09/25/2022

Cele mai bune 11 căști wireless de gamă medie (TWS) de cumpărat astăzi

Au trecut acele vremuri când oamenii obișnuiau să pună acele căști cu fir și să asculte muzică. Acum este momentul în care toată lumea deține căști wireless.

Conectarea căștilor la dispozitiv prin Bluetooth vă oferă acces la muzică de cea mai bună calitate și libertatea de a vă bucura de muzică așa cum doriți, fără interferențe. Călătorii, participarea la întâlniri, răspunsul la apeluri, ascultarea muzicii – Totul a devenit mai ușor de la introducerea căștilor wireless.

Există concurență între diverse mărci pentru a introduce cele mai bune căști. Diferite mărci lansează alte produse cu caracteristici multiple pentru a impresiona clienții. Acest articol se concentrează pe primele 11 căști wireless care vă vor schimba experiența de sunet și vă vor face să vă bucurați de fiecare ritm.

De ce ar trebui să cumpărați căști wireless?

Căștile și căștile cu fir vin la un preț comparativ mai mic decât căștile. Atunci care este motivul pentru care ar trebui să optați pentru achiziționarea de căști wireless? Să discutăm aceste motive în detaliu.

Viață fără încurcături

Dacă ești o persoană care iubește muzica și nu poate rămâne mult timp fără ea, știi ce luptă și eforturile care se duc în interiorul tău descurcă-ți căștile de fiecare dată. Indiferent cât de mult ai încerca, întotdeauna ajungi să-ți încurci căștile.

Un alt avantaj este că un dispozitiv Bluetooth utilizează mult mai puțină energie de la dispozitivul tău în comparație cu o căști cu fir.

Elegant și accesibil

Folosirea căștilor wireless adaugă stil vieții tale. Design-urile lor sunt interesante și interesante și vă atrag întotdeauna atenția. Veți fi surprins să vă dați seama că un căști Bluetooth vine în o mulțime de modele frumoase și mici cutii drăguțe pentru căști.

Cele mai multe căști sunt construite cu un astfel de design încât vă susțin toate activitățile sportive. Acest lucru asigură că aceste căști nu alunecă din lobul urechii, în ciuda exercițiilor fizice intense și antrenamentelor provocatoare.

Portabil cu ușurință

Puteți purta căști wireless în buzunare și puteți călători oriunde doriți. Au dimensiuni mici, se potrivesc oriunde, iar șansele de deteriorare a acestora sunt aproape neglijabile. Imaginați-vă același scenariu cu căștile cu fir. Firul se poate încurca, se poate sparge și se poate deteriora dacă nu este păstrat corespunzător. Evitați această situație atunci când achiziționați căști wireless.

Serviciu neîntrerupt

S-ar putea să vă întrebați că durata de viață a bateriei acestor căști va fi mai mică, dar nu este cazul. Căștile wireless au o baterie de rezervă excelentă și pot fi folosite ore lungi fără întrerupere. Bateria nu se epuizează rapid, oferindu-vă o experiență excelentă și ușor de utilizat cu căștile wireless pentru ore lungi.

Controlul dispozitivului dvs

Căștile dvs. Bluetooth vor avea funcția de a vă ajuta să controlați unele dintre funcțiile dispozitivului dvs. Puteți să răspundeți la apeluri, să întrerupeți, să redați muzică, să treceți la melodia următoare sau să reglați volumul fără să atingeți telefonul mobil. Această funcție de căști auriculare vă oferă puterea de a vă gestiona dispozitivul fără a-l porni.

Durabil și de lungă durată

Cu căștile cu fir, vă confruntați cu problemele deteriorării ușoare. Acestea pot înceta să funcționeze chiar și cu daune minore. Nu sunt la fel de durabile ca o cască Bluetooth fără fir. Căștile wireless rămân în carcasă atunci când nu sunt folosite și alteori, evitând astfel deteriorarea.

  Cum să vă alăturați la o întâlnire Zoom: autentificați-vă cu parolă

Pe de altă parte, puteți ajunge să vă deteriorați căștile cu fir chiar și în timp ce le scoateți din mufa pentru căști.

