09/25/2022

7 Cel mai bun software pentru recuperarea datelor Mac

Pierderea datelor este obișnuită.

Fără îndoială că îți place Mac-ul tău, iar aceste mașini sunt cunoscute pentru performanța lor excelentă, versatilitatea și interfața puternică. Dar încă nu sunt cruțați de pierderea de date ca orice alt sistem. Mac-ul dvs. poate fi corupt sau formatat în orice moment.

Ca urmare, pierdeți date indiferent de câte măsuri prudente ați lua.

Dar știți că există posibilitatea să vă recuperați datele șterse sau pierdute din cauza unui accident, piraterie cibernetică, defecțiuni hardware sau software pe Mac?

Da, poti.

Când ștergeți unele fișiere, acestea nu sunt șterse exact de pe hard disk.

Tot ce aveți nevoie în acest caz este un software de recuperare a datelor fiabil și de încredere, care vă poate recupera fișierele înapoi pe dispozitivul Mac cu ușurință.

Deci, dacă v-ați pierdut datele prin orice mijloace, nu vă pierdeți speranța.

Încercați software-ul de recuperare a datelor Mac. Dacă utilizați Windows, consultați software-ul Windows de recuperare a datelor.

Deși Mac are o soluție de rezervă încorporată, cum ar fi Mașina timpuluicare este bun pentru utilizarea de bază, poate să nu fie suficient pentru multe cazuri de utilizare și scenarii de pierdere de date.

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de software de recuperare a datelor pentru a vă salva de o mulțime de probleme. Oferă o listă lungă de beneficii, inclusiv:

Recuperarea datelor din scenarii provocatoare

Avantajul principal al software-ului este că vă poate aduce datele înapoi din scenarii dificile, cum ar fi ștergerea accidentală, furtul cibernetic, fișierele inaccesibile, corupția datelor și multe altele. Dar dacă nu aveți software-ul cu dvs., recuperarea datelor devine dificilă sau imposibilă.

Recuperare mai rapidă

Dacă ați șters documentele pe care le veți prezenta la următoarea întâlnire de birou, nu vă faceți griji. Nu trebuie să așteptați zile sau ore lungi dacă aveți software-ul.

De fapt, șansa de a restaura datele devine mare dacă o faci cât mai curând posibil. Prin urmare, fără a vă zgâria capul pentru a încerca să recuperați datele singur, încercați software-ul. Este eficient în efectuarea recuperării datelor, astfel încât să vă recuperați datele când mai aveți timp.

Acceptă o varietate de formate și tipuri de fișiere

Software-ul de recuperare a datelor preia datele, inclusiv fotografiile, videoclipurile, muzica, documentele și alte fișiere pe care este posibil să le fi pierdut pe Mac. De asemenea, acceptă aproape toate formatele de fișiere pentru aceste tipuri de date, cum ar fi PNG, JPG, MP3, Doc etc.

Acestea fiind spuse, haideți să vedem unele dintre cele mai bune software de recuperare a datelor Mac care vă pot ajuta să recuperați datele chiar și în situații dificile de pierdere de date.

Stelar

Căutarea dvs. s-a încheiat pentru software-ul de recuperare de date Mac cu Stelar pentru a recupera cu ușurință fișierele pierdute/șterse. Indiferent dacă ați șters din greșeală fișierele, ați formatat orice unitate sau v-ați golit coșul de gunoi, Stellar vă va ajuta să vă recuperați toate datele fără nicio grijă.

Tot ce trebuie să faceți este să instalați software-ul și să-l lăsați să scaneze discul de pornire. Stellar recovery va efectua o scanare profundă a volumului sau a partiției dvs. formatate și maximizează șansa de a primi toate datele din nou în folderul sau fișierele dvs.

Implementează o metodă de căutare bazată pe semnătură de fișiere pentru a localiza părți din datele pierdute și apoi le unește ca o unitate integrală. În afară de formatare, Stellar restaurează și datele din partițiile șterse Mac care se pot întâmpla din cauza partiției corupte, dimensionării necorespunzătoare, ștergerii, sectoarelor defecte, corupției sistemului și așa mai departe. Software-ul recuperează chiar și datele din partiția BootCamp ștearsă.

  Cum să adaugi prieteni în Spotify

În anumite situații, cum ar fi un Mac prăbușit, software-ul va ajuta la crearea unei unități USB bootabile care vă poate scana discul de pornire, vă poate recupera toate datele și le poate salva într-o locație sigură. Stellar funcționează cu dispozitive Mac, inclusiv MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini, iMac și alte modele.

