvs. Configurarea acțiunilor nu necesită cunoștințe de codare sau programare. Doar mutați cursorul acolo unde aveți nevoie, spuneți Mac Auto Mouse Click pentru a înregistra locația respectivă cu o tastă rapidă și setați tipul de clic pe care doriți să se întâmple în acea locație în program.

Puteți muta acțiunile în sus și în jos în listă pentru a modifica atunci când se întâmplă și puteți edita sau șterge acțiuni după cum credeți de cuviință. Tipurile de clicuri pe care le puteți introduce în acest clicker automat sunt clicuri de comandă și obișnuite, clicuri duble, clicuri din mijloc și clicuri Shift, plus unele capacități de tastare automată a textului.

Deși este incredibil de util pentru sarcinile cu clicuri repetitive (și pot fi multe dintre acestea), Mac Auto Mouse Click ar putea fi puțin complex dacă doriți doar să faceți clic într-un singur loc de mai multe ori sau doar să faceți clic ocazional pe ecran pentru a vă păstra Mac. de la culcare.

Acest software are, de asemenea, o perioadă de probă gratuită, dar costă în rest 9,87 USD pentru șase luni de utilizare pe un singur Mac. Controlul și automatizarea pe care le permite acest clicker automat pentru Mac ar putea merita total acel preț pentru dvs. sau ar putea fi mai mult decât aveți nevoie.

Descarca: Faceți clic pe Mac Auto Mouse (Este necesar un abonament, este disponibilă o perioadă de încercare gratuită)

3. Mac Auto Clicker

Un clic automat gratuit pentru Mac pe care l-am recomanda este Mac Auto Clicker de la FileHorse. La fel ca Auto Clicker pentru Mac, Mac Auto Clicker va face clic până când opriți programul sau până când atinge un anumit număr de clicuri pe care l-ați setat pentru el.

  13 cursuri online pentru a vă ajuta să deveniți un manager de produs certificat

Mac Auto Clicker are o opțiune de pornire întârziată pe care o puteți seta, totuși, pentru a vă asigura că aveți timp să plasați cursorul în locul potrivit înainte de a începe să dea clic. De asemenea, vă permite să setați o limită de timp pentru clicul automat, dacă doriți să opriți programul în acest fel.

La fel ca și alte clicuri automate din această listă, puteți seta timpul dintre clicuri și timpul dintre grupurile de clicuri în Mac Auto Clicker. Totuși, nu trebuie să știți numărul exact de milisecunde pe care îl doriți. Puteți seta viteza de clic pe o scară între Foarte lent și Foarte rapid pentru o personalizare mai rapidă și o configurare mai simplă. Dacă doriți precizia introducerii unui număr exact de secunde și milisecunde, aceasta este încă o opțiune în acest clicker automat pentru Mac. Pur și simplu nu este necesar, deoarece programul oferă o altă opțiune.

Mac Auto Clicker pare să funcționeze în principal în macOS Yosemite și mai devreme. FileHorse oferă instrucțiuni despre cum să funcționeze Mac Auto Clicker pe versiunile ulterioare de macOS, dar pentru a face acest lucru necesită câțiva pași suplimentari.

Cu toate acestea, Mac Auto Clicker oferă la fel de mult ca Auto Clicker pentru Mac și este gratuit. În cartea noastră, a face un pic mai mult de lucru pentru ca acesta să funcționeze pe Mac pare un mic inconvenient pentru un clic automat excelent.

Descarca: Mac Auto Clicker (Gratuit)

4. iMouseTrick

Dacă sunteți în căutarea unui clicker automat foarte simplu pentru Mac-ul dvs., iMouseTrick este instrumentul de clic automat pentru dvs. iMouseTrick vă permite să setați numărul de clicuri dorite (inclusiv un număr infinit de clicuri), precum și timpul dintre clicuri. Vă permite chiar să setați o numărătoare inversă înainte de a începe.

