Cum să vă revendicați pagina de artist pe Apple Music

Unul dintre pașii finali în lansarea muzicii ca artist nou este revendicarea profilurilor dvs. de artist pe platforme mari de streaming precum Apple Music. Acest lucru vă va permite să personalizați și să lustruiți profilul dvs. de artist, precum și să vizualizați și să gestionați o varietate de funcții.

Pentru a evita imaginile de profil generate aleatoriu și absența informațiilor pe care fanii dvs. le pot dori, revendicați pagina de artist Apple Music cât mai curând posibil.

Cum să obțineți muzica pe Apple Music

S-ar putea să vă întrebați cum încarci exact melodii în Apple Music ca artist, în primul rând. Răspunsul este lansarea muzicii prin intermediul unei companii de distribuție. Există o mulțime de companii de distribuție care oferă caracteristici distincte și modele de prețuri pe care veți dori să le analizați înainte de a vă lansa muzica.

Unele, precum LANDR, oferă chiar instrumente AI pentru a vă îmbunătăți muzica. Pentru informații suplimentare despre cele mai bune companii de distribuție de muzică, vedeți cum să vă obțineți muzica pe Apple Music ca artist. Când încărcați și lansați o piesă prin intermediul companiei dvs. de distribuție, aceasta va apărea de obicei în Apple Music (și în multe alte platforme) aproximativ 14 zile lucrătoare mai târziu.

Cum să vă revendicați pagina de artist Apple Music

După ce ați așteptat cinci zile lucrătoare de la data lansării muzicale, puteți începe procesul de revendicare a paginii dvs. de artist Apple Music.

  Convertiți MKV în MP4 cu aceste 11 instrumente online

Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 • Utilizare acest link Apple Music for Artists pentru a solicita acces la pagina dvs. de artist. Acest lucru va solicita un ecran de conectare.
 • Introduceți e-mailul și parola ID-ul Apple; dacă nu aveți unul, va trebui să creați unul. Este posibil să fiți întrebat dacă aveți încredere în browserul dvs. pe următorul ecran; selectați opțiunea Trust Browser pentru a continua. Acum, ar trebui să fii în ecranul Găsește un artist.
 • Introduceți numele artistului sau introduceți adresa URL iTunes sau Apple Music a uneia dintre melodiile, albumele sau paginile dvs. de artist. Puteți găsi această adresă URL pe site-ul web al Apple Music, prin aplicația sau site-ul web iTunes și chiar pe site-ul web al companiei dvs. de distribuție.
 • De asemenea, poți să dai clic pe cele trei puncte de lângă piesa, albumul sau numele artistului și să selectezi Partajare pentru a copia adresa URL în clipboard. Apoi, inserați-l în bara de căutare. Acesta ar trebui să vă conecteze la profilul corect al artistului, iar numele va apărea în partea de sus.
 • Introduceți toate informațiile despre artist pe care le aveți la dispoziție, astfel încât Apple Music să poată verifica că sunteți de fapt artistul sau parte din echipa sa. Informațiile relevante includ informații personale, acces la conturile dvs. de rețele sociale, compania de distribuție pe care ați folosit-o și informații de etichetare și de gestionare, dacă este cazul.
 • Apăsați pe Trimiteți în colțul din dreapta jos după ce ați terminat pentru a trimite cererea de acces.
 • Revendicarea paginii dvs. de artist Apple Music pe telefon

  Un alt mod în care vă puteți revendica pagina de artist Apple Music este prin intermediul Aplicația Apple Music for Artists pe telefonul tau. După ce ați descărcat aplicația și v-ați conectat cu ID-ul Apple, apăsați butonul Solicitați acces pentru artist. Apoi, găsiți adresa URL, completați informațiile și trimiteți solicitarea, așa cum este descris mai sus.

    Cum se face upgrade la VMware Workstation Pro v15.5.7 la v16?

  Solicitarea dvs. va fi supusă unei examinări timp de câteva zile lucrătoare. Dacă totul merge bine, atunci vei avea acces la toate funcțiile disponibile pe Apple Music for Artists.

  Personalizarea profilului de artist Apple Music

  După ce v-ați revendicat profilul de artist, puteți edita imaginea de profil și informațiile despre artist și puteți accesa alte funcții unice.

  Acestea includ:

  • Analize pentru muzica ta
  • Opțiunea de a încărca versuri
  • Elemente promoționale personalizabile (cum ar fi videoclipuri sau repere)
  • Gestionarea contului (gestionați solicitările de acces la cont pentru echipa dvs.)

  Profită la maximum de personalizarea paginii tale de artist și de utilizarea celorlalte instrumente oferite pentru a-ți stimula, rafina și susține în continuare călătoria artistică.

  Revendicați-vă profilul de artist astăzi

  După ce ați lansat muzica pe Apple Music printr-o companie de distribuție, utilizați site-ul web sau aplicația Apple Music for Artists pentru a vă revendica profilul de artist. Tot ce aveți nevoie este o adresă URL a lucrării dvs. și informații relevante despre artist pentru a finaliza procesul de verificare.

  Odată ce recenzia dvs. este acceptată, modificați imaginea de profil, informațiile despre artist și multe altele, astfel încât să vă puteți exprima viziunea artistică și să intrați în legătură cu fanii pe Apple Music.