09/26/2023

8 CS:GO de încredere 🔫 Server Hosting pentru un joc mai bun

Platformele de găzduire a serverelor CS:GO vă ajută să vă faceți jocul mai distractiv, oferindu-vă servere puternice care găzduiesc jocul și oferă performanțe și funcționalități incredibile.

Lumea jocurilor video avansează cu o grafică remarcabilă, performanță ridicată și funcții interesante.

Jocurile video sunt întotdeauna la mare căutare, iar această cerere a crescut și mai mult după focarul de COVID-19.

Pentru mulți oameni, jocurile video sunt o modalitate grozavă de a evita plictiseala, iar jocuri precum Counter-Strike sunt populare printre mulți jucători.

Conform StatistaCS:GO a avut 1,01 milioane de jucători concurenți de vârf pe Steam.

Fără îndoială, Counter-Strike este unul dintre cele mai bune jocuri video din toate timpurile de pe glob.

Așadar, dacă doriți să jucați ca un profesionist fără întârzieri și perioade de nefuncționare, aveți nevoie de un server robust, performant și bogat în funcții pentru a vă găzdui jocul.

Platformele de găzduire a serverelor CS:GO oferă toate acestea și multe altele, astfel încât să poți câștiga în jocurile tale.

Să înțelegem puțin jocul și apoi vom explora cele mai bune platforme de găzduire pentru servere CS:GO.

Ce este CS:GO?

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) este un joc multiplayer cu împușcături la persoana întâi care apare în seria Counter-Strike. A fost lansat în 2012 pentru macOS, Playstation 3, Xbox 360 și Windows. Jocul este dezvoltat de Valve și Hidden Path Entertainment. A fost lansat din nou în 2014 pentru sistemul de operare Linux.

CS:GO este un joc tactic în care trebuie să fii atent în fiecare secundă. Este format din două echipe: Counter-Terrorists și Terorists. Ei joacă unul împotriva celuilalt în diferite moduri de joc. Cel mai popular mod printre mulți oameni trebuie să fie teroriștii care plasează bombe în diferite zone și contrateroriștii care îi împiedică să explodeze și să salveze ostaticii capturați de teroriști.

Fiecare mod de joc vine cu funcționalități și caracteristici diferite. A introdus din nou un nou mod de joc numit Danger Zone în decembrie 2018. Include personaje noi, moduri de joc, arme și hărți.

Gameplay

CS:GO se bazează pe obiective, ca și alte jocuri lansate anterior în serie. Este, de asemenea, un joc multiplayer cu împușcături la persoana întâi. Are două echipe adverse care concurează între ele pentru a îndeplini obiectivul, cum ar fi dezamorsarea bombei, asigurarea unei fabrici, salvarea ostaticilor și multe altele.

După finalizarea rundei scurte, veți fi recompensat cu valută în joc, pe care o puteți cheltui pentru a cumpăra arme avansate și alte utilități pentru rundele următoare. Uciderea inamicilor va avea ca rezultat mai multe bonusuri în numerar, în timp ce jocul frumos vă va spori puterea de a vă învinge inamicul și vă va crește șansa de a câștiga.

CS:GO oferă nouă moduri oficiale:

  • Casual
  • Competitiv
  • Cursa înarmărilor
  • Deathmatch
  • Cercetași zburător
  • Demolare
  • Wingman, Reprize
  • Zona periculoasă

Toate aceste nouă moduri de joc oferă funcționalități diferite. Casual și Deathmatch sunt mai puțin serioase decât modurile competitive.

Valve a introdus un mod offline pentru începători pentru a învăța utilizarea armelor și a altor arme. Ei pot învăța cum să manevreze armele, utilizarea diferitelor arme și cum să manevreze grenade. Prin urmare, acest mod este cunoscut sub numele de Curs de arme.

În timpul achiziționării de arme, CS:GO vă oferă cinci categorii de arme: puști, arme grele, grenade, pistoale-mitralieră și pistoale. Fiecare armă are propriul model de recul, care poate fi controlat prin funcții de joc. În această serie, Global Offensive a introdus arme unice, inclusiv grenade incendiare și tasere.

Acum că știm despre CS:GO și importanța acestuia, haideți să explorăm beneficiile utilizării unui server dedicat pentru a juca jocul.

