Cele mai bune 11 instrumente de scriere AI pentru generarea optimizată de conținut

Instrumentele de scriere AI au făcut furori în lumea creării de conținut, combinând arta de a scrie cu puterea științei.

Scrisul este, fără îndoială, o artă, dar atunci când se îmbină perfect cu știința, poate produce conținut captivant care rezonează cu publicul tău.

Știința despre care vorbim aici este inteligența artificială.

Era ei este peste noi și se îmbunătățește constant pentru a ne îmbunătăți viața.

Dar, de multe ori, am văzut oameni ridiculizându-l împreună cu progresele sale.

Ei bine, inteligența umană este într-adevăr de neegalat pentru că avem un suflet, emoții, durere și suferințe, ceea ce ne face să scriem din inimă. La asta nu te poți aștepta niciodată de la mașini sau AI decât dacă oamenii de știință găsesc o modalitate de a crea un suflet și de a controla viața și moartea, ceea ce, în opinia mea, este imposibil.

Prin urmare, nu este nevoie să ne gândim la AI ca la o amenințare sau un competitor direct, prieteni.

În schimb, îl puteți folosi pentru a genera conținut clar, fără erori și atrăgător.

Dar,

Sau puteți spune cum este implementată AI în scris.

Chestia este că marketingul de conținut este în plină expansiune în aceste zile. A Forrester Raportul spune că aproximativ 10 miliarde de dolari a fost suma cheltuită de agenții de marketing din SUA în 2016 pentru conținut. Și numărul nu pare să scadă niciodată.

Aceasta înseamnă că în fiecare an este produs o mulțime de conținut, ceea ce necesită cercetări riguroase, timp și eforturi din partea copywriterilor pentru a crea și a furniza conținut de înaltă calitate care poate face diferența în viața publicului lor.

De ce ar trebui să luați în considerare utilizarea instrumentelor AI în strategia dvs. de conținut?

O copie bună câștigă clienții.

Dacă produceți conținut de calitate și relevant pentru publicul dvs., ei îl consideră interesant și vor să citească mai multe de la dvs. Și creează un efect de undă pentru a atrage mai multă audiență pentru marca dvs.

Acesta este modul în care construiți autoritatea mărcii și, odată ce aceștia au suficientă încredere în dvs. și găsesc ofertele dvs. interesante, este o șansă mare ca ei să se transforme în clienți.

Creșterea veniturilor 📈

Punctul explicat mai sus este ceea ce vă face fundația. Și când din ce în ce mai mulți oameni au început să vă cunoască marca, au mai multă încredere în ofertele dvs. și se transformă mai mult în clienți pentru a vă crește semnificativ veniturile.

Ajută la o poziție mai bună 💯

Cu instrumentele de optimizare AI, vă puteți optimiza conținutul pentru SEO față de unele dintre cuvintele cheie vizate relevante pentru nișa dvs. Odată făcut corect, motoarele de căutare încep să te recunoască, ceea ce îți îmbunătățește clasamentul.

Drept urmare, popularitatea ta crește și apoi urmează toate lucrurile bune.

Reduce timpul de cercetare

Cercetarea unui anumit subiect necesită un timp semnificativ. Folosind un instrument AI capabil să ofere această caracteristică, vă puteți economisi o mulțime de timp dedicat altor lucrări din lista de strategii de conținut.

În plus, unele instrumente AI vă ajută să creați idei de subiecte și să culegeți statistici pe care să le încorporați în scrisul dvs. pentru o credibilitate suplimentară.

Îmbunătățirea calității copierii

Gramatica, punctuația, ortografia, vocabularul și alte aspecte tehnice ale unei copii schimbă jocul. Trebuie să înțelegi bine; nu există altă cale.

Deși nu este posibil să reproducem emoțiile umane (nu cel puțin acum), alte lucruri pot fi corectate. Așadar, lăsați-i pe scriitorii să inoveze și să-și arate creativitatea, lăsând restul aspectelor tehnice la un instrument AI puternic, pentru că știți că „a greși este uman”.

