12/05/2022

Top 20 cele mai bune alternative la LiveLeak

LiveLeak, fondată în 2006, a redefinit media găzduind filmări violente și înfricoșătoare. De la videoclipuri despre crimă și terorism până la imagini cu crime și violență de zi cu zi. Site-ul web este, de asemenea, definit ca un site de partajare video care le permite utilizatorilor să posteze imagini brutale. În afară de astfel de videoclipuri devastatoare, LiveLeak a acoperit și alte genuri și teme, inclusiv bârfele celebrităților, sportul și politica, făcându-l o platformă scandaloasă pentru telespectatorii cărora le plac materialele grafice și tulburătoare. S-a spus, de asemenea, că site-ul promovează libertatea de exprimare pentru credința sa nepărtinitoare în probleme specifice. Am adunat câteva dintre cele mai bune alternative care vă vor ajuta să priviți conținut similar cu LiveLeak. Deci, haideți să începem imediat cu lista noastră de înlocuitori pentru a vă completa fiara interioară cu un conținut brutal.

Top 20 cele mai bune alternative la LiveLeak

Deși popularitatea notorie a site-ului l-a făcut unul de acest fel, acesta a fost interzis după aproape 15 ani în 2021. Motivul din spatele închiderii site-ului rămâne vag, dar este evident, din videoclipul decapitare al unui celebru jurnalist american James Foley. la subiecte sensibile precum Panorama. De asemenea, o mulțime de subiecte video au declanșat sentimentele multora care au dus în cele din urmă la interzicerea site-ului. De la interzicerea site-ului, iubitorii de spectacole ciudate au căutat cele mai bune alternative LiveLeak. Dacă sunteți cineva care caută aceleași informații, atunci ați ajuns la locul potrivit.

1. YouTube

YouTube este prima și una dintre cele mai bune alternative LiveLeak atunci când vine vorba de gen și teme multiple. De la videoclipuri muzicale, ghiduri instructive și filme până la videoclipuri cu rețete, platforma este plină de divertisment. La fel ca LiveLeak, spectatorii pot urmări conținut extrem și macabru și pe YouTube. Cu toate acestea, din acest motiv, utilizatorii contului YouTube trebuie să aibă peste 18 ani și peste 13 ani cu acordul părinților. Cu toate acestea, nu este important să vă faceți un cont pe YouTube, puteți viziona conținutul care vă interesează și fără niciun cont.

 • YouTube este o platformă online de partajare video de renume mondial, care permite utilizatorilor să încarce videoclipuri, să-și creeze propriile canale, să vizualizeze și să partajeze videoclipuri.
 • De asemenea, oferă o funcție suplimentară de comentarii care este extrem de recunoscătoare pentru acoperirea unui videoclip.
 • Platforma poate fi accesată pe mai multe platforme, inclusiv telefoane mobile, desktop-uri, laptop-uri și orice alt dispozitiv compatibil cu internet.

2. Video Xfinity

Următoarea platformă din lista înlocuitorilor LiveLeak este Videoclip Xfinity. Este unul dintre cele mai bune să vizionați videoclipuri de știri de la canalele majore, inclusiv CNN, știri ABC și multe altele. În afară de aceasta, vă puteți bucura și de videoclipuri despre divertisment, sport, afaceri, stil de viață etc.

 • Xfinity a primit popularitate după interzicerea LiveLeak din cauza conținutului fără sfârșit și fără cenzură a conținutului legalizat.
 • Platforma este cunoscută pentru structura sa distinsă clasificată pentru videoclipuri, care permite utilizatorilor să răsfoiască destul de ușor conținutul pe care îl caută.
 • Xfinity solicită un cont care să vă ajute să vă conectați și să vizionați videoclipuri preferate fără nicio interferență.

