09/26/2023

Ce plan de abonament Netflix este potrivit pentru tine?

Dintre toate platformele de streaming care continuă să apară în mod regulat, Netflix încă le depășește pe toate. Fiind una dintre platformele de streaming originale, găzduiește filme, emisiuni, documentare și conținut exclusiv.

Sincer, dacă nu ești încă abonat Netflix, ar fi o surpriză. Cu toate acestea, câțiva oameni încă se gândesc să se înscrie acum, în timp ce mulți alții caută să-și schimbe planurile de abonament.

Indiferent dacă doriți să vă actualizați planul Netflix actual sau dacă doriți să vă alăturați pentru prima dată, trebuie să știți care abonament este potrivit pentru dvs.

Ce trebuie să știți despre Netflix și planurile sale disponibile

În primul rând, dacă sunteți nou venit la Netflix, va trebui să știți că vă puteți partaja contul cu familia și prietenii; atâta timp cât locuiești în aceeași casă.

În al doilea rând, și cel mai important, Netflix a eliminat planul de bază în SUA și Marea Britanie pentru membrii noi sau care se alătură din nou. Planul de bază costa doar 9,99 USD/lună cu HD standard și fără reclame în timpul vizionarii.

Cu toate acestea, Netflix afirmă că, dacă sunteți înscris pentru planul de bază, puteți rămâne pe plan dacă nu doriți să faceți upgrade sau să anulați abonamentul.

Platforma nu vă permite să plătiți pentru un abonament anual. Cu toate acestea, este posibil să vă schimbați planul de streaming Netflix sau să îl anulați în orice moment. De asemenea, nu există taxe de anulare stupide sau contracte pe care trebuie să le semnați.

Planurile disponibile pe Netflix variază de la planul ieftin Standards cu reclame cu o calitate video bună până la planul Premium cu conținut 4K de lux pentru cei cu un gust mai fin. Rețineți că, pe lângă planul susținut de anunțuri, veți avea întotdeauna acces la întreaga bibliotecă de filme și emisiuni TV.

  Fixați text, imagini și pagini pe pagina filă nouă [Chrome]

Standardul Netflix cu plan de reclame — Cel mai bun pentru iubitorii de anunțuri economice

Deoarece Netflix a renunțat la planul Basic fără reclame, cel mai ieftin plan Netflix este Standard cu reclame. Este doar 6,99 USD/lună și puteți viziona pe două dispozitive, ceea ce este un furt în comparație cu celelalte planuri.

Cu aproximativ cinci minute de reclame pe oră, planul nu este nici pe departe la fel de rău ca alte servicii de streaming cu planuri susținute de anunțuri.

Posibil cea mai bună parte a acestui plan este calitatea sa video. Deci, în timp ce trebuie să vă ocupați de vizionarea câtorva reclame, aveți bucuria de a viziona emisiunile și filmele preferate în full HD (1080p).

Pe de altă parte, acest plan are câteva dezavantaje serioase, pe lângă pauzele publicitare. La momentul redactării acestui articol, nu toate filmele și emisiunile TV sunt disponibile în acest plan, inclusiv Breaking Bad, Cobra Kai și Grey’s Anatomy. În plus, nu veți avea opțiunea de a descărca nimic pentru vizionare offline, ceea ce obișnuia să ofere planul Basic în abonamentul său.

Amintiți-vă că, dacă sunteți membru existent, puteți rămâne în continuare pe planul Basic, dar dacă sunteți nou-nouț sau vă alăturați din nou Netflix, aceasta este cea mai ieftină alegere. Deci, este posibil să vă actualizați planul, dar, din păcate, dacă treceți la această opțiune, va trebui să vă obișnuiți să vizionați reclame.

Planul standard Netflix – Cel mai bun pentru grupuri mici

Fiind cel mai popular plan disponibil pe Netflix, veți primi mai multe avantaje decât planul Standard cu reclame. Unele dintre progrese includ, pe lângă faptul că nu trebuie să aveți de-a face cu reclame, capacitatea de a transmite în flux pe două dispozitive simultan, împreună cu o rezoluție și o creștere a calității video.

La un preț de doar 15,49 USD/lună, veți putea viziona emisiunile TV și filmele preferate în full HD, care are o rezoluție de 1080p.

  Care sunt cele mai bune jocuri gratuite pe platforme?

În zilele noastre, full HD este standard, astfel încât calitatea imaginii va fi destul de mai bună. Rețineți că, dacă doriți să vizionați ceva în HD, veți avea nevoie de o conexiune la internet destul de rapidă. Mergi la Centrul de ajutor Netflix pentru a găsi recomandările de viteză a internetului ale platformei.

