Comutator Android Live Wallpaper cu surse configurabile

Android este în fața concurenței sale într-o mulțime de domenii, în principal când vine vorba de posibilitățile de personalizare și de schimbarea aspectului general al dispozitivului. Un astfel de element este alegerea imaginilor de fundal. Dacă ne uităm la concurenții principali, iOS a început să ofere personalizarea imaginii de fundal destul de târziu în cursul zilei și chiar și acestea nu sunt de mare folos decât pe ecranul de blocare, deoarece ecranul de pornire este de obicei plin de pictograme pentru aplicații care ascund orice ai setat ca fundalul. La fel, imaginile de fundal Windows Phone sunt vizibile numai pe ecranul de blocare. Cu varietatea de opțiuni de lansare și ecran de pornire pe care le obțineți cu Android, aceasta este platforma în care strălucește cu adevărat un fundal diferit.

Imaginile de fundal live, în ciuda faptului că sunt porci de baterie, sunt una dintre preferințele principale pentru mulți utilizatori. Cu ceva timp în urmă, am văzut că 500 Firepaper au văzut lumina zilei – un tapet live excelent care a parcurs imagini alese din biblioteca de 500 de pixeli. Ducând același concept cu multe crestături mai departe, vine Muzei – un tapet live care poate parcurge automat imaginile de fundal dintr-o varietate de alte surse, datorită numărului de extensii care sunt deja disponibile pentru aplicație. Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce are de oferit.

Venind de la renumitul dezvoltator DashClock, Muzei vorbește calitate și finețe încă de la prima lansare. Conceptul din spatele aplicației este că funcționează cu diferite „surse” și, implicit, alege dintr-o bibliotecă de opere de artă populare, oferindu-vă și posibilitatea de a include și biblioteca dvs. locală de fotografii.

  Cum să faci o copie de rezervă a jurnalului de apeluri și a SMS-urilor pe Android Oreo

Deoarece Muzei este open source, Goolge Play Store este plin de extensii care extind colecția sursă și vă permit să includeți 500px, Reddit, Flickr, Facebook și o varietate de altele.

Ceea ce îl diferențiază cu adevărat pe Muzei este modul în care dezvoltatorul a lăsat lucrurile deschise pentru dezvoltarea extensiilor. Majoritatea personalizărilor depind de sursele pe care le adăugați. Aplicația vă permite să primiți notificări când se aplică un nou tapet și să configurați intervalul de schimbare. De asemenea, vă amintiți cum unele imagini de fundal sunt atât de bogate în culoare/textură încât tind să întunece pictogramele de pe ecranul de start? Muzei abordează acest lucru prin estomparea imaginii de fundal în mod implicit, care poate fi apoi adus la focalizare prin simpla atingere de două ori pe ecranul de pornire. O soluție simplă și elegantă, dacă mă întrebați pe mine.

În general, Muzei este una dintre cele mai bune aplicații de tapet pe care le-am folosit vreodată, inclusiv faimosul 500 Firepaper. Aplicația este bine gândită, construită elegant și face tot ceea ce promite și ceva mai mult. O necesitate dacă sunteți fan al personalizării Android. Această aplicație gratuită necesită Android 4.2 sau o versiune ulterioară pentru a funcționa.

Instalați Muzei din Play Store