3. PeerTube

O altă dintre cele mai bune alternative LiveLeak este PeerTube, cu un nume aproape asemănător cu YouTube. Este o platformă de streaming video gratuită care este descentralizată și federată, spre deosebire de YouTube, care centralizează datele și atenția utilizatorilor.

 • PeerTube este o platformă open-source care a fost creată în 2015.
 • Este format din videoclipuri, similare cu formatul YouTube, cu aspecte care acoperă limbă, categorie, confidențialitate, titlu, data publicării, numărul de vizionări, autor și multe altele.
 • Videoclipurile de pe PeerTube sunt bine organizate în funcție de popularitate, tendință și locație, ceea ce face destul de ușor pentru spectatori să găsească conținutul preferat.

4. Scurgeri de realitate

Notă: Leaked Reality este în prezent blocată sau dezactivată din cauza unor probleme legale. Puteți vizita Pagina de Twitter pentru a cunoaște starea site-ului.

Leaked Reality este unul dintre cele mai bune site-uri care servesc ca alternativă la LiveLeak. Pentru a le ușura spectatorilor, site-ul Leaked Reality a clasificat videoclipurile în funcție de Cele mai recente, Publice, Private, Cele mai comentate și altele. Site-ul, la fel ca LiveLeak, este suficient pentru a vă îndeplini dorința de a viziona conținut înfiorător din întreaga lume.

 • Site-ul are un conținut excelent când vine vorba de videoclipuri grafice.
 • Categoriile acoperite de acest site includ infracțiuni, jaf, accidente, polițiști, jafuri, ultimele știri, armata, politică, natură, religie și multe altele de acest fel cu acte îngrozitoare.
 • A devenit într-adevăr o platformă cu creștere rapidă după LiveLeak, datorită pretențiilor sale de a avea cea mai mare colecție de videoclipuri scurse care pot fi transmise oriunde în lume.
 • Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că Leaked Reality a fost considerată umbrită din cauza întreruperii globale de ceva timp. În afară de asta, a fost o alternativă excelentă la LiveLeak.

5. Odysee

Site-uri precum LiveLeak includ un alt nume în listă, Odysee. Este un nou site de partajare video open-source care acceptă libertatea de exprimare. Platforma este descentralizată și se bazează pe rezolvarea problemelor cu tehnologia blockchain.

 • Este o alternativă excelentă la YouTube, unde utilizatorii pot chiar încărca videoclipuri pe canalul lor pentru ca spectatorii să le vizioneze și să le partajeze.
 • Deoarece este un site web open-source, datele care sunt încărcate pe acesta rămân sigure și transparente.
 • Din acest motiv, site-ul este folosit de aproape 8,7 miliarde de utilizatori din întreaga lume, conform unui test beta recent.
 • În timp ce o mulțime de conținut violent este interzis pe site, acesta rămâne totuși un nume popular atunci când vine vorba de streaming de videoclipuri distractive online.

6. Daily Mail Online

Următoarea alternativă pentru LiveLeak este Daily Mail Online. Deși site-ul este plin de videoclipuri de diferite genuri, îi lipsește senzația LiveLeak.

 • Transmite videoclipuri în mod curent, videoclipuri de știri, conținut showbiz, videoclipuri sportive, lucruri științifice și alte conținuturi distractive care sunt preferate de un public uriaș.
 • Este, totuși, un înlocuitor care merită încercat pentru LiveLeak, deoarece prezintă tot conținutul la modă, zvonuri și virale online.

7. EngageMedia

Alternativele LiveLeak includ, de asemenea EngageMedia, care este un site non-profit, Asia-Pacific. Site-ul a fost co-fondat în 2005 de Anna Helme și Andrew Lowenthal cu un motiv de a crea schimbări sociale cu ajutorul videoclipurilor legate de mediu și drepturile omului.

 • Site-ul web este o platformă de software open-source și gratuită.
 • Transmite videoclipuri care acoperă subiecte precum drepturile digitale și probleme sociale.
 • Acesta își propune să consolideze cunoștințele utilizatorilor despre tehnologiile deschise și sigure, să dezvolte rețele și platforme pentru drepturile digitale și să aducă schimbări la nivel social, cultural și de politică publică.

