09/28/2023

Cele mai bune 10 instrumente ETL pentru IMM-uri pe care să le folosească în 2022

Instrumentele ETL ajută la agregarea datelor din diverse surse și la transformarea și stocarea lor într-un loc, astfel încât să puteți obține informații valoroase de la acestea pentru a vă conduce afacerea.

Datele sunt inima oricărei afaceri moderne. Există peste tot, fie că este vorba despre informații despre produs, data estimată de livrare, timpul petrecut pe smartphone sau orice altceva.

Sistemele, dispozitivele și serviciile generează date care, atunci când sunt procesate și utilizate corect, vă pot ajuta să luați decizii de afaceri mai bune.

Dar există o cantitate copleșitoare de date care plutește pe web, așa că devine dificil pentru tine să extragi informații semnificative din acesta.

Acesta este motivul pentru care companiile de astăzi au nevoie de o soluție care să poată gestiona eficient și sigur datele pentru a elabora strategii mai bune și pentru a oferi clienților cea mai bună experiență.

Un instrument ETL face exact asta.

Vă ajută să luați decizii mai bune și să stabiliți obiective practice prin aducerea tuturor datelor într-un singur loc pe care să le transformați și să le analizați.

Să înțelegem totul despre instrumentele ETL, ce fac acestea și cum puteți obține informații bazate pe afaceri de la ele.

Ce vrei să spui prin ETL?

ETL înseamnă Extract, Transform and Load.

Cu cuvinte simple, ETL este un proces de integrare a datelor în care o companie aduce date din mai multe surse și le adună într-un singur depozit de date unificat. Întreprinderile folosesc procesul pentru a construi un depozit de date mai bun pentru a-și conduce afacerea mai rapid. Conține trei pași pentru a face munca:

 • Extragerea datelor: trebuie să EXTRAGȚI datele din diverse surse și să le stocați într-o singură bază de date centralizată.
 • Transformarea datelor: Pentru a înțelege aceste date brute, trebuie să le TRANSFORMați combinându-le și deduplicandu-le, asigurându-le în același timp calitatea.
 • Încărcarea datelor: în sfârșit, trebuie să ÎNCERCĂȚI aceste date în destinația vizată pentru implementare.

Ce sunt instrumentele ETL?

Instrumentele ETL sunt soluții care vă ajută să scoateți date din diferite surse și să le transformați într-un magazin centralizat. Aceste instrumente ajută companiile să activeze strategii de integrare a datelor prin colectarea diferitelor date și consolidarea acestora într-un singur depozit de date.

Instrumentele ETL fac ca diverse date să lucreze împreună. Ca urmare, procesul joacă un rol vital în producerea unei mai bune informații de afaceri și în executarea unor strategii mai cuprinzătoare de gestionare a datelor.

ETL vs. ELT

Atât ETL, cât și ELT sunt destul de similare, dar au diferențe în stilul lor de lucru.

ETL este cel mai bun atunci când aveți de-a face cu seturi mai mici de date care necesită transformări dure. Pe de altă parte, ELT este cel mai potrivit pentru a trata cantități mari de date nestructurate și structurate.

Să aflăm diferențele critice dintre cele două:

 • ETL înseamnă Extract, Transform, and Load process, în timp ce ELT înseamnă Extract, Load, and Transform.
 • În ETL, datele se mută de la sursă la destinație. Dar, în ELT, nu este nevoie de punere în scenă a datelor, deoarece folosește depozitele de date pentru a face transformări comune.
 • ETL oferă mai multă securitate în timp ce efectuează transformări de bază, deoarece transformă datele în mijlocul procesului. ELT funcționează bine atunci când datele sensibile sunt încărcate mai întâi.
 • ETL este destul de bun când vine vorba de o analiză a datelor mai stabilă, eficientă și mai rapidă. Pe de altă parte, ELT nu este atât de bun când vine vorba de analize rapide.

Cum funcționează instrumentul ETL?

ETL este o soluție excelentă pentru organizațiile bazate pe date. Funcționează excelent pentru fiecare afacere, ajutându-le să furnizeze date în formatul corect și eficient.

Instrumentele ETL vin în diferite funcții și forme, în funcție de utilizare și mediu. Unele instrumente vin cu funcții de bază, în timp ce altele vin cu funcții avansate, cele mai bune pentru utilizatorii experimentați. Dar, veți găsi ceva comun în fiecare instrument, și anume, scopul de a eficientiza și simplifica procesul.

