12/04/2023

5 lucruri de verificat înainte de a cumpăra o mașină nouă sau uzată pentru a economisi bani

Recomandări cheie

  • Consumer Reports Car Buying Guide oferă sfaturi cuprinzătoare despre cumpărarea de mașini noi și folosite, finanțare și asigurare, negocieri cu dealerii și multe altele. De asemenea, oferă recenzii și evaluări pentru fiecare model de mașină și vă ajută să găsiți cele mai bune oferte.
  • Ghidurile de cumpărare pentru mașini și șoferi oferă sfaturi despre negocierea, testarea și selectarea unei mașini care se potrivește nevoilor și bugetului dvs. De asemenea, oferă o funcție „Cât valorează mașina mea” pentru a estima valoarea mașinii tale actuale.
  • EVCompare este o resursă utilă pentru compararea vehiculelor electrice, oferind detalii despre capacitatea bateriei, autonomia, viteza de încărcare și multe altele. Include, de asemenea, un calculator de încărcare pentru a estima costurile și economiile de timp ale combustibilului.

Cumpărarea mașinii potrivite vă poate economisi mulți bani de-a lungul anilor de proprietate. O mașină este unul dintre cele mai utilizate dispozitive din viața ta, așa că vrei să te asiguri că obții o mașină fiabilă, care se potrivește nevoilor tale. Vrei să reziste mult, să obții un kilometraj grozav, să protejeze mediul înconjurător, să ai oglinzi și scaune încălzite și chiar să conectezi Apple CarPlay sau să folosești Android Auto în mașină.

Dar înainte de a merge la reprezentanță, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre cumpărarea unei mașini. Mai jos, am enumerat câteva ghiduri excelente de cumpărare de mașini online, care vă pot ajuta să luați o decizie informată.

De ani de zile, Consumer Reports a ghidat generații de cititori în timp ce fac achiziții importante. Secțiunea lor cuprinzătoare Ghid de cumpărare a mașinilor este o citire obligatorie înainte de a lua orice decizie cu privire la un nou set de roți.

Într-o serie de articole, veți afla despre un set divers de subiecte, cum ar fi dacă să cumpărați o mașină nouă sau uzată, finanțarea și asigurarea mașinii, ce trebuie să știți înainte de a vizita un dealer, tactici de negociere și cum să testați. Consumer Reports intră în domenii pe care majoritatea celorlalți nu le fac, cum ar fi leasing versus cumpărare și obținerea de dolari de top pentru schimbul dvs. Nu aveți nevoie de un abonament Consumer Reports pentru a citi niciunul dintre ele.

  Cum să descoperiți un SSD fals și să evitați pierderea datelor

De asemenea, puteți folosi această platformă pentru a citi recenzii despre mașina pe care doriți să o cumpărați. Și dacă nu sunteți sigur ce doriți încă, instrumentul lor interactiv de căutare de mașini vă permite să filtrați mașinile după categorie, marcă, preț și multe altele. Puteți citi recenzii și evaluări detaliate pentru fiecare model de mașină, acoperind lucruri precum performanța, fiabilitatea, siguranța, eficiența consumului de combustibil și cât de mult le plac proprietarilor.

După ce ați restrâns opțiunile, Consumer Reports vă poate ajuta să găsiți cele mai bune oferte și să evitați înșelătoriile. Au un serviciu care vă pune în legătură cu dealerii locali care oferă economii la mașini noi. În plus, dacă vă gândiți la achiziționarea unei mașini second hand, există câțiva pași esențiali de urmat personal atunci când cumpărați online mașini second hand.

2. Mașină și șofer (Web): Înțelegeți procesul de cumpărare a mașinii

Car and Driver este sursa ta de referință pentru informații și instrumente valoroase pentru a lua decizii bine informate de cumpărare a mașinii. Platforma lor include o secțiune extinsă de ghiduri de cumpărare concepută pentru a ghida utilizatorii prin procesul de cumpărare a mașinii.

Aceste ghiduri oferă sfaturi despre negocierea cu dealerii, ce să căutați atunci când testați un vehicul și cum să alegeți mașina perfectă care se potrivește atât nevoilor dvs., cât și bugetului. Veți descoperi, de asemenea, recenzii amănunțite ale diferitelor mașini pe site-uri web, precum și comparații alăturate ale modelelor de mașini similare, ceea ce face mai ușor să vedeți modul în care diferitele opțiuni se combină unele cu altele.

