09/26/2023

11 Software de management pentru îngrijirea copiilor pentru o îngrijire superbă

Gestionarea unităților de îngrijire a copiilor nu vine doar cu responsabilitate, ci și cu o mulțime de sarcini. Dacă aveți o grădiniță, trebuie să vedeți când copilul vine, pleacă, mănâncă, se joacă și multe altele. Gestionarea tuturor acestor lucruri este, fără îndoială, o sarcină herculeană. Acesta este motivul pentru care tehnologia a apărut cu software-ul de management al îngrijirii copiilor.

În acest articol, vom vedea ce este software-ul de management al îngrijirii copiilor. Odată cu acesta, vom vedea care sunt beneficiile software-ului de gestionare a îngrijirii copiilor. În cele din urmă, vom arunca o privire la cel mai bun software de gestionare a îngrijirii copiilor pentru a vă asigura o îngrijire excelentă la grădinița dumneavoastră!

Cu toate acestea, pentru o scurtă idee, aruncați o privire la acest tabel cu cel mai bun software de gestionare a îngrijirii copiilor înainte de a citi despre toate în detaliu.

Caracteristici notabile ale produsuluiBrightwheelEficientizează operațiunile de îngrijire a copiilor cu înregistrarea, comunicarea cu părinții și raportarea activității.ProcareGestionați eficient facilitățile de îngrijire a copiilor, curriculum-ul, prezența, salariile și comunicarea cu părinții.Bună mamăInstrument online pentru operațiuni de îngrijire a copiilor, actualizări în timp real, comunicare cu părinții și raportare de sănătate.VancoPlatformă cuprinzătoare cu contabilitate, salarizare, CRM, evaluare, conectând cu ușurință serviciile de îngrijire a copiilor.Timpul canguruluiSistem bazat pe cloud pentru operațiuni de îngrijire a copiilor, comunicare, facturare și evidență, cu management de personal.Loc de joacaInstrument bazat pe cloud pentru facturarea familiei, înregistrarea, comunicarea, înregistrarea activității și urmărirea prezenței fără contact.SandBoxSoftware modern de gestionare a îngrijirii copiilor cu plăți electronice, comunicare cu părinții și caracteristici administrative.KinderPassServiciu de îngrijire bazat pe cloud, cu funcții de înscriere, prezență și gestionare a familiei, care promovează conexiunea părinte-copil.ChildPilotManagement cuprinzător de îngrijire a copiilor, înregistrare fără contact, prezență, raportare financiară și comunicare integrată cu părinții.FamilieSoluție all-in-one de îngrijire a copiilor cu înregistrare, facturare, mesagerie și asistență personalizată pentru centrele de îngrijire a copiilor.Îngrijire JackrabbitManagement online de îngrijire a copiilor, comunicare, programare, facturare, prezență și înregistrare pentru programele de îngrijire a copiilor.

Ce este software-ul de management al îngrijirii copiilor?

Software-ul de gestionare a îngrijirii copiilor este un instrument online care vă poate ajuta să vă gestionați mai eficient unitatea de îngrijire a copiilor. Programul vă poate ajuta să vă gestionați afacerea de îngrijire de zi mai eficient prin automatizarea sarcinilor administrative legate de îngrijirea copiilor, eficientizarea comunicării și creșterea monitorizării.

Software-ul de gestionare a îngrijirii copiilor vă ajută să fiți la curent cu activitățile centrului dvs., de la înregistrare până la monitorizarea zilnică a copiilor, contactul cu părinții, facturarea și raportarea, angajarea și concedierea și programarea cursurilor.

În plus, vă puteți monitoriza și gestiona compania dintr-un singur tablou de bord, ceea ce elimină oboseala și ineficiențele asociate cu administrarea manuală a îngrijirii copiilor.

Caracteristicile platformelor de management de îngrijire a copiilor diferă în funcție de furnizor. Cu toate acestea, majoritatea soluțiilor sunt concepute pentru a vă permite să selectați caracteristicile care vă satisfac cel mai bine nevoile.

Puteți achiziționa funcțiile pe care le doriți pentru grădiniță după ce ați ales platforma. Totuși, aveți opțiunea de a face upgrade sau downgrade pe măsură ce cerințele dumneavoastră se modifică.

Care sunt beneficiile software-ului de management al îngrijirii copiilor?

