09/25/2022

14 Cel mai bun software de coaching pentru a vă urmări și gestiona clienții [2022]

Ați gestionat, furnizat și urmărit manual soluțiile de coaching pentru clienții dvs.? Puteți crește profitul și reduce costurile de afaceri folosind următorul software popular de coaching.

Coaching-ul personalizat și de grup devine din ce în ce mai popular în rândul profesioniștilor pentru a le face stilul de viață interesant. Pe măsură ce cererea de terapeuți, formatori și antrenori crește, diverși dezvoltatori IT experți au venit cu instrumente convenabile.

Citiți mai departe pentru a găsi câteva aplicații utile de coaching care vă pot dezvolta marca și afacerea.

Diverse tipuri de soluții de coaching

#1. Una dintre cele mai populare nișe este cea pentru sănătate, exerciții fizice și antrenament de fitness care are grijă de sănătatea personală.

#2. Coaching-ul nutrițional, împreună cu dezvoltarea obiceiurilor, este, de asemenea, o alegere excelentă.

#3. De asemenea, puteți explora disciplina antrenamentului personal pentru profesioniștii ocupați care doresc servicii personalizate.

#4. Coaching-ul în carieră ajută lucrătorii calificați să aleagă calea potrivită pentru succesul în profesia lor.

#5. Coachingul la locul de muncă se ocupă în principal de productivitate, transformare digitală, dezvoltare de competențe și practici de securitate cibernetică.

#6. Consultarea în viața de familie este o altă practică importantă de coaching în care trebuie să ghidați clienții care vin cu probleme în spațiul familiei.

#7. De asemenea, puteți selecta profesia de terapeut pentru dependență și sobrietate, deoarece majoritatea locurilor de muncă profesionale solicită acum certificate de sobrietate de la angajați.

Popularitatea programelor de coaching

The Studiu ICF Global Coaching pentru 2020 a dezvăluit că industria de coaching a adunat un total de 2,85 miliarde USD în venituri la nivel mondial. De asemenea, cercetarea arată că popularitatea coaching-ului de viață online crește drastic.

Deși sectorul de coaching în persoană este, de asemenea, înfloritor, nu înregistrează o creștere prea mare în comparație cu terapia și formarea oferite online. Life coaching, un termen umbrelă, acoperă toate sesiunile de terapie de grup sau personală în care un expert în domeniu lucrează cu beneficiarul prin procesul de gândire și sesiuni practice.

Persoanele creative și profesioniste înclină spre coachingul de viață în sesiuni personale sau de grup pentru a se elibera de plictiseala muncii. Pe de altă parte, profesioniștii ocupați caută sprijin personal de coaching pentru a menține sănătatea, nutriția și obiceiurile bune.

Pentru a vă ajuta cu afacerea dvs. de soluții de coaching, enumeram câteva instrumente de top pe care le folosesc antrenorii și companiile de succes:

Delenta

Delenta este un software de coaching complet integrat care vă crește productivitatea prin simplificarea întregului proces, de la înscrierea clienților până la primirea plății. Acest software vă ajută să vă dezvoltați afacerea cu integrările sale acceptate cu MailChimp, Outlook, PayPal, Zoom, Stripe și Google Calendar.

Vă puteți bucura de caracteristica integrată de videoconferință a Delenta pentru coachingul individual sau de grup. De asemenea, oferă o facilitate ușoară de stocare pentru sarcinile, note și recompense ale clienților.

Această platformă este potrivită și pentru crearea și vânzarea pachetelor de coaching. Procesul durează doar câteva minute și vine cu o gestionare securizată încorporată a plăților. În plus, oferă funcții precum memento-uri de întâlnire, analiză cuprinzătoare a apelurilor și înregistrarea mărturiilor clienților.

Pur și simplu.antrenor

Indiferent dacă coaching-ul este profesia sau pasiunea ta, Pur și simplu.antrenor vă va face zilele fără efort. Această platformă de management de coaching vă ajută să vă concentrați asupra interacțiunilor cu clienții și a rezultatelor. Cu ajutorul acestuia, puteți gestiona atât angajamente individuale, cât și de grup/echipe într-un singur loc.

