12/04/2023

Care este cel mai bun pentru site-ul dvs.?

Dacă doriți să aveți un impact online prin intermediul site-ului dvs., alegerea platformei potrivite este crucială.

Platforma pe care o alegeți pentru a vă prezenta agenda online va influența semnificativ succesul acesteia sau invers. Astfel, ar trebui să luați în considerare toate caracteristicile, obiectivele și bugetul dvs. înainte de a selecta una.

WordPress și Squarespace sunt două dintre cele mai renumite platforme care sunt deosebit de eficiente. Mulți antreprenori de succes de pe piață folosesc una dintre aceste platforme. Cu toate acestea, ambele platforme oferă o multitudine de caracteristici, flexibilitate și planuri de prețuri care vă vor îngreuna să alegeți una.

Acest articol va aborda în profunzime unele diferențe majore dintre WordPress și Squarespace. Sunt sigur că vă va ajuta să decideți ce platformă să alegeți ca proprietar de site.

Popularitatea WordPress și Squarespace

WordPress, lansat în 2003 ca ​​platformă de blogging, a evoluat într-un sistem lider de management al conținutului, 45,8% a tuturor site-urilor web la nivel global. Construită pe PHP și MySQL, această platformă open-source oferă o integrare perfectă cu teme și pluginuri, permițând personalizarea pentru o gamă largă de site-uri web.

Indiferent dacă conduceți un blog personal sau o afacere de comerț electronic, WordPress răspunde tuturor nevoilor. De asemenea, se mândrește cu o comunitate activă mare, asigurând utilizatorilor acces la cele mai recente funcții, actualizări și asistență.

Pe de altă parte, Squarespace a fost lansat în 2004 și este un generator de site-uri web ușor de utilizat, all-in-one. Este ideal pentru întreprinderile mici și antreprenorii creativi. Cu 4,2 milioane abonați și 3% din cota de piață CMS, deține 2,1% din toate site-urile web.

Această platformă centrată pe design oferă funcționalitate glisare și plasare fluidă pentru personalizare ușoară. Utilizatorii pot crea componente multimedia, pot seta palete de culori, pot crea machete și pot alege fonturi.

Squarespace oferă, de asemenea, funcții de blogging, comerț electronic, marketing prin e-mail, rețele sociale, SEO și analiză. Nu este necesară găzduirea separată sau înregistrarea unui domeniu, ceea ce simplifică experiența utilizatorului.

Comparație rapidă între WordPress și Squarespace

Înainte de a intra într-o comparație detaliată a caracteristicilor, să ne uităm la diferențele dintre WordPress și Squarespace.

Instrumente și caracteristici SEO încorporateWordPressSquarspace Crearea și personalizarea site-ului Foarte personalizabil și flexibilPersonalizabil, dar cu limitări Gestionarea conținutului și BloggingCapacități de blogging puternice Caracteristici de blogging de bază, dar puternice Capabilități de comerț electronic Opțiuni de comerț electronic caracteristice Caracteristici de comerț electronic încorporate Utilitate SEO Varietate de pluginuri SEO și instrumente SEO încorporate pentru performanță web & Viteza de încărcare Performanța depinde de găzduire, teme și pluginuri. Performanță de încredere și gestionată cu teme, pluginuri și extensii. Bibliotecă imensă de teme și pluginuri. Șabloane și extensii limitate. Scalabilitate și creștere. Scalabilitate și proporție ridicată de creștere. Scalabilitate limitată. Suport și comunitate. Comunitate vibrantă și activă, cu o mulțime de opțiuni de suport. asistență pentru clienți în cadrul platformei Securitate Instrumente și caracteristici SEO încorporate Măsuri de securitate gestionate și mai fiabile Cost și prețuri Varietate de costuri legate de găzduire, domeniu, plugin, temă și mai multe costuri Planuri de preț bazate pe abonamente

Acum, vom explora câteva comparații de caracteristici majore între aceste două platforme.

