8 cele mai bune șabloane de afaceri pentru o pagină de utilizat în 2023

Căutați șabloane eficiente, simple, cu o singură pagină, pentru a prezenta servicii clienților și clienților de afaceri? Acestea sunt cele mai bune instrumente și șabloane pe care ar trebui să le cunoașteți.

Clienții de astăzi și clienții de afaceri au mai puțin timp pentru a vă evalua produsele sau serviciile. Ei caută o prezentare puternică care poate fi citită rapid pentru a lua decizii informate. Aici vin documentele de prezentare de o pagină.

Deoarece o afacere oferă multe servicii, întreprinderile inteligente au început să creeze formate gata de utilizat pentru a prezenta produse și servicii clienților lor. Acum, în esență, nu trebuie să vă creați propriul pachet de prezentare cu o pagină.

Am creat o listă aleasă cu atenție cu cele mai bune instrumente și șabloane pentru șabloane cu o pagină. Parcurgeți următoarele instrumente, alegeți și economisiți timp prețios.

Un șablon cu o pagină este un pachet de prezentare cu o singură pagină. În cea mai mare parte, echipa de vânzări și marketing a unei afaceri utilizează astfel de documente promoționale. Acesta rezumă specificațiile sau beneficiile produsului sau serviciilor dvs. într-un spațiu mic. Limbajul documentului este de așa natură încât publicul nu se confruntă cu nicio provocare de a înțelege conținutul.

De asemenea, nu trebuie să explicați conținutul. În plus, include o combinație științifică de grafică, palete de culori și combinații de fonturi, astfel încât să puteți convinge publicul să parcurgă întregul document.

Ar putea include orice doriți. Ideea este să includeți întregul conținut pe o singură pagină fără a înghesui spațiul. Cu toate acestea, de la prima sa utilizare de către agenția de marketing și publicitate J. Walter Thompson la începutul anilor 1900, conceptul de creare a acestui document a evoluat foarte mult. Găsiți mai jos câteva dintre conținutul standard pe care trebuie să-l utilizați:

Această secțiune conține de obicei numele sau sigla companiei sau proiectului, împreună cu un slogan sau un slogan captivant.

#2. Prezentare generală

Un scurt rezumat care surprinde esența companiei, a proiectului sau a propunerii dvs. Oferă o privire de ansamblu introductivă și atrage atenția cititorului.

#3. Declarație problemă

Spuneți clar problema sau provocarea pe care compania/proiectul dvs. își propune să o abordeze. Această secțiune evidențiază punctele dureroase sau lacunele de pe piață pe care soluția dumneavoastră intenționează să le rezolve.

#4. Soluţie

Descrieți modul în care compania/proiectul dvs. rezolvă problema menționată mai devreme. Concentrați-vă pe caracteristicile, beneficiile sau avantajele unice care vă deosebesc soluția de altele.

#5. caracteristicile produsului

Enumerați principalele caracteristici sau beneficii ale produsului, serviciului sau soluției dvs. Această secțiune evidențiază ceea ce face oferta dvs. valoroasă și atractivă pentru potențialii clienți.

  Cum să anulați abonamentul Amazon Prime Video

#6. Echipă

Prezintă membrii de bază ai echipei tale. Evidențiați experiența, expertiza sau realizările lor relevante care contribuie la succesul companiei/proiectului dvs.

#7. Informații de contact

Includeți detaliile dvs. de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon și site-ul web. Facilități-le părților interesate să vă contacteze pentru întrebări sau colaborări suplimentare.

Găsiți mai jos cazurile de utilizare în afaceri și industrie pentru șabloanele cu o pagină:

#1. Propuneri de afaceri

Când prezentați o idee de afaceri, un produs sau un serviciu unui potențial investitor, partener sau client, șablonul de o pagină vă ajută să rezumați lucrurile cheie. De exemplu, propunerea de afaceri, inclusiv declarația problemei, soluția, analiza pieței și rezultatele proiectate.

