09/26/2023

Cele mai bune 12 portofele Polkadot pentru gestionarea fără întreruperi a jetoanelor DOT

Păstrați-vă DOT-urile în siguranță cu aceste portofele cripto.

Pe lângă un nume interesant, Polkadot are câteva lucruri care îl fac o rețea blockchain excelentă cu un viitor strălucit.

În primul rând, poate gestiona 1000 de tranzacții pe secundă (TPS), care sunt scalabile în continuare la milioane. În al doilea rând, permite transferul de active/date între diferite blockchain-uri din rețeaua Polkadot.

În plus, este mai ușor pentru dezvoltatori să înceapă și este un blockchain foarte eficient din punct de vedere energetic. În cele din urmă, aveți niște oameni foarte capabili care se ocupă de afacerile de bază, inclusiv co-fondatorul și CTO Ethereum, dr. Gavin Wood.

În general, entuziaștii cripto îl văd pe Polkadot ca fiind cel care poate rezista testului vremurilor cripto-dificile.

Cu toate acestea, în calitate de consumator final, ceea ce contează cel mai mult pentru tine după ce ai ales un blockchain la care să participi este un portofel.

Cum să alegi cel mai bun portofel?

Deoarece există multe opțiuni din care să alegeți, poate fi confuz pentru începători.

Câteva lucruri de luat în considerare sunt:

✅ Cu custodie sau fără custodie: aici, trebuie să decideți dacă doriți să gestionați singur cheile private sau să lăsați furnizorul dvs. de portofel să le securizeze. Portofelele cu custodie păstrează cheile private pentru ele însele, în timp ce cele fără custodie (denumită în continuare auto-custodia, deținute de utilizator etc.) este locul în care purtați această responsabilitate.

✅ Multi-lanț sau nu: portofelele cu mai multe lanțuri sunt făcute pentru majoritatea criptomonedelor. În consecință, s-ar putea să pierdeți unele funcții specifice Polkadot. Cu toate acestea, există puține opțiuni dacă aveți un portofoliu divers și doriți totuși să participați la câteva protocoale doar DOT.

✅ Disponibilitatea platformei: Unde vei folosi acel portofel cripto? Deoarece cripto-ul este foarte volatil, poate doriți să îl urmăriți îndeaproape cu dispozitivul pe care îl veți folosi la maximum. Prezența pe desktop este grozavă, dar aplicațiile mobile sunt cruciale pentru mulți utilizatori.

Deci, dacă ați terminat de gândit și gata să navigați în oceanul DOT, verificați aceste portofele cripto pentru a face bine.

Disclaimer: Acesta nu este un sfat de investiții. Investiția în cripto este riscantă.

Portofelul Nova

Nova este un portofel fără custodie creat pentru Polkadot (și Kusama) care acceptă 230 de jetoane la momentul scrierii acestei.

Acest portofel este plin de funcții și vă permite să faceți NFT, staking, DApps, Crowdloans etc., cu o singură interfață. În plus, simplifică transferurile de jetoane cu suportul pentru peste 250 de canale cross-chain.

În ceea ce privește miza, obțineți acces cu un singur clic și puteți alege între validatorii recomandați sau puteți face propriile alegeri. În plus, tabloul de bord de miză are analize și permite un management superior, inclusiv anularea mizarii, gestionarea recompenselor neplătite etc.

  Cum se creează o mașină virtuală KVM în Ubuntu

În ceea ce privește securitatea, protejează utilizatorii de phishing cu protecția integrată a browserului DApp.

Și deși acceptă cu ușurință toate DApp-urile Polkadot, puteți utiliza și câteva aplicații EVM prin Metamask.

BitKeep

BitKeep este un portofel cu auto-custodie cu mai multe lanțuri care se concentrează pe tranzacționarea cripto. În prezent, oferă acces la peste 250.000 de jetoane și are peste 10 milioane de utilizatori la bord.

Caracteristica principală a BitKeep este de a cumpăra, trimite, primi și schimba jetoane DOT pe peste 90 de rețele principale.

Mai simplu spus, este cel mai bine pentru cineva care a investit în mai multe criptomonede, iar funcțiile legate de Polkadot sunt limitate în acest moment.

Trust Wallet

Trust Wallet, deținut de Binance, este un portofel multi-lanț, cu custodie individuală, pe care îl puteți folosi pentru a vă gestiona simbolul DOTs.

Cel mai mare beneficiu al Trust Wallet este moștenirea sa Binance, care vă permite să trimiteți, să primiți, să cumpărați și să schimbați cu ușurință DOT-uri cu zeci de alte criptomonede.

