SwiP este o aplicație gratuită de automatizare a comutării profilului pentru Android

Automatizarea sarcinilor a devenit destul de populară în rândul utilizatorilor de telefonie mobilă datorită aplicațiilor precum Tasker. Tasker vă permite să configurați diferite scenarii bazate pe locația curentă, ora, evenimentul și așa mai departe și să declanșați automat diferite acțiuni pe baza acestor scenarii. De exemplu, dacă doriți ca telefonul dvs. să treacă automat în modul silențios atunci când este conectat pentru încărcare sau trebuie să opriți WiFi atunci când sunteți pe drum, puteți obține cu ușurință acest lucru folosind Tasker. Singura avertizare cu Tasker este că este o aplicație plătită și, deși merită fiecare bănuț, majoritatea utilizatorilor nu plătesc banii. Dacă căutați o alternativă gratuită sau, mai bine, open-source, încercați SwiP. Dezvoltată de membrul XDA-Developers Flow-Chi, această nouă aplicație automatizează comutarea între diferite profiluri de dispozitiv. Nu este nici pe departe la fel de flexibil sau bogat în funcții ca Tasker, dar ceea ce oferă ar trebui să fie suficient pentru utilizatorul ocazional. În plus, simplitatea sa îl face mult mai ușor de înțeles. Detalii dupa salt.

Ecranul de pornire al lui SwiP conține două file în partea de sus etichetate „Profile” și „Declanșatoare”. De sub primul, puteți edita profiluri existente sau puteți crea altele noi. Aceste profiluri sunt presetate pentru setările sistemului și serviciile. Pentru fiecare profil, puteți specifica un mod diferit de sonerie (normal, silențios etc.), volum, setare GPS, Wifi și Bluetooth, nivelul de luminozitate și multe altele. După ce ați terminat, atingeți bifața din colțul din dreapta sus pentru a salva modificările.

  Cele mai bune 5 aplicații pentru luarea de note pentru Android

A doua filă, Declanșatoare, este cea care vă permite de fapt să specificați regulile pentru care un anumit profil ar trebui să fie activat. La fel cum puteți crea și configura cât de multe declanșatoare aveți nevoie, într-un mod similar cu profilurile. În configurația unui declanșator, puteți specifica diferiți parametri, cum ar fi coordonatele locației, ora, durata, starea căștilor (conectate/deconectate) etc.

Pentru fiecare declanșator, trebuie să specificați și profilul care se activează atunci când sunt îndeplinite condițiile din cadrul acestuia. Dacă intenționați să utilizați mai multe declanșatoare, nu uitați să setați o prioritate pentru fiecare.

Aplicația este încă în versiune beta, dar pare să funcționeze fără probleme. Descărcați-l pe dispozitivul dvs. din linkul Play Store furnizat mai jos și spuneți-ne cum a funcționat pentru dvs.

Instalați SwiP din Magazin Play

[via XDA-Developers]