8. DTube

Tub descentralizat, cunoscut și ca DTube transmite în flux videoclipuri în tendințe și, de asemenea, permite conținut pentru adulți în panoul principal al site-ului. DTube este un site reputat și favorabil peste LiveLeak, care necesită un cont pentru a vizualiza conținutul încărcat pe acesta.

 • DTube este o altă platformă descentralizată de partajare video care se bazează pe o rețea care operează pe blockchain.
 • Ideea din spatele acestui site web sunt voturi care sunt date de spectatori pe videoclipuri pentru a-i recompensa pe curatori.
 • Deoarece datele încărcate pe site sunt sigure și securizate, se potrivesc mai bine creatorilor decât YouTube.
 • Site-ul nu este supus niciunei limitări și are videoclipuri deosebite în tendințe.
 • Fiind o platformă open-source, funcționează pe blockchain-ul Steem, unde recompensele sunt plătite în criptomonedă.

9. Lumea lui Ebaum

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune alternative LiveLeak, atunci Lumea lui Ebaum este un nume obligatoriu. Dacă sunteți în căutarea unui timp grozav pe un site video, atunci cu siguranță ați dori să aruncați o privire furișă la el.

 • Site-ul web are toate lucrurile, inclusiv videoclipuri șocante de filme care îi fac pe spectatorii de conținut brutal să se întoarcă la el.
 • Această alternativă excelentă transmite și videoclipuri amuzante din întreaga lume, făcându-l un site distractiv.
 • Categoriile care sunt de obicei acoperite la fața locului includ meme amuzante, videoclipuri virale, evenimente de știri, videoclipuri înfricoșătoare și mult mai multe lucruri oribile pe care spectatorii LiveLeak le-ar prefera.
 • Ebaum’s World este un site distractiv de explorat datorită varietății neobișnuite de videoclipuri pe care le puteți găsi în el.

10. Vimeo

Vimeo este o altă platformă de partajare video unde membrii pot vizualiza și încărca videoclipuri. Site-ul a fost fondat în 2004 de către Anjali Sud, care permite, de asemenea, membrilor să facă modificări creative la videoclipuri care le îmbunătățesc și să adauge și muzică videoclipului.

 • Site-ul oferă servicii gratuite, precum și cele plătite care permit controlul asupra modului în care apar videoclipurile pe internet.
 • Vimeo este un site video ușor de utilizat, la fel ca YouTube, unde puteți încărca un videoclip, îl vizionați, îl salvați, îl puteți comenta, îl puteți distribui și multe alte lucruri pe care le puteți face.
 • Având deja o mare bază de fani, site-ul crește în popularitate, făcându-l o comunitate captivantă.

11. Veoh

Dacă sunteți cineva care caută site-uri precum LiveLeak pentru niște videoclipuri de bună calitate, păstrând în același timp bara de divertisment ridicată, Veoh este locul pentru tine. Chiar dacă site-ul nu conține atât de mult conținut grafic ca LiveLeak. Încă poate fi extrem de util în a-ți ucide plictiseala, datorită gamei largi de varietate oferite de platformă.

 • Veoh face posibil ca spectatorii să aleagă categoria preferată pentru videoclipurile pe care doresc să le vizioneze.
 • Categoria lor include conținut video, cum ar fi comedie, călătorii, desene animate, anime, cultură, știri și multe altele.
 • Aceste videoclipuri pot fi transmise cu ușurință pe diverse dispozitive, cum ar fi telefoane mobile, desktop-uri, tablete și iPad-uri. De asemenea, spre deosebire de majoritatea celorlalte site-uri, spectatorii de pe Veoh pot viziona și filme și episoade pe lungime.

