09/25/2022

9 calculatoare ale valorii site-ului web pentru a cunoaște adevărata valoare a domeniului dvs

Ești curios să știi adevărata valoare a site-ului tău?

Ei bine, pot exista mai multe motive pentru care doriți să calculați cât valorează site-ul dvs. Motivul cel mai frecvent este că te-ai hotărât să-l vinzi.

Valoarea site-ului este pur și simplu determinarea banilor pe care îi puteți câștiga vânzându-i cuiva.

Cu toate acestea, nu este atât de ușor să determinați valoarea reală a site-ului dvs. Acest lucru se datorează faptului că există multe lucruri de luat în considerare atunci când îl evaluezi. Există mai mulți parametri pe care trebuie să îi verificați. Este important să aveți în față toate datele de evaluare în prealabil. Acest lucru vă va ajuta să preveniți pierderile pe care le puteți suferi prin subestimarea prețului site-ului dvs.

În acest ghid, veți explora în detaliu determinarea valorii site-ului și instrumentele care vă pot ajuta.

Dar înainte de asta, să înțelegem cum are loc calculul de bază al valorii site-ului tău.

Există multe formule complicate pentru acest calcul. Cu toate acestea, multiplicatorul câștigurilor este formula cea mai simplă și cea mai des folosită care vă oferă o estimare. Această metodă spune că valoarea unui site web este de 24 până la 36 de ori veniturile pe care le generează lunar.

De exemplu, un site web care produce venituri lunare de 5.000 USD poate avea un preț de vânzare undeva între 120.000 USD și 180.000 USD. Desigur, acesta este cel mai simplu și rapid mod de a estima un preț. Pentru informații și estimări profunde, trebuie să aveți o stare clară a afacerii dvs. online.

Cum sunt utile datele despre valoarea site-ului?

Diverse calculatoare de valoare a site-ului web disponibile online oferă analize profunde ale unui domeniu împreună cu valoarea estimată a acestuia. Pe baza unor factori precum veniturile, designul site-ului web, sursele de trafic, backlink-urile, rangul Alexa etc., ei evaluează un site web.

Datele pot fi utilizate într-o mare varietate de moduri de către proprietarii de site-uri web.

 • Puteți identifica domeniile cheie în care site-ul dvs. are nevoie de îmbunătățire, cum ar fi viteza site-ului, designul UI/UX, backlink-ul etc.
 • Puteți identifica punctele forte ale site-ului dvs. web și le puteți sublinia mai mult pentru a obține beneficii mai bune.
 • Folosind calculatoare de valoare a site-ului web, puteți efectua teste și pe site-urile concurenților dvs. Ca rezultat, puteți identifica domeniile în care excelează.
 • Pe baza statutului site-ului concurenților dvs., puteți încadra strategii competitive pentru a trece înaintea lor.

Aceste date vă pot permite să vă concentrați pe îmbunătățirea site-ului dvs. chiar dacă nu îl vindeți.

Să explorăm acum câteva calculatoare bune de valoare a site-ului web.

Worth of Web

Worth of Web vă ajută să găsiți valoarea site-ului dvs., vizitele, vizualizările de pagină, veniturile, Alexa Traffic Rank și multe altele. Este un calculator gratuit al valorii site-ului care analizează site-ul dvs. și oferă un raport detaliat. Raportul său include valoarea site-ului web, date despre veniturile acestuia, estimări de trafic, rețele sociale, domeniul și găzduirea, design etc.

Acest instrument vă oferă, de asemenea, liste de verificare SEO și oportunități de legături de care puteți profita. Oferă și date pentru webmasteri ale diferitelor motoare de căutare majore.

Rata URL

Rata URL este un calculator al valorii site-ului și un instrument de evaluare a domeniului care oferă informații esențiale despre site-ul dvs. Colectează informații dintr-o mare varietate de surse de încredere. Ia în considerare vizitele zilnice unice, afișările de pagină, Google PR, Alexa Rank, backlink-urile etc. pentru a determina valoarea unui site web.

Cu un singur clic de mouse puteți avea informații complete despre un site web. De asemenea, puteți accesa informații legate de serverele web și siguranța online. Poartă informațiile legate de istoricul backlink-urilor din instrumentul Majestic SEO.