Crearea și personalizarea site-ului web

Cred că WordPress este excelent pentru companiile mari care doresc să obțină control deplin asupra fiecărui aspect al construirii și personalizării site-ului. Dar dacă te uiți la toate funcțiile ușor de utilizat, alături de ușurința în utilizare, Squarespace ar putea fi o alegere excelentă.

Personalizare WordPress

Pentru a construi un site web în WordPress, trebuie să vă înregistrați și să vă cumpărați găzduirea web și domeniul. După ce le obțineți, puteți instala cea mai recentă versiune de WordPress și puteți începe să o utilizați. Procesul de instalare și configurare poate fi copleșitor pentru unii utilizatori, ceea ce este relativ mai ușor în Squarespace.

În ceea ce privește personalizarea, va trebui să selectați și să activați o temă de bază pe site-ul dvs. Dar puteți alege și din mii de teme gratuite disponibile. Pentru a extinde funcționalitatea site-ului WordPress implicit, veți obține, de asemenea, o bibliotecă vastă de plugin-uri. Cu combinația de teme și pluginuri, puteți realiza un site complet care să vă îndeplinească obiectivele.

Cel mai recent editor de blocuri Gutenberg va oferi o experiență captivantă de creare de site-uri web. Cu asta, un plugin de generare de pagini precum Elementor va face crearea site-ului dvs. mai distractiv. Dar reține că este nevoie să treci printr-o curbă de învățare.

Personalizare Squarespace

În Squarespace, trebuie să parcurgeți un proces flexibil de configurare a contului și să începeți să lucrați cu el în cel mai scurt timp. Apoi, veți obține opțiuni pentru a alege un șablon și, în scurt timp, veți obține o prezentare generală a site-ului dvs.

Squarespace este deja renumit pentru interfața sa extrem de ușor de utilizat. În comparație cu WordPress, are o funcție de glisare și plasare mai simplă pentru a personaliza site-ul. În plus, temele sunt destul de simple pentru a putea lucra ca punct de plecare.

În comparație cu WordPress, Squarespace nu vă va oferi opțiuni masive de personalizare. Cu toate acestea, șabloanele sunt bine echipate cu caracteristicile necesare pentru a implica publicul.

  Cum să ștergeți un contact în Viber

Management de conținut și blogging

WordPress a fost construit pentru blogging în nucleul său, ceea ce înseamnă că include tot felul de funcții de blogging pentru orice bloguri simple sau cu conținut greoi. Squarespace oferă, de asemenea, instrumente de blogging încorporate, dar pur și simplu nu poate depăși WordPress.

Capacități de bloguri WordPress

Un blogger are nevoie de teme și instrumente simple de blogging care vor face binecuvântarea gestionării conținutului. WordPress vine cu o mulțime de șabloane de blogging și portofoliu care cu siguranță vor satisface orice blogger sau autor. În plus, oferă funcții robuste de blogging, cum ar fi categorii, moderarea comentariilor, etichete și opțiuni de post-programare.

Editorul WYSIWYG al WordPress oferă o opțiune de editare în timp real. Deci, bloggerii își pot personaliza rapid blogurile după cum preferă. Cu toate acestea, utilizatorii pot depăși opțiunile de editare implicite și pot accesa HTML, deoarece WordPress are această opțiune. În calitate de blogger, cineva își poate partaja cu ușurință postările pe rețelele sociale folosind plugin-uri.

În plus, media și biblioteca WordPress vă oferă mai mult control asupra imaginilor și documentelor dvs. Astfel, vă puteți găsi, utiliza și reutiliza conținutul cu ușurință, fără să vă plimbați prin tabloul de bord.

Un alt lucru important este că utilizatorii cu conturi WordPress pot comenta pe blogul tău fără a deschide un cont. Aceasta înseamnă că blogul tău va avea o acoperire mai largă, comentarii și feedback deja în cadrul ecosistemului WordPress.

Squarespace Blogging

În timp ce WordPress vă cere să plătiți pentru instrumente de blogging premium, Squarespace le oferă gratuit. Veți obține opțiuni pentru a vă reprezenta postarea de blog în diferite formate (grilă, stil revistă și multe altele).

