09/26/2023

5 resurse tehnice pentru a face antrenamentele pe banda de alergare mai antrenante și distractive

Iubește-le sau urăște-le, benzile de alergare sunt instrumente incredibile de antrenament. Indiferent dacă aveți puțin timp sau eviți vremea proastă, acestea sunt modalități fantastice de a face un antrenament de alergare. Aceste aplicații și alte resurse vă pot ajuta să faceți acele alergări și plimbări pe banda de alergare să se simtă puțin mai plăcute (și poate chiar distractive).

1. Explorați alergările virtuale pe banda dvs. de alergare

Cu o bibliotecă de peste 200 de videoclipuri captivante din întreaga lume, puteți folosi BitGym (disponibil pentru iOS și Android) pentru a explora locații precum Patagonia din confortul benzii de alergare. Este o modalitate fantastică de a vă atrage atenția și de a afla mai multe despre locuri superbe de pe tot globul.

Deschideți funcția Urmărire exercițiu pentru o varietate de moduri de a crea o experiență de antrenament interactivă. Utilizați camera frontală a telefonului sau asociați un senzor de alergare portabil cu aplicația. Odată asociate, viteza videoclipurilor se adaptează la ritmul real, creând o experiență mai realistă. Aplicația poate funcționa și cu mașini eliptice, cu vâsle și cu biciclete staționare.

Vizionați videoclipurile de pe telefon sau tabletă sau proiectați-le pe un ecran mai mare pentru o experiență și mai captivantă. În plus, informații pop-up despre fiecare zonă pe care o explorezi oferă mai multe informații istorice și culturale. S-ar putea să descoperi următoarea destinație de vacanță din această aplicație la îndemână.

Opt dintre tururile aplicației sunt disponibile gratuit, iar un abonament lunar deblochează peste 200 de tururi. Pentru abonați, noi zone sunt adăugate în aplicație în fiecare lună, astfel încât să aveți întotdeauna destinații noi de explorat.

  Cum să găsești pe cineva pe OnlyFans prin e-mail

În plus, există o mulțime de videoclipuri virtuale disponibile pe YouTube. Deși nu vor fi la fel de interactive precum videoclipurile aplicației BitGym, ele sunt totuși o modalitate excelentă de a vă angaja mintea cu peisaje frumoase și de a învinge plictiseala. De exemplu, fugă virtuală din Muntele Rufus Virtual Running Adventures pe YouTube oferă câteva fotografii izbitoare ale pădurilor tasmaniei.

2. Utilizați un plan de antrenament

Oferă-ți alergările benzii de alergare un sentiment mai mare de scop lucrând cu un plan de antrenament. Conceput pentru adevărații începători, None to Run (disponibil pentru iOS și Android) aplicația oferă o intrare accesibilă la antrenamentele structurate.

Urmați un plan de 12 săptămâni pentru a vă îmbunătăți ca alergător cu intervale stabilite de alergare și mers pe jos. Antrenorul tău de alergare, Mark Kennedy, povestește fiecare antrenament și te încurajează la fiecare pas.

Aplicația poate funcționa direct de pe Apple Watch, care este util pentru urmărirea pașilor și a datelor privind ritmul cardiac. Dacă nu folosiți un tracker de fitness, atunci aplicația vă poate folosi telefonul pentru a urmări pașii și chiar pentru a vă măsura ritmul în timpul antrenamentelor pe banda de alergare. Atâta timp cât aplicația are permisiunea Motion & Fitness, atunci ești gata.

Această aplicație utilă, fără prostii, oferă o mulțime de încurajare și sfaturi pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți ca alergător pe durata de 12 săptămâni a planului de antrenament. Este o opțiune excelentă pentru cei începători în alergare, precum și pentru sportivii care se întorc la sport după o pauză.

În plus, consultați numeroasele surse online pentru planuri de alergare, cum ar fi Runner’s World și Strava. În timp ce multe dintre planuri (cum ar fi Ghidul manualului Marathon Couch to 5K treadmill) funcționează bine pe banda de alergare, în alte situații este posibil să doriți să utilizați banda de alergare pentru anumite antrenamente de viteză sau de deal. Experimentați pentru a găsi combinația de bandă de alergare și antrenament în aer liber care funcționează pentru obiectivele dvs.

