12/05/2022

15 pluginuri minunate WP Block Editor pentru a crea o pagină frumoasă

Deși Gutenberg are deja setul său de blocuri, nu strica să extinzi funcționalitatea prin adăugarea unui plugin.

Și asta este frumusețea editorului de blocuri. Îl puteți modifica și extinde cu diverse plugin-uri și puteți construi pagini cu aspect uimitor. Nu mai sunteți limitat la un anumit set de funcții în cadrul editorului WordPress. Și cred cu totul că fiecare site are nevoie de un plugin suplimentar pentru editorul de blocuri pentru a obține un design grozav.

În această postare, am compilat cele mai bune pluginuri pentru editorul de blocuri WP, astfel încât să puteți crea pagini profesionale în doar câteva minute.

Dacă sună ca ceva pe care l-ați folosi, atunci haideți să trecem la listă. 😉

Blocuri atomice

Obțineți atât de mult control după instalare Blocuri atomice pur și simplu pentru că este o colecție de blocuri, mai degrabă decât adăugiri cu un singur bloc. Puteți să construiți literalmente orice fel de pagini, să le personalizați și să vă creșteți vertiginos nivelurile de implicare.

Obțineți butoane personalizabile, secțiuni de pagină cu aspect superb, diverse aspecte de pagină și multe altele. În afară de asta, acest plugin are o mulțime de blocuri, inclusiv prețuri, container, grilă de postare, mărturie și îndemn, printre altele. Există un total de 15 blocuri care nu sunt prezente în editorul de blocuri implicit pe care îl obțineți în WordPress.

Atomic Blocks este un plugin complet gratuit pe care îl puteți instala și utiliza imediat.

ZeGuten

Super usor de folosit, ZeGuten vine cu 17 blocuri noi și zeci de opțiuni de stil. Are cinci aspecte diferite de postare, cum ar fi listare, grilă și carusel. Orice ai construi folosind blocurile lor, se va potrivi automat pe fiecare dispozitiv, deoarece este ultra-responsiv. Chiar și umplutura, coloanele și marginile se vor ajusta în consecință.

De asemenea, aveți acces la efecte animate și fundaluri personalizate cu degrade, împreună cu opțiunea de a vă structura conținutul.

În general, este prietenos cu SEO, simplu și costă doar 15 USD. La achiziționarea acestui plugin, veți primi actualizări regulate și noi funcții adăugate frecvent.

Stivuibil

Cu peste 20.000 de instalații active, Stivuibil este un plugin de editor de bloc WP foarte apreciat și cel mai extins. Acesta adaugă blocuri personalizate esențiale și avansate care au propriile opțiuni de creare a paginii, ajutându-vă să construiți site-ul web perfect după cum doriți.

Indiferent dacă sunteți blogger, agenție, freelancer sau oricine, Stackable poate duce cu siguranță lucrurile la următorul nivel. Un lucru care îmi place la acest plugin este că vă permite să adăugați efecte ici și colo, cum ar fi animație cu hover, gradienți de fundal și multe altele.

În general, este ușor, simplu și gratuit de utilizat. Există și o versiune premium cu funcții suplimentare pe care ați dori să le verificați.

  Nu puteți conecta controlerul Xbox 360 la computer? Iată ce ar trebui să faci

Suplimente definitive

De la creatorii temei Astra, Ultimate Addons pentru Gutenberg este un plugin gratuit care adaugă peste 22 de blocuri noi editorului tău. Pur și simplu alegeți din lista de blocuri disponibile și începeți să vă construiți site-ul. Puteți personaliza și modifica fiecare element pentru a-l face să arate așa cum doriți.

Puteți utiliza coloane diferite, separatoare de formă și blocuri diferite, cum ar fi:

 • Cuprins
 • Prețuri
 • Butoane
 • Grile
 • Cronologia conținutului
 • Blockquote
 • Infobox
 • Mărturie

În timp ce acest plugin funcționează cu orice temă WordPress, veți obține întotdeauna puțin mai multe beneficii dacă aveți tema Astra, deoarece ei sunt creatorii. 😀 Tema Astra are peste 20 de site-uri demonstrative importabile pe care le puteți crea instantaneu pe ale dvs. Ca să nu mai vorbim, acestea se bazează pe Ultimate Addons pentru Gutenberg.