De ce aveți nevoie de găzduire de server dedicată CS:GO?

Deoarece CS:GO a fost un joc popular de mulți ani, jucătorii se așteaptă întotdeauna să se bucure cel mai mult să îl joace. Dar dacă există o ușoară defecțiune în jocul dvs. dintr-un motiv oarecare, este posibil să vă pierdeți jocul. Te vei simți dezamăgit pentru că nu este greșeala ta, ci o problemă tehnică care te-a făcut să pierzi.

Când acest lucru se întâmplă în mod repetat, este posibil să simți că interesul tău pentru joc se estompează.

Cea mai bună soluție pentru a evita astfel de probleme, întârzieri și timpi de nefuncționare ar putea fi închirierea unui server de jocuri dedicat. Se poate ocupa de orice, de la configurarea serverului și actualizarea automată a acestuia până la securizarea serverului împotriva atacurilor DDoS.

  12 Cea mai bună platformă SaaS Helpdesk pentru afacerea dvs

Odată ce închiriezi un server pentru jocul tău iubitor, te vei uita în urmă sau te vei simți dezamăgit de întârzieri constante, blocări, probleme de timp și viteză etc.

Iată câteva beneficii ale utilizării unui serviciu de găzduire de server CS:GO:

Instrumente de securitate

Securitatea este o preocupare majoră în fiecare domeniu, inclusiv în jocuri. Când sunteți online în îndeplinirea unei sarcini, riscul unei încălcări a securității nu poate fi exclus în totalitate.

În timp ce joci continuu ore întregi, nu îți vei da seama ce se întâmplă în spatele tău. Dar, cu un serviciu de găzduire pentru server de jocuri, veți obține instrumente de securitate pentru a atenua aceste riscuri. Furnizorii rămân activi 24/7 pentru a vă proteja serverele de amenințări precum atacurile DDoS și pentru a efectua patch-uri și actualizări periodice.

Caracteristici minunate de găzduire

Un serviciu de găzduire de server dedicat va oferi o mulțime de funcții pentru a vă face jocul mai interesant și mai flexibil și pentru a vă oferi o experiență fantastică.

Ori de câte ori ai chef să joci în mod continuu același joc, un server de jocuri îți va ciocăni creierul și va spune: „Există și alte jocuri pe care trebuie să le încerci fără să investești mai mult”. Aceasta înseamnă că puteți comuta cu ușurință și rapid între jocurile disponibile.

Pentru jucătorii experimentați, serverele oferă acces FTP complet. Puteți comuta între centrele de date pentru a obține cea mai rapidă experiență de server cu ping și latență scăzute pentru a vă bucura de o experiență mai bună. În plus, vă puteți personaliza serverul în funcție de nevoile dvs., puteți utiliza diverse plugin-uri pentru a îmbunătăți funcționalitatea și îl puteți integra cu alte instrumente utile.

Timp de funcționare mai mare

Timpul de funcționare este un factor esențial care determină disponibilitatea jocului tău. Dacă nu obții un timp de funcționare decent, jocul tău va fi indisponibil de cele mai multe ori și ajungi să fii frustrat și să plătești pentru lucruri pe care nu le poți accesa.

Dar dacă aveți un timp bun de funcționare, puteți juca jocul oricând doriți, fără nicio întârziere. De asemenea, vă va permite să vă jucați jocul de oriunde, cu aceeași performanță remarcabilă.

Dacă sună interesant, să discutăm despre cei mai buni furnizori de găzduire de servere CS:GO.

Servere de supraviețuire

Experimentați jocul de încredere Counter-Strike cu Servere de supraviețuire. Oferă caracteristici excelente și necesită puțină configurare pentru a vă porni serverul.

Comutați rapid între locațiile disponibile și jocurile fără a plăti suplimentar. Dacă ești un expert în lumea jocurilor de noroc, vei obține acces complet FTP. De asemenea, puteți seta serverul personalizat să repornească automat.

Serverele de supraviețuire vă uimesc întotdeauna cu cele mai recente versiuni de mod-uri și vă permit să accesați orice mod-uri sau hărți ale atelierului de aburi. Panoul de server de jocuri încorporat vă permite să schimbați locațiile instantaneu, să modificați setările serverului și multe altele.