Factori de luat în considerare atunci când alegeți un instrument de scriere AI

Această secțiune ar trebui să clarifice factorii de luat în considerare înainte de a selecta instrumente de scriere AI pentru generarea de conținut optimizată și conformă pieței.

Aspectele sunt simple; aveți nevoie doar de instrumentul compatibil cu cerințele dumneavoastră.

Să continuăm și să aprofundăm în înțelegerea acesteia.

 • Ieșire de conținut de înaltă calitate: calitatea contează! Instrumentul pe care îl alegeți ar trebui să producă în mod constant conținut bine scris și coerent. Ar trebui să imite stilurile de scriere umane și, important, ar trebui să vă permită să editați și să personalizați cu ușurință conținutul generat în funcție de nevoile dvs.
 • Compatibilitate SEO: Gândirea la optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este esențială. Instrumentul AI ar trebui să se integreze perfect cu instrumentele SEO, oferind cuvinte cheie, anteturi și sugestii de meta-descriere. Ar trebui să vă ajute să creați conținut atractiv și optimizat pentru motoarele de căutare.
 • Suport gramatical: O gramatică bună este o necesitate! Instrumentul de scriere AI ar trebui să ofere funcții avansate de gramatică și de verificare a ortografiei. Ar trebui să vă corecteze scrisul în context, asigurându-vă că conținutul dvs. nu conține erori. În plus, ar trebui să accepte mai multe limbi și variații regionale.
 • Ușurință în utilizare: atunci când alegeți un instrument de scriere AI, este esențial să luați în considerare cât de ușor este de utilizat. Doriți un instrument cu o interfață ușor de utilizat și instrucțiuni clare. Navigarea instrumentului ar trebui să fie intuitivă, făcând procesul de scriere fluid și fără probleme.
 • Detectarea plagiatului: Originalitatea este cheia! Instrumentul ales de dvs. ar trebui să aibă algoritmi robusti de detectare a plagiatului, asigurându-vă că conținutul dvs. este unic.
 • Capacități de cercetare a conținutului: informațiile de încredere sunt esențiale. Instrumentul ar trebui să vă ofere acces la o bază de date vastă de surse de încredere. Ar trebui să fie capabil să verifice faptele pentru a asigura credibilitatea informațiilor.
 • Personalizare și flexibilitate: adaptați-vă conținutul la nevoile dvs.! Instrumentul AI ar trebui să vă permită să personalizați stilurile de scriere, tonurile și vocile. Ar trebui să ofere flexibilitatea de a ajusta nivelul de asistență AI în funcție de preferințele dvs.
  Top 20 de site-uri web pentru a accesa date gratuite pentru practică

Sperăm că acești factori vă vor ajuta să vedeți modalitatea de a alege cele mai bune instrumente AI pentru dvs. Priviți lista pentru câteva instrumente de scriere AI esențiale și interesante.

Să ne pregătim!

Gramatical

Salvatorul scriitorilor, bijuteria AI și nu numai!

Grammarly este absolut adorat de milioane de oameni, în mare parte de scriitori, în special de scriitori de afaceri, copywriteri și scriitori de conținut, inclusiv eu. Are una dintre cele mai ușor de utilizat interfețe de care m-am îndrăgostit rapid când eram un începător complet în acest domeniu, cu zero idei despre crearea de conținut.

Din fericire, mi s-a făcut cunoștință cu acest instrument AI care a corectat orice defecte atunci când a apărut și încă o face. Tot ce aveți nevoie este să vă creați un cont gratuit și să începeți să îl utilizați. Puteți să copiați-lipiți sau să încărcați un document după ce faceți clic pe butonul „Nou”, pe care îl puteți vedea pe tabloul de bord.

