Aveți nevoie de un cont Zoom pentru a participa la o întâlnire

Numărul de persoane care lucrează de la distanță a crescut, iar instrumentele care sunt utilizate în mod normal pentru lucrul de la distanță au înregistrat o creștere a numărului de utilizatori. Instrumentele de conferințe web online au înregistrat, probabil, cea mai mare creștere a numărului de utilizatori.

întâlnire zoom fără cont

Aveți nevoie de un cont Zoom pentru a participa la o întâlnire?

Există destul de multe instrumente diferite de conferințe web; Zoom, Skype, Google Meet, Microsoft Teams, Slack, Discord și multe altele. Diferite organizații folosesc instrumente diferite și este nerealist să ai sau să creezi un cont pentru fiecare serviciu dacă trebuie să participi la o întâlnire.

Dacă trebuie să vă alăturați unei întâlniri Zoom, dar nu aveți un cont Zoom, nu aveți neapărat nevoie de unul pentru a vă alătura acesteia. Vă puteți alătura unei întâlniri fără a vă conecta, adică ca invitat.

Alăturați-vă întâlnirii Zoom fără cont

Pentru a participa la o întâlnire Zoom fără cont, aveți nevoie de;

Un computer desktop cu un browser web modern instalat
Un link către întâlnire
Parola pentru întâlnire dacă nu este deja inclusă în invitație sau linkul care v-a fost partajat (întrebati gazda întâlnirii)

Pentru a participa la o întâlnire, urmați acești pași;

Copiați linkul către întâlnire în clipboard.
Deschideți un browser web și inserați linkul în el.
Închideți opțiunea de deschidere sau instalare a aplicației desktop Zoom.
Faceți clic pe butonul Lansare întâlnire.
Faceți clic pe linkul Alăturați-vă din browser.

  Spotify continuă să se întrerupă aleatoriu? Iată cum să o remediați

Introduceți un nume cu care vă veți alătura.
Introduceți parola dacă vi se solicită.
Permiteți site-ului web să vă acceseze camera și microfonul.
Faceți clic pe Alăturați-vă.
Așteptați ca gazda să vă permită să vă alăturați.

Limitări

Când vă alăturați unei întâlniri Zoom fără să vă conectați la un cont Zoom, sunteți forțat să faceți acest lucru din aplicația web. Aceasta înseamnă că sunteți blocat efectiv de a utiliza aplicația Zoom pentru desktop, cu excepția cazului în care vă creați un cont.

Nu vă puteți partaja ecranul
Nu puteți înregistra o întâlnire
Salvați imaginile/fișierele care sunt trimise

Concluzie

Nu sprijinim neapărat crearea unui cont pentru fiecare instrument de conferință web pe care trebuie să îl utilizați. Acestea fiind spuse, dacă există un instrument pe care îl utilizați des și aveți probleme cu funcțiile limitate care sunt disponibile pentru utilizatorii fără cont, luați în considerare crearea unuia. În ceea ce privește Zoom, puteți folosi un cont gratuit pentru a obține toate beneficiile clientului desktop. Este necesar un cont plătit dacă găzduiești o mulțime de întâlniri. Un cont gratuit vă va permite să creați și să programați întâlniri, totuși, întâlnirile vor fi împărțite în segmente de 40 de minute.