12. AOL Video

Video AOL este un site web de partajare video similar cu LiveLeak în ceea ce privește conținutul. Spectatorii pot reda videoclipuri la alegere fără a fi nevoie să se înregistreze.

 • Site-ul web este cunoscut ca o locație unică pentru toți iubitorii de videoclipuri care iubesc să vizioneze pe YouTube.
 • Alături de videoclipuri, AOL Video oferă și telespectatorilor săi filme, conținut creat de utilizatori și emisiuni TV.
 • Cu peste 14000 de videoclipuri, este setat să își atingă popularitatea atât de necesară.
 • Poate fi transmis cu ușurință pe dispozitive portabile cu internet.
 • Acest site bine organizat este format din rețele precum FOX, MTV și History Channel, care oferă conținut divers de vizionat.

13. BitChute

BitChute este un serviciu de găzduire video care a fost lansat în 2017 și este în creștere în popularitate pentru concentrarea caracteristică asupra conținutului video. Dacă sunteți cineva care caută alternative LiveLeak, atunci cu siguranță ți-ar plăcea BitChute, deoarece este cunoscut pentru adaptarea teoreticienilor conspirației și a discursului instigator la ură.

 • Este o platformă de partajare video peer-to-peer cu scopul de a pune oamenii și libertatea de exprimare pe primul loc.
 • Site-ul este destul de controversat pentru discursul de ură de pe platformă, din cauza căruia producătorii site-ului au fost interziși de pe alte platforme, inclusiv YouTube.
 • Una peste alta, acest site discutabil poate fi următorul tău favorit după LiveLeak, dacă îți place conținutul discutabil.

14. OMG News

La fel ca și numele său, OMG News într-adevăr vă va oferi niște vești uimitoare. Site-ul este format din niște videoclipuri nebunești care vă vor uimi mintea.

 • De la oferirea de trucuri până la avertizarea părinților despre copiii lor, site-ul are o colecție bizară de videoclipuri pe care o minte curioasă le va iubi cu siguranță.
 • Scopul principal al site-ului este de a crea un factor de uimire și surpriză pentru spectatori, ceea ce face cu mare perfecțiune.
 • Dacă ești o persoană controversată și îți plac genul de videoclipuri care îți lasă mintea plină de curiozitate, atunci OMG News este pentru tine.

15. Dailymotion

Lista cu cele mai bune alternative LiveLeak nu poate fi completă fără a menționa Dailymotion. Dailymotion este o platformă de partajare video de renume mondial, care transmite videoclipuri legate de sport, muzică, divertisment și muzică. Site-ul a fost creat în 2005 și a servit utilizatorilor ca o platformă ușoară pentru utilizatori să descarce, să partajeze și să creeze videoclipuri.

 • A fost evaluată drept a doua cea mai vizionată platformă video și este, de asemenea, unul dintre cei mai mari competitori ai YouTube.
 • Site-ul constă în videoclipuri și imagini de înaltă calitate, care sunt proaspăt actualizate în fiecare zi.
 • Mai multe categorii care sunt acoperite în Dailymotion includ muzică, comedie, sport, desene animate, știri, politică, streamuri live și multe altele. Deci, începeți-vă cu una dintre cele mai faimoase platforme video din toate timpurile.

16. Bubuit

Bubuit este încă o altă platformă video care poate fi un substitut pentru LiveLeak. Platforma fondată în octombrie 2013, este populară printre utilizatorii americani.

 • Conținutul de pe site este aranjat cronologic pentru a permite utilizatorilor să aleagă cu ușurință videoclipul preferat.
 • Cu mai puține restricții, utilizatorii pot crea și încărca conținut pe Rumble.
 • După cum susține site-ul web, promovează doar libertatea de exprimare și nici un alt fel de dezinformare sau teorii ale conspirației.
 • Orice conținut video care conține pornografie sau agresiune nu trece prin procesul de revizuire editorială al Rumble.
 • În timp ce încarcă videoclipuri pe site, utilizatorii pot câștiga și profit sub formă de bani de la Rumble. Deci, pe lângă faptul că este un site de divertisment, servește cu siguranță un scop all-in-one pentru dependenții de video.