Și bam! Cu fantasticul său algoritm AI, va afișa toate jurămintele gramaticale pe care le-ați încălcat în roșu. Instrumentul recomandă, de asemenea, o versiune mai bună a frazelor, evidențiind-o cu roșu. În tabloul de bord, puteți vedea toate documentele recente pe care le-ați editat folosind acest instrument, care este, de asemenea, util atunci când ați pierdut fișierul MS-Word și sincronizează părțile de conținut într-un singur loc.

Grammarly analizează conținutul dvs. pentru erori și acoperă aspecte de bază precum gramatica, punctuația, ortografie și multe altele. De asemenea, vă verifică stilul de scris și oferă sfaturi și sugestii pentru a-l îmbunătăți pentru a obține senzația de „noul om”.

Grammarly vă ajută cu toate tipurile de scriere, inclusiv scrierea profesională, scrisul hobby, scrisul ocazional, e-mailurile, postările pe blog, postările pe rețelele sociale și multe altele. Vă ajută să reduceți cuvintele sau elementele de umplere inutile din conținutul dvs. pentru a le face să se autentifice și să fie la obiect.

Cu toate acestea, uneori s-ar putea să arate câteva recomandări care nu vă vor plăcea prea mult; în acest caz, nu te învinovăți; puteți sări peste el și să continuați cu conținutul. În cele din urmă, va afișa un scor din 100 în colțul din dreapta sus ca performanță generală a conținutului.

Puteți utiliza versiunea gratuită sau cu plată în funcție de nevoile dvs. Pentru persoane fizice și agenții mici, chiar și versiunea gratuită funcționează. Dar puteți alege și instrumentul plătit pentru a obține mai multe informații despre calitatea conținutului dvs., cum ar fi lungimea propoziției, utilizarea greșită a cuvintelor pasive, cuvinte alternative, cuvinte repetitive, verificări de plagiat pentru a „purifica” conținutul de plagiatul intenționat sau neintenționat.

CopyAI

CopyAI folosește OpenAI NLP, un laborator de cercetare AI din San Francisco care a creat seria GPT-n.

Îți sună cunoscut?

Sunt sigur că așa ar fi dacă ești un maniac al tehnologiei!

Acest instrument AI vă permite să compuneți o copie de înaltă calitate în câteva secunde pe care publicul dvs. o consideră autentică. Vă va ajuta să automatizați toate acele lucruri obositoare și uneori frustrante despre crearea de conținut în timp real.

Agențiile, redactorii, mărcile de comerț electronic și agenții de marketing pot folosi acest instrument pentru a găsi cea mai bună modalitate posibilă de a ajunge la clienții dvs. prin copii eficiente. Agențiile digitale pot folosi pentru a-și ajuta clienții să profite la maximum de cheltuielile publicitare. Acest instrument le poate economisi timpul dedicat creării de copii și îi poate crește calitatea pentru o performanță mai bună a reclamelor.

Cu toate acestea, copywriterii nu trebuie să invidieze acest instrument, deoarece pot scrie în continuare propria lor copie. CopyAI îi ajută să facă brainstorming diverse idei de reclame și să te ajute să ajungi la un bun punct de plecare. Acum, nu trebuie să vă uitați în mod constant la ecranul gol, întrebându-vă cum să începeți!

În mod similar, mărcile de comerț electronic pot ajunge la mai multe audiențe fără a fi nevoite să-și sacrifice rentabilitatea investiției, deoarece CopyAI le ajută să creeze anunțuri direcționate care sunt potrivite pentru publicul lor. În acest fel, îi ajută să crească ratele de conversie și să mărească veniturile, precum și profitul.

Caracteristicile incluse în Copy sunt:

 • Textul principal Facebook pentru reclame
 • Titluri Facebook și descrieri de linkuri
 • Titluri și descrieri Google pentru anunțurile afișate în Rețeaua de căutare și în Rețeaua de display
 • Sloganuri ale paginilor de destinație sau text erou pentru site-uri web
 • Subtitrări Instagram care creează vibrații și descrieri de produse
 • Subiectul e-mailului
 • Un studiu de caz care arată punctele dureroase, agitația și soluția
 • Descrieri de produse pentru mărcile de comerț electronic
 • Generator de nume
 • Titluri blog și introducere
 • Idei de pornire și dezvoltare

Oboseala publicitară și irelevanța sunt cele mai mari două cauze ale rentabilității cheltuielilor publicitare (ROAS), pe care le puteți elimina cu copii creative, negenerice și relevante folosind CopyAI. Cu platforma lor de deep learning, vă puteți personaliza fiecare campanie pentru o vacanță, ocazie sau eveniment.

