10 cele mai bune platforme de experiență pentru angajați pentru un loc de muncă pozitiv

Puneți în practică conceptele de management al forței de muncă, cum ar fi implicarea angajaților, păstrarea angajaților, experiența angajaților, mediul de lucru pozitiv și productivitatea angajaților, utilizând astăzi aceste cele mai bune platforme pentru experiența angajaților!

Dacă ești serios în ceea ce privește afacerea ta și cauți o existență pe termen lung pe piață, trebuie să angajezi angajați dedicați, antreprenori și freelanceri. Angajarea talentelor de top și menținerea lor aliniate cu strategia de creștere a afacerii tale costă o mulțime de investiții.

Există întotdeauna elemente care pot deteriora mediul la locul de muncă, experiența angajaților, satisfacția angajaților și așa mai departe. Deci, investiția în forța de muncă este o chestiune riscantă, dacă nu ați stabilit o strategie de management al experienței angajaților care funcționează.

Cu toate acestea, platformele de experiență a angajaților sunt aici pentru a salva situația. Iată o listă rapidă a celor mai bune, cu o abordare mai detaliată în articolul de mai jos. Citiți mai departe👀 pentru a construi un loc de muncă de invidiat!

Caracteristici notabile ale produsuluiWorkTangoPremii, recunoaștere, sondaje, analize pentru implicare.MotivitateaSărbătorește etapele angajaților, recompensele și sondajele pentru talentele de top.LeapsomePlatformă all-in-one de performanță, implicare și învățare.Forta de vanzareCombo web mobil pentru procesele HR-IT, AI cu autoservire.Cultură AmpInstrumente pentru implicare, performanță și informații despre dezvoltare.ClipiPlatformă centrată pe mobil, obiective clare, centru de comunicare.Zi de lucruModule științifice, analize pentru exp.Qualtrics XMFeedback automatizat, analiză, analiză încrucișată.RaydiantMotivația angajaților, concurență sănătoasă, recompense.CooleafSondaje Pulse, programe captivante și stimulente de recunoaștere.

Ce este experiența angajatului?

Experiența angajaților este un concept de resurse umane (HR) și management organizațional. Liderii de afaceri și managerii de resurse umane se bazează pe acest concept pentru a face locul de muncă plăcut pentru angajați și antreprenori.

Plăcut într-un mod în care angajatul se simte fericit să vină la serviciu la timp; își dedică abilitățile pentru a face mai bine pentru afacere și se simt o parte esențială a acesteia.

Ultima dată când afacerea dvs. a sponsorizat un tort aniversar🎂 pentru ziua de naștere a unui angajat sau a distribuit cadouri grozave persoanelor cu performanță ridicată, pentru o experiență mai bună de recunoaștere și implicare a angajaților.

Personalul existent fiind prietenos cu noii tamplari, HR care vă arată biroul în ziua introducerii etc., fac, de asemenea, parte din experiența angajaților.

Ce este o platformă de experiență a angajaților?

O platformă de experiență a angajaților este un instrument digital care înlocuiește nevoia ca o întreagă echipă de resurse umane să se ocupe doar de experiența angajaților și activitățile de implicare, bugete, politici, strategii etc. De asemenea, permite gestionarea aceluiași lucru pentru angajații de la distanță care vin rar la locul de muncă, dar trebuie să se simtă și ei inclus!

O aplicație standard de experiență a angajaților ar oferi tehnologii și medii de comunicare precum următoarele pentru a crește implicarea între companie și oamenii săi:

 • Sondaje, sondaje, feedback etc.
 • Calendar aniversar pentru a posta zile de naștere, realizări, aniversari etc.
 • Un zid social pentru ca afacerea și angajații să vorbească între ei prin anunțuri și comentarii.
 • Recompense și recunoaștere
 • Funcționalități de management al bunăstării angajaților.
 • Instrumente de înscriere pentru angajați noi.
 • Sisteme de comandă și aprobare a consumabilelor de birou și așa mai departe.

O astfel de platformă digitală vă ajută prin automatizarea și eficientizarea majorității experienței angajaților și a sarcinilor de management al angajamentului. Nu veți mai vedea directori de HR întrerupând întâlniri importante de resurse umane și alergând prin birou, supervizând experiența angajaților.

  Cum să vă reînnoiți contul magicJack

Totul despre managementul experienței angajaților va fi posibil cu un clic pe un buton, aprobând bugetele digital și auditând activitățile de la distanță. Ca să nu mai vorbim, astfel de instrumente oferă, de asemenea, analize de date și perspective, astfel încât să vă puteți îmbunătăți continuu strategiile de implicare a angajaților.