Mufe pentru căști absente de pe smartphone-uri

Companiile de smartphone-uri introduc noi modele de telefoane mobile unde mufa pentru căști este absentă. Nu toate companiile, dar unele dintre ele înțeleg că prezența unei mufe pentru căști nu este necesară. Prin urmare, nevoia și popularitatea căștilor wireless cresc în timp.

Am încercat să includem toate funcțiile care conduc lumea, de la căști cu fir până la o lume fără fir. Pe măsură ce tot mai mulți oameni realizează confortul și caracteristicile pe care le oferă o căști fără fir, ei trec la căști fără fir.

Acum că și dvs. ați decis să treceți la o cască wireless, haideți să explorăm unele dintre cele mai bune căști TWS (True Wireless Stereo) pe care le puteți achiziționa pentru dvs. și pentru cei dragi.

Apple AirPods (a doua generație)

Apple AirPods vă oferă sunetul perfect de calitate bogată, care este un răsfăț pentru urechile dvs. Trebuie să finalizați o configurare cu o singură atingere, după care AirPod-urile dvs. vor rămâne întotdeauna conectate. Cipul H1 din interiorul acestor AirPods vă asigură accesul la o calitate premium a sunetului.

Caracteristici

 • Aveți dreptul la 5 ore de timp de ascultare după o încărcare și 24 de ore de timp prelungit cu carcasa căștilor. Timpul de convorbire oferit de Apple AirPods este de 3 ore.
 • Puteți accesa rapid Siri prin aceste AirPod-uri spunând „Hei, Siri”.
 • Puteți partaja cu ușurință sunetul între două dispozitive folosind AirPods.

Sony WF-C500

Designul compact al căștilor Bluetooth Sony WF-C500 oferă acces perfect la sunet. Designul lor elegant și finisajul ideal au fost un centru de atracție în rândul utilizatorilor. Sunt rezistente la apă și, prin urmare, pot fi utilizate cu ușurință în toate condițiile.

Caracteristici

 • Designul căștilor Sony asigură restabilirea sunetului de înaltă frecvență.
 • Căștile Sony vin cu o baterie de rezervă de 10 ore în total. Aceasta poate fi prelungită până la 20 de ore cu ajutorul unei carcase pentru căști.
 • Rezistent la apă și transpirație.
 • Facilitate de apelare hands-free.
 • Operare cu butoane care vă ajută să controlați funcțiile fără a utiliza telefonul.

Sennheiser

Căștile Sennheiser oferă o rezervă excelentă a bateriei, un sunet clar și o experiență audio strălucitoare. Difuzoarele dinamice de 7 mm oferă 9 ore de durată de redare.

Designul perfect potrivit oferă anularea zgomotului, astfel încât să aveți o experiență audio excelentă. Comenzile tactile fac căștile Sennheiser mai interesante și mai eficiente.

Caracteristici

 • Carcasa de încărcare vă dă dreptul la o baterie de rezervă de 27 de ore.
 • Difuzoarele de 7 mm asigură că experiența ta sonoră este perfectă și nimic nu interferează cu experiența.
 • O funcție de anulare pasivă a zgomotului este disponibilă cu căștile Sennheiser.
 • Compatibil atât cu dispozitivele Android, cât și cu iOS.
 • Control digital pentru apeluri, asistent vocal, muzica etc.

LG Ton

Căștile LG Tone Earbuds au geluri pentru urechi fabricate din silicon hipoalergenic pentru a oferi o potrivire netedă și confortabilă. Aceste căști au caracteristica reducerii zgomotului. De asemenea, vă amplifică vocea într-un spațiu aglomerat pentru a oferi o livrare precisă a vocii la apeluri. Veți primi și o funcție de anulare a ecoului în aceste căști.

Caracteristici

 • Căștile LG Tone vă oferă 6 ore de redare după încărcare și 12 ore suplimentare de rezervă a bateriei în carcasa de încărcare.
 • Puteți încărca carcasa căștilor utilizând un suport de încărcare wireless.
 • Anularea ecoului și minimizarea sunetului din jur nedorit.
 • Amplificarea vocii pentru apeluri clare.
 • Compatibil atât cu dispozitivele iOS, cât și cu Android.
  Ce este Denuvo și de ce îl urăsc jucătorii?