17. ItemFix

Următorul pe lista de site-uri precum LiveLeak este ItemFix, care a preluat ca o mănușă LiveLeak. Site-ul este pentru iubitorii extremi de videoclipuri care iubesc clipurile scurte care conțin conținut distractiv.

 • Spre deosebire de LiveLeak, utilizatorilor le este interzis să încarce videoclipuri sângeroase și excesiv de violente pe platformă.
 • Este alcătuit din videoclipuri aleatorii și distractive care servesc drept o distracție grozavă.
 • În afară de aceasta, site-ul constă și în videoclipuri care implică probleme într-o țară.
 • După ce LiveLeak s-a oprit, a redirecționat utilizatorii către ItemFix pentru conținutul său de încredere și de încărcare rezonabil.

18. YouPHPTube

YouPHPTube este o soluție gratuită care este disponibilă pentru toată lumea pentru a descărca videoclipuri. Este unul dintre rarele sisteme complete care constă în streaming video online complet, videoclipuri la cerere și difuzare live.

 • Acest site web open-source este gratuit pentru toată lumea online, unde utilizatorii pot crea și încărca videoclipuri.
 • Este scris în PHP și permite utilizatorilor să descarce și să codifice videoclipuri de pe alte site-uri.
 • Transmiterea gratuită a videoclipurilor live este acum ușor posibilă cu YouPHPTube.

19. Streamtape

Alternativele LiveLeak nu pot fi denumite fără Bandă în flux. Streamtape este un serviciu de partajare video care oferă stocare și lățime de bandă nelimitată utilizatorilor săi.

 • Dacă doriți să experimentați viteza de descărcare rapidă și nelimitată, Streamtape este un site ușor de manipulat pentru dvs.
 • Nu numai că poți descărca, dar poți și încărca, partaja, transmite în flux și monetiza videoclipuri.
 • Spre deosebire de alte site-uri, pe el puteți găsi și conținut pentru adulți.
 • Cu un panou de utilizator ușor, site-ul oferă, de asemenea, un suport excelent pentru subtitrări în mai multe limbi.
 • Pe lângă faptul că este un site care face bani, este o platformă excelentă pentru a partaja videoclipuri cu oricine din lume.

20. Tub FreeSpeech

Ultima din lista de alternative care sunt prezente online pentru LiveLeak este FreeSpeechTube.

 • FreeSpeech Tube este o platformă de partajare video non-partizană care se concentrează pe libertatea de exprimare, la fel cum o reprezintă numele.
 • Pentru persoanele care doresc să încalce un tabu sau să împărtășească în mod public idei sau opinii controversate, atunci FreeSpeech Tube este locul perfect.
 • Fără a permite violența grafică pe site, oferă o mare varietate de videoclipuri pentru utilizatori.

***

LiveLeak a fost un site web cunoscut în întreaga lume pentru conținutul său grafic și câteva videoclipuri îngrozitoare care ar da un sentiment ciudat utilizatorilor. Chiar dacă mulți oameni au considerat site-ul derogator din mai multe motive, dintre care unul este conținutul necenzurat, alții l-au găsit destul de vrăjitor. Acum că site-ul este interzis, spectatorii LiveLeak se trezesc adesea în căutarea unui site perfect care să-i distreze în moduri ciudate, la fel ca LiveLeak. Sperăm că ghidul nostru v-a ajutat cu alternativele LiveLeak și că ați reușit să vă găsiți un site potrivit de care să fiți obsedat. Puteți lăsa întrebările și sugestiile dvs., dacă există, în secțiunea de comentarii de mai jos.

  Remediați eroarea de nedescărcare a Sea of ​​Thieves
x