  Istoria Caps Lock: De ce există tasta Caps Lock?

Platforma vă permite, de asemenea, să vă stabiliți obiective și să monitorizați în mod regulat progresul. Prin Simply.Coach, poți comunica și partaja resurse cu clienții tăi cu securitate și confidențialitate deplină. Acest software de coaching nu numai că permite contracte automate și facturare, dar vă permite, de asemenea, să vizualizați rentabilitatea investiției și rentabilitatea investiției dumneavoastră.

Acest instrument vine cu un model de securitate a datelor cu mai multe niveluri care criptează datele dvs. în tranzit și în repaus. Nu necesită nicio instalare și configurare, așa că atât dvs., cât și clienții noștri puteți accesa software-ul de oriunde, 24/7.

Coaching.com

Când vine vorba de coaching profesional, Coaching.com este numele pe care te poți baza. Pe lângă antrenorii individuali, companiile de coaching și companiile care oferă facilități de coaching angajaților lor pot utiliza această platformă.

Oferă tehnologia necesară pentru un coaching eficient și de impact în orice industrie. Tabloul de bord robust al acestui instrument vine cu widget-uri configurabile pe care le puteți personaliza cu ușurință.

Prin portalul său pentru clienți, antrenorii pot oferi diferite niveluri de permisiuni de acces clienților lor pentru programarea sesiunilor, participarea la întâlniri video, accesarea și descărcarea resurselor, actualizarea obiectivelor etc.

Coaching.com acceptă, de asemenea, sincronizarea bidirecțională a calendarului pentru programarea și integrarea fără probleme a tuturor fluxurilor dvs. de lucru. Software-ul de coaching necesită doar un clic pentru a crea și trimite facturi de pe această platformă. De asemenea, vă oferă notificare în timp real cu privire la orice activitate facturabilă și vă permite să încasați plata prin aplicația Stripe.

Hubul meu PT

Dacă sunteți în căutarea unui software cuprinzător de antrenament personal, nu căutați mai departe. Hubul meu PT vine cu o aplicație web și mobilă online pentru antrenamentul de fitness prin care antrenorii personali și antrenorii își pot gestiona clienții fără nicio dificultate.

Vă permite să creați planuri individuale pentru fiecare dintre clienții dvs. și să urmăriți progresul și realizările acestora. Pe această platformă, antrenorii pot crea antrenamente și planuri de nutriție pentru clienții lor. Mai mult, se pot conecta cu orice număr de clienți prin intermediul acestui software.

Folosind contul My PT Hub, le puteți permite clienților să se alăture evenimentelor live și evenimentelor la cerere. Puteți, de asemenea, să discutați cu clienții dvs. și să transmiteți mesaje unui grup pe această platformă.

Funcția sa de calendar public este perfectă pentru a rezerva sesiuni cu tine. Mai mult, acceptă acceptarea plăților unice sau recurente folosind carduri de credit sau de debit.

Nudge Antrenor

Dacă aveți nevoie să vă furnizați programele de coaching la scară, trebuie să consultați Nudge Antrenor platformă. Puteți crea aplicații personalizate pe acest software de coaching pentru a oferi conținut de coaching, pentru a gestiona progresul clienților și a verifica cu clientul, dacă este necesar.

Instrumentul dvs. de responsabilitate pentru coaching Nudge App va pune accentul pe următoarele șase caracteristici majore:

 • Urmărirea clienților pentru o responsabilitate simplificată
 • Conținut simplificat de coaching prin Carduri
 • Stabiliți ținte clare pentru coaching prin Goals
 • Sprijiniți și interconectați clienții de coaching prin grupuri
 • Programe automate de coaching
 • Un sistem de mesagerie centralizat și securizat

În plus, această aplicație de soluții de coaching vă va ajuta să începeți rapid afacerea dvs.

FitSW

Dacă sunteți în antrenament și antrenament personal, puteți opera eficient și vă puteți dezvolta afacerea de antrenament de fitness FitSW. Este o platformă de dezvoltare de aplicații complet integrată și specializată doar pentru furnizorii de servicii de coaching personal.