#2. Prezentare generală a produselor sau serviciilor

Echipele de marketing folosesc frecvent prezentari de o pagină pentru a oferi un rezumat de dimensiuni mici al serviciului sau produsului pe care trebuie să îl promoveze. Folosind acest document, echipele de marketing și vânzări pot transmite rapid mesajul de afaceri care îi convinge pe clienți să convertească.

#3. Rezumatele proiectului

Când prezentați un proiect părților interesate, puteți utiliza un șablon de o pagină pentru a sublinia obiectivele proiectului, calendarul, rezultatele și rezultatele așteptate. Oferă o imagine clară a detaliilor cheie ale proiectului și ajută părțile interesate să înțeleagă domeniul de aplicare și impactul potențial al acestuia.

#4. Campanii de marketing

Specialiștii în marketing folosesc adesea șabloane cu o singură pagină pentru a crea prezentări generale ale campaniei, subliniind obiectivele campaniei, publicul țintă, mesajele, canalele și valorile. Acesta permite echipelor de vânzări și marketing să alinieze eforturile și să prezinte strategii de campanie clienților, directorilor sau echipelor interfuncționale.

#5. Promoții de evenimente

Pentru conferințe, ateliere sau seminarii, un șablon cu o pagină poate transmite în mod eficient detalii despre eveniment, inclusiv data, locația, agenda, vorbitorii și informațiile de înregistrare. Ajută la generarea interesului și la încurajarea participării.

Majoritatea evenimentelor de divertisment, cum ar fi producții teatrale, expoziții ale galeriilor de artă, spectacole de stand-up comedy, concerte rock etc., folosesc, de asemenea, șabloane de o pagină pentru a atrage publicul.

#6. Relații cu investitorii

Șabloanele cu o pagină sunt, de asemenea, valoroase în relațiile cu investitorii pentru a oferi o imagine instantanee a performanței financiare a unei companii, a strategiei de creștere, a avantajului competitiv și a perspectivelor de viitor. Acestea servesc ca materiale de referință concise în timpul prezentărilor sau întâlnirilor cu investitorii.

#7. Propuneri de parteneriat sau de colaborare

Când căutați parteneriate sau colaborări cu alte afaceri, un șablon de o pagină poate prezenta beneficiile potențiale, sinergiile și oportunitățile de creștere reciprocă. Acesta oferă o imagine de ansamblu succintă a obiectivelor parteneriatului propus și a valorii potențiale.

#8. Strângere de fonduri non-profit

Organizațiile non-profit folosesc adesea șabloane de o pagină pentru a-și prezenta misiunea, impactul, programele și nevoile de finanțare potențialilor donatori sau organizațiilor care acordă granturi. Ajută la transmiterea poveștii și obiectivelor organizației într-o manieră convingătoare. Dacă sunteți o organizație non-profit și extindeți ONG-ul, puteți consulta și aceste software-uri populare de contabilitate non-profit pentru o contabilitate ușoară.

Industria publicității, marketingului, vânzărilor și publicării web se bucură de beneficii multidimensionale din utilizarea șabloanelor de prezentare pe o singură pagină. Avantajele majore sunt:

#1. Transmite mesaje de afaceri instantaneu

One-page-urile ajută la convertirea informațiilor complexe într-un format concis și ușor de înțeles. Ele vă permit să prezentați succint detalii și mesaje cheie, făcând mai ușor pentru publicul dvs. să înțeleagă punctele principale.

  Cele mai bune suporturi de monitor din 2023

#2. Economisește timp și efort

Șabloanele oferă o structură pre-proiectată, economisind timp și efort în crearea unui aspect de la zero. Ele oferă un cadru gata făcut pe care îl puteți personaliza cu conținutul dvs., eliminând nevoia de a proiecta și formata întregul document.

