09/28/2023

Te poți autentifica la contul tău PS4 pe un alt PS4?

Proiectat de Sony Computer Entertainment, PlayStation 4 (PS4) este o consolă de jocuri video de acasă. Hardware-ul computerelor personale moderne și tehnologia PlayStation 4 sunt identice. Devenind mai obișnuiți cu el, dezvoltatorii de jocuri vor găsi că este mai simplu și mai puțin economic să creeze titluri PS4. Deoarece deține informațiile de conectare pentru profilul dvs. și pentru jocurile dvs. achiziționate, contul dvs. PlayStation sau PS Network este o parte vitală a timpului de joc PlayStation pentru confortul fanilor. Un singur cont PlayStation Network este inutil, așa că luați-l așa cum doriți. Puteți avea mai multe conturi PlayStation, în special dacă dețineți mai multe sisteme. Acest lucru se datorează faptului că fiecare sistem pe care îl utilizați necesită un cont PlayStation pentru a funcționa. Pentru unii oameni, este o practică obișnuită să înregistreze mai multe conturi, astfel încât să poată utiliza cât mai multe console PlayStation, atâta timp cât au același număr de conturi, fiecare dintre acestea corespunzând unei singure platforme. Dacă sunteți cineva care caută sfaturi despre cum vă puteți conecta la contul dvs. PS4 pe alt PS4 și vă conectați la contul existent pe PS4, rămâneți la curent până la sfârșit. De asemenea, veți învăța cum să vă conectați pe un alt PS4 și să adăugați un alt cont PSN la PS4 din acest articol.

Te poți autentifica la contul tău PS4 pe un alt PS4?

Avantajul unei console principale este că poate juca jocuri descărcate în mod normal, indiferent dacă este conectată la contul PS Network sau folosește un cont separat. Similar cu o extensie a consolei primare este consola secundară. Atâta timp cât cealaltă PS4 este deja setată ca consolă principală, puteți eticheta PS4 secundară ca a doua consolă atunci când vă conectați folosind aceleași acreditări. Distincția este că consola suplimentară trebuie întotdeauna conectată la cont. Consola secundară poate realiza aceleași jocuri descărcabile pe care le-a cumpărat titularul contului PS Network. Aceasta înseamnă că trebuie să fiți și online pentru a utiliza acel cont pentru a juca jocuri. Dezavantajul este că consola secundară va fi deconectată odată ce consola principală este conectată la același cont.

Cu toate acestea, puteți utiliza numeroase conturi PlayStation Network separate pe o singură mașină PlayStation, cum ar fi un PS4, chiar dacă dețineți doar unul. Schimbarea între conturi oricând este tot ceea ce este necesar. În acest sens, puteți avea multe conturi PlayStation Network. Așadar, continuați să citiți pentru a găsi pașii care explică același lucru în detaliu, cu ilustrații utile pentru o mai bună înțelegere.

Poți avea 2 PS4 principale?

Nu, poți avea doar un singur PS4 principal. Numai un singur PS4 principal și un cont principal pot fi utilizate împreună. Pentru un acces fără probleme la toate jocurile și aplicațiile, un PS4 principal este esențial. De asemenea, ți-ar putea face posibil să profiti de funcțiile din celelalte conturi conectate la contul tău principal PS4. Trebuie să vă configurați PS4 ca consolă principală folosind informațiile contului pentru a obține jocuri nelimitate și acces exclusiv la aproape orice. Nu uitați, totuși, că, dacă vă deconectați de la contul dvs. sau vă dezactivați consola ca cont principal, toate conturile vor pierde accesul la acesta.

  Îmbunătățiți modul în care Firefox deschide, închide și comandă filele cu Tab Deque

Câte PS4 pot fi activate pe un singur cont?

Fiecare cont are permisiunea de a activa doar un sistem PS4. În timp ce activați un sistem, chiar și atunci când utilizatorul nu este conectat, alți utilizatori de sistem pot utiliza programe și pot folosi diverse funcții PlayStation Plus. Trebuie să fii membru al serviciului pentru a profita de unele avantaje PlayStation Plus.

Vă puteți conecta la un cont existent pe PS4?

Da, vă puteți conecta la contul existent pe PS4. Puteți face acest lucru prin intermediul paginii de conectare a sistemului dvs. De asemenea, se poate face dacă aveți deja un cont PSN și îl adăugați la un nou PS4. Acest lucru ar fi răspuns la întrebarea dvs.: Vă puteți conecta la contul PS4 pe un alt PS4.

Cum te conectezi la contul tău PS4 pe un alt PS4?