Vă puteți aștepta la o securitate de top și o interfață de utilizator excelentă. Cu toate acestea, lipsa unor caracteristici suplimentare specifice lui Polkadot lasă puțin loc pasionaților DOT să facă orice altceva.

Bit2Me

Cu acces la peste 200 de criptomonede, Bit2Me vine cu un suport rar, personalizat pentru utilizatorii săi 24/7 prin chat, telefon sau e-mail.

Punctul culminant al portofelului Bit2Me, în afară de cumpărarea/vânzarea/primirea obișnuită, este microplățile și decontările globale instantanee.

Bit2Me acceptă mai multe canale pentru a adăuga/retrage fonduri, inclusiv cripto, transfer bancar, carduri și numerar. În plus, se poate depune/accepta plata cu prietenii și se poate folosi un card Bit2Me (pentru retrageri).

Fiecare utilizator Bit2Me poate avea, de asemenea, un cont IBAN partajat cu un cod SWIFT/BIC pentru plăți locale și internaționale.

Bit2Me ia în serios securitatea cu autentificarea în doi factori, notificările instantanee, istoricul tranzacțiilor și multe altele.

Este disponibil pentru utilizare pe web, iOS și Android.

Tu Hodler

YouHodler te face să începi cu un bonus de depunere de 10 USD și mai are câteva lucruri precum Multi HODL, împrumuturi criptografice și minerit cu două active, ceea ce o face o propunere interesantă.

Multi-HODL este locul în care soldul portofelului YouHolder al unui utilizator este utilizat pentru a începe un lanț de împrumuturi garantate cu cripto. Suma împrumutului este utilizată ulterior ca garanție de fiecare dată pentru mai multe împrumuturi cripto. Acest pas se repetă de două până la 100 de ori pe baza setărilor Multi-HODL. În cele din urmă, ideea este să vinzi cripto pentru profit.

De asemenea, dual asset mining garantează randamente în una dintre monedele la alegere. În plus, YouHodler vă permite să închiriați jetoanele DOT ca garanție pentru împrumuturi în monede fiat și stablecoins.

  Tot ce trebuie să știți despre noul mouse iPad și cursorul trackpad-ului

În plus, acest portofel oferă acces la web3-banking de ultimă generație, are un schimb încorporat și combină stocarea la rece și la cald pentru securitate și flexibilitate excelente.

YouHodler este disponibil ca portofel web și are aplicații native pentru iOS și Android.

Portofel atomic

Atomic este un alt portofel binecunoscut cu mai multe monede pe care îl puteți folosi cu ușurință pentru a tranzacționa și a gestiona DOT. Are o interfață de utilizator decentă și un schimb criptografic încorporat pentru a începe.

Atomic Wallet acceptă peste 1000 de monede cripto, are opțiuni de miză pentru peste 20 de monede (încă nu există Polkadot) și scheme de cashback pentru peste 100 de monede cripto.

Cea mai bună parte a Atomic Wallet este configurarea fără înregistrare, în care nu trebuie să introduceți informații de identificare personală. În plus, acesta este un alt portofel fără custodie.

Alte câteva caracteristici includ cumpărarea cu un card, prezența pe mai multe platforme, asistență 24/7 etc.

Atomic Wallet are aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, iOS și Android.

Exod

Adăugând la numărul de portofele cu mai multe lanțuri, auto-custodie, Exodus este un instrument cripto cu funcționalitate de bază pentru deținătorii DOT.

Veți avea operațiunile principale cum ar fi cumpărarea, vânzarea, primirea, schimbarea și trimiterea. În plus, bursa cripto încorporată acceptă aceste operațiuni de tranzacționare.

Mai mult, Exodus acceptă gestionarea NFT-urilor și permite accesul la DApps. De asemenea, puteți cupla Exodus cu Trezor pentru securitatea supremă în timp ce tranzacționați criptomonede.

Pe lângă Polkadot, Exodus deschide acces la peste 260 de criptomonede.

În general, este pentru cineva care are un portofoliu cu mai multe monede și nu este foarte concentrat pe lucrurile doar DOT.

Exodus are aplicații pentru Windows, MacOS, Linux, iOS, Android și extensii de browser pentru Chrome și Brave.

Polkawallet

După cum sugerează și numele, Polkawallet este alegerea ideală pentru cineva adânc în ecosistemul DOT.

