09/26/2023

6 moduri rapide de a remedia eroarea PowerPoint nu poate salva fișierul în Windows 11

Nu puteți salva prezentarea PowerPoint și obțineți eroarea „A apărut o eroare în timp ce PowerPoint salva fișierul”? Inutil să spun că poate fi cu adevărat frustrant, pe lângă faptul că vă perturbă fluxul de lucru.

Dacă ați repornit deja computerul fără succes, este timpul să explorați soluții mai avansate. Iată șase soluții rapide care vă vor ajuta să depanați eroarea PowerPoint nu poate salva fișierul în cel mai scurt timp.

1. Salvați fișierul într-o locație diferită

O soluție simplă pentru a elimina eroarea fișierului PowerPoint nu poate salva este să vă salvați prezentarea într-o locație diferită. Acest lucru va rezolva problema dacă locația originală este inaccesibilă, nu are suficient spațiu sau are probleme.

Pentru a face acest lucru, lansați fișierul PowerPoint care aruncă mesajul de eroare și alegeți Fișier din colțul din dreapta sus. Apoi, alegeți Salvare ca din bara laterală din stânga, alegeți o altă locație și faceți clic pe Salvare.

Dacă fișierul se salvează în noua locație, ești gata. Cu toate acestea, dacă încă primiți mesajul de eroare, încercați următoarea soluție din listă.

2. Copiați toate diapozitivele într-un alt fișier

Uneori, problema s-ar putea afla în fișierul de prezentare în sine, mai degrabă decât în ​​computerul dvs. În acest caz, puteți transfera toate diapozitivele într-o nouă prezentare.

Pentru a face acest lucru, copiați toate diapozitivele din prezentarea care provoacă problema, apoi creați o nouă prezentare și lipiți-le în ea.

  Cum să verificați dacă TRIM este activat pentru SSD-ul dvs. pe Windows 10

3. Deconectați-vă și accesați PowerPoint

O eroare temporară sau o eroare în contul dvs. Microsoft poate fi, de asemenea, un motiv principal din spatele mesajului de eroare. Din fericire, puteți elimina rapid toate astfel de erori și erori, deconectandu-vă și în contul dvs. Microsoft.

Iată cum să o faci:

 • Deschide PowerPoint și alege Cont din bara laterală din stânga.
 • Faceți clic pe opțiunea Deconectare. Apoi, alegeți Deconectați-vă din nou din promptul care apare.
 • Reporniți PowerPoint și faceți clic pe butonul Conectare.
 • Apoi, introduceți acreditările pentru a vă conecta cu contul dvs. Verificați dacă încă primiți mesajul de eroare la salvarea prezentării.

  4. Îndepărtați obiectele problematice din diapozitiv

  Un obiect neacceptat din prezentarea dvs. vă poate împiedica, de asemenea, să salvați fișierul. În acest caz, va trebui să parcurgeți fiecare diapozitiv din prezentarea dvs. și să căutați obiectul problematic.

  Pentru a găsi obiectul problematic, copiați toate obiectele introduse și lipiți-le într-un nou diapozitiv. Obiectul care nu reușește să copieze și să lipească în noul diapozitiv este vinovatul.

  Eliminați acel obiect din prezentarea dvs. și apoi încercați să salvați fișierul. Dacă încă primiți eroarea, continuați cu ghidul.

  5. Reparați PowerPoint

  Microsoft Office oferă un instrument dedicat pentru a remedia toate tipurile de probleme cu aplicațiile Office, inclusiv cea discutată aici. Puteți rula acest instrument pe computer, urmând aceste instrucțiuni:

 • Apăsați tasta Win pentru a deschide meniul Start, tastați Control Panel în bara de căutare și apăsați Enter. De asemenea, puteți consulta și alte moduri de a lansa Panoul de control.
 • Navigați la Programe > Dezinstalați un program.
 • Faceți clic dreapta pe Microsoft Office și alegeți Modificare.
 • Alegeți Reparație rapidă și apăsați butonul Reparare.
 •   Cum să convertiți BAT în EXE în Windows 10

  Așteptați până când procesul de reparare este complet. După ce ați terminat, verificați dacă încă vă confruntați cu problema. Dacă da, efectuați o reparație online.

  Pentru a face acest lucru, repetați pașii de mai sus, dar alegeți de data aceasta opțiunea Reparație online. Acest proces poate dura ceva timp, dar este posibil să rezolve problema de bază.

  6. Reinstalați Microsoft Office

  Dacă încă vă confruntați cu eroarea PowerPoint nu poate salva fișierul, încercați să reinstalați Microsoft Office ca ultimă soluție. Înainte de a începe pașii, asigurați-vă că aveți cheia de produs Microsoft Office sau detaliile abonamentului.

  Puteți dezinstala Microsoft Office așa cum ați dezinstala orice aplicație pe Windows. După aceea, reporniți computerul și reinstalați Office folosind pachetul de instalare oficial de la Microsoft Office.

  Salvați prezentarea fără probleme

  Astfel de întreruperi în timpul salvării prezentării vă pot afecta productivitatea și vă pot lăsa frustrați. Sperăm că una dintre soluțiile de mai sus v-a ajutat să remediați eroarea PowerPoint nu poate salva fișierul pe Windows.

  Dacă aceasta nu este singura problemă pe care ați avut-o cu PowerPoint, puteți încerca o mulțime de alternative PowerPoint.

  x