Stellar poate restaura datele de pe HDD, SSD și carduri SD ale Samsung, Western Digital, SanDisk și Toshiba. Bucurați-vă de suport complet pentru unitățile HFS, APFS, HFS+, NTFS și FAT, pe lângă multe versiuni OS X, cum ar fi macOS Big Sur, Mojave, Catalina sau versiunile anterioare.

Puteți personaliza procesul de recuperare și puteți alege diferite tipuri de fișiere, cum ar fi fotografii, videoclipuri, audio, e-mailuri și documente. Instrumentul oferă un confort mai bun cu designul său fără dezordine, acțiunea simplă de recuperare și interfața unificată. Puteți previzualiza datele într-o structură arborescentă de unde puteți alege datele pentru a le prelua.

Aici veți obține două moduri de scanare, Scanare profundă și Scanare rapidă și puteți comuta cu ușurință între ele. Acest software are o caracteristică importantă: imaginea discului, care creează o imagine a hard disk-ului cu sectoare defecte. Facilitează un mod sigur și mai rapid de a vă recupera datele pierdute.

Stellar oferă, de asemenea, clonarea unității afectate care își creează replica pentru a efectua recuperarea securizată. În plus, monitorizează performanța unității, temperatura și starea de sănătate prin scanarea acestuia și raportarea sectoarelor defecte.

Tenorshare 4DDiG

Preluați date și fișiere nelimitate pe Mac cu Tenorshare 4DDiG. Acum este posibil să recuperați fișierele care au fost șterse fără să știți, deoarece instrumentul de recuperare a fișierelor 4DDiG utilizează tehnologia de restaurare a brevetelor care ajută la recuperarea cu succes a tuturor datelor pierdute, cu o viteză și ușurință incredibile.

Indiferent dacă ați șters din greșeală unele date, ați golit coșul de gunoi, ați confruntat cu o prăbușire a sistemului, eșec de actualizare, pierdere a partiției, corupție de disc, defecțiune a procesorului și atac de viruși sau disc formatat, aveți 4DDiG care vă preia fișierele și vă ajută să vă recâștigați utilizarea fără tensiune. a dispozitivelor.

O mulțime de fișiere și formate care sunt acceptate includ JPG, TIF, GIF, PSD, NEF, ORF, DNG, MOV, VOB, FLV, MP3, M4A, APE, VQF, DTS, PST, DBX, DOC, PPT, PDF, XLS și arhive precum ZIP, RAR, ISO etc.

Multe dispozitive Mac acceptate sunt iMac, MacBook, HDD, unitate USB, SSD, micro card, dischetă, cameră și multe altele. Sistemele de operare acceptate sunt macOS 10.15, macOS 10.13, Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.9 și versiunile inferioare. Sistemele de fișiere care sunt acceptate includ APFS, FAT32, HFS+, exFAT etc.

Cu două moduri de recuperare: scanare profundă și scanare rapidă, puteți obține o rată ridicată de recuperare. Modul de scanare rapidă vă ajută să scanați și să găsiți datele pierdute în cele mai grave situații. Modul de scanare profundă vă permite să obțineți o rată de recuperare mai bună prin scanarea în profunzime a fișierelor.

Puteți utiliza un filtru de fișiere pentru a localiza datele după data și pentru a introduce rapid datele. Dacă v-ați amintit numele fișierului, îl puteți căuta pentru a vă economisi timp. De asemenea, puteți scana unitatea afectată, o previzualizați și stocați fișierele într-o locație sigură.

Descărcați gratuit cel mai folosit software sau luați un plan lunar, anual sau pe viață pentru a beneficia.

Recuperare

Doriți să vă recuperați documentele și fișierele critice?

Întâmpinați dificultăți în accesarea unității USB?

Dacă da, atunci mergi pentru Recuperare de Wondershare.

Vă permite să recuperați peste 200 de foldere și fișiere diferite, inclusiv fișiere de birou precum DOC, DOCX, XLS, PPT, PDF, PPTX, DOT, DOTX, POT și multe altele. De asemenea, include fișiere grafice precum JPEG, PNG, JPG, RAW, PSD, RGB, ART, AFX, ABM etc.

Recoverit acceptă fișiere video precum MP4, 3GP, AVI, MOV, ALAC, WMA și multe altele. În plus, sunt acceptate și fișierele audio precum MP3, AAC, AA3, AC3 etc. De asemenea, puteți recupera fișiere Outlook și Arhivă și fișiere de documente precum EPUB, PPS, MPS, JIS etc.

