12/11/2023

Cei mai buni 7 roboți pentru streamerii Twitch

Streamerii au aproximativ un milion și un lucru la care să se gândească atunci când difuzează. Trebuie să se asigure că toată lumea se simte auzită, binevenită și distrată, totul în timp ce se concentrează pe orice joc sau muzică pe care o cântă. Fluxurile sunt și ele umane, iar jonglarea cu toate aspectele diferite ale streamingului poate deveni copleșitoare sau chiar poate elimina plăcerea.

Acolo pot interveni roboții și pot elimina o parte din presiunea de pe umerii unui streamer. Deci, dacă ați căutat un bot care să vă ajute în fluxul Twitch, iată câteva dintre cele mai bune opțiuni disponibile.

Ce este un Stream Bot și de ce am nevoie de unul?

Un stream bot este un instrument pe care îl puteți folosi pentru a vă gestiona chat-ul, astfel încât să vă puteți concentra pe joc și nu pe partea de administrator. În ceea ce privește exact ceea ce poate face un bot, cerul este limita. Puteți folosi roboți pentru a desfășura competiții pentru dvs., pentru a vă aminti ție și spectatorilor să rămâneți hidratați sau chiar pentru a vă modera spectatorii blocând sau eliminând ouăle rele din chat.

Fiecare dintre aceste funcții vă poate beneficia în calitate de streamer, deoarece automatizează funcțiile pe care altfel ar trebui să le executați singur. Asta vă oferă mai mult timp să vă concentrați asupra lucrurilor importante, cum ar fi să distrugeți următorul șef și să interacționați efectiv cu spectatorii.

Crearea unui flux interactiv este cheia succesului. Puteți adăuga puncte de canal pentru a crea un flux Twitch mai interactiv și pentru a vă ridica nivelul chat-ului, dar utilizarea roboților este încă o altă caracteristică Twitch esențială despre care fiecare streamer ar trebui să știe.

Problema cu roboții este că există nenumărate opțiuni, fiecare cu propriile puncte forte și puncte slabe. Pentru a adăuga și utiliza un bot, în primul rând, necesită conectarea acestuia la contul Twitch în sine și nu doriți să partajați astfel de informații sensibile cu niciun program aleatoriu. Doriți să vă asigurați că botul pe care îl alegeți este sigur, de încredere și de încredere. Următoarele opțiuni bifează toate aceste casete.

  Cum să activezi contul Twitch

Nightbot este unul dintre cei mai populari chatbot și din motive întemeiate. Este 100% sigur și la fel de fiabil. Unii roboți au obiceiul să se deconecteze cumva de la fluxul dvs. din motive ciudate și necunoscute, lăsându-vă să vă conectați și să-i reactivați manual. Nightbot, totuși, nu suferă de această problemă.

Există, de asemenea, nenumărate funcții pe care le poți seta pe Nightbot să le facă în fluxul tău. Poți configura solicitări de melodii pentru a le permite spectatorilor să-ți organizeze lista de redare (ai grijă la drepturile de autor dacă folosești această funcție), poți modera cadourile pentru a-ți putea trata spectatorii fără a te ocupa de lucrurile din culise și chiar să configurezi cronometre automate pentru a reaminti spectatorilor despre orice.

Boom-ul inteligenței artificiale a văzut AI-ul fiind adoptat în multe fațete diferite ale vieții noastre, inclusiv în streaming. Mulți roboți folosesc AI, dar StreamChat AI este alimentat de un AI foarte avansat, cu propria sa personalitate impertinentă pentru a vă condimenta fluxul.

Acesta este ceea ce ajută StreamChat AI să iasă în evidență față de restul. În loc să furnizeze răspunsuri monotone și robotizate, StreamChat AI are propriile manierism și personalitate care îl fac să fie o parte mai animată și mai accesibilă a chat-ului tău. De asemenea, puteți personaliza personalitatea StreamChat AI pentru a se potrivi stilului dvs. de flux.

StreamElements este o altă alegere foarte populară pentru streameri și este conceput special pentru a merge mână în mână cu software-ul de streaming OBS. Oferă toate cele mai bune funcții de chatbot, cum ar fi cronometre, mementouri, cadouri și comenzi și oferă o conexiune stabilă pe care te poți baza.

StreamElements vă poate conecta și cu tot felul de sponsorizări, astfel încât să vă puteți ajuta să vă creșteți publicul și să vă susțineți obiceiul de streaming. Acestea implică, de obicei, transmiterea în flux a unui joc cert și oferă stimulente monetare în funcție de numărul de spectatori pe care îi puteți obține pentru a se înscrie și a juca, de asemenea, jocurile.