Software-ul de gestionare a îngrijirii copiilor beneficiază de grădinițe, grădinițe și alte unități de îngrijire a copiilor. Mai jos sunt prezentate câteva beneficii:

 • Instrumentele de management al îngrijirii copiilor asigură că există mai puțină muncă administrativă pentru personal și profesori. Majoritatea acestor instrumente pot aranja datele furnizate în mod automat.
 • Software-ul ajută, de asemenea, la îmbunătățirea comunicării dintre unitate și părinți. Unitatea poate folosi mesaje text sau aplicații mobile native pentru a-i anunța pe părinți despre copiii lor pe tot parcursul zilei, folosind software-ul de gestionare a îngrijirii copiilor.
 • Spre deosebire de înregistrările pe hârtie, sistemele digitale sunt disponibile pentru diferiți utilizatori în diferite locuri. Angajații pot actualiza mai ușor orice documente necesare, iar facilitatea poate crește ca urmare.
 • Pe lângă aranjarea micului dejun, prânzului și gustărilor în funcție de nevoile nutriționale ale fiecărui copil, unele software oferă și instrumente pentru a ține evidența cantității de mese servite. Datorită acestei facilități, unitățile de îngrijire a copiilor pot oferi copiilor în creștere nutriția necesară.
 • Software-ul de gestionare a îngrijirii copiilor colectează și păstrează înregistrările de imunizare pentru copii, inclusiv vaccinurile anterioare, curente și terminate, precum și datele limită de imunizare. În plus, oferă rapoarte și trimit notificări cu privire la zilele de naștere ale copiilor.
 •   Cum să găsiți cea mai apropiată benzinărie pe Google Maps

  Care sunt caracteristicile de urmărit în software-ul de management al îngrijirii copiilor?

  Există mai multe elemente în software-ul de gestionare a îngrijirii copiilor de care trebuie să fiți atenți, deoarece grădinițele au o mulțime de responsabilități. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le urmăriți în software-ul dvs.:

  • O interfață ușor de utilizat este pe primul loc atunci când căutați un software de gestionare a îngrijirii copiilor. Atât părinții, cât și lucrătorii ar trebui să considere că programul este simplu de utilizat.
  • În al doilea rând, programul trebuie să ofere toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă gestiona centrul de zi, inclusiv capabilități de monitorizare a prezenței, comunicare cu clienții și plăți.
  • Costul software-ului de management al îngrijirii copiilor trebuie să fie rezonabil. Programul ar trebui să fie accesibil și convenabil pentru portofelul dvs.

  În afară de acestea, programul trebuie să ofere un serviciu excelent pentru clienți. Dacă aveți nelămuriri sau dificultăți, o echipă de asistență pentru clienți calificată se va asigura că aveți toate informațiile necesare.

  Brightwheel

  Brightwheel este un software renumit pentru centrele de îngrijire a copiilor care a fost conceput pentru a moderniza toate instituțiile de îngrijire a copiilor, grădinițe și grădinițe.

  Acest lucru se realizează prin asistarea centrelor de îngrijire a copiilor să funcționeze mai eficient, gestionând cu mai puțină muncă manuală și, cel mai important, oferind timp înapoi persoanelor responsabile cu asigurarea siguranței copiilor de pretutindeni. Este util pentru grădinițele cu un singur și cu mai multe locații și pentru grădinițele la domiciliu și în centre.

  Cele mai bune caracteristici ale sale sunt funcția perfectă de check-in/check-out a Brightwheel, comunicări clare cu părinții și raportarea simplă a activității pentru foile digitale digitale.

  Instrumentele și caracteristicile sale sunt create și actualizate în mod regulat cu proprietarii, directorii și profesorii care lucrează în programele ECE cu înscriere medie până la mare. Puteți gestiona fără efort sarcinile de zi cu zi ca profesor sau părinte cu ajutorul acestei aplicații.

  Software-ul Procare

  Peste 37.000 de unități de îngrijire a copiilor din întreaga țară folosesc Soluții Procaremarca lider în software de management pentru îngrijirea copiilor.

  Cu un singur software de gestionare a îngrijirii copiilor, puteți gestiona programele de învățământ, puteți organiza lecții și puteți evalua progresul de dezvoltare al copiilor. Cu ajutorul funcțiilor de urmărire ale Procare, puteți înregistra și salva cu ușurință informații actualizate despre copiii aflați în grija dumneavoastră.

  De asemenea, Procare face simplă și precisă calcularea orelor de card de timp, scăderea reținerii, gestionarea și acumularea concediilor și concediilor medicale și generarea de cecuri de salarizare.

  Permite check-in/check-out fără contact, utilizând fie GPS-uri, coduri QR sau ambele. Gestionarea clasei dvs. se va îmbunătăți ca urmare a utilizării aplicației de comunicare cu părinții pentru a urmări activitățile din clasă și etapele de dezvoltare.

  Bună mamă

  Bună mamă este un instrument online de gestionare a îngrijirii copiilor care sprijină profesioniștii și instituțiile de îngrijire a copiilor să gestioneze operațiunile zilnice, cum ar fi raportarea administrativă, planificarea programelor, relațiile cu părinții și multe altele.