În Squarespace, prietenii, colegii și autorii pot participa și colabora la blogging. Funcția de setări de permisiuni este atât de flexibilă încât nu trebuie să vă faceți griji că scriitorii externi au acces limitat.

Spre deosebire de WordPress, nu trebuie să instalați pluginuri diferite pentru a partaja automat postările pe rețelele sociale. În plus, vă puteți configura cu ușurință blogul pentru clasificarea postărilor, publicare și etichetare. Dar Squarespace încă își actualizează funcțiile de management media care nu sunt avansate în comparație cu WordPress.

Capacități de comerț electronic

Pentru a înființa un magazin mare care crește constant cu un inventar masiv, alegeți WordPress. Dar dacă vă concentrați pe vânzarea rapidă cu management minim, atunci personal aș prefera Squarespace.

Funcții de comerț electronic WordPress

Pentru a rula magazinul de comerț electronic cu WordPress, trebuie să instalați Plugin WooCommerce. Aceasta înseamnă o altă dependență de plugin pentru a vă rula magazinul online. Dar lucrul bun este că poți crea un magazin online plin de caracteristici și îl poți personaliza exact în funcție de marca ta.

WooCommerce funcționează bine cu orice temă și plugin și, cel mai important, este open-source și este gratuit. Unele dintre caracteristicile menționate mai sus sunt-

 • Personalizare online de nivel următor
 • Extensii gratuite și plătite care sunt pe deplin compatibile
 • Gateway-uri de plată multiple cu suport pentru peste 140 de regiuni
 • Acceptă o gamă largă de produse digitale și fizice
 • SEO optimizat pentru o mai bună vizibilitate a produsului
 • Măsurare de securitate lider în industrie

În general, funcționalitatea WordPress eCommerce va depăși Squarespace în ceea ce privește caracteristicile și personalizarea. Dar nu uita că curba de învățare te poate copleși uneori în timp ce lucrezi cu unele caracteristici unice.

Caracteristici de comerț electronic Squarespace

Squarespace vine cu funcții de comerț electronic all-inclusive pe care le puteți folosi pentru a vinde produse imediat. Nu trebuie să instalați pluginuri separate atunci când v-ați abonat la planul lor de afaceri. Dar pentru funcții suplimentare care nu vin cu comerțul electronic Squarespace implicit, explorați piața de extensii și adăugați-o pe site-ul dvs.

Iată câteva dintre caracteristicile sale excepționale de comerț electronic:

 • Șabloane de comerț electronic atrăgătoare cu multimedia de înaltă rezoluție
 • Funcționalități de magazin ușor de personalizat cu management mobil
 • Permite vânzarea nelimitată de produse digitale și fizice
 • În planul de bază, necesită comisioane de tranzacție de 0%.
 • Sistem de recuperare a abandonului căruciorului
 • Implementarea reducerilor si cupoanelor
 • Gateway-uri de plată multiple (Apple Pay și carduri de credit majore)
 • Permite vânzarea produselor direct pe rețelele sociale
 • Instrumente și analize pentru comercianți încorporate

Pentru funcțiile de bază de comerț electronic, puteți continua cu ușurință cu planul de afaceri. Cu toate acestea, este nevoie de o mică taxă de tranzacție pentru fiecare vânzare, dar vă oferă o gestionare flexibilă a magazinului și a coșului, gestionarea e-mailurilor și opțiuni nelimitate de vânzare a produselor. Puteți trece la un plan de comerț electronic atunci când plănuiți să faceți un magazin mai mare cu funcții avansate de comerț electronic.

Ceea ce cred este că, dacă sunteți dispus să începeți comerțul electronic de la zero și să vă păstrați tranzacția într-o singură monedă, Squarespace poate fi o opțiune cu adevărat inteligentă. Această platformă necesită mai puțin efort și timp pentru a crea un magazin online, comparativ cu orice altă platformă de creare de site-uri web.

