09/26/2023

12 cele mai bune platforme de susținere a angajaților pentru a vă împuternici echipa

Instrumentele de susținere a angajaților vor ajuta companiile de toate dimensiunile să motiveze angajații și să ajungă la mai multe audiențe.

Deși există multe instrumente pe piață, iată o listă cu cele mai bune, urmată de o prezentare mai detaliată a postării de mai jos.

Caracteristici notabile ale produsuluiToată lumeaSocialÎmbunătățiți creșterea, implicați angajații, maximizați rentabilitatea investiției din rețelele sociale cu soluții și integrare personalizate.Hootsuite AmplifyScriere de conținut AI, campanii de marcă, partajare prin Microsoft Teams, Slack, UpContent, TINT.GaggleAMPParafrazare bazată pe inteligență artificială, versiuni unice de mesaje ale mărcii, extinde acoperirea, personalizați comunicarea.Sprinklr AdvocacyÎmbunătățiți influența socială, conștientizarea mărcii, implicarea clienților și vânzările pe canale.SocxoTransformați angajații în ambasadori ai mărcii, extindeți acoperirea, implicați-vă în conversații, măsurați rentabilitatea investiției.ConvocaDifuzare fără efort de conținut, programare cu un singur clic, aplicații mobile, știri din industrie, gamification.SproutSocial Acces simplificat, mesagerie personalizată, partajare centralizată, buletine informative, analize, flexibilitate.SociabilAmplifică implicarea, extinde prezența online, informații, crearea de conținut nativ, curatarea simplă a conținutului.SimplificatMaximizați acoperirea, îmbunătățiți rentabilitatea investiției, distribuiți conținut, știri din industrie, implicarea angajaților, promovarea LinkedIn.ClearviewsocialCreare de conținut bazată pe inteligență artificială, analiză avansată, timpi optimi de publicare, parteneriate de conținut, fluxuri RSS.DSMN8Analizați activitățile din rețelele sociale, sporiți vizibilitatea mărcii, implicați clienții, măsurați rentabilitatea investiției, caracteristici personalizabile.OktopostAdvocacy angajaților B2B, eficientizarea fluxurilor de lucru, urmărirea performanței, segmentarea echipelor, integrarea cu platformele.

Ce este advocacy angajaților și importanța acesteia în conștientizarea mărcii?

Susținerea angajaților este similară cu un program de promovare a mărcii, deoarece este un proces influent pentru a spori gradul de conștientizare a mărcii, a stabili încrederea și a atrage noi clienți. Advocacy se face însă cu ajutorul angajaților și nu al clienților, așa cum este cazul acestora din urmă.

Programul de susținere a angajaților este adoptat de diverse tipuri de afaceri de toate dimensiunile pentru a duce brandul către noi audiențe, pentru a păstra în minte clienții actuali și pentru a influența clienții noi.

Cu un program de susținere a angajaților, puteți crea conținut despre produse sau servicii care rezonează personal, fără a depinde de influenți externi din rețelele sociale pentru publicitate.

Advocacy angajaților iese în evidență printre alte strategii de marketing, deoarece valorifică poveștile oamenilor reale din interiorul unei companii, mai degrabă decât să se bazeze doar pe influențe externe, cum ar fi reclamele tradiționale, asistenții de marketing AI sau campaniile digitale.

De asemenea, ajută la construirea încrederii, respectului, loialității și mai multor angajament în cadrul bazelor de clienți existente, precum și a celor potențiali, deoarece informațiile sunt împărtășite de oamenii care lucrează efectiv la companie.

O echipă calificată de angajați va extinde raza de acțiune a companiei pe rețelele de socializare și prin conversații, creând zgomot pentru organizație.

Statisticile uimitoare ale PostBeyond dezvăluie că angajații au în medie de 10 ori mai mulți adepți decât contul unui brand. În plus, conținutul generat de angajați generează de 8 ori mai multă implicare decât conținutul partajat prin canalele de marcă. În special, postările angajaților sunt redistribuite de până la 24 de ori mai des decât postările de marcă.

