B1 Free Archiver pentru Android oferă o gestionare ușoară a arhivelor mobile

Funcția de arhivare a fișierelor care este de obicei încorporată cu managerii de fișiere Android populari, cum ar fi ES, Astro ad Dual File Manager este suficient de util pentru a împacheta și dezambala rapid formatele de arhivă comprimate populare, cum ar fi ZIP, RAR, 7Z și altele asemenea. Dar soluțiile menționate mai sus sunt destul de ineficiente atunci când vine vorba de extragerea sau comprimarea unui număr mic de formate de arhivă mai puțin populare. Acesta este motivul pentru care instrumente precum B1 Free Archiver există încă pe Google Play. Este o aplicație simplă care vă permite să extrageți, să vizualizați și să comprimați fișierele dorite din și către o gamă largă de formate, inclusiv 7Z, APK, TAR, LZMA, TGZ, LZH, MTZ, RPM, XAR, XZ, ZIPX, GZ, TBZ și Mai Mult. Citiți mai multe pentru mai multe detalii după salt.

Cel mai bun lucru despre B1 Free Archiver este cât de simplu și ușor de utilizat este. Nici măcar utilizatorilor ocazionali nu le va fi greu să treacă peste curba inițială de învățare. Când este lansată, aplicația vă prezintă o listă de fișiere și foldere din stocarea dispozitivului dvs. Acest instrument simplu vă permite să găsiți cu ușurință articole arhivate din orice colț.

B1 Free Archiver poate deschide și arhive protejate cu parolă, cu condiția să aveți parola la dvs., desigur. Când atingeți și mențineți apăsat pe un fișier, apare un mic meniu din care puteți executa următoarele acțiuni:

Vizualizați arhiva (pentru a vedea elementele din arhivă fără extracție)
Extrage aici (pentru a extrage toate fișierele din directorul curent)
Extrage în folderul „nume director” (extras în folderul țintă, creând automat acel director dacă nu există)
Extrageți într-un alt folder (extrageți într-un director existent la alegere)
Deschide cu (deschide arhiva într-o altă aplicație)

  Cum să jucați jocuri Android pe Windows 11 cu Jocuri Google Play

Aplicația se mândrește, de asemenea, cu opțiuni de selecție multiple de fișiere și foldere pentru a comprima, extrage sau șterge elemente în lot.

Pe lângă extragerea fișierelor, B1 Free Archiver vă permite, de asemenea, să vă comprimați fișierele și folderele în fișiere ZIP sau B1. Pentru a face acest lucru, atingeți și mențineți apăsat pe elementul necesar, atingeți „Comprimați”, apoi specificați tipul de format de arhivă dorit, numele și o parolă opțională pentru a-l proteja împotriva accesului neautorizat.

Nu veți găsi multe opțiuni configurabile în ecranul Setări al aplicației, care vă permite doar să comutați ordinea de sortare și alte câteva funcții, cum ar fi excluderea fișierelor din scanarea media, afișarea tuturor avertismentelor, afișarea fișierelor ascunse și afișarea acțiunilor alternative etc.

Pe scurt, dacă sunteți în căutarea unei modalități foarte simple de a lucra cu fișiere comprimate pe telefonul sau tableta dvs. Android, dă o șansă B1 Free Archiver.

Instalați B1 Free Archiver din Play Store