Iată cum funcționează instrumentele ETL:

 • EXTRAGĂ datele din diferite surse în funcție de scopul organizației
 • TRANSFORMĂ aceleași date din forma lor brută inițială într-un format clar pentru a obține informații semnificative și informații de afaceri.
 • ÎNCĂRCAȚI datele transformate într-un cloud sau un depozit de date on-premise unde le puteți utiliza pentru raportare și analiză pentru a vă modela strategiile de afaceri.

Cadrul vizual ajută utilizatorii să înțeleagă fluxul de date de la surse la destinația finală. Instrumentele ETL vin cu capacități de monitorizare, tratare a erorilor și înregistrare în jurnal pentru a vă recupera datele din probleme complexe.

  Cele mai bune 8 moduri de a deschide un fișier PSD fără Photoshop

De ce aveți nevoie de instrumente ETL?

Instrumentele ETL ajută companiile să-și scoată datele din diferite surse, să le transforme și să le încarce în cloud sau în depozitul de date on-premise. Ca rezultat, oamenii de știință din date pot accesa și analiza cu ușurință datele pentru a transforma datele simple în inteligență de afaceri valoroasă și puternică.

Să știm ce beneficii vei obține utilizând instrumentele ETL:

 • ETL nu numai că își îndeplinește condițiile, dar vă ajută și să creați un flux de date vizuale, astfel încât să puteți lua decizii de afaceri mai bune și să îmbunătățiți experiența utilizatorului.
 • Oferă soluții de vizualizare interactive și productive din baza de date sau din aplicațiile dvs. pentru a vă oferi informații utile.
 • Un instrument ETL vă poate automatiza colectarea, transformarea și consolidarea datelor, în loc să facă totul manual. În acest fel, economisești timp și efort.
 • Efectuează întregul proces cu o eficiență și performanță mai bune.
 • Un instrument ETL poate gestiona date mari și complexe.
 • Permite curățarea avansată a datelor și crearea de profiluri.

Acum, să vedem unele dintre cele mai bune instrumente ETL care vă pot ajuta să vă conduceți afacerea prin valorificarea datelor.

Supermetrics

Cu Supermetrics, puteți obține datele de marketing de care aveți nevoie și puteți aduce toate datele pe platforma dvs. de raportare, stocare și analiză, fie că este vorba de un depozit de date, un lac de date, un instrument de vizualizare a datelor, o foaie de calcul sau un instrument de BI.

Organizați-vă datele de marketing în mod eficient, astfel încât să nu vă lase niciodată să încetiniți. Puteți aduce rapid parametri și valori de pe platformele de marketing în raportarea de bază, fără eșantionare sau trecere de timp; tot ce obții sunt doar date curate.

Odată ce obțineți datele în locul de stocare preferat, începeți să le organizați și să filtrați datele în consecință. De asemenea, puteți verifica performanța pentru a ști ce funcționează și ce nu. În cele din urmă, treceți la optimizare—Pregătiți-vă tabloul de bord automatizând raportarea și programarea transferurilor de date, eliminând în același timp orele de lucru manual.

În plus, Supermetrics vă ajută dacă doriți să construiți tablouri de bord uimitoare. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să lucrați la numerele de calcul din foaia de calcul sau să vă mutați datele în depozitul de date. Alegeți destinația datelor de marketing și vedeți ce se întâmplă în continuare.

Extrageți datele de marketing în formate JSON sau CSV sau utilizând formate de ieșire personalizate. Obțineți acces complet la Supermetrics timp de 14 zile fără a utiliza niciun card de credit. Odată ce sunteți mulțumit, selectați destinația de date preferată și obțineți prețul.

Dataddo

Conectați-vă instantaneu toate sursele de date la stocare și tablouri de bord Dataddo. Vă ajută să colectați orice date de marketing din orice sursă și să ajungeți cu ușurință la orice destinație. Nu vă stresați în timp ce vă integrați; Dataddo vă permite să monitorizați toate datele primite de la centrul de management.

Această soluție face totul într-o clipă, din momentul în care vă înscrieți și vă conectați la conductele dvs. de date până la transportul datelor de la sursă la destinație. Toate modificările aduse conductelor sunt gestionate de Dataddo, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la datele lipsă din cauza conductelor rupte.