Bose

Designul și introducerea căștilor Bose Sports Earbuds vă asigură că obțineți un sunet de calitate și o experiență muzicală de clasă mondială. Cu căștile Bose, obțineți trei dimensiuni diferite de vârfuri StayHear max care vă ajută să găsiți cea mai potrivită pentru urechea dvs. Puteți reda sau întrerupe muzica sau puteți participa la apeluri folosind căștile Bose.

Caracteristici

 • Bose oferă conectivitate Bluetooth pentru 30 de picioare (9 metri).
 • Are o baterie de rezervă de 5 ore în afara carcasei. O încărcare rapidă timp de 15 minute vă va oferi încă 2 ore de utilizare.
 • Căștile Bose sunt rezistente la intemperii, precum și la transpirație.
 • Microfoanele vă separă vocea de zgomotul ambiental, oferindu-vă astfel o experiență de apelare mai bună.
 • Căștile Bose au comenzi tactile care vă ajută să reglați volumul, să redați sau să întrerupeți muzica și să răspundeți la apeluri cu un clic.

Jabra

Căștile Jabra sunt concepute pentru cei care doresc să aibă apeluri clare și să se bucure de sunete puternice. În căștile Jabra. Veți întâlni o combinație puternică de 4 microfoane care vă îmbunătățesc experiența de ascultare. Au anulare activă a zgomotului care elimină sunetul din jur. De asemenea, au cinci niveluri de control al sunetului pe care le puteți regla în funcție de zgomotul din jur.

Caracteristici

 • Jabra oferă o tehnologie de voce MultiSensor care oferă o experiență de ascultare de clasă mondială.
 • Căștile oferă un sunet compact care vă ajută să vă bucurați de fiecare minut al experienței dvs. audio.
 • Folosind căștile Jabra, aveți acces la 8 ore de viață totală a bateriei și 30 de ore de rezervă a bateriei cu carcasa căștilor.
 • Vă puteți actualiza căștile folosind Aplicația Jabra Sound+ pentru a obține cea mai bună experiență.

Samsung

Căștile Samsung Galaxy îți oferă puterea și capacitatea de a te acorda la fiecare moment. Forma și designul sunt făcute pentru a se potrivi perfect în interiorul urechii. Microfonul acestor căști este de 12 mm, îmbunătățindu-vă experiența de ascultare. Anularea activă a zgomotului vă ajută să eliminați toate zgomotele din jur și să vă concentrați asupra muzicii.

Caracteristici

 • Caracteristica principală a acestor căști Galaxy este designul și forma lor. Ele vă oferă o experiență sonoră îmbunătățită și mai bună.
 • Acestea oferă o anulare activă a zgomotului care vă ajută să trăiți momentul și să evitați tot zgomotul de fundal.
 • Aveți acces la 6 ore de utilizare totală după o încărcare completă. Timpul de convorbire este de 4,5 ore.

Liberty 3 Pro

Căștile Liberty 3 Pro vă oferă acces la sunet premium. Aceste căști Liberty 3 acceptă modul LDAC pentru anularea zgomotului. Puteți conecta căștile Liberty 3 Pro la două dispozitive Bluetooth simultan și puteți comuta între apeluri, muzică, mesaje etc., în cel mai scurt timp. Puteți activa modul de transparență pentru a asculta mai clar împrejurimile.

Caracteristici

 • Tehnologia dual-driver a căștilor Liberty 3 Pro vă oferă acces la sunete de înaltă și joasă frecvență.
 • Funcția de anulare a zgomotului disponibilă cu căștile Liberty analizează presiunea din interiorul urechilor și apoi ajustează anularea sunetului în consecință.
 • Obțineți 4 mărimi diferite de vârfuri pentru urechi din silicon care asigură aderența perfectă a căștilor.

Google Pixel

The Căști Google Pixel vă va oferi sunet de înaltă calitate la un preț avantajos. Microfoanele vă oferă o calitate a sunetului clară. Designul elegant atrage atenția tuturor. Puteți reda muzică, puteți primi notificări și, de asemenea, puteți verifica vremea folosind aceste căști. Căștile Google Pixel vă oferă 5 ore de muzică neîntreruptă după o singură încărcare.