Empire Flippers

Empire Flippers este un instrument online de calculare a valorii afacerii care vă permite să selectați mai întâi principala generare de bani înainte de a efectua un raport. Câteva dintre opțiunile disponibile sunt afiliat, Amazon FBA, eCommerce, Info produs, Aplicație, Amazon KDP, Amazon FBM etc.

Odată ce selectați tipul de afacere online, interfața acesteia colectează unele informații de la dvs. Aceasta include veniturile lunare, profitul, numărul de vizitatori, numărul de produse etc. Aceasta este, practic, o parte a procesului lor de evaluare. Pe baza acestor informații, ei evaluează afacerea dvs. online.

Siteprice.org

Siteprice.org este un calculator gratuit al valorii site-ului web care funcționează pe propriul algoritm. Produce rapoarte de evaluare a site-ului web sub formă de clasare a site-ului web, trafic, statistici, valoarea domeniului și multe altele.

Pe lângă valoarea site-ului web, vă poate ajuta să identificați valoarea site-urilor web ale concurenților dvs. împreună cu alte informații utile. Astfel de informații vă pot ajuta să comparați datele site-ului dvs. cu ale concurenților.

KPI-urile algoritmului pe care le folosește Siteprice.org sunt:

 • Vizualizări unice zilnice estimate
 • Afișări zilnice de pagină
 • Venitul zilnic estimat din publicitate
 • Clasamentul Alexa
 • Starea indexului Google, Yahoo, Bing
 • Vârsta domeniului
 • Backlink-uri

ValueMyWeb

ValueMyWeb este un alt instrument excelent pentru calcularea valorii site-ului web, care evaluează și vă aduce la iveală o mulțime de date despre site. Analizează SEO organic, social media și mai multe statistici pentru a realiza un raport detaliat.

Acest instrument oferă rapoarte detaliate prin e-mail. Pentru a solicita acest raport pe acest site, trebuie doar să introduceți adresa URL a site-ului dvs. și adresa de e-mail.

WebsiteOutlook

WebsiteOutlook calculează valoarea site-ului dvs. pe baza a aproximativ 20 de metrici. Acest lucru elimină necesitatea verificării stării site-ului web pe mai multe instrumente individuale. Aceasta este o soluție unică pentru toate nevoile dvs. de analiză a site-ului web.

Doar introduceți adresa URL a site-ului dvs. web și acesta va veni cu statistici de performanță, cum ar fi:

 • Alexa Rank
 • Backlink-uri
 • Pagina și autoritatea domeniului
 • Clasamente organice
 • DNS și informații despre server
 • Raport pe pagină de site
 • Prezența în rețelele sociale
 • Whois Record

Valuemywebsite

Site-ul merită asta Valuemywebsite estimările sunt aplicabile pentru modelele de afaceri bazate pe web, cum ar fi SaaS, media digitală, comerțul electronic etc. Cu acest instrument, puteți afla valoarea activului dvs. digital împreună cu sugestii pentru a îmbunătăți această valoare. Factorii pe care îi ia în considerare includ metoda de monetizare, strategia de piață, traficul, profitabilitatea etc. Puteți încerca acest instrument online gratuit.

Expert urgent

Expert urgent este un calculator uimitor al valorii site-ului web care vă permite să analizați valoarea site-ului web de până la 100 de site-uri web.

Acest instrument este valoros dacă sunteți interesat să cunoașteți doar prețul estimat al site-ului.

Calculator de valoare site-ului

Calculator de valoare site-ului vă permite să efectuați rapid o estimare a valorii site-ului dvs. Pe lângă aceste rapoarte SEO. Rapoartele sunt furnizate în format PDF.

Acest instrument funcționează și pe algoritmul său unic. Acesta calculează valoarea pe baza vizitatorilor zilnici, traficului, PageRank, statisticilor sociale și multe altele.

Concluzie

Dacă doriți să vă faceți o idee despre valoarea estimată a site-ului dvs., acestea merită încercate. Puteți obține uimitor o perspectivă asupra performanței și statisticilor site-ului dvs. actual. Drept urmare, puteți depune mai mult efort pentru a ridica zonele mai slabe ale afacerii dvs. online.

  Top 30 cei mai buni furnizori gratuiti de servicii de e-mail în masă
x