Deoarece acest plan înseamnă că puteți avea două fluxuri simultane, este potrivit pentru unul sau doi prieteni sau membri ai familiei care locuiesc împreună. Ei pot viziona ceva diferit în timp ce te prinde din urmă cu cel mai recent documentar Netflix.

Vă rugăm să rețineți că, atunci când utilizați planul Standard, puteți adăuga un membru suplimentar pentru 7,99 USD/lună, care nu locuiește în gospodăria dvs. Cu toate acestea, deoarece Netflix a devenit foarte strict în ceea ce privește partajarea contului, aveți doar opțiunea de a adăuga un membru suplimentar.

Planul Standard este grozav, dar totul depinde de ceea ce doriți. Luați în considerare cu cine vă veți împărtăși planul și cât doriți să cheltuiți în fiecare lună.

Planul Premium de la Netflix — Cel mai bun pentru familiile elegante

Când nu ești îngrijorat de costuri sau când îți partajezi contul cu un număr mare de persoane, atunci planul Premium este ceva de care ar trebui să iei în considerare.

La 19,99 USD/lună, planul Premium este cel mai scump dintre cele trei planuri și este cu câțiva pași înaintea celorlalți. Acest plan vă va oferi cea mai bună calitate video în Ultra High Definition (UHD) sau 4K, ceea ce este grozav dacă dețineți deja un televizor 4K.

Evident, nu toate emisiunile TV sau filmele sunt disponibile în 4K, dar majoritatea conținutului mai nou din zilele noastre este. Dacă doriți să găsiți conținut 4K pe Netflix, introduceți pur și simplu „4K” în bara de căutare și veți putea vedea ce are Netflix de oferit.

Dacă vizionarea conținutului în 4K este tot ceea ce doriți de la acest abonament, amintiți-vă că veți avea nevoie de câteva lucruri: un televizor 4K, un dispozitiv de streaming care permite conținut 4K și o viteză a internetului de 25 Mbps sau mai mare. În caz contrar, nu vă pierdeți timpul înregistrându-vă pentru planul Premium.

  Diferențele dintre raport și tabloul de bord

Pe lângă streaming 4K, următoarea caracteristică bună este câți oameni pot viziona Netflix simultan. Cu planul Premium, puteți transmite în flux pe patru ecrane simultan și puteți descărca pe șase dispozitive.

În plus, dacă utilizați planul Premium, puteți adăuga până la doi membri suplimentari care nu locuiesc cu dvs. pentru 7,99 USD/lună per membru. Acest lucru este perfect pentru familiile numeroase care locuiesc împreună sau mai mulți studenți care împart o casă.

O altă caracteristică impresionantă a planului Premium este sunetul spațial al Netflix. Suportul audio spațial este în esență sunet la 360 de grade care te face să te simți complet cufundat în ceea ce vizionezi.

Audio spațial nu este disponibil pentru tot pe Netflix, așa că cum vizionați emisiunile și filme Netflix cu sunet spațial? Tot ce trebuie să faceți este să căutați expresia „audio spațial” și puteți găsi până la 700 de titluri de vizionat.

Deci, care plan Netflix este cel mai bun pentru tine?

Răspunsul la această întrebare depinde de tine și de ceea ce cauți. Dacă locuiți singur și doriți doar să utilizați Netflix pentru a viziona un film sau o emisiune TV ciudat din când în când și nu vă deranjează să treceți la câteva pauze publicitare, atunci planul Standard cu anunțuri este o alegere rațională și rentabilă. .

Cu toate acestea, dacă sunteți exact opusul și doriți conținut 4K de înaltă calitate pe care să-l puteți reda în flux simultan cu toți prietenii și familia, înscrieți-vă pentru planul Premium.

Pe de altă parte, un excelent polivalent este planul Standard, care este ieftin și oferă calitate video decentă și streaming simultan pe două dispozitive.

Luați în considerare acest lucru înainte de a vă abona la Netflix

Trebuie să luați în considerare bugetul dvs., cu cine doriți să partajați contul, ce calitate video căutați și dacă vă deranjează pauzele publicitare înainte de a vă decide să plătiți banii câștigați cu greu.

Amintiți-vă să nu vă aruncați banii pentru planul Premium dacă nu aveți un dispozitiv 4K și nu vă lăsați influențat de cel mai ieftin plan dacă nu puteți face față pauzelor publicitare.

x