Beneficiile advocacy angajaților

Advocacy angajaților, ca instrument puternic, are capacitatea de a crește gradul de conștientizare a mărcii, de a stimula încrederea și de a atrage potențiali clienți. Pentru cei care caută căi de extindere a afacerii, susținerea angajaților apare ca o strategie care merită luată în considerare.

Pe lângă creșterea gradului de conștientizare a mărcii, susținerea angajaților poate ajuta și la:

Pentru a stabili încrederea și credibilitatea, companiile pot valorifica puterea mesajelor pozitive împărtășite de angajați. Această acțiune simplă promovează un sentiment de fiabilitate și autenticitate, care rezonează puternic cu potențialul.

Pentru a atrage noi clienți, este esențial ca potențialii clienți să fie martori ai angajaților motivați și mulțumiți. Atunci când indivizii observă o forță de muncă pozitivă și angajată, ei sunt mai înclinați să stabilească parteneriate de afaceri cu compania.

Îmbunătățirea moralului angajaților este crucială pentru implicarea și productivitatea acestora. Atunci când angajații se percep pe ei înșiși ca părți integrante ale unui scop mai mare, ei sunt mai probabil să fie motivați și conduși de rezultate.

Reducerea uzurii este crucială pentru orice companie. Când angajații se simt fericiți și implicați, probabilitatea lor de a pleca scade semnificativ.

În secțiunea de mai jos, să vedem câteva dintre cele mai importante platforme de susținere a angajaților care ar ajuta afacerea dvs. să rețină talentele de top, să crească gradul de conștientizare a mărcii și să crească vânzările și rentabilitatea investiției.

Toată lumea socială

Toată lumeaSocial este în domeniul advocacy a angajaților de mai bine de 9 ani și oferă o platformă cuprinzătoare pentru ca întreprinderile să își extindă acoperirea și să obțină rezultate de impact.

  Cum să utilizați AWS Logs Insights pentru a interoga valorile tabloului de bord din AWS Services Logs

Organizații precum SAP, Adobe, Qualtrics, T-Mobile, United Airlines, Okta și multe altele îl folosesc pentru a încuraja angajații să partajeze conținut în timp ce monitorizează valorile de implicare a produselor.

EveryoneSocial îi ajută pe angajatori să stimuleze creșterea, să îmbunătățească implicarea angajaților și să maximizeze rentabilitatea investiției din rețelele sociale.

Companiile sunt capabile să distribuie conținut rapid prin funcțiile sale ușor de utilizat, cum ar fi campanii de urmărire a reclamelor, generarea de rapoarte avansate și crearea cu ușurință de material nou.

Platforma, cu soluțiile personalizate și abordarea inteligentă, ajută companiile să-și îmbunătățească creșterea prin partajarea conținutului, creșterea productivității angajaților și inițiativele de advocacy.

Platforma poate fi integrată cu ușurință în stack-urile dvs. tehnologice existente, cum ar fi CRM, HRM, Web Analytics, Content Management și alte medii de comunicare.

Această platformă servește ca un instrument excelent pentru organizațiile care doresc să-și extindă acoperirea prin colaborare. Le permite să ofere recunoaștere, să stimuleze creșterea companiei și să crească simultan conștientizarea mărcii.

Această platformă de promovare a angajaților și vânzări sociale de vârf poate fi încercată gratuit.

Hootsuite

Hootsuite Amplif este o platformă de susținere a angajaților care vă ajută să vă îmbunătățiți prezența mărcii și acoperirea socială cu o eficiență sporită.

Cu capabilități de scriere de conținut AI încorporate, crearea de subtitrări și postări nu a fost niciodată mai ușoară, permițând echipelor să folosească platforma Amplify în scopuri de angajare, precum și să creeze campanii captivante de brand pentru angajatori, care să prezinte cultura companiei.