Ușurință SEO

În ceea ce privește optimizarea motoarelor de căutare, WordPress poate învinge Squarespace din mai multe aspecte. Squarespace vine cu câteva funcții SEO încorporate care sunt singurele responsabile pentru SEO site-ului dvs. În timp ce WordPress oferă funcții SEO excelente cu ajutorul unor plugin-uri menționate, cum ar fi Yoast SEO, RankMath și așa mai departe.

Capacități SEO WordPress

Site-urile web WordPress au caracteristici SEO încorporate minime, care nu sunt suficiente pentru a concura pe piața principală. Prin urmare, vine cu o multitudine de pluginuri SEO pe care le veți obține în depozitul său de pluginuri.

Dacă sunteți calificat din punct de vedere tehnic, puteți configura și chiar personaliza aceste plugin-uri pentru a obține cele mai bune rezultate SEO. Dar înainte de a obține orice plugin, aveți nevoie de un furnizor de găzduire excelent pentru a asigura un site cu încărcare rapidă. Site-urile cu încărcare rapidă sunt cu adevărat esențiale pentru a îndeplini cerințele web de bază ale Google, ceea ce este ușor de realizat în WordPress.

  Cum să activați și să utilizați partajarea clipboard-ului în Google Chrome

Pluginuri ca Yoast SEO și RankMath vă poate duce site-ul într-o poziție satisfăcătoare în paginile cu rezultate ale motorului de căutare. De exemplu, puteți face îmbunătățiri de conținut sugerate de aceste plugin-uri și puteți adăuga anumite cuvinte cheie și fragmente îmbogățite.

Capacități SEO Squarespace

De când mi-am efectuat ultimul control, Squarespace și-a îmbunătățit masiv capacitățile SEO. Toate Setări SEO și instrumentele sunt integrate în Squarespace, așa că nu trebuie să instalați nimic separat.

Cu toate acestea, aveți mai puțin control asupra setărilor tehnice avansate SEO. Gazduirea web este controlata de platforma in sine, astfel incat viteza de incarcare a paginii este determinata de platforma.

Să nu fim părtinitori și să aruncăm o privire la ce are de oferit această platformă uimitoare în ceea ce privește SEO:

 • Setări implicite ale paginii SEO care sunt modificabile
 • URL editabil, titlu și meta descriere
 • Text alternativ imagine personalizabilă
 • Redirecționări automate ale paginilor de la adresele URL modificate
 • Poate afișa sau ascunde o pagină din motorul de căutare
 • Evidențiază cuvintele cheie care generează mai mult trafic
 • SEO pentru comerț electronic

Există multe site-uri Squarespace care ajung pe primul loc în rezultatele motoarelor de căutare. Pentru a fi sincer, Squarespace își îmbunătățește treptat trăsăturile SEO, iar unele site-uri îndeplinesc recent Core Web Vitals.

Performanța site-ului și viteza de încărcare

Dacă doriți ca platforma în sine să se ocupe de optimizarea performanței și a vitezei, Squarespace este o opțiune excelentă. Deși WordPress este extrem de personalizabil, aveți nevoie de un efort suplimentar pentru a obține o viteză rapidă de încărcare.

Performanță și viteză de încărcare WordPress

WordPress oferă o gamă largă de teme și pluginuri, ceea ce oferă utilizatorilor o flexibilitate uriașă pentru a-și personaliza site-ul la maximum. Dacă nu este tratată în mod adecvat, această flexibilitate poate duce uneori la probleme de performanță.

Viteza site-ului poate fi crescută considerabil prin utilizarea pluginurilor de creștere a performanței. În plus, o companie de găzduire de încredere care oferă setări optimizate pentru server poate, de asemenea, îmbunătăți performanța. În plus, sunt adesea folosite tehnici de creștere a vitezei, cum ar fi sistemele de stocare în cache, rețelele de livrare a conținutului (CDN) și optimizarea imaginii.