  Diferențele [+4 Tools to Check]

Cu ajutorul software-ului, puteți accesa diferite medii de stocare, cum ar fi unitatea flash USB, cardul de memorie, camera foto, cardul SD, hard diskul intern, computerul/laptop, hard diskul extern și multe altele. Veți obține o previzualizare a datelor înainte de a le salva și a repara fișierele video de pe Mac și camerele populare.

Recoverit este specializat în recuperarea situațiilor complexe de pierdere a datelor, cum ar fi formatarea necorespunzătoare și este compatibil cu macOS BigSur. Este un software dedicat care vă permite să urmați pași simpli pentru a vă recupera datele. Doar lansați software-ul, scanați unitatea, alegeți fișierele de pe Mac și previzualizați fișierele pe care doriți să le restaurați. Acum, începeți recuperarea și restaurați fișierele pierdute într-o locație sigură.

Faceți acest software al dvs. pentru doar 79,95 USD și profitați de beneficiul rambursării integrale în 7 zile.

Salvarea datelor

Readuceți documentele și fișierele importante pe dispozitivele dvs. Mac cu ajutorul Salvarea datelor 6. Indiferent dacă unitățile externe/interne nu mai răspund sau dacă ați șters/formatat fișierele fără să știți, Data Rescue 6 vă ajută să căutați datele pierdute și să le restaurați într-un fișier securizat cu pași simpli.

Obțineți suport complet pentru Catalina (10.15) și puteți crea un mod întunecat, o unitate de recuperare, diverse îmbunătățiri ale interfeței cu utilizatorul etc. Finalizați scanarea și previzualizați toate datele pierdute și, odată ce ați terminat cu personalizarea, puteți alege restaurarea opțiunea de salvare a fișierelor.

Dacă hardware-ul dvs. prezintă probleme sau o scanare profundă/rapidă durează mai mult, clonați hard diskul și încercați din nou. Pentru a rula acest software, sistemul dumneavoastră trebuie să aibă macOS 10.12 sau versiuni ulterioare (numai Intel), spațiu de stocare secundar și, evident, o conexiune la internet.

Este nevoie de stocare secundară, de preferință, USB 3.0 de cel puțin 32 GB pentru scanarea unității interne a macOS 10.13+. Alegeți versiunea demo a acestui software și verificați performanța. Acesta vă va scana complet dispozitivul și va afișa previzualizări așa cum ați proceda cu versiunea plătită.

Odată ce sunteți mulțumit, obțineți licența standard a acestui software la 19 USD.

EaseUS

EaseUS este un software de recuperare a datelor care poate restaura fără efort toate datele posibile pe oricare dintre dispozitivele dvs. Mac. Alegeți hard disk-ul, scanați-l și permiteți-i să arate toate datele șterse și alegeți elementul pe care doriți să îl restaurați dintr-o listă dată.

EaseUS poate recupera datele pierdute dintr-o serie de scenarii dificile, cum ar fi pierderea datelor din cauza ștergerii fără backup, atacuri de viruși, blocări ale sistemului, formatare, erori umane, închidere neașteptată și așa mai departe. Poate restabili videoclipuri, imagini, sunet, documente, e-mailuri și multe alte fișiere.

Aceste fișiere sunt preluate de pe HDD, unități de fuziune, SSD, carduri SD, unități USB, carduri de memorie, camere foto etc., indiferent de dimensiunea lor. Deși Apple T2 Chip este o tehnologie inovatoare și puternică care oferă un nivel ridicat de securitate și integrare dispozitivelor Mac și are grijă de criptarea SSD-ului intern, există anumite provocări în ceea ce privește recuperarea datelor pe Mac.

EaseUS Data Encryption Wizard este singurul software pentru recuperarea datelor care rezolvă problemele de criptare a datelor din cipurile T2. Scanează și restaurează datele codificate cu cip T2 pe Mac-uri în doar câteva clicuri. În noua sa versiune, 12.8.5, veți obține o interfață de utilizator optimizată și, de asemenea, acceptă scanarea și recuperarea fișierelor de pe dispozitivul Mac cu cip M1.

Localizați fișierele, scanați unitatea necesară fie prin scanare rapidă, fie prin scanare profundă, apoi recuperați-vă datele. Poate recupera mai multe formate de fișiere, inclusiv DOC/DOCX, PDF, ODP, VSD, ODF, XLS/XLSX, PPT, 3GP, ASF, MKV, MPG, JPG, PNG, GIF, CRW, MP4, M4V, WMV, MXF, RealAudio, APE, WAV, Archives, EXE, pkg, olm și multe altele.