În plus, serverele de supraviețuire au cele mai înalte procesoare de referință AMD sau Intel cu un singur fir, împreună cu unități SSD NVMe de înaltă performanță. Veți obține instrumentul de gestionare a configurației serverului CS:GO, blocarea serverului și protecție DDoS împotriva atacurilor cibernetice.

Instalați pluginuri și moduri instantanee și obțineți acces la diverse instrumente utile de la terți. Cu un panou de control personalizat, puteți seta parametrii de lansare și puteți primi starea serverului (Restart, Start, Stop, versiunea CS:GO și starea jocului).

Survival Servers este disponibil în diferite locații, cum ar fi Seattle, New York, Singapore, Dallas, Germania, Franța și Los Angeles.

Gazdă Havoc

Gazdă Havoc intră în subordinea furnizorilor de găzduire a serverelor de jocuri premium. Prezintă personaje noi, arme și hărți pentru a vă oferi versiunile actualizate. Veți obține o disponibilitate și o performanță ridicată a rețelei cu infrastructura de top și centrele de date de pe tot globul.

Centrele de date Host Havoc sunt renumite pentru uplink-urile lor fiabile. Ele se află acum în 10 orașe, oferind cea mai stabilă și sigură perioadă de funcționare, performanță și redundanță reală. Acesta garantează un timp de funcționare de 99,9%, astfel încât serverul dvs. să nu rămână niciodată în întârziere.

Serverul dvs. va rămâne protejat de atacurile DDoS, atacurile de interogare a motorului sursă, inundațiile UDP etc. Majoritatea atacurilor se concentrează pe exploatarea aplicațiilor pentru a reduce lățimea de bandă, dar cu prevenirea DDoS, fișierele și jocurile salvate vor fi în siguranță. De asemenea, vă puteți securiza serverul cu autentificare în doi pași prin Google Authenticator.

  30 de ani de „Minesweeper” (Sudoku cu explozii)

Pentru utilizatorii experimentați care preferă să gestioneze singuri anumite configurații, Host Havoc oferă acces FTP complet și acces la manager de fișiere bazat pe web. Host Havoc găzduiește serverul de joc CS:GO pe un panou de control TCAdmin v2 modificat, care este consecvent și de încredere.

Obțineți șabloane personalizate pentru nevoile dvs. și experimentați instalatori și funcții unice. Serverul de jocuri Host Havoc este construit atât pentru utilizatorii puternici, cât și pentru utilizatorii începători, ceea ce înseamnă că interfața este destul de ușor de înțeles și ușor de utilizat.

Începeți de la 10 USD/lună pentru 20 de sloturi și configurați-vă serverul instantaneu. Primești și o garanție de rambursare a banilor de 3 zile.

Gazduire Apex

Gazduire Apex oferă servere de jocuri CS:GO de calitate, care sunt online 24/7, astfel încât să vă puteți distra mereu. Oferă sloturi nelimitate pentru jucători, conexiuni rapide, configurație simplă, unități SSD, backup automat și actualizări.

Pentru utilizatorii cu putere, Apex Hosting oferă acces complet la FTP și la managerul de fișiere. De asemenea, vă protejează serverul de atacuri nedorite cu protecția sa avansată DDoS. După ce sunteți gata cu serverul, configurați-l instantaneu.

Veți obține servere de jocuri de cea mai înaltă calitate și axate pe performanță, care funcționează la nivel global. Ei și-au găzduit hardware-ul serverului dedicat în diferite locații pentru a asigura o latență scăzută și un joc fără întârzieri. Centrele de date sunt situate în California, Virginia, Quebec, Germania, Rusia, Australia, Singapore, Polonia, Franța, Brazilia, Texas și multe altele.

Mai mult, panoul puternic încorporat vă permite să faceți modificări în setările serverului și să modificați configurația în funcție de nevoile dvs. Obțineți modpack-uri instantaneu cu un singur clic și gestionați-vă subdomeniul gratuit cu Apex Hosting.