Cu funcții sofisticate de manipulare a datelor pe platforma fără cod și simplificată a Dataddo, utilizatorii netehnici o pot folosi ca un profesionist. În plus, funcționează cu instrumentele BI și depozitul de date, astfel încât să vă puteți aduce propriile date. Dataddo funcționează pentru sistemul dvs. și vă oferă un somn bun.

Mai mult, Dataddo acceptă o gamă largă de stocare în cloud, cum ar fi AWS Redshift sau Google Big Query, și depozite de date on-premise precum PostgreSQL, SQL server și Maria DB. De asemenea, acceptă o gamă largă de servere de fișiere, inclusiv Google Sheets sau Amazon S3.

Nu mai sortați și începeți să lucrați cu platforma de neoprit Dataddo. Luați o încercare gratuită de 14 zile sau cumpărați-o la 35 USD/lună pe sursă.

Hevo

Configurați conductele de date de marketing fiabile în câteva minute cu Hevo. Este o conductă de date extrem de intuitivă și fără cod, care încarcă datele mai rapid din orice sursă în depozit în timp real pentru o analiză mai bună.

Hevo acceptă peste 100 de integrări gata de utilizare în aplicații SaaS, SDK-uri, servicii de streaming, stocare în cloud și baze de date. Conectează fără efort datele cu orice sursă și le analizează în diferite formate de date.

Conducta de date complet automatizată și gestionată de la Hevo încarcă toate datele în depozitul de date și le pregătește pentru analize ulterioare. Cu doar câteva clicuri, puteți configura o conductă prin interfața intuitivă Hevo. Oricine din echipa ta poate configura cu ușurință conducta de date. Prin urmare, economisește timp în timpul dezvoltării unui produs de bază.

  Cum să remediați aplicația Meteo care nu se actualizează pe iPhone

Permiteți Hevo să vă gestioneze toate conductele și operațiunile viitoare. Când aveți acest instrument ETL, nu aveți nevoie de scripturi ETL sau de joburi Cron pentru datele dvs. de marketing. Hevo poate detecta erorile și poate formata sau transforma datele în mod eficient. Poate gestiona milioane de înregistrări fără latență, ceea ce demonstrează că conductele tale se vor extinde odată cu creșterea afacerii tale.

Skyvia

Obțineți o platformă universală de date cloud pentru gestionarea datelor, backup, conectivitate și integrare cu Skyvia. Este o platformă 100% cloud care oferă scalabilitate și agilitate în cloud, înlocuind în același timp nevoia de upgrade-uri manuale sau implementare.

Skyvia nu oferă nicio soluție bazată pe un expert de codare pentru a satisface nevoile profesioniștilor IT și ale utilizatorilor de afaceri cu cunoștințe de codificare puține până la zero. Indiferent dacă sunteți un mic startup sau o întreprindere, Skyvia vă poate ajuta să creați și să gestionați cu ușurință conductele de date și să vă conectați datele on-premise și cloud pentru a automatiza și eficientiza fluxurile de lucru.

În plus, puteți migra automat datele de afaceri între diverse aplicații cloud în doar câteva clicuri. Skyvia vă permite să vă protejați datele din cloud, să vă păstrați datele în siguranță într-un singur loc și să vă conectați cu mulți consumatori OData prin partajarea datelor reale prin API-ul REST. De asemenea, puteți gestiona și interoga orice date din orice browser prin intermediul Query Builder vizual intuitiv sau SQL.

Începeți cu un pachet de bază de 15 USD/lună.

coase

Utilizare Date cusături pentru a obține răspunsuri mai rapid, mutați rapid datele dvs. de marketing din peste 130 de surse într-un depozit de date și profitați de datele pregătite pentru analiză. Vă permite să luați mai mult timp pentru a analiza informații valoroase și mai puțin timp pentru a gestiona conductele de date.

Stitch oferă opțiuni ETL încorporate extensibile și simple pentru echipele dvs. de date. Ori de câte ori echipa dvs. necesită orice sursă de date, caracteristicile de extensibilitate ale Stitch îi permit să continue. Obțineți puterea de a vă asigura, guverna și analiza datele dvs. de marketing prin stocarea lor în infrastructura dvs.