După ce ați învățat, vă puteți conecta la contul dvs. PS4 pe un alt PS4, urmați pașii de mai jos pentru a vă conecta la contul PS4 pe un alt PS4:

1. Apăsați și mențineți apăsat butonul PSN de pe controler pentru a deschide meniul rapid.

2. Selectați opțiunea Power din listă.

3. Apoi, alegeți opțiunea Deconectare de la PS4.

4. Acum, apăsați opțiunea Utilizator nou pentru a vă conecta la contul existent pe PS4.

5. Alegeți opțiunea Creare utilizator.

6. Selectați Accept.

7. Apoi, apăsați Next.

8. Introduceți ID-ul de conectare (adresa de e-mail) și parola și selectați opțiunea Conectare pentru a vă conecta la contul PS4.

Notă: De asemenea, puteți selecta opțiunea Creare un cont pentru a crea un nou cont PSN dacă nu aveți unul pentru a vă conecta la un cont existent pe PS4.

Iată cum vă puteți conecta la contul dvs. PS4 pe un alt PS4.

Dacă vă conectați pe un alt PS4, vă puteți juca jocurile?

Da, vă puteți juca jocurile pe un alt PS4. Selectând un alt sistem ca PS4 principal sau activând Share Play, PS4 oferă două opțiuni pentru a partaja jocuri. Același joc se poate bucura de multe conturi, chiar dacă niciunul dintre ele nu l-a achiziționat, dar ar trebui să vă conectați cu contul care a achiziționat jocul și să desemnați PS4 pe care îl utilizați acum ca PS4 principal. PS4 va sincroniza jocurile, PS Plus și DLC din cont în toate conturile.

Cum să adaugi un alt cont PSN pe PS4?

Conturile principale și subconturile sunt cele două tipuri de conturi care pot fi create. Restricțiile parentale pot fi accesate în întregime cu un cont principal. Ulterior, subconturile pot fi formate cu limitele cerute specificate de utilizatorul contului principal (de exemplu, pentru copii). Când un titular de subcont împlinește 18 ani, acesta poate alege să își actualizeze contul. Sony sfătuiește utilizatorii să folosească o adresă de e-mail diferită și o parolă puternică care nu este asociată cu alte servicii online. Urmați oricare dintre metodele pentru a adăuga un alt cont PSN la PS4:

  Ghidul dvs. pentru direcționarea în funcție de locație

Opțiunea I: Prin browser web

1. Mergeți la Pagina de conectare Sony într-un browser web.

2. Faceți clic pe Creare cont nou.

3. Faceți clic pe Creare.

4. Introduceți informațiile dvs. personale, inclusiv ID-ul de conectare, parola, data nașterii, adresa și adresa de e-mail, conform solicitărilor și faceți clic pe Următorul.

5. Apoi, introduceți ID-ul online dorit, Prenume și Nume și faceți clic pe Următorul.

6. Marcați câmpurile de primire, dacă este necesar, și faceți clic pe Agree and Create Account.

Notă: când primiți un e-mail de la Sony, asigurați-vă că adresa dvs. de e-mail este corectă.

7. Faceți clic pe opțiunea Următorul pentru a vă actualiza contul.

8. Apoi, procedați la verificarea e-mailului introdus și adăugați cu succes un alt cont PSN pe PS4.

Opțiunea II: prin consola PS4

1. Apăsați și mențineți apăsat butonul PSN de pe controler și selectați opțiunea Power > Log Out of PS4 din Quick Menu.

2. Acum, apăsați opțiunea Utilizator nou > Creare utilizator.

3. Selectați Acceptare > Următorul.

4. Apoi, introduceți ID-ul de conectare (adresa de e-mail) și parola și selectați opțiunea Conectare pentru a vă conecta la contul PS4.

Notă: De asemenea, puteți selecta opțiunea Creare un cont pentru a crea un nou cont PSN dacă nu aveți unul.

Cum să adăugați conturi de utilizator PS4?

Multe funcții, cum ar fi multiplayer, PlayStation Plus și capacitatea de a cumpăra jocuri, nu sunt accesibile pentru ID-uri de utilizator ca acestea. Sunt necesare conturi PSN adevărate pentru a accesa multiplayer, PlayStation Plus și posibilitatea de a cumpăra jocuri. Iată cum să adăugați conturi de utilizator PS4:

1. Apăsați și mențineți apăsat butonul PSN de pe controler pentru a deschide meniul rapid.

2. Selectați opțiunea Power > Log Out of PS4 din listă.

3. Selectați opțiunea Utilizator nou.

4. Acum, apăsați opțiunea Creați un utilizator.

5. Alegeți opțiunile Accept >Next.

6. Introduceți ID-ul de conectare (adresa de e-mail) și parola și selectați opțiunea Conectare pentru a vă conecta la contul existent pe PS4.

Notă: De asemenea, puteți selecta opțiunea Creare un cont pentru a crea un nou cont PSN dacă nu aveți unul.

Îți poți folosi contul PS4 pe 2 console?

Nu, nu poți folosi un cont PS4 pe 2 console. Un singur cont PSN poate fi folosit pe două sisteme PS4. Cu toate acestea, capacitatea de a vă conecta simultan la două console nu este disponibilă. Prima consolă trebuie să fie conectată, urmată de o deconectare, înainte ca a doua consolă să fie conectată. Puteți distribui utilizarea pe o singură consolă între toate conturile dvs.