Acesta creează o conexiune directă între companii, angajați și rețelele acestora prin instrumente ușor de utilizat, cum ar fi Microsoft Teams Slack, UpContent sau TINT, care ajută la partajarea conținutului din mers.

Site-ul susține că atunci când este partajat de angajați, conținutul primește cu până la 200% mai multe clicuri decât atunci când este distribuit de companii, ceea ce duce la o rată de implicare de 8 ori mai mare în comparație cu postările obișnuite de la companii.

Hootsuite este disponibil în patru variante diferite, dar puteți încerca versiunea de încercare de 30 de zile înainte de a adopta ediția plătită în mediul dvs.

GaggleAMP

GaggleAMP revoluționează susținerea angajaților prin integrarea inteligenței artificiale (AI) în platforma lor. Utilizând Paraphrase bazată pe inteligență artificială, utilizatorii pot genera fără efort versiuni unice ale mesajului mărcii cu un singur clic. Acest lucru permite o comunicare mai personalizată, păstrând în același timp esența de bază a conținutului original.

Această tehnologie inovatoare oferă organizațiilor oportunități de implicare de neegalat. Le permite să-și extindă raza de acțiune și să maximizeze impactul programelor de susținere a angajaților.

Această abordare bazată pe inteligență artificială își propune să faciliteze interacțiunea reală între angajați și rețelele acestora. Platforma este utilizată în prezent de mai mult de un lakh de oameni care implică unele dintre mărcile de top din lume.

Platforma îi ajută pe managerii de rețele sociale să organizeze conținut pentru a-l distribui în rețelele de influență a angajaților lor. Acest lucru le permite să-și extindă acoperirea conținutului și să stimuleze mai multă implicare față de noi perspective; stimularea gradului de conștientizare a mărcii prin implicarea părților interesate, ceea ce întărește, la rândul său, relațiile de afaceri.

Sprinklr

Sprinklr Advocacy oferă companiilor o soluție extrem de eficientă pentru a spori influența socială a angajaților lor. Prin utilizarea acestei platforme, companiile pot spori simultan gradul de cunoaștere a mărcii, pot spori implicarea clienților și pot stimula vânzările.

Interfața sa intuitivă îl face o alegere ideală pentru organizațiile care urmăresc susținerea maximă a angajaților pe mai multe canale.

Sprinklr are încredere în cele mai mari mărci din lume precum Philips, WellsFargo, Microsoft, McDonald etc. Biblioteca sa de conținut organizează și stochează materiale de susținere a angajaților, cum ar fi bloguri, videoclipuri și imagini din rețelele sociale pentru companii – ajutându-le să respecte protocoalele de conformitate necesare.

Are un flux de lucru de aprobare care ajută companiile să se asigure că tot conținutul partajat este conform mărcii și conform. Le oferă posibilitatea de a aproba sau de a respinge înainte de a fi postat online. Oferă date complete de urmărire a performanței pentru a oferi companiilor informațiile necesare pentru optimizarea și îmbunătățirea programului de susținere a angajaților.

În plus, oferă o caracteristică unică de gamification pentru a motiva angajații să se implice în programul de advocacy a angajaților. Pot fi oferite recompense pentru partajarea conținutului, aprecierile postărilor și recomandările potențiale, astfel încât toată lumea să beneficieze de pe urma participării.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a crește acoperirea mărcii, de a îmbunătăți generarea de clienți potențiali, de a vă îmbunătăți canalul de vânzări și de a crește implicarea angajaților, atunci Sprinklr Advocacy este o opțiune excelentă. Sprinklr oferă 90 de zile de încercare gratuită.

Socxo

Socxo este o platformă inteligentă de curatare a conținutului care permite mărcilor să acceseze și să își gestioneze mai eficient conturile de rețele sociale. Un tablou de bord centralizat de comunicare le permite angajaților să descopere și să partajeze în mod convenabil conținut intern și extern relevant și în timp util cu rețelele lor.