Beneficiile managementului experienței angajaților

Iată cum vă ajută un sistem eficient de management al experienței angajaților:

 • Angajații și contractanții tăi devin mulțumiți de politicile și comportamentul tău.
 • Companiile pot reține cu ușurință talentele de top și experimentate, depășind concurența de pe piață pentru sabotarea talentelor, oferind creșteri salariale, beneficii mai bune, acțiuni etc.
 • Forța de muncă se simte fericită să vină la muncă, să lucreze productiv pe tot parcursul zilei și să facă locul de muncă incluziv pentru toți.
 • Noii angajați nu se simt izolați.
 • Devine accesibil și ușor să aranjați recompense și evenimente de recunoaștere fără a pierde ore de productivitate.

Interesant este că majoritatea companiilor de succes își găsesc următorii directori executivi prin creșterea carierei interne.

Caracteristicile obligatorii ale unei platforme de experiență a angajaților

#1. Un instrument de bilete

Reunește diverse canale de comunicare într-o platformă unificată, simplificând gestionarea biletelor. Acest lucru dă putere angajaților să monitorizeze și să abordeze cererile primite fără efort. Acomodarea metodelor de comunicare preferate îmbunătățește experiența angajatului. Automatizarea pentru rutarea biletelor și alocarea agenților este adesea disponibilă.

#2. Self-Service și AI

Această caracteristică folosește învățarea automată și procesarea limbajului natural. Instrumentele de inteligență artificială abordează întrebările angajaților, cu chatboții care se angajează în conversații asemănătoare oamenilor, oferă răspunsuri sau îndrumă angajații către articole relevante din baza de cunoștințe. Disponibil non-stop, AI self-service reduce nevoile de personal și evoluează prin interacțiuni pentru o eficiență sporită.

#3. Fluxuri de lucru automatizate

Fluxurile de lucru pe platformele de experiență a angajaților simplifică procesele complexe și elimină redundanța, facilitând gestionarea fluidă a experienței angajaților. Hub-urile centralizate oferă acces rapid la informații, amplificat de mesagerie instantanee și calendare partajate. Automatizările asigură uniformitatea în sarcini precum solicitările PTO și evaluările de performanță.

#4. Raportare și analiză

Analiza și vizualizarea datelor oferă companiilor o înțelegere profundă, derivată din date. Aceste informații cuprind performanța, progresul obiectivelor angajaților, implicarea prin sondaje și feedback și analiza sentimentelor. Rapoartele sprijină luarea deciziilor în cunoștință de cauză.

#5. Aplicații și integrări

Integrările eficientizează operațiunile prin armonizarea sistemelor. Platformele se integrează cu aplicații precum software-ul de sondaj și instrumentele de performanță, sporind funcționalitatea.

Acum, găsiți mai jos cele mai bune aplicații software pentru experiența angajaților pe care le puteți utiliza pentru a simplifica procesul:

WorkTango

Odată cu creșterea echipelor la distanță și hibride, poate deveni o provocare să mențineți echipele inspirate și motivate. WorkTango este o platformă holistică de experiență a angajaților care vă ajută să vă păstrați angajații menținându-i implicați și inspirându-i prin premii și recunoașteri.

Vă oferă o gamă de funcții utile, inclusiv:

 • Platformă ușor de utilizat, cu toate facilitățile de îmbunătățire a experienței angajaților
 • Recunoaștere publică și privată pentru angajații demni
 • Motor global de recompense cu cadouri precum carduri cadou, mărfuri și donații
 • Sărbătorile automate ale reperelor, cum ar fi zilele de naștere și aniversarile de serviciu
 • Sondajele personalizabile pentru întregul ciclu de viață al angajaților
 • Analize predictive pentru lideri cu acțiuni recomandate
 • Sentimente și teme în timp real din comentariile angajaților
 • Discuție 1:1 cu angajații, feedback și stabilirea obiectivelor

De asemenea, puteți utiliza API-ul acestui software sau îl puteți integra cu instrumente de colaborare precum Outlook, MS Teams, Slack etc. În plus, profitați de potențialul Sondajele angajaților WorkTango pentru feedback autentic.

Motivitatea

Când vine vorba de reținerea talentelor de top în echipa ta prin cea mai bună experiență a angajaților, Motivitatea este opțiunea ta de preferat. Te ajută să faci momentele importante ale angajaților tăi să fie de neuitat în toate etapele carierei lor.

  Cum să remediați mesajul privind bateria de serviciu pe MacBooks

Acestea sunt caracteristicile de top ale acestei soluții:

 • Construirea unei comunități sănătoase care rămâne conectată în interiorul și în afara biroului
 • Permite managerilor să creeze obiceiurile potrivite pentru a îmbunătăți experiența angajaților
 • Oferiți recompense angajaților dvs. pentru a recunoaște contribuția lor la afacere
 • Facilitează sondaje pentru a aduna informații despre sentimentul și experiența angajaților
 • Teste de personalitate pentru a evita comunicarea greșită și pentru a îmbunătăți colaborarea

Motivosity vă ajută, de asemenea, să identificați prioritățile angajaților dvs. și să-i ghidați mai bine atunci când efectuează activități cu impact ridicat.