Jasp

Dacă ești fan Marvel Cinematic, s-ar putea să-l cunoști pe Jasper ca pe un AI care gestionează totul. Cu toate acestea, Jasper este un instrument online AI care poate ajuta la crearea de conținut creativ și original. Acest instrument poate ajuta la găsirea ciormei de 2-5 ori mai rapid cu ajutorul uman. De asemenea, stimulează conversiile reclamelor în timp ce scriu copii care pot crea un interes și se pot clasa pe Google.

Jasper pregătește copii ale conținutului fără plagiat și bogate în cuvinte cheie pentru a îmbunătăți rentabilitatea cheltuielilor publicitare. Acest instrument online AI poate scrie în mai mult de 25 de limbi și poate ajuta la generarea de idei. Folosirea instrumentului înseamnă creșterea calității conținutului fără a face compromisuri la SEO sau a angaja scriitori juniori.

  Cum să vă decideți dimensiunea poziției dvs.? 10 calculatoare gratuite pentru a vă ajuta

Instrumentele online AI conțin peste 50 de șabloane, cazuri de utilizare, funcții ale modului șef etc., pentru a satisface cerințele utilizatorilor. Cele două moduri populare de prețuri Jasper sunt Starter și Boss Mode. Starter începe de la 29 USD pe lună, oferind 20.000 de cuvinte, proiecte nelimitate, peste 50 de abilități de redactare AI și conectări nelimitate pentru utilizatori. În timp ce Boss Mode începe de la 59 USD pe lună, oferind 50.000 de cuvinte, documente în formă lungă, un creator de postări lungi pe blog și comanda Jasper.

Surfer

Surfer este o platformă de optimizare a conținutului care ajută Google să se claseze cu funcții bazate pe inteligența artificială. Instrumentul funcționează pe algoritmi bazați pe NLP care ajută la clasarea conținutului pe Google. Utilizatorii pot genera strategii de conținut care funcționează pentru afacerea lor în funcție de public, nișă și domeniu.

Este mai ușor să construiți o schiță a articolului fără câteva minute folosind Surfer. Folosind acest instrument, puteți optimiza cu ușurință conținutul, clasifica paragrafe unice, setați tonul etc. De asemenea, oferă sugestii de conținut care îmbunătățesc calitatea paginii. Instrumentul oferă o perspectivă profundă asupra numărului de imagini, structurii articolului, cuvintelor cheie etc. care pot ajuta la clasarea conținutului pe Google.

De asemenea, se poate domina nișa cu auditarea conținutului care identifică problemele de formatare și lacunele de conținut și ajută la remedierea erorilor. Acest instrument ajută la menținerea conținutului și a poziționării pe prima pagină a Google prin crearea de linkuri, auditare etc. Conține Jasper, care permite scrierea conținutului automat, fără secunde, împingerea conținutului în Google docs, publicarea lui pe WordPress, utilizarea cuvintelor cheie etc.

Este ușor de integrat cu API-uri care mențin fluxul de lucru. Surfer este disponibil pentru utilizatori ca pachete de bază, pro și business. Basic include 49 USD pe lună cu funcții precum NLP gratuit pentru o lună, 20 de audituri și zece editori de conținut. Pro vine la 99 USD pe lună, oferind 60 de audituri, 30 de editori de conținut și NLP. Afacerile vin la 199 USD pe lună pentru 140 de audituri, 70 de editori de conținut, API, etichetare albă, invitați zece membri și NLP.