  De ce abilități aveți nevoie pentru a supraviețui până în 2030? tipstrick.ro Predicții

Dispune de instrumente puternice de automatizare concepute pentru a lărgi rețelele, a îmbunătăți relațiile, a oferi oportunități de branding personal și a stimula implicarea utilizatorilor prin tactici de gamification, cum ar fi provocări și sondaje, oferind în același timp recompense pentru aprecieri sau distribuiri.

Platforma oferă companiilor o soluție ușor de utilizat pentru a organiza conținut de pe propriul lor site web, rețelele sociale și publicațiile din industrie. Programarea conținutului este simplă și poți chiar să selectezi când ar trebui să fie partajat pentru un impact maxim.

Pentru a măsura eficiența programului de susținere a angajaților, vă oferim analize profunde pentru fiecare piesă, astfel încât să înțelegeți exact cât de bine merge!

Integrarea cu Google Analytics ajută la monitorizarea traficului site-ului și a conversiilor pe baza activității de partajare, ceea ce permite ajustări pentru a îndeplini obiectivele stabilite de organizația dvs.

Platforma este disponibilă gratuit timp de 21 de zile, iar compania oferă, de asemenea, configurare și consultanță gratuită.

Convoca

Pentru companiile care caută o modalitate fără efort de a difuza conținut și actualizări, Convoca este solutia perfecta. Instrumentul său de programare cu un singur clic le permite angajaților să posteze rapid conținutul companiei pe rețelele sociale, cum ar fi Twitter, Facebook și LinkedIn, direct din tabloul de bord, cu minimum de agitație.

Această platformă vă sporește prezența pe rețelele sociale și eforturile de recrutare pentru a genera clienți potențiali și a stimula implicarea angajaților. O parte din clientela sa remarcată include Fujitsu, Web.com, Mahindra Comviva, Schneider Electric etc.

În plus, aplicațiile mobile oferă portabilitate, în timp ce extensia Chrome ușurează gestionarea prezenței angajaților pe site-urile de socializare, împreună cu notificările prin e-mail, care îi țin la curent cu noile postări zilnic.

DrumUp oferă un flux de știri proaspete din industrie pentru a menține angajații la curent, precum și un proces de gamification pentru a adăuga distracție călătoriei de advocacy.

Este o platformă incredibil de sofisticată, dar ușor de utilizat de către echipa dvs. de rețele sociale, care include urmărirea clasamentului pe lângă analize, ajutându-vă să vă ajustați strategia cu o perspectivă asupra modului în care a funcționat fiecare postare.

Cei care doresc difuzări automate de fluxuri de blog sau comunicate de presă în fluxul lor de lucru pot face acest lucru fără efort, conectându-i cu DrumUp, ceea ce face mai ușor ca niciodată. Compania oferă o perioadă de probă de 14 zile, precum și o versiune gratuită cu funcționalitate limitată.

Sproutsocial

SproutSocial’s Platforma Employee Advocacy simplifică procesul de gestionare a rețelelor sociale și amplifică acoperirea prin rețelele angajaților. Designul său intuitiv oferă utilizatorilor de afaceri acces simplificat pentru a asigura implicarea maximă a clienților la scară mai mare.

Sprout Social este o platformă cuprinzătoare de comunicații care oferă companiilor instrumentele pentru a partaja cu ușurință conținut și opțiuni de mesagerie personalizate.

Cu distribuire centralizată, buletine informative și emisiuni personalizate pentru anumite audiențe, plus un sistem intuitiv de campanie de susținere a angajaților; Sprout Social permite organizațiilor să-și atingă rapid obiectivele de branding, oferind în același timp o mare flexibilitate.