Aduceți control și transparență conductei dvs. de date cu funcțiile de orchestrare Stitch. De asemenea, vă ajută să extrageți date din sursele care contează, să încărcați date în platformele preferate și să le analizați cu instrumentele excelente ale Stitch. În plus, extinde-i caracteristicile cu opțiunea open-source., de la performanță la securitate.

Începeți cu o încercare gratuită.

AWS Glue

Obțineți un serviciu de integrare a datelor scalabil, fără server și simplu cu AWS Glue și ușurează-ți munca în timp ce descoperi, combină și pregătește date pentru învățarea automată, dezvoltarea de aplicații și analiză.

AWS Glue are toate calitățile de care aveți nevoie pentru integrarea datelor. Prin urmare, începeți să analizați acum și utilizați datele dvs. în câteva minute, în loc de ore și zile. Îndeplinește mai multe sarcini, inclusiv extragerea și descoperirea datelor din diferite surse, curățarea, combinarea, normalizarea și îmbogățirea datelor.

Veți experimenta interfețe bazate pe cod și vizuale pentru a facilita integrarea datelor. De asemenea, utilizatorii pot găsi date și le pot accesa cu ușurință prin AWS Glue Data Catalog. ETL și dezvoltatorii și inginerii de date pot crea, monitoriza și rula vizual fluxuri de lucru ETL în doar câteva clicuri.

Puteți îmbogăți vizual, normaliza și curăța datele fără a scrie niciun cod. În plus, puteți utiliza SQL pentru a replica și combina date în diferite depozite de date. Cu AWS Glue, veți obține o integrare mai rapidă a datelor și vă puteți automatiza fluxul de lucru de integrare a datelor pentru a vă extinde afacerea.

AWS vă va oferi flexibilitatea de a alege estimarea personalizată, astfel încât să cunoașteți costul în funcție de nevoile dvs.

Integra

Transformă-ți casa de date într-o platformă de date cu Integra și alimentează toate sistemele operaționale și luarea deciziilor companiei. Ajută să ofere o experiență mai bună pentru clienți, mai mult profit și o creștere mai rapidă.

Dă putere companiilor de comerț electronic care au nevoie de raportare în timp real pentru a-și dezvolta și opera afacerea. Ele pot integra alimentarea cu energie a multor industrii pentru a crește cu propriile lor date. Puteți îmbunătăți experiența clienților cu rapoarte în timp real privind inventarul, transportatorul și performanța procesului de realizare pentru a descoperi eficiența operațională și a construi previziuni fiabile.

Începeți astăzi perioada de încercare gratuită de 7 zile și transformați-vă datele în informații semnificative.

Fivetran

Centralizați datele fără efort cu Fivetran și oferă informații mai rapide și mai bune în rândul clienților. Vă permite să vă conectați în siguranță la aplicațiile și bazele de date care vă conduc afacerea mai rapid.

Selectați destinația la alegere pentru a aduce date din depozitul de date sau din alte surse pentru a obține ceea ce aveți nevoie pentru a construi o afacere bazată pe date. Cu transformările integrate, puteți accelera analiza.

  Cum să utilizați modul Trackpad pe iPhone și iPad pentru a selecta text

Conductele Fivetran se actualizează continuu și automat cu conectori complet gestionați, astfel încât să puteți elibera ceva timp pentru a vă concentra pe jocul principal. Este o platformă ușor de utilizat, care menține modificările API și informațiile bogate ale datelor în câteva minute.

Fivetran garantează un timp de funcționare de 99,9%, ceea ce înseamnă că Fivetran nu te va lăsa niciodată în întuneric. Acesta va face toată munca de conductă pentru ca tu să stai și să te concentrezi pe restul. Oricare ar fi datele, Fivetran pregătește, curăță și aterizează fără probleme datele dvs. în destinația perfectă.

Obțineți securitate cuprinzătoare și informații mai rapide cu transformări prefabricate, guvernare, confidențialitate și asistență 24/7, precum și îndrumări. Alăturați-vă milioanelor și vedeți ce poate face Fivetran, verificați studiile de caz și înțelegeți comportamentul de lucru al centralizării datelor.

Începeți-l gratuit sau alegeți dintre diferite opțiuni, începând de la 60 USD/lună, care acceptă un utilizator până la 0,5 milioane de limită de utilizare și multe altele.