#3. Conținut constant și active de marcă

Șabloanele oferă un format consecvent pentru paginile dvs. de o pagină, asigurând un aspect profesional și coeziv în diferite documente. Consecvența în design și structură ajută la construirea recunoașterii mărcii și a profesionalismului.

#4. Apelează vizual la lider

Șabloanele cu o pagină sunt adesea concepute cu elemente atractive din punct de vedere vizual, cum ar fi tipografie, culori și grafică atractive. Acestea vă ajută să vă faceți conținutul captivant din punct de vedere vizual și să-și sporească impactul asupra cititorului.

#5. Colaborează eficient

Când lucrați la proiecte cu echipe interne și externe, utilizarea șabloanelor de o pagină promovează o colaborare simplificată. Toți membrii echipei pot lucra în cadrul aceluiași șablon, facilitând integrarea contribuțiilor lor și menținând un stil vizual unificat.

#6. Colaterale de marketing adaptabile

Puteți adapta șabloanele de o pagină la diverse scopuri și industrii. Indiferent dacă prezentați o idee de afaceri, rezumați un proiect sau prezentați un produs/serviciu, șabloanele pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră specifice.

#7. Actualizați și revizuiți cu ușurință

Dacă trebuie să faceți actualizări sau revizuiri ale conținutului dvs., utilizarea unui șablon simplifică procesul. Puteți modifica cu ușurință textul, înlocui imaginile sau ajusta secțiuni fără a începe de la zero.

Haideți să găsim mai jos câteva șabloane și instrumente interesante de o pagină pe care le folosesc adesea specialiștii în marketing:

Iubire de o pagină

One Page Love are o colecție de peste 100 de șabloane gratuite de o pagină pentru diverse scopuri. Șabloanele conțin plăci editabile care pot fi personalizate conform cerințelor companiei. Această piață colectează șabloane din diferite surse.

Prin urmare, pentru a edita fiecare dintre aceste șabloane, trebuie să vă conectați la contul dvs. pe platforma sa originală. În timp ce unele șabloane pot fi editate fără cunoștințe de codare, multe vă vor cere să aveți experiență într-un anumit limbaj de programare.

Canva

Canva este cunoscut pentru gama sa de șabloane de o pagină pe care companiile le pot folosi în diverse scopuri. Cel mai bun lucru despre aceste șabloane este că fiecare element al acestor șabloane este editabil. Deci, puteți alege orice șablon și face câte modificări doriți.

Puteți utiliza funcțiile existente de editare a fotografiilor, cum ar fi formatarea textului, modificarea dimensiunii și culorii textului, adăugarea de fotografii și elemente, desen și utilizarea componentelor de marcă ale Canva pentru a personaliza șablonul.

Nicepage

Nicepage găzduiește una dintre bibliotecile vaste de șabloane de o pagină de calitate business pentru orice industrie. În prezent, biblioteca de șabloane prezintă peste 10.000 de machete de prezentare pe o pagină pe care le puteți edita offline în aplicația Windows și Mac.

Industriile majore pe care biblioteca Nicepage le acoperă sunt artă și design, afaceri și drept, tehnologie, modă și frumusețe, călătorii și hoteluri, sport, alimentație și restaurant și așa mai departe. Șabloanele sale vin cu o grafică relevantă și contemporană, care atrage cu ușurință privirile publicului dvs.

Biblioteca online Nicepage ar putea fi cu siguranță destinația ta pentru șabloane cu o singură pagină, dar nu poți edita conținutul descărcat fără aplicația Nicepage.

  Cum să configurați un suport NFS pe Rocky Linux 8

Template.net

Template.net vă oferă șabloane profesionale gratuite de o pagină, care pot fi editate în câteva minute înainte de a le utiliza pentru orice scop dedicat. Designul șablonului poate fi editat pentru a se sincroniza cu culoarea și designul mărcii dvs.

Acestea au, de asemenea, opțiuni pentru a schimba textul, imaginile, simbolurile vizuale și hyperlinkurile. De asemenea, puteți descărca șabloanele în Word, Text, PSD, Apple Pages și alte formate de fișiere.