Performanță Squarespace și viteza de încărcare

Squarespace este o platformă închisă care adoptă o abordare simplificată a construirii site-urilor web. În ciuda faptului că are mai puține opțiuni de personalizare decât WordPress, acesta garantează performanțe optime. Veți primi management intern de găzduire, upgrade de software și măsuri de securitate.

Squarespace beneficiază de o arhitectură standardizată și pre-optimizată care acordă prioritate performanței și viteza de incarcare în miezul ei. Optimizarea integrată asigură o viteză mai mare de încărcare, care include, de asemenea, un design receptiv și capacitatea de redimensionare automată a imaginii.

Teme și pluginuri

WordPress are un colosal repertoriu care include peste 11.000 de teme gratuite și peste 59.000 de pluginuri gratuite. Dar Squarespace oferă extensii și șabloane care sunt oferite în cadrul platformei.

Teme și pluginuri WordPress

Oricine are experiență în codificare poate crea șabloane, teme și plugin-uri și le poate trimite la WordPress. Când calitatea codării și produsul îndeplinesc cerințele WordPress, produsul este publicat pe platformă. Astfel, platforma este îmbogățită cu atât de multe plugin-uri și teme realizate de diferiți dezvoltatori.

În WordPress, veți obține pluginuri pentru funcții esențiale precum:

 • Comerț electronic
 • SEO
 • Securitatea site-ului
 • Optimizarea performanței
 • Formular de contact și generare de clienți potențiali

WordPress oferă, de asemenea, aproape orice fel de temă pentru a îmbogăți perspectiva site-ului dvs.

Dar înainte de a selecta orice plugin sau temă, ar trebui să verificați cu atenție recenzia utilizatorului. Unele plugin-uri pot cauza probleme de securitate și de performanță din cauza codurilor rău intenționate.

Extensii Squarespace

Squarespace este o platformă all-in-one care oferă șabloane perfect proiectate și funcții integrate ca extensii. Nu există nicio bătaie de cap cu actualizarea sau descărcarea separată a oricărui plugin.

Squarespace oferă șabloane pentru comerț electronic, artă și design, fotografie, CV, evenimente, călătorii, divertisment și așa mai departe. În plus, există extensii pentru comerț electronic și magazine online, campanii de marketing și e-mail, rezervări și întâlniri, analize și SEO și multe altele.

Puteți explora extensia Squarespace, care este o piață pentru extensie. În prezent, platforma oferă peste 100, ceea ce este mai mic în comparație cu WordPress. Cu toate acestea, calitatea și ușurința în utilizare sunt cu siguranță mult mai bune decât multe alte platforme existente.

Scalabilitate și creștere

Datorită scalabilității sale de neegalat, WordPress este una dintre opțiunile de top pentru startup-uri, corporații gigantice și indivizi care necesită soluții extrem de personalizate.

Simplitatea Squarespace îl face ideal pentru persoane fizice, întreprinderi mici sau cei care preferă o prezență online rapidă și estetică. Cu toate acestea, are limitări semnificative în ceea ce privește scalabilitatea extinsă.

Scalabilitate și creștere WordPress

Laud WordPress pentru flexibilitatea și scalabilitatea sa remarcabilă. Arhitectura open-source este concepută pentru extinderea și modificarea nelimitate. Se confruntă în mod constant cu cererea tot mai mare de caracteristici, conținut și funcționalitate.

Cu ajutorul unei colecții considerabile de teme, pluginuri și cod personalizat, utilizatorii WordPress își pot personaliza site-urile web pentru a satisface cerințele lor în schimbare. Obținerea de soluții de găzduire dedicate și implementarea strategiilor de optimizare este o soluție pentru asigurarea unei scalabilitate perfectă.

O altă modalitate este să angajați dezvoltatori care să creeze teme și plugin-uri personalizate, să optimizeze codul și să implementeze soluții scalabile.

Scalabilitate și creștere a spațiului pătrat

În comparație cu WordPress, scalabilitatea Squarespace este mai limitată. Funcționează bine pentru site-urile web de dimensiuni mici și mijlocii, dar pentru cele care sunt cu adevărat complicate sau cresc rapid, poate crea unele dificultăți.