Blocuri de vidre

Foarte ușor, cu impact minim asupra performanței, Blocuri de vidre este un produs al Themeisleși este la fel de bun ca și temele lor. Permite până la 12 blocuri noi, cum ar fi grila de postare, mărturie, pictograme de partajare și butoane.

Pe lângă blocuri, obțineți diverse șabloane de pagină care sunt personalizabile și gata de utilizare. Această caracteristică vă poate economisi o cantitate enormă de timp.

Este grozav pentru site-urile web care solicită module de prețuri și servicii, dar poate fi folosit în orice scop. Este destul de flexibil și nu are nicio etichetă de preț. Îl puteți descărca și utiliza gratuit.

Blocuri Kadence

Blocuri Kadence este excelent pentru crearea de pagini cu aspecte complexe, deoarece vă oferă control total asupra coloanelor, rândurilor, spațiilor și altor zone. De asemenea, aveți instrumente de editare pe rânduri complete, cum ar fi umplutură, fundal și suprapuneri, împreună cu opțiuni flexibile, cum ar fi alinierea verticală.

Vă oferă 12 blocuri diferite, inclusiv:

 • Titlu avansat
 • Buton avansat
 • Galerie avansată
 • Dispunerea rândurilor
 • Infobox
 • Caseta cu pictograme
 • Acordeon

Dacă vedeți, 12 blocuri nu sunt atât de mult, dar lucrul minunat este că aceste blocuri sunt esențiale pe care cu siguranță le veți folosi în procesul de creare a paginii. Kadence Blocks este gratuit, dar există și o versiune PRO pentru 59 USD/an.

Gutenberg avansat

Așa cum sugerează și numele, Gutenberg avansat oferă ceea ce editorul implicit de blocuri nu oferă. Îl face „avansat” prin adăugarea a peste 20 de blocuri noi și o mulțime de funcții destinate diverselor scopuri. Vorbind despre funcții, vă permite să dezactivați blocurile neutilizate, să creați profiluri și să atribuiți acces la anumite blocuri – ceea ce este excelent pentru colaborare.

În afară de asta, puteți adăuga și CSS personalizat pentru blocurile de paragraf și puteți modifica dimensiunea editorului Gutenberg. Toate acestea combinate vă oferă un editor de blocuri flexibil pentru a vă construi paginile profesionale.

Advanced Gutenberg este complet gratuit de instalat și utilizat.

Bloc Galerie servește un scop foarte specific, spre deosebire de pluginurile de mai sus. Este o suită întreagă de blocuri de galerii foto superbe, care este grozavă pentru fotografi, artiști, agenți de marketing și multe altele. Obțineți 3 blocuri diferite de galerie și fiecare dintre ele vă permite să glisați și să plasați elemente, ceea ce face mult mai ușor decât să faceți lucrurile în mod tradițional.

  Cum să activați folderul securizat pe telefoanele Samsung

Dacă sunteți cineva care folosește multe imagini, atunci vă va plăcea acest plugin. Este ușor de utilizat, flexibil și absolut gratuit.

Să nu uităm că are un rating grozav și peste 9.000 de instalări active.

Blocuri definitive

Puteți folosi 18 blocuri cu Blocuri definitive plugin pentru a crea pagini cu aspect profesional într-o clipă. Este optimizat pentru viteză și vă permite să blocați blocurile neutilizate pentru a menține lucrurile ușoare. În afară de asta, este prietenos cu SEO și complet gratuit de instalat și utilizat.

Iată câteva dintre numeroasele blocuri pe care le obțineți cu acest plugin:

 • Filtre de conținut pentru ca utilizatorii să parcurgă cu ușurință conținutul dvs.
 • Cuprins
 • Comutați conținut pentru a adăuga conținut în acordeoane
 • Apel la acțiune
 • Faceți clic pentru a tweet
 • Mărturie
 • Numărătoare inversă
 • Caseta de recenzie

Ultimate Blocks a fost lăudat de unele dintre cele mai mari nume precum Blogging Wizard, așa că ar trebui să fie cu siguranță pe radarul tău.

Blocuri premium pentru Gutenberg

Blocuri premium pentru Gutenberg a fost construit ținând cont de performanță și fezabilitate. Puteți adăuga 12 blocuri noi și le puteți dezactiva pe cele de care nu aveți nevoie, ajutându-vă să evitați balonarea site-ului dvs. Există, de asemenea, o funcție de traducere care vă permite să comutați între limbi.