Câteva caracteristici notabile pe care le obțineți de la această platformă sunt:

 • Elaborați crearea de conținut de antrenament folosind șabloane
 • Planificarea serviciilor de nutriție cu servicii complete, liste de alimente și instrucțiuni
 • Schimbați stilul de viață al clienților dvs. cu Habit Coaching
 • Plăți automate, gestionarea sălii de sport, profiluri etc.
  Preparați întotdeauna ceașca perfectă de ceai cu un cronometru pentru a face bine

În plus, este o platformă de soluții de coaching disponibilă la nivel global, care se adresează până acum la 100 de țări. În plus, dacă clienții dvs. provin din medii lingvistice diferite, platforma vă oferă acoperire. Vă puteți crea aplicația de coaching în 6 limbi diferite: engleză, portugheză, suedeză, ebraică și italiană.

Profi

Profi este încă o altă soluție populară pentru experții de coaching dacă intenționați să economisiți timp prin automatizare, să vă marcați afacerea și să impresionați clientul și să vă dezvoltați afacerea eficient. Software-ul de coaching bazat pe cloud este potrivit pentru terapeuți, consultanți, formatori și antrenori.

Iată câteva caracteristici ale acestei platforme care o fac cu adevărat o aplicație pentru toate aspectele legate de coaching:

 • Sistem automat de facturare cu flexibilitate pentru personalizare
 • Rezervare online și programare de sloturi
 • Jurnal și formulare digitale pentru gestionarea informațiilor
 • Module pentru a construi programe și programe
 • Construirea comunității și apartenența
 • Mesaje și apeluri video

Mai mult, instrumentul este potrivit pentru afaceri medii și mari care gestionează mulți consultanți și clienți.

Aplicația Satori

Aspectul de creștere a afacerii depinde și de disponibilitatea serviciului tău de coaching și de conținutul acestuia. Așadar, vă este ușor să vă vindeți serviciile și, de asemenea, lăsați clienții să vină cu ușurință la dvs Aplicația Satori. Puteți genera produse pentru sesiuni de grup, servicii personalizate și planuri de coaching pentru semnături la scară.

De asemenea, instrumentul vă permite să personalizați livrarea conținutului prin interfețe individuale cu utilizatorul (UI), branding personalizat și urmăriri automate.

De asemenea, vine cu un calendar de coaching elaborat și inteligent. Obțineți toate evenimentele clientului pe un singur ecran, astfel încât să puteți economisi timp pentru generarea de clienți potențiali, marketing și webinarii.

Learnyst

Learnyst vă permite să începeți afacerea dvs. de coaching online astăzi, vânzând în siguranță cursuri din aplicațiile dvs. de marcă. Prin acest software de coaching, antrenorii pot menține cursanții implicați folosind conținut interactiv și media.

Pentru o experiență de învățare end-to-end, vă permite, de asemenea, să includeți chestionare și să oferiți certificate. Funcțiile de marketing încorporate ale Learnyst vă ajută să vă promovați cursurile pentru o creștere mai bună a afacerii. De asemenea, îl puteți integra cu alte aplicații și puteți ajunge la mai mulți studenți.

Când vine vorba de plată, puteți integra fără efort platforma cu diverse gateway-uri de plată, astfel încât să puteți obține bani 100% creditați direct în contul dvs. bancar.

HoneyBook

HoneyBook este capabil să îndeplinească toate nevoile dvs. de afaceri de pe o singură platformă. De la gestionarea proiectelor la rezervarea clienților, de la trimiterea facturilor până la primirea plăților, poate simplifica fiecare pas al afacerii dvs. de coaching pentru a vă spori productivitatea.

Acest instrument vă permite să creați și să trimiteți facturi către clienții dvs. de coaching prin clicuri rapide, pe lângă utilizarea celei mai recente facturi ca șablon. Pe această platformă, oamenii care sunt instruiți de dvs. pot efectua plăți digitale sigure. În plus, puteți programa plăți recurente și puteți activa mementouri pentru acestea.

Cu instrumentul său de programare online, vă puteți seta disponibilitatea pentru programare și puteți partaja link-uri pentru întâlniri pentru sesiunile de coaching. De asemenea, este posibil să sincronizați calendare externe cu acest calendar HoneyBook. În plus, acceptă integrarea cu diferite instrumente, cum ar fi Gmail, Google Calendar, Zoom, Zapier și QuickBooks.