ProWritingAid

Un instrument eficient AI pe care îl puteți lua în considerare în continuare este ProWritingAid. Acest instrument all-in-one include un mentor de scriere, un verificator de gramatică și un editor de stil care vă ajută să creați conținut uimitor.

Peste 1 milion de autori, copywriteri, editori, profesioniști și chiar studenți folosesc acest instrument pentru a-și îmbunătăți calitatea scrisului. Lucrul care îl face diferit de alte instrumente este gramatica și verificarea stilului sofisticat și de nivel superior și rapoartele aprofundate pentru a vă ajuta să vă înțelegeți defectele.

Acestea combină sugestii, videoclipuri, chestionare și articole în mod unic pentru a vă face experiența de scriere interactivă și distractivă. Îți respectă confidențialitatea și, prin urmare, este în conformitate cu GDPR. Îl puteți integra cu ușurință în MS Doc, Medium, Gmail, Google Doc, Chrome și multe altele.

Atât gratuit, cât și cu plată sunt disponibile pentru dvs. În versiunea gratuită, obțineți un raport rezumat al problemelor cheie, 19 rapoarte de scriere, 500 de cuvinte de editare simultan și îl puteți utiliza doar online. Pe de altă parte, planul premium începe de la 59 USD/an, unde nu există nicio limitare a cuvintelor și mult mai multă flexibilitate.

Fraza

Cercetați, creați și optimizați-vă conținutul pentru rezultate mai bune folosind platforma Frase, ușor de utilizat.

Știi câte ore trec în cercetarea conținutului, dar dacă Frase este cu tine ca partener de conținut, te poate ajuta cu o cercetare rapidă. Acest instrument AI oferă automat o schiță inteligentă pentru subiectele dvs., care vă scutește de a face clic pe un număr nesfârșit de site-uri web pentru a obține informații.

Acesta oferă o listă largă de subiecte similare, statistici, întrebări frecvente, știri recente, fapte interesante și alte ingrediente pe care le puteți folosi pentru a vă construi povestea. Frase ghidează pas cu pas, astfel încât cercetarea dvs. să fie cel mai bun rezultat împotriva unui set de cuvinte cheie.

Briefing-ul de conținut joacă un rol important în aducerea rezultatelor pe care doriți să le vedeți în copie. Frase face exact asta cu editorul său intuitiv care generează automat un rezumat de conținut ușor de înțeles dintr-un cuvânt cheie. De asemenea, puteți crea un brief personalizat și explica liniile directoare detaliate, cum ar fi tonul vocii, recomandări SEO, guvernare și stil.

În acest fel, scriitorii tăi își pot alinia munca cu conținutul și strategia SEO pentru a avea un impact mai mare. De asemenea, permite integrarea Google Docs, importarea conținutului de la adrese URL live, trimiterea de schițe direct la WordPress și multe altele. Scorul subiectului Frase este algoritmul lor proprietar care punctează articolele și alt conținut față de toate competițiile tale.

Obțineți actualizări de scor în timp real și ajutați-i pe scriitorii să producă articole complet optimizate pentru a vedea rezultate fructuoase. Algoritmul identifică, de asemenea, oportunitățile de optimizare instantaneu pentru a crește durata de valabilitate a conținutului dvs. și pentru a minimiza pierderile de trafic.

Wordtune

Wordtune este un instrument de scriere și optimizare a conținutului bazat pe inteligență artificială dezvoltat de AI21 Labs. Cu aceasta, puteți rescrie conținutul într-un mod care depășește cu mult corecțiile de bază ale gramaticii și ortografiei. Instrumentele AI și modelele de limbaj pot înțelege foarte bine semantica conținutului. Ca rezultat, vă puteți transforma cu ușurință gândurile într-o bucată bună de conținut cadru cu ușurință.

Wordtune vă poate ajuta să rescrieți conținutul existent pentru a-l face casual, mai scurt, extins sau chiar formal.

Acest instrument este disponibil și ca supliment pentru MS Word. Deci, puteți continua să scrieți așa cum o faceți de obicei.