Oferă utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a partaja rapid și ușor conținut atât pe desktop, cât și pe dispozitive mobile, precum și analize de urmărire aprofundate care măsoară performanța postărilor în raport cu valorile cheie ale afacerii, cum ar fi clienții potențiali, traficul web, înregistrările de evenimente etc. .

Cu perioada de probă gratuită de 30 de zile disponibilă înainte de a trece la edițiile premium ale software-ului – Sprout Social merită să verificați pentru o prezentare generală de experți a ofertelor de soluții sau perspective pentru a face programul dvs. de advocacy și mai de succes.

Sociabil

Sociabil este conceput pentru a ajuta companiile să-și transforme angajații în ambasadori ai mărcii. Este o platformă de advocacy a angajaților care ajută companiile în amplificarea angajamentului, a acoperirii și a succesului.

Această platformă este soluția perfectă pentru companiile care doresc să-și extindă prezența online, să se angajeze în conversații semnificative și să măsoare rentabilitatea investiției.

Platforma oferă informații valoroase despre clienții potențiali generați sau influențatorii identificați în timpul campaniilor pentru optimizarea în continuare a prezenței în rețelele sociale. Cu ajutorul acestuia, crearea de conținut nativ nu a fost niciodată mai ușoară, având disponibile o mulțime de opțiuni preaprobate.

Le permite angajaților să creeze și să partajeze cu ușurință conținut aprobat de companie, în timp ce organizează materiale terțe din industria lor.

Interfața sa ușor de utilizat facilitează crearea de conținut, colaborarea la campanii cu echipe atât mari, cât și mici; și vizați postări către anumite audiențe, urmărind în același timp bugetul datorită sistemului său de optimizare a punctajului.

În plus, lucrătorii fără birou pot accesa biblioteca de conținut preaprobată, oferindu-le libertate fără a compromite controlul calității.

Simplificat

Simplificat oferă o platformă inspirațională pentru a vă ajuta să creșteți vânzările și implicarea angajaților prin promovarea rețelelor sociale. Instrumentele sale sofisticate permit echipei dvs. acces la toate resursele de care au nevoie.

  Cum să opriți încărcarea GIF-urilor în Firefox

Include o varietate de șabloane, kituri de marcă și un planificator cuprinzător care se sincronizează cu mai multe platforme, cum ar fi Linkedin, Twitter și multe altele.

Platforma îi ajută pe angajați să partajeze cu ușurință conținut de pe orice dispozitiv în mai puțin timp pentru o acoperire maximă și un ROI mai bun. Platforma este folosită de peste 2 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Social Employee Advocacy este o strategie simplă și plăcută care permite echipei dumneavoastră să-și demonstreze loialitatea față de organizație și să sensibilizeze potențialii candidați din rețeaua lor.

Instrumentul de promovare a angajaților LinkedIn de la Simplified le permite personalului să prezinte fără efort succesele companiei, premiile și evenimentele de recunoaștere pe rețelele sociale, promovând o imagine atractivă a angajatorului, beneficiind în același timp de obiectivele de recrutare.

Simplified oferă 14 perioade de probă de 14 zile și o versiune gratuită cu 3 conturi și 1 loc limitare și prevedere pentru a adăuga mai multe conturi pe măsură ce marca crește.

Clearviewsocial

Clearviewsocial, o platformă bazată pe inteligență artificială, oferă companiilor de toate dimensiunile și complexitățile instrumente avansate de creare de conținut. Aceste instrumente puternice nu numai că implică publicul, ci și îl inspiră să ia măsuri.

Analizele sale avansate, cum ar fi clicurile, statisticile privind distribuirea angajaților și KPI-urile, oferă date valoroase despre performanța campaniei și vă oferă o perspectivă asupra cât de bine funcționează strategia dvs. – totul într-o singură platformă convenabilă.

În plus, caracteristicile sale de analiză a datelor contribuie la succesul pe termen lung în peisajul în continuă evoluție al marketingului pe rețelele sociale.