Informatica

Construiți o întreprindere inteligentă de date cu Informatica și gestionați-vă toate datele într-o singură platformă pentru a vă conduce afacerea pe calea perfectă. Datele tale au ceva care te ajută să fii extraordinar pe piață.

Informatica vă ajută să vă transformați datele de la informații de bază la business intelligence prin intermediul Intelligent Data Management Cloud (un nor care este dedicat doar gestionării datelor). Indiferent care este afacerea dvs., vă împuternicește datele cu ajutorul soluțiilor de management de date de vârf în industrie.

Integrați, accesați și asimilați toate datele pentru a vă accelera analiza împreună cu proiectele AI și pentru a stimula modernizarea cloud-ului. De asemenea, protejați-vă datele utilizând o piață unde puteți spori valoarea reglementărilor de confidențialitate și puteți face față schimbărilor zilnice.

Obțineți o vizualizare perfectă a tuturor datelor dvs. într-o singură fereastră pentru informații mai bune pentru a îmbunătăți experiențele, vânzările online și lanțurile de aprovizionare. Informatica furnizează și sincronizează toate datele pentru a moderniza rapid aplicațiile și a automatiza procesele de afaceri.

Accesați versiunea de încercare gratuită pentru a afla cum funcționează această soluție.

Matillion

Gestionați CDC și conductele batch împreună cu Matillion Data Loader fără cunoștințe de codificare. Face analiza modernă ușoară cu o platformă nativă în cloud. Multe companii care nu au reușit să capteze datele la timp își pot transforma acum datele în informații utile.

Rămâneți competitiv pe piață cu soluțiile ETL native din cloud Matillion. Ajută companiile să convertească date simple în date gata de analiză și acționabile în câteva minute, pentru a lua decizii de afaceri mai bune și a obține informații noi.

Încărcați cu ușurință orice date din orice sursă în cloud și beneficiați de transformare și de o platformă cuprinzătoare de integrare în cloud pentru echipele dvs. de date. Matillion extrage datele, le transformă și le încarcă în depozitul de date din cloud.

Instrumentul Matillion ETL oferă putere, economie și flexibilitate cloud-ului pentru a obține orice doriți pentru a vă conduce afacerea. Asigurați-vă că oferiți acces gata, rapid și ușor utilizatorilor dvs. de date pentru a le spori valoarea. Utilizați inventarul extins Matillion de conectori prefabricați și prefabricați pentru cele mai populare baze de date și aplicații.

Le puteți descărca din comunitate sau puteți construi noi conectori în câteva minute. Matillion acceptă aproape toate depozitele de date în cloud, cum ar fi Delta Lake, Snowflake, Microsoft Azure Synapse, Google BigQuery, Amazon Redshift și altele, pentru a oferi puterea și beneficiile fiecărei platforme cloud.

Începeți-l gratuit și alegeți dintre opțiunile disponibile pentru a beneficia de o opțiune de probă gratuită cu fiecare plan plătit.

Întrebări frecvente

1. ETL vs. ELT: Care sunt diferențele?

Răspuns: Ambele conțin funcții similare, dar într-un mod diferit. ETL transformă datele de marketing pe un server separat pentru procesare. Pe de altă parte, ELT transformă datele de marketing în depozitul de date sau depozitul de date.

2. Care sunt caracteristicile instrumentelor ETL?

Răspuns: Unele caracteristici sunt maparea datelor, conectivitatea, sincronizarea datelor, automatizarea fluxului de lucru, analiza de afaceri și raportarea.

3. Care sunt tipurile de instrumente ETL?

Răspuns: Unele dintre aceste tipuri sunt instrumente ETL software pentru întreprinderi, instrumente ETL open-source, instrumente ETL bazate pe cloud și instrumente ETL personalizate.

Concluzie

Instrumentele ETL oferă un loc central pentru toate datele dvs., astfel încât să puteți construi conducte de date și să conectați părțile interesate, precum și liderii cu informațiile de care au nevoie pentru a lucra eficient. Acest lucru vă va ajuta echipele de date să atingă noi niveluri de standardizare și viteză, indiferent cât de complexă este munca.

Astfel, alegerea celei mai bune soluții ETL pentru afacerea dvs. este o decizie înțeleaptă. Vă va ajuta să extrageți, să transformați și să încărcați date pe platforma dvs. de stocare a datelor și să luați decizii de afaceri mai bune.

x