    9 cele mai bune tastaturi mecanice pentru utilizatorii de Mac

  Conține instrumente care vă permit să comunicați actualizări în timp real cu părinții, astfel încât aceștia să fie mereu la zi. HiMama ajută, de asemenea, la trimiterea de rapoarte zilnice care includ rezumate ale meselor și alimentației, actualizări despre somn și date despre sănătate.

  Folosind aceeași interfață, HiMama vă permite să vă gestionați personalul. Administratorii se pot ocupa de certificările personalului și de cărțile de pontaj, iar profesorii pot intra și ieși folosind software-ul.

  Puteți face facturi și planuri de școlarizare cu HiMama și puteți colecta bani de la părinți. Ca rezultat, vă puteți eficientiza afacerea și nu pierdeți niciodată o plată.

  Vanco

  Îngrijirea copiilor Vanco este o platformă unică, cu o varietate de servicii disponibile. Acest software intenționează să vă ofere serviciul și capabilitățile de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți și simplifica programul.

  Cu ajutorul sistemelor de contabilitate, salarizare, CRM, SIS, evaluare/curriculum și alte instrumente terță parte, puteți conecta orice cu ușurință.

  Cu platforma sa extinsă, Vanco Childcare oferă servicii unei game de servicii de îngrijire a copiilor, educație primară, districte școlare și grupuri comunitare.

  Îndepărtează efortul de a face aceleași lucruri din nou și din nou, face viața mai ușoară pentru personalul tău, te sprijină pe tine și echipa ta și ține familiile tale aproape, astfel încât să te poți concentra pe extinderea programului și pe a da înapoi comunității.

  Timpul cangurului

  The Timpul cangurului sistemul ajută la automatizarea operațiunilor pentru a simplifica gestionarea unității de îngrijire a copiilor. Sistemul bazat pe cloud vine cu funcții de contabilitate, administrare a personalului, management de clasă și evidență.

  Kangarootime trimite zilnic părinților mesaje, e-mailuri, imagini și comentarii printr-o singură interfață. Sistemul creează extrasele de facturare automat și colectează plățile de școlarizare. În plus, poate urmări înregistrările și ieșirile și poate păstra rapoarte zilnice de audit.

  Kangarootime menține informațiile privind personalul, prezența angajaților, cronometrul și epuizarea prin managementul angajaților. De asemenea, vine cu comunicații interne și funcții de calendar. Permite conectivitate cu software-ul de contabilitate și oferă opțiuni pentru îngrijirea copiilor la domiciliu și activități după școală.

  Loc de joaca

  Loc de joaca este un instrument de gestionare a îngrijirii copiilor bazat pe cloud, pe care profesioniștii din educația timpurie îl folosesc pentru a eficientiza operațiunile centrului lor, cu funcții simple care sunt susținute de servicii și asistență de vârf din industrie.

  Platforma antrenează instructori și părinți pentru un proces simplu de integrare și lucrează îndeaproape cu proprietarii, directorii și administratorii pentru a se asigura că software-ul le satisface nevoile.

  Locul de joacă îndeplinește cele mai importante cerințe zilnice pentru grădinițe, grădinițe, școli Montessori, tabere și multe altele. Oferă o singură aplicație pentru facturarea familiei, facturarea automată, înregistrarea activităților, partajarea imaginilor/video, înregistrarea, trimiterea textului și multe altele. De asemenea, are și check-in și check-out fără contact pentru prezență.

  SandBox

  Cea de ultimă oră, bazată pe cloud Cutie cu nisip Software-ul de management al îngrijirii copiilor vă ajută cu grădinițele și instituțiile de îngrijire a copiilor. Acest program este simplu de utilizat și are un aspect contemporan. De asemenea, vă permite să primiți plăți electronic, să vă conectați cu părinții și să gestionați cu ușurință toate responsabilitățile administrative.

  Educatorii timpurii au fost luați în considerare la construirea Sandbox. Datorită caracteristicilor simple, ușor de utilizat și puternice ale platformei, furnizorii de servicii de îngrijire a copiilor și educatorii își pot desfășura activitățile zilnice mai repede ca oricând.

  Un tablou de bord administrativ și un ceas, înregistrarea online, facturarea automată, raportarea și facturarea sunt toate incluse în funcțiile de bază ale Sandbox.

  Kinderpass

  KinderPass este un serviciu de îngrijire bazat pe cloud, care ajută la simplificarea procedurilor administrative pe o singură platformă pentru companiile de îngrijire. Părinții pot rămâne în contact cu copiii lor toată ziua, pot urmări activitățile lor și pot crea chat bidirecțional folosind aplicația.