Caracteristici

 • Bud-urile Google Pixel au un difuzor dinamic de 12 mm care produce sunet de înaltă calitate.
 • Aceste căști vă oferă 5 ore de timp total de ascultare după încărcare. Puteți obține 2,5 ore de convorbire și o baterie de rezervă de 24 de ore cu carcasa.
 • Puteți folosi căștile cu dispozitivele dvs. Pixel, Android sau iOS.
 • Microfoanele vă ajută să eliminați zgomotul și să vă clarificați apelurile.
 • Căștile Google Pixel sunt rezistente la apă; prin urmare, utilizarea lor pe vreme ploioasă sau la un antrenament nu este o problemă.
 • O caracteristică fantastică a căștilor Google Pixel este capacitatea de a localiza aceste căști utilizând „Găsiți dispozitivul meu”.
  O comparație detaliată în DBMS

OnePlus

Căști OnePlus au o funcție de anulare a zgomotului încorporată care vă permite să vă bucurați de muzica fără întrerupere. O altă caracteristică importantă a căștilor OnePlus este caracteristica lor duală de conectare. Puteți conecta căștile simultan la două dispozitive și puteți comuta cu succes între cele două fără a fi nevoie să opriți dispozitivul. Căștile OnePlus oferă o rezervă completă a bateriei de 38 de ore.

Caracteristici

 • Anulare excelentă a zgomotului, astfel încât să vă puteți bucura de muzica la cel mai bun și la maxim.
 • Scăderea basului este perfectă, iar driverele dinamice ale căștilor OnePlus dau viață sunetului. Au un difuzor dinamic de 11 mm.
 • OnePlus are, de asemenea, caracteristica creării unui profil personalizat care îți ajustează exact experiența audio.
 • Conectivitatea este de mare viteză. De asemenea, vă puteți conecta simultan la două dispozitive simultan.
 • Ai dreptul la 38 de ore de experiență muzicală neîntreruptă. O altă caracteristică importantă este că puteți conecta încărcătorul timp de 10 minute și vă puteți bucura de utilizarea căștilor pentru încă 10 ore.
 • Căștile dvs. OnePlus nu ar fi afectate de vreme. Sunt rezistente la apă și la transpirație. Această caracteristică face ca acești muguri să fie perfecti pentru sală, precum și în aer liber.

JBL Live gratuit

Căștile JBL Live Free sunt una dintre cele mai bune căști care au o baterie de rezervă de aproape 25 de ore. JBL este disponibil în șase culori diferite. Îl poți selecta pe cel care se potrivește cel mai mult cu ambianța ta. Are șase microfoane construite în sistemul său pentru a anula zgomotul și a efectua apeluri clare.

Caracteristici

 • Sunetul dinamic al fiecărei căști JBL este de top.
 • Anularea zgomotului încorporată se ajustează în funcție de mediul în care vă aflați, ajutând astfel la oprirea tuturor sunetele care vă distrag atenția.
 • Puteți utiliza funcția Smart Ambient ori de câte ori trebuie să vă concentrați asupra împrejurimilor, fără a scoate căștile.
 • Ai un total de 35 de ore de rezervă a bateriei. 7 ore de baterie în căști + 28 de ore de rezervă în interiorul carcasei.
 • Puteți încărca rapid dispozitivul timp de 15 minute și puteți obține un timp de ascultare de 4 ore.
 • 6 microfoane pentru a îmbunătăți calitatea sunetului.
 • Puteți utiliza VoiceAware pentru a controla volumul sunetului.

Concluzie

Acest articol se concentrează pe unele dintre cele mai bune și mai accesibile căști Bluetooth fără fir. Puteți să le cercetați în detaliu, să le comparați prețurile și caracteristicile și apoi să selectați pe cea care se potrivește cerințelor dvs.

Obținerea unei perechi de căști wireless de înaltă calitate ar trebui să fie pe lista dvs., deoarece acestea vă vor schimba complet muzica și experiența auditivă.

Dacă sunteți un jucător, trebuie să vă gândiți să cumpărați una dintre aceste căști de gaming.

x