Leapsome

Leapsome ajută la îmbunătățirea angajării angajaților dvs. cu soluția sa de activare a persoanelor inteligente. Pe măsură ce vă menține echipa productivă și angajată, veți putea construi o organizație de înaltă performanță.

Caracteristicile de top ale acestei platforme sunt:

 • Platformă all-in-one pentru a gestiona performanța, implicarea angajaților, OKR-urile și învățarea
 • Sprijin pentru bunăstarea echipei dvs. pentru un angajament sporit și crearea unui sentiment de apartenență
 • Oferă managerilor instrumentele necesare pentru conducerea eficientă a echipei
 • Sondajele de implicare a angajaților pentru a aduna informații puternice despre pulsul companiei
 • Feedback instantaneu și valoros al angajaților pentru o creștere și performanță mai bune
 • Performanță, proiect agil, recenzii anonime și la 360°
 • Procese optimizate pentru compensare, promovare și recompense
 • Suport de integrare pentru HRIS, Slack, Teams, Calendar, Jira și alte instrumente existente

Există, de asemenea, șabloane și tablouri de bord încorporate disponibile pe Leapsome, care facilitează măsurarea experienței angajaților.

Forta de vanzare

Forta de vanzareExperiența angajaților lui vă oferă o combinație de aplicații mobile și aplicații web pentru serviciul și productivitatea angajaților. Soluția vă ajută să faceți mai ușor ca niciodată procesele de HR și IT pentru angajații noi și existenți.

Credit imagine: Experiența angajaților Salesforce

Alte caracteristici importante la care vă puteți aștepta sunt următoarele:

 • Dezvoltați și atribuiți angajaților spații de lucru și tablouri de bord, astfel încât aceștia să simtă că dețin controlul asupra călătoriilor lor profesionale
 • Utilizați instrumente low-code pentru a personaliza spațiile de lucru și tablourile de bord cu activele mărcii dvs
 • Chaturile cu autoservire bazate pe inteligență artificială răspund la toate întrebările obișnuite și oferă, de asemenea, sugestii
 • Solicitări și bilete de servicii organizate și simplificate
 • HR-urile și managerii pot rezolva biletele mai rapid cu ajutorul AI
 • Platforma de experiență a angajaților Salesforce automatizează fluxurile de lucru HR, gestionarea biletelor HR etc.
 • Instrumentul se integrează cu majoritatea soluțiilor IT și HR

Ca să nu mai vorbim, puteți pune toate răspunsurile la întrebările obișnuite ale angajaților la îndemână prin intermediul aplicațiilor mobile și web.

Cultură Amp

Cultură Amp oferă organizațiilor toate instrumentele esențiale pentru implicarea, performanța și dezvoltarea angajaților într-un singur loc. De asemenea, veți obține aici informații necesare pentru a dezvolta o cultură care definește categoria cu experiență de angajați de clasă mondială.

Principalele caracteristici ale acestei platforme sunt:

 • Vă ajută să auziți și să înțelegeți angajații dvs. pentru a lua decizii mai bune și a face schimbări organizaționale necesare
 • Feedback oricând, recenzii axate pe dezvoltare și urmărirea obiectivelor pentru a construi echipe performante
 • Obiective de creștere urmăribile pentru dezvoltare continuă și păstrarea angajaților

Folosind Culture Amp, organizațiile pot colecta feedback din mai multe surse (auto, colegi, manager) pentru a obține viziunea exactă a unui angajat.

Clipi este o platformă de experiență și implicare a angajaților centrată pe mobil pentru companii de orice dimensiune și industrie.

Găsiți mai jos caracteristicile sale notabile într-o listă compactă:

 • Vă ajută să definiți obiective SMART clare și realizabile
 • De asemenea, Blink elimină blocajele și barierele dintre comunicările dintre angajat și angajator
 • Puteți pune o listă de rechizite de birou în aplicația Blink, astfel încât angajații să poată găsi cu ușurință ceea ce au nevoie pentru a lucra mai bine
 • O pagină de anunțuri a companiei pentru întâlniri, actualizări de politici etc.
 • Angajații își pot crea propriile canale și grupuri de chat pentru o comunicare mai bună
  Cum să remediați problemele audio Amazon Echo: un ghid de depanare

Fiind mobil, instrumentul vă permite să implementați o strategie comună și accesibilă pentru experiența oamenilor pentru angajați, contractori și liber profesioniști, pe teren, la fața locului și la distanță.