Acestea sunt toate caracteristicile sale, totuși, în afară de opțiunile pentru a ascunde fereastra iMouseTrick și pentru a întrerupe clicurile acesteia atunci când treceți cu mouse-ul peste fereastră. Prin urmare, este un instrument de clic automat pentru Mac foarte ușor de utilizat — de obicei setați valorile dorite făcând clic și trăgând pe scale ale căror valori maxime le puteți ajusta introducând numere noi pentru ele. Dar dacă doriți comenzi rapide ale tastelor rapide pentru oprirea și pornirea clicurilor sau alte opțiuni mai avansate, iMouseTrick, din păcate, nu le are.

iMouseTrick este totuși gratuit și, în simplitatea sa, poate fi tot ceea ce aveți nevoie. Îl recomandăm celor care caută un dispozitiv de clic automat pentru Mac-ul lor fără prea multe bibelouri și oricui poate fi puțin provocat tehnologic sau tehnofob din când în când.

Descarca: iMouseTrick (Gratuit)

  Previzualizează imagini și schimbă datele EXIF ​​cu Photo Data Explorer

5. DwellClick

Clickerele automate sunt grozave pentru multe jocuri pe calculator, dar pot fi și instrumente grozave dacă clicurile vă rănește adesea mâinile sau vă este greu fizic. Prin reducerea cantității pe care trebuie să faceți clic, un clic automat pe Mac poate reduce durerea și efortul de utilizare a computerului.

DwellClick duce acest lucru un pas mai departe, permițând funcționarea fără clic a computerului dvs. Pur și simplu porniți programul, îndreptați cursorul undeva cu mouse-ul sau trackpad-ul și așteptați un moment—DwellClick dă clic în numele dvs.

DwellClick nu numai clicuri regulate, clicuri de comandă și clicuri duble, ci poate face clic și trage pentru dvs. Astfel, puteți muta ferestrele în jurul ecranului și trageți fișierele în foldere fără a fi nevoie să țineți apăsat mouse-ul. De asemenea, puteți trage și redimensiona lucrurile! Pentru a accesa aceste opțiuni, trebuie doar să apăsați tasta Fn de pe tastatură când DwellClick este activat și să selectați tipul de clic dorit din panoul pop-up. Preferințele pot fi, de asemenea, setate pentru a activa și dezactiva anumite clicuri și funcții în acest clicker automat pentru Mac.

De asemenea, puteți seta o tastă de pe tastatură să acționeze ca un clic de mouse pentru dvs. și chiar să activați opțiunile hands-free dacă utilizați un tracker pentru a naviga pe computer sau mouse-ul Mac-ului dvs. nu funcționează. DwellClick oferă, de asemenea, o mulțime de indicii vizuale și audio pentru a vă anunța că s-a întâmplat un clic sau o glisare, dacă doriți sau aveți nevoie de asta.

Creatorul lui DwellClick a încetat să mai actualizeze dispozitivul de clic automat, așa că, deși funcționează cu proprietățile actuale macOS, acestea nu vor fi adevărate în viitor. De asemenea, nu veți putea obține ajutor cu DwellClick dacă descoperiți că aveți probleme cu acesta, deoarece nici aplicația nu mai este întreținută.

Partea bună a acestui lucru este că DwellClick este acum complet gratuit și, din nou, încă funcționează în prezent ca un clicker automat pentru Mac. Trebuie doar să descărcați fișierul cheie de licență când descărcați aplicația și veți putea reduce cantitatea de clic pe care o faceți (deși poate nu faceți clic rapid) și veți economisi mâna și mouse-ul un efort de acum înainte.

Descarca: DwellClick (Gratuit)

Există o mulțime de clicuri automate grozave pentru Mac

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun clicker automat pentru Mac pentru a juca jocuri sau pentru a ușura sarcinile repetitive, există o mulțime de opțiuni grozave. Cele cinci pe care le-am enumerat mai sus sunt preferatele noastre, fiecare având caracteristici diferite care ne-au economisit timp și ne-au scutit de multe clicuri.

Sperăm că puteți găsi dispozitivul de clic automat potrivit pentru dvs. și Mac-ul dvs. în lista de mai sus și abia așteptăm să aflăm cum v-a ajutat scorul sau viteza de introducere a datelor în viitor!

x