Outscrie

Transformați-vă ideile creative în piese de conținut puternice care vă influențează publicul folosind instrumentul AI Outscrie. Este folosit de peste 1 milion de utilizatori și ajută la simplificarea frazelor complexe și pronunțate pentru a aduce mai multă claritate scrierilor.

  4 moduri de a vedea dacă cineva apare offline folosind un Xbox Series X|S

Outwrite face conținutul dvs. concis folosind sugestiile sale structurale și stilistice care vă ajută să spuneți mai mult cu mai puține cuvinte. Funcționează cu diverse instrumente precum Google Docs, MS-Word, aplicații web și Google Chrome.

Puteți căuta recomandări pentru a vă reformula propoziția, cum ar fi comprimarea, reformularea sau restructurarea propozițiilor. Caracteristicile incluse în acest instrument AI sunt verificări gramaticale avansate pentru a corecta instantaneu semnele de punctuație, gramatica și ortografia.

Întâlnește numărul de cuvinte dorit pentru articolele tale cu sugestii personalizate și îmbunătățește vocabularul cu sinonime adecvate printr-un tezaur. Instrumentul vă ajută, de asemenea, să creați o propoziție convingătoare, sugerând o voce activă.

Puteți urmări citibilitatea conținutului, precum și notele în timp real, pe lângă verificarea plagiatului înainte de a vă trimite articolele. Este disponibil ca instrument gratuit sau plătit, la un preț de 9,95 USD/lună. În planul plătit, primești mai multe funcții, cum ar fi:

 • Îmbunătățiri de elocvență
 • Rescrierea propoziției
 • Sugestii experimentale
 • 50 de controale de plagiat pe lună
 • Asistență prin e-mail prioritară
 • Funcții pentru echipă, cum ar fi reducerea de grup, facturarea consolidată și gestionarea accesului în echipă

WordLift

WordLift este instrumentul perfect de inteligență artificială de care aveți nevoie pentru a vă răspândi conținutul și a vă crește audiența. Acesta este, de asemenea, un instrument SEO puternic care efectuează toate sarcinile grele pentru dvs. optimizând conținutul în timp real.

Permite agențiilor, editorilor și chiar persoanelor fizice să creeze scrieri valoroase și să profite la maximum de ele. De asemenea, ajută motoarele de căutare să înțeleagă mai multe dintre paginile dvs. folosind optimizarea semantică pentru a ajunge la clienți calificați.

Organizați-vă întreg conținutul în mod eficient și îmbogățiți-vă site-ul folosind link-uri, imagini, widget-uri de vizualizare a datelor, cum ar fi un navigator, GeoMap și multe altele. WordLift vă ajută să-i implice mai mult pe cititorii dvs. pentru a-și crește timpul de locuire pe site prin recomandări relevante pentru conținut.

Acesta sugerează că informațiile și datele vă ajută să creați un context semnificativ în timp ce adăugați un marcaj semantic în text, ceea ce ajută mașinile să vă înțeleagă mai bine site-ul. Instrumentul AI va rula SEO al site-ului dvs., care vă ajută să vă îmbunătățiți planul editorial. Vă optimizează conținutul pe baza cerințelor motoarelor de căutare și vă verifică eforturile de marketing cu date perspicace din WordLift și WooRank.

Acest instrument conform GDPR oferă, de asemenea, o perioadă de încercare GRATUITĂ de 14 zile, așa că încercați înainte de a-l folosi și să vedem cum funcționează pentru dvs.

Scriitor

Scriitor este instrumentul de editare de copiere bazat pe inteligență artificială, care vă ajută să generați conținut care contează cu adevărat pentru publicul dvs. specific. De la claritate și vocabular la ortografie și gramatică, Writer poate fi cel mai bun prieten pentru a vă corecta textul pentru a îmbunătăți calitatea generală.