Polkawallet aduce toată rețeaua Polkadot sub capota sa și vă permite să gestionați fiecare bun cu ușurință. Puteți să vă amestecați printre lanțurile sale para, să transferați prin codul QR, să vă bucurați de semnătură offline pentru o securitate robustă și să verificați datele în lanț în timp real.

Secțiunea sa de mizare prezintă informații excelente despre alegerea validatorilor de încredere. În plus, tabloul de bord de staking permite o gestionare fără efort, inclusiv staking/unstaking, nominalizări, plăți etc.

Nu doar asta, puteți vedea propuneri de guvernare, puteți vota, crea propuneri, selecta membrii consiliului, puteți participa la discuții și puteți face multe lucruri specifice DOT cu Polkawallet.

Portofel Guarda

Guarda este un portofel cu mai multe lanțuri care oferă securitate robustă cu cheile private deținute de utilizator. Este o poartă către mii de active cripto, inclusiv Polkadot.

În afară de cumpărarea, vânzarea, primirea și schimbul obișnuit, Guarda are împrumuturi cripto care permit DOT ca garanție. Și deși se oferă să mizeze în câteva criptomonede, Polkadot nu este pe listă.

  Cele mai bune 11 rampe On-Off pentru a activa Cumpărarea sau vinderea criptografică în aplicațiile dvs

Guarda are, de asemenea, un card Visa preplătit pe care utilizatorul îl poate finanța folosind criptomonede și îl poate folosi ca orice card bancar obișnuit la nivel global.

În general, Guarda este o alegere solidă pentru cineva care are multe cripto active, mai ales dacă ești de acord cu expunerea limitată la ecosistemul Polkadot.

Guarda acoperă toate platformele majore, inclusiv web, Windows, MacOS, Linux, Android și iOS.

Talisman

Cu expunere la peste 150 de lanțuri, Talisman este unul dintre cele mai bune portofele cu mai multe lanțuri de pe această listă, cu funcții Polkadot semnificative cu care să te joci.

Este un portofel fără custodie, cu suport pentru peste 100 de active cripto. De asemenea, puteți integra Talisman cu portofelele hardware Ledger pentru tot ce este mai bun din ambele lumi.

Promite „toate lucrurile Polkadot” într-un singur loc, inclusiv miza, împrumuturi în mulțime, NFT, DApps și multe altele. În special, are pool-staking, unde puteți începe cu doar 1 DOT.

Acest portofel auditat independent este disponibil pentru toate browserele majore, cum ar fi Chrome, Edge, Firefox, Safari etc.

Portofel Infinity

Infinity Wallet este un portofel cu mai multe valute, cu custodie proprie, care oferă operațiuni de tranzacționare de bază, inclusiv cumpărarea, vânzarea, schimbul și trimiterea Polkadot.

Cea mai utilă caracteristică a Infinity Wallet este, fără îndoială, monitorizarea portofoliului. Vă permite să urmăriți performanța Polkadot sau întregul portofoliu. În plus, puteți seta alerte de preț personalizate pentru a primi notificări în consecință.

De asemenea, se poate folosi acest portofel pentru tranzacționarea NFT-urilor, folosind DApps cu Wallet Connect sau browserul său Web3 și pentru a verifica cele mai bune oferte dintre toate platformele de schimb descentralizate acceptate pentru swap-uri profitabile.

Infinity Wallet are o prezență pe mai multe platforme cu aplicații native pentru Windows, Linux și MacOS, iar suportul pentru Android și iOS va veni în curând.

Paybis

Paybis este un portofel cu mai multe monede pe care îl puteți folosi oriunde pentru a cumpăra, vinde sau stoca jetoane Polkadot.

Principalul punct de vânzare al Paybis este interfața simplistă. În special, veți trece printr-un proces KYC pentru a-l folosi.

În cele din urmă, acest lucru este foarte limitat în domeniul său de aplicare Polkadot, iar acest portofel web este lipsit de lucruri precum miza, împrumuturi cripto, etc.

Care este portofelul tău preferat DOT?

Straightaway, Talisman și YouHodler sunt cele mai bune opțiuni pentru un utilizator priceput la Polkadot care dorește un portofel cu mai multe lanțuri. În plus, Nova și Polkawallet sunt portofele grozave pentru investitorii exclusiv Polkadot.

Toate celelalte opțiuni reprezintă portofele care au mici lucruri DOT de făcut și sunt concentrate în primul rând pe vânzare, cumpărare și schimb.

În cele din urmă, aș sugera să parcurgeți câteva indicații pentru investiții cripto securizate.

x