Dacă vă gândiți să vă vindeți mașina actuală înainte de a cumpăra una nouă, Car and Driver are o funcție la îndemână „Cât valorează mașina mea”. Pur și simplu furnizați detalii precum kilometrajul, starea vehiculului și orice opțiuni suplimentare pe care le are mașina dvs. Site-ul web calculează apoi valoarea mașinii dvs. folosind datele din Black Book, care este un nume de încredere în analiza valorii vehiculului pentru dealerii de mașini. Veți primi două valori: una pentru schimb și alta pentru o vânzare privată. Valoarea de preschimbare reprezintă ceea ce vă puteți aștepta de la un dealer dacă îi vindeți mașina, în timp ce valoarea vânzării unei persoane private reflectă ceea ce puteți anticipa atunci când o vindeți unei alte persoane.

  Remediați eroarea la preluarea informațiilor de pe serverul RPC

3. EVCompare (Web): Comparați caracteristicile vehiculelor electrice

Desigur, atunci când cumpărați o mașină, veți lua în considerare vehiculele electrice care sunt bune pentru mediu. Decizia ta va fi mai ușoară odată ce vei vizita EVCompare, care listează doar vehicule electrice, nu hibrizi sau mașini obișnuite pe benzină.

Într-o infografică îngrijită, veți găsi toate detaliile de care aveți nevoie despre orice mașină electrică, cum ar fi capacitatea și autonomia bateriei, accelerația și viteza maximă, tipul portului de încărcare și viteza medie de încărcare etc. Desigur, le puteți compara rapid. factori ai mai multor vehicule pentru a vă lua decizia sau folosiți-i pentru a filtra alegerile.

EVCompare are, de asemenea, un calculator cool de încărcare. Cu aceasta, puteți estima costul și timpul de încărcare a vehiculului dvs. electric acasă, în funcție de prize și amperaj. Este un mod frumos de a vedea cât de mult ai putea economisi combustibil.

CoPilot este o altă platformă cu ghiduri cuprinzătoare care oferă informații esențiale și sfaturi despre cum să alegeți, să cumpărați, să finanțați și să întrețineți o mașină nouă sau uzată. Ceea ce îl face diferit este că folosește AI pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună mașină pentru nevoile, preferințele și bugetul dvs.

Iată cum funcționează: CoPilot parcurge toate reprezentanțele din zona dumneavoastră, efectuând o analiză cuprinzătoare a fiecărei mașini disponibile. Face acest lucru prin accesarea datelor de pe internet și a bazelor de date proprietare pentru a clasifica vehiculele în funcție de valoarea lor, asigurându-vă că profitați la maximum de investiția dvs.

Această platformă are, de asemenea, o funcție convenabilă de comparare a modelelor de mașini alăturate. De asemenea, puteți accesa recenziile utilizatorilor pentru a obține informații valoroase de la colegii cumpărători de mașini. O altă caracteristică care ne place este instrumentul Price Pulse, care vă ține la curent cu orice scădere de preț pentru mașina care vă interesează, asigurându-vă că faceți achiziția la momentul optim. Mai mult, pe aceeași pagină, veți descoperi o secțiune în timp real a tendințelor pieței pe care o puteți folosi pentru a rămâne la curent cu dinamica în continuă evoluție din peisajul cumpărării și vânzării de mașini.

  Economisiți mai mult prin consolidarea facturilor folosind aceste 10 aplicații de gestionare a banilor

5. r/WhatCarShouldIBuy (Reddit): Sfaturi de cumpărare de mașini pentru oameni medii

Reddit are câteva comunități dedicate sfaturilor de cumpărare de mașini pentru persoanele care nu știu nimic despre vehicule. Dintre acestea, Ce mașină ar trebui să cumpăr (WCSIB) este cel mai activ subreddit în care sunteți obligat să obțineți răspunsuri rapid.

Va trebui să vă creați un cont pentru a pune o întrebare și pentru a urma regulile de bază ale Reddiquette. Spre deosebire de multe forumuri, conturile noi sunt binevenite să posteze la WCISB, precizând clar cerințele dvs. O căutare rapidă ar putea arăta, de asemenea, că la o întrebare similară a fost deja răspuns.

În afară de WCISB, consultați r/Masini second-hand și r/CarBuying subreddite. Ambele au sfaturi bune și sfaturi nu doar despre cumpărarea, ci și despre vânzarea de mașini second hand și despre cum să obțineți o ofertă bună la schimburi.

Calculați costurile totale ale deținerii unei mașini

Sfaturile din aceste diverse ghiduri de cumpărare de mașini ar trebui să vă ajute să alegeți setul potrivit de roți pentru nevoile dvs. Dar când intri pe piața auto, asigură-te că calculezi costul total al deținerii unei mașini, nu doar prețul autocolantului. Există o mulțime de costuri ascunse de care trebuie să iei în considerare dacă vrei să iei o decizie pe care nu o vei regreta.

x