Unele dintre cele 12 blocuri includ:

 • Tejghea
 • Banner
 • Buton
 • Caseta video
 • Mărturie
 • Tabel de prețuri
 • Secțiune
 • Acordeon

Deoarece acest plugin este open source, este complet gratuit de instalat. Puteți utiliza acest lucru fără probleme cu orice temă, atâta timp cât utilizați editorul Gutenberg.

Qubely

Acest plugin numit Qubely vine atât în ​​versiune gratuită, cât și în versiune premium. Cu versiunea gratuită, obțineți peste 25 de blocuri de conținut și aspect, cum ar fi pop-up video, buton, tabele de prețuri și grila de postare. Puteți personaliza fiecare element și puteți prelua controlul asupra designului site-ului dvs. web, fără a vă simți cu adevărat copleșit.

The versiune premium adaugă funcții suplimentare, cum ar fi peste 11 blocuri noi, peste 150 de șabloane de secțiune și peste 20 de șabloane de pornire pentru diferite nișe.

Planurile de preț pentru versiunea premium pornesc de la 39 USD/domeniu atunci când sunt plătite anual. Cu toate acestea, puteți economisi mult dacă alegeți unul dintre planurile de viață.

CoBlocks

Un alt plugin din listă care este complet gratuit, CoBlocks de GoDaddy, este ușor, dar destul de bogat în caracteristici. Combină puterea unui generator de pagini și a unui editor de blocuri WP pentru a vă oferi ceva destul de flexibil.

Cu acest plugin, obțineți peste 31 de blocuri de aspect și conținut, împreună cu un panou de control tipografie uimitor pentru a seta stilurile de font pe întreaga pagină.

  Cum să schimbați parola hotspot-ului iPhone

Deși puteți utiliza acest plugin cu orice temă, CoBlocks vine și cu o temă însoțitoare gratuită numită Merge pe care îl poți folosi dacă vrei. Această temă este pe primul loc pe Gutenberg, așa că puteți fi sigur că fiecare caracteristică va funcționa perfect aici.

Getwid

Primești peste 40 de blocuri atunci când instalezi Getwid pentru a vă construi paginile. Nu numai asta, dar primești și peste 35 de șabloane importabile care sunt construite cu blocuri Getwid și pot fi integrate cu ușurință în site-ul tău.

Acest plugin funcționează perfect cu orice plugin, este personalizabil și complet ușor de dezvoltat. În afară de asta, este foarte orientat spre performanță, așa că vă puteți aștepta la unele elemente grozave în cadrul acestuia.

Unul dintre multele blocuri ale acestui plugin este blocul de patru post-legate, care este destul de impresionant. Vă permite să prezentați conținutul din pagini și postări și să le prezentați sub mai multe forme, cum ar fi o grilă, o listă etc.

Getwid este complet gratuit de utilizat.

Blocuri ușoare

Cu peste 20 de blocuri personalizate, Blocuri ușoare este un plugin nou care crește destul de rapid în spațiul WordPress și asta doar datorită caracteristicilor sale. Puteți crea mai multe variații de coloane într-un singur rând și chiar glisați și plasați diferite dimensiuni de coloane.

Iată câteva dintre numeroasele blocuri pe care le obțineți:

 • Apel la acțiune
 • Butoane
 • Caseta de caracteristici
 • Tabel de prețuri
 • Grila Instagram
 • Glisor pentru logo

Și numărul de blocuri continuă să crească, pentru că este actualizat în mod regulat. Dacă ați căutat ceva care este flexibil și vă permite să modificați fiecare element la nivelul solului, atunci acest plugin ar putea fi grozav pentru dvs.

Cel mai bun dintre toti? Este gratis.

Kit blocuri

Cel mai potrivit pentru scriitori de conținut, editori și liber profesioniști, Kit blocuri este un alt plugin open-source care nu este deloc uimitor. Are peste 10 blocuri care sunt destul de esențiale și adaptate unui scop specific de a face o impresie în fața clienților.

În timp ce peste zece blocuri ar putea părea mai puține, cel mai probabil sunt tot ce ai nevoie ca freelancer. Și lucrul bun este că vin în mod constant cu altele noi și puteți sugera și o cerință specifică de bloc.

Deci, dacă cerințele dvs. nu sunt atât de uriașe, atunci cu siguranță ar trebui să verificați acest plugin.

Concluzie

Sper că pluginurile WP block editor de mai sus vă vor ajuta să construiți pagini frumoase și să obțineți o mai bună implicare a utilizatorilor.

x