Comutați oricând între jocurile disponibile de oriunde, cu un panou de control adaptat pentru dispozitive mobile și asistență CS:GO de clasă mondială. Apex Hosting folosește cele mai rapide procesoare, conexiuni fiabile, sisteme de operare Linux și SSD-uri pentru întreprinderi. De asemenea, puteți testa performanța fiecărui server cel mai apropiat de dvs. pentru a lua decizia.

Începeți să jucați jocul dvs. preferat cu acest server de găzduire la 4,49 USD.

GTX Gaming

GTX Gaming este un furnizor premium de găzduire pentru servere pentru CS:GO, care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți jocul. Panoul său de control intuitiv este un complex de funcții și caracteristici pentru a vă duce experiența de joc la un alt nivel.

Interfața conține câmpuri de introducere a textului ușor de utilizat și glisoare pe care începătorii le pot folosi cu ușurință. Împreună cu aceasta, GTX Gaming oferă instrumente avantajoase pentru jucătorii puternici și acceptă versiuni Steam pentru PC pentru serverul de jocuri CS:GO.

Nu există limită de utilizare a memoriei pentru niciun server de jocuri. De asemenea, puteți comuta cu ușurință între jocuri și locații fără a deranja configurațiile jocului. GTX Gaming folosește procesoare i7 și SSD-uri cu viteza de ceas de 4,2 GHz pentru a oferi o experiență de joc plină de entuziasm.

Fiecare server vine cu protecție DDoS pentru a vă securiza fișierele și jocurile salvate. Serverele sunt întotdeauna online și rareori vă veți confrunta cu vreo întârziere. GTX Gaming acoperă diverse locații, inclusiv Los Angeles, New York, Charlotte, Spania, Franța, Moscova, Sydney, Singapore etc.

În plus, GTX Gaming vă actualizează modurile, ștergerile, backup-urile, actualizările rachetei, repornirile serverului, actualizările serverului și pluginurilor. Programați o sarcină și lăsați furnizorul de găzduire să facă restul pentru dvs. Închirierea acestui server CS:GO vă va încânta cu un timp de funcționare mai mare.

Jucătorii experimentați pot utiliza accesul complet FTP al GTX Gaming și editorii de text pentru a configura serverele manual și a modifica setările. Dacă vrei să te joci cu prietenii tăi sau vrei ca cineva să gestioneze serverul pentru tine, trebuie doar să creezi un subutilizator și să-i permiti să efectueze modificările conform permisiunilor tale.

Dacă nu sunteți mulțumit de găzduirea serverului CS:GO de la GTX Gaming, solicitați o rambursare completă în 24 de ore.

DatHost

DatHost vă poate face jocul CS:GO mai distractiv cu funcțiile și performanța sa. Este transparent și simplu care vă configurează serverele automat în câteva secunde. De asemenea, vă permite să modificați setările și configurațiile cu un singur clic.

Acest furnizor de găzduire de servere își găzduiește infrastructura în diferite locații din lume, inclusiv Portland, San Jose, Dallas, Washington, Londra, Stockholm, Moscova, Johannesburg, Singapore, Sydney, Tokyo, Helsinki, Amsterdam și multe altele.

  Cum să-ți creezi propriul spațiu de lucru Slack gratuit

DatHost rulează pe hardware de cea mai înaltă performanță și folosește SSD-uri pentru o experiență de joc mai bună. Serverele sale rulează pe rețele de încredere pentru a oferi cel mai mic ping posibil și o experiență de joc fără întârzieri, latență scăzută și ultra-rapidă.

Comutați între locații în câteva secunde și permiteți lui DatHost să vă protejeze serverul de atacurile DDoS. Dacă sunteți în căutarea unor moduri și pluginuri, le puteți instala pe ambele cu ajutorul programelor de instalare cu un singur clic. Obțineți acces complet la serverul dvs. de joc CS:GO și configurați-l pentru a juca pe orice hartă și tip de CS.

Panoul de control intuitiv al DatHost vă permite să vă controlați serverul fără efort și, de asemenea, puteți face acest lucru folosind API-ul lor. Actualizează automat serverul CS:GO și îl pregătește pentru tine. În plus, veți primi gratuit MySQL, FastDL, o consolă de server și un manager de fișiere bazat pe web.

Închiriază acum serverul tău și beneficiază de o garanție de rambursare a banilor de 7 zile.