Mâna superioară

Ești în căutarea unui software dedicat antrenamentului pentru antrenamentul sportiv? Mâna superioară este o aplicație de programare care vă oferă cea mai bună experiență din clasă în domeniul antrenamentelor și facilităților sportive. Prin eliminarea sarcinilor manuale consumatoare de timp, instrumentul se asigură că echipa dvs. poate fi mai productivă.

  Cum să utilizați o compoziție echilibrată pentru fotografii mai puternice

Platforma împuternicește organizația dumneavoastră cu o programare ușoară și acces fără probleme la date. Are facilități flexibile de înregistrare și programare pentru afacerile de fitness și sport. Puteți crea cu ușurință evenimente pe acesta și le puteți personaliza în consecință.

Upper Hand vă permite să personalizați disponibilitatea eliminând orice șansă de rezervare dublă și activând termene și intervale. De asemenea, vă permite să urmăriți, să ajustați și să rambursați toate tranzacțiile, să aplicați reduceri și coduri de cupon, să vedeți rapoarte de venituri și să obțineți informații despre tranzacții.

Rezervați ca un șef

Dacă vă interesează o afacere de coaching bazată pe rezervare, Rezervați ca un șef este platforma perfectă pentru crearea paginilor de rezervare care convertesc clienții potențiali în vânzări. Nu numai că vă simplifică canalul de vânzări, ci îi ajută și pe clienți să rămână concentrați asupra serviciului dumneavoastră.

Această platformă intuitivă unică vă trimite clientul într-un singur loc unde vă poate rezerva și vă poate plăti. Cu ajutorul acestuia, utilizatorii pot crea pagini de rezervare profesionale și personalizabile care să-și prezinte valoarea.

Funcția de calendar de rezervare face ca procesul de programare să fie ușor. În plus, permite clienților să plătească prin modul de plată online sau offline, după alegerea lor.

Distincție PT

Distincție PT poate fi partenerul dvs. de afaceri de formare online, care vă ajută să ajungeți la mai mulți oameni și să obțineți rezultate incredibile. Acest instrument vine cu funcții puternice, dar, în același timp, acest software de coaching este simplu de utilizat.

Această platformă vă permite să alegeți unde și când doriți să antrenați. Caracteristicile sale, cum ar fi livrarea preprogramată și comunicările de rutină cu clienții, vă fac munca mai ușoară. Instrumentele avansate de programare ale PT Distinction automatizează procesul de livrare a instruirii.

Folosind fluxurile de activitate live, utilizatorii pot vizualiza datele în timp real. În plus, poate fi integrat cu aplicații de top precum Google Sheets, YouTube, PayPal, Vimeo și Zapier.

Fons

Coaching-ul online vine și cu o mulțime de lucrări administrative. Fons vă eliberează timp prin efectuarea de sarcini de administrare, cum ar fi evidența contabilă, realizarea de facturi, trimiterea de e-mailuri, reprogramarea cursurilor și urmărirea plăților în câteva clicuri.

Cu acest instrument, integrarea clientului devine o procedură fără probleme. Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, linkuri personale de rezervare, întâlniri recurente și programare manuală pentru a ușura procesul de rezervare.

Puteți, de asemenea, să vă personalizați disponibilitatea, să integrați aplicația preferată de calendar, să detectați fusul orar și să urmăriți prezența clienților cu Fons. De asemenea, vă permite să creați profiluri individuale ale clienților care includ informații de contact, rate de facturare și istoricul tranzacțiilor.

Agențiile de coaching îl pot folosi și pentru managementul personalului. Funcția de plăți automate vă va permite să activați facturarea pe programare sau facturarea abonamentului în funcție de nevoile dvs.

Cuvinte finale

Până acum, v-am prezentat unele dintre cele mai bune și de top software de coaching pentru livrarea de conținut, managementul afacerii, programare și facturare. Puteți încerca unele dintre acestea și alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de consultanță și formare.

De asemenea, ați putea fi interesat să cunoașteți cele mai bune locuri pentru a crea cursuri online.

x