Îți poți partaja contul PSN cu un alt PS4?

Da, puteți partaja contul dvs. PSN cu un alt PS4. Puteți recupera jocurile achiziționate și puteți salva date folosind abonamentul PS plus dacă sunteți conectat pe un alt PS4. Din păcate, utilizarea aceluiași cont PSN pentru a vă conecta simultan la două sau mai multe console PS4 nu este fezabilă.

Cum îți transferi contul PS4 pe un alt PS4?

Un sistem PS4 mai nou poate primi date salvate anterior pe sistemul dvs. de stocare PS4 existent. Noul dvs. sistem PS4 trebuie să aibă date transferate la el pentru a fi inițializat, așa că faceți asta înainte de a începe să-l utilizați. Sistemul dvs. actual PS4 va continua să salveze date după transfer. Aceste tipuri de date sunt transferabile: setările tuturor și utilizatorii. Asigurați-vă că luați în considerare precauțiile înainte de a vă transfera contul PS4 pe un alt PS4:

  • Toate datele stocate pe noua ta mașină PS4 sunt distruse în timpul transferului. Înainte de a începe acest proces, datele trebuie să fie salvate pe o unitate de stocare USB, iar trofeele dvs. trebuie să fie sincronizate în prealabil cu serverele PlayStation Network. Această operațiune nu poate fi anulată.
  • În timpul transferului de date, nu opriți niciun sistem PS4. Sistemul dvs. ar putea fi deteriorat prin aceasta.
  • Aceste categorii particulare de date nu pot fi mutate: instalate în stocarea extinsă sunt date de trofee care nu sunt sincronizate cu aplicațiile PlayStation Network.
  • Administratorul familiei trebuie să adauge membrii familiei șterși după mutare.
  • Numai o consolă PlayStation4 Pro poate fi utilizată pentru a vizualiza fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție realizate cu ea.
  Ce este PII în securitatea cibernetică?

Iată cum să vă transferați contul PS4 pe un alt PS4:

Opțiunea I: prin rețea fără fir (Wi-Fi)

Pe sistemul PS4 existent, trebuie să efectuați următorii pași înainte de a transfera date:

  • Conectați-vă la PlayStation Network.
  • Codul programului trebuie actualizat la cea mai recentă versiune.

Urmați acești pași pentru a vă transfera contul PS4 pe un alt PS4 prin Wi-Fi:

1. Conectează-ți vechile și noile sisteme PS4 la aceeași rețea.

2. Conectați-vă la PlayStation Network pe noul dispozitiv PS4.

Notă: Se afișează un ecran pentru a vă ghida prin procedura de actualizare dacă este disponibil un fișier de actualizare cu cel mai recent software de sistem. Pentru a efectua actualizarea, respectați instrucțiunile de pe ecran.

3. Utilizați un cablu LAN pentru a vă conecta vechiul PS4 la noul dumneavoastră PS4.

4. Pe noul tău sistem PS4, accesează Setări.

5. Apoi, selectați System.

6. Continuați să apăsați opțiunea Transfer date de pe altă opțiune PS4.

7. Urmați instrucțiunile afișate pe ecran.

Notă: pagina de transfer de date se va afișa imediat după ce vă conectați la PlayStation Network, dacă utilizați noul sistem PS4 pentru prima dată.

Opțiunea II: prin rețea cu fir (cablu LAN)

Pe sistemul PS4 existent, trebuie să efectuați următorii pași înainte de a transfera date:

  • Trebuie să existe două cabluri LAN necesare (vândute separat).
  • Conectați-vă la PlayStation Network.
  • Software-ul de sistem trebuie actualizat la cea mai recentă versiune.

Urmați acești pași pentru a vă transfera contul PS4 pe un alt PS4 printr-un cablu LAN:

1. Conectați ambele sisteme la același router utilizând conexiunile LAN.

2. Conectați-vă la PlayStation Network pe noua consolă PS4.

Notă: Dacă este disponibil un fișier de actualizare care conține cea mai recentă versiune de software de sistem, urmați instrucțiunile de pe ecran.

3. Folosește un cablu LAN și conectează-ți sistemele PS4 vechi și noi.

4. Pe noul tău sistem PS4, alege Setări > Sistem > Transferă date de pe alt PS4.

5. Apoi, urmați instrucțiunile de pe ecran.

Două PlayStation-uri pot folosi același cont în același timp?

Nu, nu poți folosi un cont PS4 pe 2 console simultan. Un singur cont PSN poate fi folosit pe două sisteme PS4. Cu toate acestea, capacitatea de a vă conecta simultan la două console nu este disponibilă. Trebuie să vă deconectați de la prima consolă înainte de a vă conecta la a doua consolă.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut afla cum vă puteți conecta la contul PS4 pe un alt PS4. Ne puteți transmite orice întrebări despre acest articol sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.

x