Zi de lucru

Zi de lucruSistemul de management al experienței oamenilor îi face pe angajați să se simtă responsabili pentru îndatoririle lor personal și devin mai productivi pentru a servi o strategie comună de creștere a companiei.

Întregul sistem are trei module împărțite științific, cum ar fi Ascultați, Acționați și Analizați. Aceste module, la rândul lor, au alte instrumente pentru a oferi o soluție globală pentru experiența angajaților și acestea sunt:

 • Workday Peakon Employee Voice ca parte a instrumentului Ascultare
 • Instrumente în care dvs. și angajații dvs. puteți interacționa și acționa: Workday Home, Workday Help și Workday Journeys
 • Instrumente de analiză a datelor pentru a analiza datele colectate folosind HCM, baze de competențe, instrumente de analiză a persoanelor, analize de ajutor și călătorii etc.

Prin urmare, este una dintre cele mai științifice, elaborate și de succes platforme de experiență pentru angajați pe care le puteți obține vreodată.

Qualtrics XM

Qualtrics XM for People Teams vă ajută să configurați strategia potrivită pentru a crea, improviza și oferi experiențe angajaților la diferite scări.

Folosind automatizarea colectării și analizei datelor și AI, vă ajută să vă ascultați fiecare angajat prin diferite canale, cum ar fi sondaje, sondaje și comentarii. Astfel, rămâi la curent dacă există vreun sentiment negativ în rândul forței de muncă și îl abordezi imediat. Alte caracteristici majore oferite de platformă sunt:

 • Managementul experienței candidaților
 • Evaluarea cursului
 • Managementul experienței de îmbarcare
 • Analizând cot la cot experiența clienților și experiența angajaților

Există, de asemenea, un tablou de bord al managerului care oferă o viziune generală asupra datelor numerice despre implicare, includere, intenție de a rămâne, așteptări și bunăstare.

Raydiant

Raydiant vă ajută să motivați și să interacționați cu angajații dvs., astfel încât aceștia să abordeze clienții și clienții dvs. în mod eficient. Acest instrument de implicare a angajaților vă permite să lansați o competiție sănătoasă între angajați și recompense pentru cei mai performanti.

Unele dintre celelalte caracteristici ale sale care merită menționate sunt:

 • Mențineți o comunicare în timp util, deschisă și clară cu angajații dumneavoastră din prima linie și din back-end, cu semnalizare la birou
 • Furnizați actualizări frecvente prin intermediul aplicațiilor mobile și al site-urilor web despre concurența viitoare pentru cei mai buni agenți de vânzări, cei mai buni agenți de servicii pentru clienți și alerte de sănătate și siguranță
 • Acesta gamifică competițiile și concursurile interne și face lucrurile transparente pentru a evita părtinirea
 • O aplicație de piață online în care angajații pot cheltui puncte de recunoaștere pentru recompense

Cu Raydiant, angajații tăi simt zelul în interiorul lor de a-și etala cea mai bună performanță și de a fi cel mai bun angajat al săptămânii, lunii și așa mai departe.

Cooleaf

Cooleaf avantajează afacerea dvs. făcându-i auziți pe angajați și recunoscând contribuțiile lor. Această soluție poate scoate la iveală tot ce este mai bun din echipa ta și îi poate face fericiți cu programe captivante și tehnologia de recunoaștere intuitivă.

Caracteristicile evidențiate ale software-ului includ:

 • Sondaje Pulse pentru a colecta feedback instant angajaților
 • Programe amuzante și captivante pentru angajați pentru a viza învățarea angajaților și DEI
 • Program de recunoaștere a echipei pentru a sărbători evenimentele din viață, aniversarile de serviciu, realizările echipei etc.
 • Stimulente de performanță pentru angajați, cum ar fi carduri cadou și produse de marcă pentru atingerea obiectivelor de lucru semnificative
 • Tabloul de bord și instrumentul de raportare pentru a măsura sentimentele și statisticile de implicare

De asemenea, puteți integra Cooleaf cu alte instrumente pe care compania dvs. le folosește, cum ar fi Slack, MS Teams, Zapier, Salesforce, Zendesk etc., pentru a vă centraliza experiența angajaților.

Concluzie

În era digitală, rareori există o alternativă la cel mai bun software pentru experiența angajaților pentru a gestiona implicarea angajaților și a contractorilor.

Dacă credeți că forța de muncă poate face mai bine dacă puteți crea un mediu de lucru pozitiv, încercați oricare dintre instrumentele menționate în acest articol.

În continuare, consultați acești cei mai buni chatbot de HR pentru o implicare îmbunătățită a angajaților.