Creați și editați cu ușurință pictograme pe Windows cu Editorul de pictograme Junior

Nu trebuie să deschideți Photoshop de fiecare dată când doriți să creați o pictogramă sau să actualizați una dintre cele existente cu o notă personală. Instrumentele de editare a pictogramelor există pe Windows de destul de mult timp, iar aici, la wdzwdz, am acoperit destul de multe dintre ele din când în când, unele oferind interfețe bogate, în timp ce altele având o mulțime de funcții. Instrumentul pe care îl avem astăzi la dispoziție se numește Junior Icon Editor și este destul de distractiv de utilizat, permițându-vă să creați instantaneu pictograme, fie din imagini existente, fie de la zero.

Instrumentul are mai multe funcții utile pentru a vă ajuta și acceptă crearea și editarea pictogramelor pentru mai multe platforme, inclusiv Windows, Linux, iOS, Android și WP7. Puteți importa imagini și puteți crea pictograme noi din ele, exportând rezultatul în formatele ICO, PNG, XPM, XBM și ICPR.

Când alegeți să creați o pictogramă nouă de la zero, Junior vă permite să specificați câțiva parametri de bază despre fișierul pictogramă pe care îl veți construi. Puteți specifica dimensiunea pictogramei fie din mai multe presetări, fie introducând dimensiuni personalizate, modul de conversie (Cut, Dither, Gray Scale) și modul de culoare (1 bit până la 32 biți).

Când vine vorba de interfața de utilizare, aplicația te face să te simți ca acasă dacă ai folosit vreodată un editor de fotografii sau pictograme în trecut, rămânând în același timp ușor de utilizat chiar și pentru cei care nu au mai folosit niciodată o astfel de aplicație. Are toate instrumentele de care veți avea nevoie pentru a crea și modifica pictograme, cum ar fi forme, pensulă, vopsea, text, linie, selector de culori etc. în panoul din stânga. Partea dreaptă este dedicată unei previzualizări a tuturor dimensiunilor pictogramelor în cazul în care fișierul conține pictograme în mai multe dimensiuni. De asemenea, puteți controla mărirea zonei de previzualizare prin butoanele aferente din partea de sus. Butoanele de refacere și anulare ajută la revenirea cu ușurință la orice modificări accidentale.

  Cum să setați limba pe bază de aplicație în Windows 10

Cel mai bun mod de a profita din plin de zona de editare este să măriți înainte de a începe să modificați o pictogramă. Acest lucru vă oferă pur și simplu un control mai bun cu privire la fiecare mic detaliu pe care doriți să îl editați. Paleta mare de culori din dreapta oferă acces rapid la culorile pe care doriți să le utilizați.

În general, Junior Icon Editor este o aplicație grozavă concepută pentru cei care doresc să creeze rapid pictograme noi cu ușurință. Instrumentul este disponibil gratuit și funcționează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 și Windows 8 / 8.1.

Descărcați Junior Icon Editor