  World Clock este o aplicație vizuală de menținere a timpului cu un instrument de zi/noapte [Mac]

3. Antrenează-te pe banda de alergare cu un antrenor virtual

Pentru mulți sportivi, nimic nu este mai motivant decât sprijinul unui antrenor dedicat. Cu aplicația PulseTread: Treadmill Trainer (disponibilă pentru iOS), veți primi o alergare nouă, unică, cu bandă de alergare de 30 de minute de la antrenorul celebru Mark Harari în fiecare zi a săptămânii.

Indiferent dacă ești un nou-venit sau un alergător mai experimentat pe banda de alergare, aceste rutine audio-ghidate pot funcționa pentru o varietate de sportivi. Harari subliniază că tu ești responsabil pentru fiecare antrenament, așa că ajustează viteza și înclinația pentru a-ți îndeplini nivelul de fitness în consecință.

Pe măsură ce parcurgeți antrenamentele ghidate, este ușor de înțeles de ce Harari are atât de urmăriți în scena fitness-ului din Los Angeles. El îți spune exact cât timp să stai la diferite viteze (de la o alergare constantă de 5,0 până la o alergare de 6,0, de exemplu) și oferă sfaturi și o motivație plină de bună dispoziție pentru întregul antrenament.

Dacă vă place aspectul social al folosirii unui antrenor virtual pentru antrenamente, atunci luați în considerare să vă alăturați unui club sau unei comunități virtuale de alergare concepute pentru a vă menține obiceiul de alergare. Discută cu colegii tăi alergători în medii online favorabile și învață din planurile de coaching profesional. Există o mulțime de moduri de a interacționa cu minunata comunitate de alergare, oriunde te-ai afla în lume (și da, alergătorii cu banda de alergare sunt cu siguranță bineveniți).

4. Construiește-ți propriile antrenamente pe banda de alergare

Creați-vă propriile antrenamente cu viteză și înălțime variabile folosind aplicația Kinni, care interfață cu peste 75 de mărci de benzi de alergare. Din ecranul Run, atingeți butonul Treadmill pentru a vă conecta la aparatul dvs. compatibil Bluetooth.

Rețineți că butonul pentru suport complet al benzii de alergare oferă cel mai mare control asupra mașinii dvs., în timp ce butonul experimental al benzii de alergare acceptă o gamă mai largă de dispozitive, uneori cu mai puține funcționalități. Cu un dispozitiv nou, încercați mai întâi butonul de asistență completă.

  Cum să pornești pe cineva offline pe PS4

Acum, pentru partea de personalizare: atingeți butonul Plus de pe ecranul Antrenamente pentru a începe să vă construiți propria alergare personalizată pe banda de alergare. Adăugați ritmul, înclinația și durata selectate pentru fiecare întrerupere și includeți instrucțiuni vocale opționale. Dacă lucrați dintr-un plan de antrenament existent sau pur și simplu doriți mai mult control asupra antrenamentelor pe banda de alergare, atunci aceasta este o modalitate excelentă de a experimenta intervale, antrenament în deal și alte aspecte.

Pe lângă opțiunile personalizate, aplicația Kinni oferă și o bibliotecă mare de antrenamente. Concentrează-te pe ritmul tău, pe fitness-ul aerobic sau pe recuperare sau abordează unele dealuri cu aceste opțiuni de antrenament variate.

Descărcați: Kinni: Running & Workouts pentru iOS | Android (gratuit, abonament disponibil)

5. Urmăriți o alergare pe intervale

Intervalele sunt o modalitate excelentă de a agita orice antrenament și de a le menține interesante. În acest videoclip de la Canalul YouTube IBX RunningAntrenoarea Rachel vă vorbește despre un antrenament revigorant cu intervale de 30 de minute.

Uneori, singurul lucru de care aveți nevoie pentru a vă condimenta antrenamentul este un mic coaching prietenos și câteva intervale provocatoare. Porniți panta și urmați instrucțiunile încurajatoare ale antrenorului Rachel.

Dacă vă place ideea de a combina pauzele de mers în alergări, atunci consultați aplicațiile pentru antrenament cu metoda Galloway alergare-plimbare-alergare, o formă populară de antrenament pe intervale pentru alergători. Indiferent dacă doriți să abordați mile sau maraton, există o mulțime de adepți Galloway care iubesc această abordare a antrenamentului.

Scuturați-vă alergările pe banda de alergare cu aplicații și videoclipuri

Cu ajutorul câtorva aplicații și videoclipuri YouTube, alergările pe banda de alergare pot deveni o parte dinamică și plăcută a regimului de antrenament. Jucându-vă cu viteza, înclinația și durata, precum și ascultând câteva sfaturi de la profesioniștii alergării, puteți învăța să apreciați temuta bandă de alergare.

x