  Cum să dezactivezi crearea automată a clipurilor pe Twitch

StreamElements este unul dintre chatboții mai ușor de utilizat și, cu toate funcțiile pe care le oferă, împreună cu posibilele oferte de sponsorizare, este ușor de înțeles de ce este unul dintre cei mai populari chatboți printre streameri.

Dacă utilizați Streamlabs pentru a rula fluxul în loc de OBS, ar trebui să luați în considerare utilizarea Streamlabs Cloudbot. Acest bot este conceput să funcționeze perfect cu Streamlabs pentru a vă modera chatul și, deoarece aveți deja încredere în Streamlabs cu contul dvs. Twitch, nu trebuie să acordați permisiunea niciunui program extern.

Puteți utiliza în continuare Streamlabs Cloudbot chiar dacă nu utilizați software-ul de streaming Streamlabs, dar se poate deconecta ocazional. Streamlabs Cloudbot oferă comenzi complet personalizabile pentru a le folosi și a interacționa prin chat, cum ar fi citatele, de exemplu.

Spectatorii tăi pot introduce !quote și pot obține un citat aleatoriu pe care l-ai spus în flux în trecut. Cu toate acestea, trebuie să încărcați singur citatele, dar acest lucru este ușor de făcut înainte de a începe sau chiar în timpul fluxului.

Moobot este un chatbot genial și de înaltă calitate pe care îl puteți folosi pentru a vă modera chatul. Streamerii au puțin control asupra cine le intră pe chat și există din când în când niște ouă proaste care vor trebui interzise din orice motiv. Poate fi greu sau aproape imposibil pentru streameri să vadă fiecare comentariu și să-și oprească fluxul pentru a bloca pe cineva pe Twitch, mai ales când chat-ul explodează. Aici intervin moderatorii.

Dar nu te poți baza întotdeauna pe moderatorii tăi. La urma urmei, sunt și ei oameni. Moobot oferă o alternativă automată, astfel încât streamerii își pot proteja chatul chiar și atunci când nu sunt prezenți moderatori.

DeepBot se mândrește cu faptul că este unul dintre cei mai personalizabili roboți de acolo. Vă permite să denumiți botul așa cum doriți și chiar să oferiți propriul sistem de puncte de loialitate separat de punctele de canal pentru a vă recompensa spectatorii.

  Ce este Twitch Studio și ar trebui să-l folosești pentru a transmite în flux?

Acest lucru vă permite să personalizați acele caracteristici pentru a vă consolida propriul nume de marcă și prezență fără a fi nevoie să vă creați propriul bot. DeepBot are, de asemenea, mici jocuri pe care spectatorii tăi le pot juca în chat pentru a te distra în timp ce iei o pauză sau te concentrezi pe altceva.

Când numărul de spectatori începe cu adevărat să crească, chatul dvs. poate deveni cu ușurință copleșit și devine aproape imposibil să purtați conversații cu persoane în chat. Oferirea de jocuri mici pentru care oamenii să le joace în timp ce vă urmăresc fluxul le permite să se simtă mai implicați în chat-ul dvs. fără niciun efort suplimentar în numele dvs.

CoeBot este un bot mai mic, care încă nu a devenit mare în scena Twitch, dar oferă caracteristici solide și este o opțiune de încredere pentru fluxul dvs. CoeBot are toate caracteristicile clasice de chatbot, cum ar fi comenzi, citate și capabilități de moderare.

CoeBot oferă o experiență mai simplificată și mai redusă în comparație cu unii dintre ceilalți roboți mai strălucitori din această listă. Dar este ușor de utilizat, iar partea pozitivă a CoeBot este că are deja preinstalate multe dintre cele mai populare comenzi de chat, așa că nu trebuie să petreceți o mulțime de ani creându-le așa cum faceți cu ceilalți roboți.

Vă faceți mai puține griji și maximizați-vă distracția în flux cu un bot

Aveți deja destui de care să vă faceți griji în timpul fluxului Twitch între nenumăratele dificultăți tehnice și problemele de internet. Uneori, este liniștitor să știi că botul tău te sprijină în chat. Mai ales dacă desfășurați un fel de giveaway sau botul dvs. vă moderează și vă păstrează fluxul în siguranță.

Dacă ați făcut streaming și nu aveți încă un bot, oricare dintre aceste opțiuni ar putea schimba jocul complet pentru dvs. și chiar vă poate ajuta să vă dezvoltați fluxul.

x