RoxServers

Obțineți un server de jocuri CS:GO profesionist cu care să vă omorâți plictiseala RoxServers. Oferă un panou de control puternic pentru a modifica setările, a gestiona fișierele, a schimba locațiile serverului și pentru a efectua multe alte sarcini.

RoxServers oferă jucătorilor o experiență fără întârzieri și cu o latență scăzută. Oferă rate de bifare de 64 și 128, ceea ce înseamnă că serverul său de joc funcționează fără probleme pe tot parcursul jocului (cu cât este mai mare rata de bifare, cu atât mai bine. Cu o rată de bifare scăzută, serverul tău va fi lent). De asemenea, puteți face upgrade sau downgrade rata de bifare a serverului după dorința dvs. fără a pierde date.

Veți primi modificări deschise și multe suplimente gratuite pentru a vă bucura de o experiență plăcută. RoxServers vă poate proteja serverul de atacurile DDoS nedorite și vă poate garanta calitatea serverului. Și hardware de înaltă performanță pentru a vă servi oriunde.

Dacă nu sunteți mulțumit de performanță, solicitați o rambursare completă în 24 de ore de la înregistrare.

Rețele de azot

Bine ați venit la casa de găzduire dedicată și de înaltă performanță a serverelor de jocuri pentru CS:GO și profitați de beneficii. Rețele de azot utilizează cea mai rapidă și cea mai recentă tehnologie SSD pentru a vă oferi o experiență de joc de neoprit.

Finalizați procesul de plată și obțineți serverul de joc în câteva secunde. Nitrous Networks vă protejează serverele și fișierele de atacurile DDoS prin filtrarea globală a PoP-urilor. Rețeaua sa este formată din furnizori T1 și hardware de rețea de cea mai înaltă calitate, care asigură cea mai mică latență posibilă și o conexiune stabilă pe tot parcursul jocului.

Panoul de control TCAdmin vă oferă libertatea de a vă controla serverul cu ușurință, cu interfața sa ușor de utilizat. Nitrous Networks oferă un serviciu rapid care vă ajută să intrați online în doar câteva secunde.

Nitrous Networks își găzduiește infrastructura în diferite centre de date, cum ar fi Amsterdam, Falkenstein, Londra, Quebec, Ashburn, Atlanta, Phoenix și Buffalo, pentru a vă servi mai bine în ceea ce privește disponibilitatea rețelei și latența scăzută.

Alegeți ciclul dvs. de facturare, configurați-vă cerințele, luați suplimente disponibile dacă este necesar și faceți CS:GO tot al dvs. la 5,60 USD/lună.

ZAP-Hosting

Închiriază un server de jocuri de la ZAP-Hosting găzduiește serverul și îmbunătățește-ți abilitățile de fotografiere. Indiferent dacă sunteți anti-terorist sau terorist, distribuirea și executarea comenzilor este esențială. Astfel, serverul CS:GO te ajută să iei deciziile corecte între diferitele moduri de joc.

ZAP-Hosting folosește procesoare Intel E5-2650v4 și 328 GB RAM DDR4 împreună cu SSD-uri pentru a oferi performanțe fulgerătoare și putere masivă pentru jocul dvs. Veți primi o opțiune preplătită, configurare automată, propria interfață web, hardware puternic și multe altele.

Mai mult, ZAP-Hosting vă permite să schimbați setările și să fiți creativ. Puteți adăuga un server TeamSpeak3 la serverul dvs. de joc și puteți comunica cu ușurință cu echipa dvs. În plus, gestionați-vă produsul în mod convenabil cu interfața web ZAP.

Comutați între orice joc disponibil dacă doriți să jucați alte moduri. Pentru jucătorii experți, vine cu acces FTP complet și puteți trimite comenzi folosind InGame Console. De asemenea, obțineți un editor de configurare online pentru editarea setărilor serverului.

Concluzie

Simțiți puterea utilizării unui server dedicat CS:GO și jucați-vă jocurile non-stop. Platformele de găzduire a serverelor de jocuri de mai sus oferă performanțe de top, timp de funcționare mai mare, caracteristici utile și securitate îmbunătățită, fără întârzieri și perioade de nefuncționare. Astfel, alege orice platformă de găzduire a serverului CS:GO și bucură-te de jocul tău.

x