Algoritmul său de programare bazat pe inteligență artificială, cuplat cu o extensie Chrome convenabilă, garantează timpi optimi de publicare pentru postările dvs. pe platformele populare de rețele sociale precum LinkedIn, Twitter și Facebook.

Parteneriatele sale de conținut facilitează accesul rapid la povești interesante, plus integrările fluxurilor RSS care țin pasul cu cele mai recente știri.

DSMN8

DSMN8 oferă organizațiilor o imagine cuprinzătoare asupra performanței conținutului lor și a promovării angajaților. Analizând activitățile din rețelele sociale, cum ar fi aprecieri, distribuiri și comentarii, companiile pot obține informații valoroase.

Această tehnologie este concepută special pentru a ajuta la implicarea mai multor clienți, pentru a crește vizibilitatea mărcii și pentru a urmări rentabilitatea investiției în timp real. În plus, DSMN8 oferă funcții personalizate pentru organizațiile de orice dimensiune sau industrie, permițându-le să-și extindă în mod eficient acoperirea conținutului, măsurând în același timp impactul asupra obiectivelor de afaceri.

Compania oferă o soluție de management centralizat de conținut concepută pentru a gestiona și distribui eficient conținutul aprobat. Prin notificări automate, angajații sunt ținuți la curent cu noile actualizări, utilizându-le în mod eficient ca canal de distribuție principal. Această abordare îmbunătățește acoperirea organică și crește nivelul de implicare.

DSNM8 este o platformă de ultimă oră pentru sporirea angajamentului angajaților. Îmbunătățește companiile să își atingă obiectivele prin folosirea unor manageri de programe dedicați, strategii de gamification și un asistent de conținut bazat pe inteligență artificială.

Oktopost

Oktopost oferă agenților de marketing B2B un instrument intuitiv, fără efort și plin de satisfacții pentru angajați. Le permite angajaților să descopere, să filtreze, să recomande și să partajeze conținutul preaprobat al companiei pe profilurile lor sociale pentru a amplifica acoperirea dincolo de canalele corporative.

Oktopost este o soluție all-in-one care combină susținerea angajaților și gestionarea rețelelor sociale, oferind fluxuri de lucru simplificate, campanii și raportare pentru a vă ajuta să economisiți timp.

Clasamentul Oktopost ajută companiile să crească implicarea angajaților, permițându-le să urmărească valorile de performanță, să identifice cei mai buni susținători și să folosească competiția prietenoasă ca motivație.

Oferă segmentarea echipelor a postărilor pe subiecte, permițând angajaților să filtreze rapid conținutul în funcție de interesele lor. Acest lucru creează o experiență plăcută pentru angajați, motivându-i să devină cei mai implicați ambasadori ai mărcii.

Oktopost oferă o platformă cuprinzătoare pentru gestionarea obiectivelor de marketing B2B, de la acoperire la clicuri și conversii. Se integrează cu ușurință cu Salesforce, Slack, Microsoft Teams sau Yammer pentru a măsura impactul susținerii angajaților asupra amplificării mărcii și generării de clienți potențiali.

Rămâneți fără riscuri în timp ce permiteți susținătorilor dvs. să partajeze conținut media bogat, cum ar fi imagini, videoclipuri și GIF-uri prin postări LinkedIn sau Instagram Stories.

Cuvinte finale

Branding-ul, rentabilitatea investiției și achizițiile de clienți sunt eforturi continue și, datorită dinamismului promoțiilor online, devine vital să promovăm mereu produsele și serviciile companiei. Instrumentele explicate mai sus vă vor ajuta să vă atingeți obiectivul companiei și să obțineți mai multe afaceri.

Apoi, vedeți cum să gestionați toată atenția sporită a rețelelor sociale cu instrumente de gestionare a rețelelor sociale care pot fi folosite pentru a gestiona mai multe conturi!

x