Elementele de design integrate și actualizările frecvente ale Squarespace susțin creșterea acestuia. Deci, utilizatorii pot adăuga cu ușurință pagini suplimentare, conținut și chiar funcții de comerț electronic pe măsură ce cerințele lor se schimbă.

  7 cele mai bune limbaje de programare pentru învățare automată

Platforma gestionează găzduirea, precum și infrastructura pentru a satisface nevoile de bază de scalare. Cu toate acestea, platforma are unele constrângeri pentru utilizatorii care necesită modificări complexe sau caracteristici specializate.

Sprijin și comunitate

Deoarece WordPress este o platformă open-source, se mândrește cu o comunitate mai mare și mai vibrantă. Veți obține o mulțime de cunoștințe și informații. Comparativ, Squarespace oferă asistență pentru clienți de încredere și instantanee.

Suport și comunitate WordPress

Comunitatea WordPress este formată din milioane de utilizatori activi, dezvoltatori, designeri, proprietari de afaceri și entuziaști. Dezvoltatorii fac mereu schimb de informații cu privire la produsele lor în comunitatea în care alții se implică, oferă feedback și obțin soluții.

În plus, utilizatorii WordPress pot accesa resurse masive, inclusiv bloguri centrate pe WordPress, forumuri, documentație și tutoriale.

În afară de comunitate a sustine, utilizatorii pot primi ajutor și de la canalul de asistență oficial. Prin urmare, utilizatorii pot cumpăra planuri de asistență pentru site-ul lor de pe WordPress.com. De asemenea, ei pot angaja și obține servicii profesionale de la diferite companii și dezvoltatori disponibili în comunitate.

Asistență și comunitate Squarespace

Squarespace oferă o echipă de servicii pentru clienți dedicată și foarte receptivă, care este lăudată de baza sa de utilizatori. Oferă servicii non-stop prin intermediul personalului de asistență folosind e-mail și chat live.

În plus, utilizatorii vor avea acces la seminarii web, tutoriale video și o bibliotecă extinsă de cunoștințe care acoperă fiecare aspect al utilizării Squarespace.

The Suport Squarespace comunitatea se extinde rapid cu utilizatorii, designerii și dezvoltatorii săi. Cu toate acestea, nu este la fel de mare ca WordPress, dar devine treptat mai captivant. Membrii forumului comunitar Squarespace pot interacționa, pot face schimb de idei și pot posta întrebări.

Securitate

Squarespace vine cu un nivel mai ridicat de responsabilitate pentru asigurarea măsurilor de securitate. Toate caracteristicile fundamentale de securitate sunt încorporate. Dar, în WordPress, trebuie să gestionați măsurile de securitate și să obțineți ajutor de la profesioniști sau furnizori de găzduire.

Măsuri de securitate WordPress

În timp ce utilizați WordPress, trebuie să vă ocupați de măsurile de securitate ale site-ului dvs. Prin urmare, trebuie să luați următoarele acțiuni:

 • Alegeți un plan de găzduire care vă asigură o securitate puternică
 • Verificați și gestionați-vă propriul certificat SSL
 • Creați copii de rezervă frecvente ale site-ului dvs
 • Autorizați roluri de utilizator pe site-ul dvs
 • Folosiți teme și pluginuri de încredere
 • Aplicați autentificarea cu doi factori

Vă recomand cu tărie să nu vă bazați pe nicio companie de găzduire web ieftină pentru a vă gestiona site-ul. Selectați un furnizor de găzduire care va menține automat securitatea, va actualiza site-ul și va furniza un certificat SSL.

Măsuri de securitate Squarespace

Squarespace minimizează efortul utilizatorului și menține toate măsurile de securitate ale unui site web. Scanează întregul site web și îl apără împotriva atacurilor de denial-of-DDoS. Aceasta înseamnă că site-ul dvs. nu va fi ocupat cu trafic și numai utilizatorii reali vor avea acces la site-ul dvs.