Puteți folosi Ghidul de stil al scriitorului pentru a crea o resursă cuprinzătoare de scriere pe care scriitorii dvs. și echipa asociată o pot înțelege bine și să adere la instrucțiuni. De asemenea, puteți proiecta liniile directoare așa cum doriți, cu culori și reprezentări frumoase. Pentru aceasta, puteți:

 • Publicați liste de cuvinte și dicționare
 • Furnizați în profunzime ce se poate și nu, inclusiv exemple
 • Furnizați resursele
 • Reflectați-vă mesajele

Cu controlul administrativ al Writer, puteți decide unde trebuie să apară sugestiile dvs. de conținut – pe Google Chrome, Docs sau MS Word. Există, de asemenea, o extensie Chrome disponibilă pe care o poți folosi oricând scrii.

Writer poate edita în mod eficient documente, e-mailuri, bilete de asistență, marketing de produs, copie web, UX produs etc. Pentru aceasta, se poate integra cu instrumente precum WordPress, Salesforce, HubSpot, Zendesk, Intercom, Gmail, Outlook, Slack, GitHub, Adobe și Wix.

Mai mult, Writer se integrează și cu site-uri de rețele sociale precum LinkedIn, Twitter, Medium, Facebook și Hootsuite, unde este posibil să publicați conținut pentru site-ul dvs.

Spre deosebire de alți asistenți de inteligență artificială, Writer nu stochează niciodată post-procesarea datelor și nu le folosește pentru a-și antrena celelalte modele AI. Prin urmare, sunteți în siguranță cu un Writer care utilizează organisme conforme precum HIPAA, AICPA SOC 2, Privacy Shield, EU-US Privacy Shield.

Var de cap

Transformă-ți gândurile în cuvinte de impact Var de cap și economisiți tone de timp. Acesta valorifică puterea GPT-3, tehnologie avansată de inteligență artificială, pentru a vă ușura necazurile în timp ce vă gândiți cu ce cuvinte să începeți pentru copia dvs. de marketing, cum ar fi reclame Facebook, e-mailuri etc., împreună cu postările pe blog.

De asemenea, vă puteți crea pagina de destinație fără cunoștințe de codare și proiectare. Utilizați șabloane de copie profesionale și interesante pentru a crea copii pentru servicii, produse, e-mailuri etc. În plus, căutați inspirație din mii de exemple de copie de la cei mai buni copywriteri din lume.

Headlime vă ajută să colaborați cu echipa cu ușurință și vă permite să vă gestionați copia într-un singur loc pentru a executa campanii de marketing cu succes. AI-ul său este optimizat și testat pentru rate de deschidere și rate de conversie crescute și este cea potrivită pentru tine atunci când vrei să vezi adevăratul rezultat al strategiei tale de marketing.

Acest instrument este excelent pentru:

 • Agenții de marketing pentru a evita nevoia frecventă de a externaliza conținutul;
 • Copywriteri să-și vindece „blocul scriitorului” și să accelereze proiectele mai repede;
 • Proprietarii de afaceri să-și economisească timpul pe care îl pot dedica dezvoltării mărcii lor.

Headlime este disponibil în 11 limbi, inclusiv engleză. Prețul lor începe de la 59 USD/lună pentru persoane fizice sau întreprinderi mici. Încercați acest instrument GRATUIT pentru a vedea rezultate uimitoare.

Mai multe extensii Chrome pentru a vă ajuta la scriere.

Concluzie

O copie clară, concisă și relevantă este ceea ce își dorește publicul, indiferent dacă sunteți o companie, o agenție sau un blogger individual.

În timp ce puteți scrie singur copia, puteți utiliza în continuare instrumentele AI pe care tocmai le-am discutat pentru a vă optimiza conținutul pentru SEO. În acest fel, motoarele de căutare ar putea să-l identifice și să se claseze mai sus în rezultate.

Așadar, împrietenește-te cu AI pentru a-ți eficientiza strategia de conținut de la cercetare la publicare, apoi evaluează și rezultatele.

Aflați Ghidul final pentru analiza decalajelor de conținut.

A fost de ajutor articolul?

Multumim pentru feedback-ul dvs!