  Utilizați SelfieTime pentru a face selfie-uri cu camera din spate de pe iPhone

Software-ul acceptă macOS precum Mac OS X 10.9-10.11, MacOS 11.0, MacOS 10.12, MacOS 10.13, MacOS 10.14, macOS 10.15, multe altele. Sistemele de fișiere acceptate sunt APFS, exFAT, NTFS, FAT, HFS+ etc.

Alegeți un plan potrivit în funcție de cerințele dvs., începând de la 89,95 USD/lună sau luați o perioadă de încercare gratuită.

Ontrack EasyRecovery

Ontrack EasyRecovery vă oferă acces deplin pentru a efectua operațiuni de recuperare a datelor pierdute sau șterse. Este compatibil cu HDD-uri convenționale, carduri de memorie, unități flash, SSD-uri, unități USB și medii optice.

Ontrack EasyRecovery vă va prelua fișierele de pe unități deteriorate, corupte, șterse și reformatate. De asemenea, este util în repararea fișierelor video și foto corupte sau deteriorate și acceptă macOS Big Sur și constă dintr-o caracteristică – dezactivarea KEXT.

Unele dintre celelalte caracteristici pe care ar trebui să le cunoașteți despre acest software sunt:

  • Efectuează scanarea rapidă a unităților și a altor dispozitive fie prin scanare rapidă, fie prin scanare profundă pentru un rezultat de căutare mai bun
  • Recuperează datele lipsă de pe volume RAID 0, 5 sau 6 inaccesibile
  • Suportă sute de formate de fișiere

Puteți utiliza o versiune gratuită care vă recuperează fișierele de până la 1 GB și dimensiunea fișierului sub 25 MB. Alegeți alte planuri conform cerințelor dvs. și testați-le gratuit înainte de a cumpăra abonamentul sau software-ul.

Disk Drill

Disk Drill este software-ul premium de restaurare a datelor pentru Mac care acceptă macOS Big Sur. Puteți recupera aproape toate formatele de fișiere cu metode de recuperare multiplă, iar software-ul acceptă toate dispozitivele majore ale Mac.

Nu trebuie să fiți un expert în efectuarea recuperării datelor, doar descărcați software-ul, scanați-l și recuperați toate datele posibile. Disk Drill vă poate citi chiar și dispozitivul dacă are partiții ilizibile, eșuate sau pierdute, combinând toți algoritmii puternici de căutare pentru a scana și a finaliza recuperarea datelor.

Acesta vă va afișa lista de date pe care le puteți recupera și vă permite să previzualizați fișierele selectate pentru recuperare. Ei au proiectat interfața software în așa fel încât să vă permită recuperarea datelor în mod eficient, fără a petrece mult timp luptându-vă cu aceasta.

Dar, dacă sunteți un expert, aveți multe opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a personaliza recuperarea. Du-te cu opțiunea de descărcare gratuită; în rest, aveți opțiunea PRO, care vă oferă mai multe beneficii și caracteristici.

Cum să vă îmbunătățiți șansele de recuperare a datelor

Există posibilitatea să vă recuperați toate datele și uneori nu. Prin urmare, dacă doriți să vă recuperați datele complete, iată câteva sfaturi pentru a maximiza șansele.

  • De îndată ce descoperiți că datele dvs. s-au pierdut, nu mai utilizați Mac-ul. Dacă îl utilizați, există șansa ca o activitate să declanșeze o operațiune de scriere pentru a distruge datele șterse definitiv.
  • Instalați software-ul de recuperare a datelor pe un alt dispozitiv Mac, altul decât cel afectat de pierderea datelor. Ajută la protejarea datelor pierdute și promovează restaurarea ușoară.
  • După ce ați găsit datele pierdute, salvați-le într-o altă locație. Pentru că, dacă o faci în locul exact, pot apărea riscuri de corupere sau suprascriere.

Concluzie

Pierderea datelor se poate întâmpla oricui. Și dacă ți se întâmplă asta, nu te panica. Doar descărcați și instalați software-ul de recuperare a datelor pe un dispozitiv Mac și restaurați-vă toate datele rapid în diferite formate de fișiere, fără nicio dificultate.

Dacă trebuie să restaurați datele de pe un iPad sau iPhone, consultați acest software de recuperare a datelor.

x