Iată măsurile de securitate luate de Squarespace:

 • Criptare Secure Sockets Layer (SSL) care protejează informațiile sensibile
 • Menține în mod regulat actualizări de securitate pentru a asigura cele mai recente îmbunătățiri de securitate
 • Conform PCI DSS pentru a asigura standardele de securitate a datelor pentru gateway-ul de plată
 • Autentificarea cu doi factori adaugă un nivel suplimentar de securitate
 • Gestionează module cookie pentru a asigura un mediu sigur pentru site-ul dvs

Squarespace vă permite să vă concentrați pe crearea de conținut, mai degrabă decât pe gestionarea securității. În plus, extensiile sunt create în cadrul platformei, ceea ce înseamnă mai puține șanse de a avea cod eronat.

Prețuri

WordPress este inițial gratuit, dar trebuie să-l personalizați corespunzător pentru a vă urmări obiectivele. Aici intră planul premium cu o varietate de opțiuni, planuri de preț și caracteristici. Dimpotrivă, Squarespace oferă un pachet cu un plan de preț transparent. Acest lucru vă va face mai ușor să vă estimați bugetul.

Prețuri WordPress

WordPress este o aplicație gratuită, dar pentru a găzdui site-ul pe web, trebuie să plătești pentru serviciul de găzduire și numele de domeniu. Odată cu creșterea treptată a site-ului dvs., prețul se poate schimba, mai ales dacă doriți să instalați o temă avansată sau pluginuri.

Iată câteva exemple de costuri legate de WordPress:

 • Gazduire: Costul poate varia in functie de furnizor si de tipul de gazduire. Pentru găzduire partajată, Bluehost poate varia între 2,95 USD și 13,95 USD, iar pentru furnizorii de găzduire WordPress gestionați precum WP Engine poate costa 25 USD pe lună.

 • Nume de domeniu: acesta variază, de asemenea, și furnizorilor le place Hai tăticu poate costa aproximativ 11,99 USD pentru primul an.

 • Teme și pluginuri: sunt disponibile opțiuni de plugin gratuite, dar temele premium pot costa în jur de 10 USD-150 USD. De exemplu, Yoast SEO costă în jur de 99 USD pe an.
 • Securitate întreținere: Acest cost variază în funcție de complexitatea site-ului web și de nivelul de serviciu necesar. Pluginurile de securitate, cum ar fi Wordfence, încep de la 99 USD pe an.
 • Asistență profesională: Angajarea unui dezvoltator sau designer vă poate costa în funcție de cerințele dvs. Dezvoltatorii WordPress percepe în general între 20 și 100 USD pe oră.

Prețurile Squarespace

Squarespace nu este o platformă gratuită, dar veți primi o perioadă de probă gratuită de 14 zile pentru a începe. În plus, oferă 4 categorii de planuri de prețuri care sunt date mai jos:

Planuri de prețuri Plan lunar Plan anual.

 • Personal: Acest plan este pentru crearea unui site cu funcționalități de bază și cel mai bun pentru început.
 • Afaceri: acest plan oferă întreprinderilor mici caracteristici simple de comerț electronic și marketing.
 • Commerce Basic: Acest plan oferă funcții ideale pentru întreprinderile mijlocii.
 • Commerce Advanced: Acest plan este excelent pentru o afacere care a crescut deja și include mai multe extensii robuste de comerț electronic.

Gânduri finale

Squarespace vă va oferi o experiență fără probleme și vă va concentra pe crearea de conținut, mai degrabă decât pe gestionarea părții operaționale. Dimpotrivă, WordPress vă va oferi oportunități masive de personalizare, pe care le puteți utiliza eficient printr-o curbă de învățare.

Cu toate acestea, alegerea unei platforme depinde numai de cerințele dvs. unice și de obiectivele personale sau de afaceri. După ce ați luat în considerare ușurința de utilizare, flexibilitatea designului, nivelul de personalizare și bugetul, platforma care satisface toate aceste cerințe este ceea ce căutați.

Apoi, verificați cei mai buni creatori de site-uri web pentru non-tehnologi și non-designeri.

x