Freepik

Freepik vă permite să aveți acces la sute de șabloane editabile de o pagină. Tot ce trebuie să faceți este să răsfoiți acestea și să alegeți șablonul care se potrivește nevoilor dvs. Puteți seta filtrul pentru a găsi șabloane de diferite formate, orientări, culori, tipuri de licență etc.

După ce selectați un șablon, puteți descărca fișierul PSD și îl puteți importa în Adobe Photoshop pentru editare. Sau puteți alege să deschideți șablonul în Editorul Freepik și să utilizați instrumentele interne pentru editarea șablonului.

Cu drag

Dacă sunteți în căutarea unui șablon de afaceri interactiv și animat de o pagină, alegeți Genially. Aici, obțineți un șablon frumos gratuit de o pagină pentru a vă impresiona clienții și potențialii investitori.

Șablonul conține diverse hotspot-uri pe care se poate face clic, unde puteți include date financiare, videoclipuri ale companiei, detalii despre propunerea de afaceri, date de finanțare a startup-urilor și concurenți. Fiind un șablon 100% personalizabil, acesta permite utilizatorilor să-l personalizeze în funcție de identitatea mărcii.

De asemenea, are butoane pentru site-ul companiei și mânere sociale. Puteți adăuga imagini cu directorii de top ai companiei, împreună cu link-uri către profilurile lor sociale. Pe lângă prezentare și partajare, acesta poate fi descărcat în formatele PDF și MP4.

Flux web

Webflow este o piață de unde puteți obține șabloane receptive cu o singură pagină pentru site-ul dvs. Șabloanele sunt realizate în principal pentru produse SaaS. Cu toate acestea, designul clar și simplu poate fi utilizat pentru întreprinderile aparținând unei varietăți de industrii.

Create folosind limbajul HTML5, șabloanele pot fi personalizate cu ușurință folosind instrumentele de proiectare fără cod ale Webflow. Ulterior, utilizatorii pot conecta acest site web cu o pagină la CMS-ul lor și îl pot lansa pentru public.

xTiles

Pe xTiles, primești un șablon de companie de paginator pentru a-ți prezenta compania și a spune povestea echipei tale. Acest șablon poate fi folosit în timpul comunicării cu investitorii și clienții sau în timpul integrării noilor recruți.

Puteți adăuga logo-ul companiei și fotografia echipei în acest șablon pentru a-l face demn de încredere. Un loc pentru a încorpora link-uri video YouTube este, de asemenea, disponibil în el. Puteți adăuga text blocurilor de text, puteți modifica culorile acestora, puteți copia, ascunde și șterge blocurile. Există o mulțime de spațiu liber sub plăcile implicite, unde puteți crea mai multe plăci de dimensiunea aleasă.

Șablonul xTiles vă permite, de asemenea, să adăugați adrese URL oficiale ale site-ului web și link-uri către conturile de social media ale companiei. Pentru partajare, puteți trimite invitațiile de acces folosind adrese de e-mail cu permisiuni de acces diferite. Mai mult, există o opțiune de a-l partaja pe web folosind un link.

Încheierea

Prezentarea serviciilor de afaceri într-un mod atractiv și eficient este cheia succesului în marketing și promovare. Când aveți de-a face cu clienții din mers sau când vizitați un client în biroul lor, nu aveți suficient timp pentru a vă prezenta ofertele. Acolo, trebuie să utilizați șabloanele de o pagină menționate mai sus pentru a prezenta servicii și produse.

Puteți personaliza prezentarea pentru a include informații cheie despre produse, prețuri, servicii post-vânzare și informații despre garanție pentru a câștiga atenția clientului.

Doriți să vă promovați serviciile și produsele pe piață folosind pliante tipărite și digitale? Găsiți aici cele mai bune instrumente pentru crearea de fluturași pentru a crea fluturași profesionali în câteva clicuri.