    Cum să restabiliți vizualizarea imaginii în Căutarea de imagini Google

  Platforma all-in-one KinderPass face ca creșele, centrele de zi și grădinițele să se mute și să conducă online fiecare aspect al afacerii lor.

  Cu KinderPass, puteți gestiona cu ușurință înscrierile, listele de așteptare și prezența studenților pentru a prelua controlul asupra proceselor de admitere. Toate evidențele dvs. de familie pot fi adunate într-o singură locație, astfel încât să fiți întotdeauna pregătiți să primiți noi bebeluși sau să vă luați rămas bun de la proaspeții absolvenți.

  ChildPilot

  ChildPilot este un software cuprinzător de management al îngrijirii copiilor. Cu un browser web sau o aplicație mobilă, orice dispozitiv își poate folosi sistemul bazat pe cloud.

  Caracteristicile sale includ check-in/out fără contact, înscriere/formulare web, raportare financiară a centrului, planificarea lecțiilor, monitorizarea prezenței, capabilități de raportare personalizate și multe altele. De asemenea, are opțiuni de comunicare pentru părinți complet integrate.

  Prin stimularea afacerilor, a eficienței clasei și a implicării părinților, ChildPilot vă ajută să vă desfășurați mai eficient programul de îngrijire. Folosind o platformă online sigură de gestionare a grădiniței, are date centralizate despre copii, familii și angajați.

  Cu ajutorul calendarului lor interactiv și al funcției de monitorizare a prezenței, puteți observa, de asemenea, avertismente de raport în timp real și, dacă este necesar, puteți modifica acoperirea sălii de clasă.

  Familie

  Familie este soluția care economisește timp, care depășește nevoile dvs. de afaceri ECE, de la înregistrarea digitală la facturarea automată la traducerea rapidă a mesajelor.

  Oferă toate funcționalitățile esențiale de care aveți nevoie pentru a vă funcționa instalația. Este ideal pentru instituțiile de îngrijire a copiilor de toate dimensiunile și este de încredere de peste 6300 de grădinițe, grădinițe și centre de îngrijire a copiilor din întreaga lume.

  Famly este un program de îngrijire a copiilor foarte apreciat, conceput pentru munca în echipă și adaptat doar pentru tine și echipa ta. De fapt, veți primi gratuit un manager de cont personal care vă va fi alături oricând aveți nevoie de el.

  Famly ar fi alături de dvs. dacă aveți nevoie de asistență pentru automatizarea finanțelor sau exportul sau transferul de date dintr-un alt program.

  Îngrijire Jackrabbit

  Îngrijire Jackrabbit este un sistem online de management al îngrijirii copiilor, conceput pentru instituțiile de îngrijire a copiilor, programele după școală și grădinițele. Utilizatorii pot gestiona comunicațiile, programarea, facturarea, prezența și înregistrarea cu ajutorul acestui serviciu.

  Pe Jackrabbit Care, profesorii pot monitoriza de la distanță activitatea elevilor și programul cursurilor.

  Profesorii, elevii și părinții pot vizualiza lecțiile pe un calendar virtual cu ajutorul Jackrabbit Care. Utilizatorii acestui calendar partajat pot adăuga evenimente și activități unice.

  De asemenea, puteți să creați portaluri, să schimbați informații, să vedeți extrase de cont și să efectuați plăți, care sunt toate capacități parentale. Modulele pentru gestionarea imunizărilor și a nevoilor speciale de asistență medicală sunt, de asemenea, incluse în sistem.

  Concluzie

  A avea o unitate de îngrijire a copiilor este ca și cum ai purta o grămadă de responsabilitate peste cap. Trebuie să aveți grijă de copii și să vă asigurați că nevoile și cerințele acestora sunt îndeplinite. Odată cu aceasta, trebuie să răspundeți și așteptărilor părinților care își doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor.

  Un software de gestionare a îngrijirii copiilor vă ajută să gestionați și să mențineți evidențele copiilor la grădinița dumneavoastră. Le puteți asigura siguranța ținând un ochi pe check-in și check-out și, de asemenea, păstrând o evidență a ceea ce face copilul pe parcursul zilei. Ele oferă, de asemenea, un mijloc de a păstra contactul constant cu părinții.

  Acesta este motivul pentru care este esențial să aveți un software bun de gestionare a îngrijirii copiilor. Software-ul menționat mai sus este unul dintre cele mai bune software disponibile pe piață. Îl poți alege pe cel potrivit în funcție de cerințele și bugetul tău și asigură succesul creșei tale!

  În continuare, deoarece copiii adoră videoclipurile datorită atractivității lor auditive și vizuale, iată câteva canale YouTube educaționale pentru copii care merită să se aboneze.

  x