Setați tastatura iOS să schimbe culoarea în funcție de aplicația pe care o utilizați

Un iPhone cu jailbreak îi depășește întotdeauna pe omologii săi închiși, sau cel puțin în asta cred cu fermitate. Vedeți, niciodată nu este vorba de piraterie – de fapt nu a fost niciodată – și de volumul imens de modificări pe care le puteți face odată ce ați renunțat la restricțiile impuse de Apple fac ca întregul proces să merite. Luați AdaptiveKeyboard, de exemplu, care este o modificare de jailbreak lansată recent, care schimbă culoarea tastaturii iOS pentru a se potrivi cu culoarea dominantă din pictograma aplicației respective, oferind o revizuire estetică grozavă experienței de tastare în ansamblu. Intrigat? Să vedem ce primești cu acest pachet imediat după salt.

AdaptiveKeyboard ia practic ideea că tastatura implicită iOS, deși excelentă pentru tastarea pe ecran, este simplă și simplă, și asta este aproape tot ce există. Spre deosebire de principalul competitor al iPhone, Android, Apple nu le permite dezvoltatorilor să schimbe mult în ceea ce privește tastatura, cu atât mai puțin să aibă o tastatură alternativă care funcționează pe întregul dispozitiv.

Aici intervine scenariul jailbreak-ului și am văzut ca TouchPal pentru iOS devin disponibile prin Cydia. Cu toate acestea, poate că nu doriți ceva complet diferit sau unic, nu? Poate doriți doar să adăugați o notă de culoare tastaturii dvs. și exact asta face AdaptiveKeyboard. Modificarea se uită la aplicația în care utilizați tastatura și schimbă culoarea tastaturii pentru a se potrivi cu culoarea pictogramei aplicației. Consultați capturile de ecran de mai jos pentru o mai bună înțelegere.

În cazul în care pictograma aplicației conține o varietate de culori, tastatura o va lua pe cea care este cea mai dominantă, așa cum puteți vedea în captura de ecran a aplicației Facebook, chiar dacă „f” din pictogramă este albă, culoarea dominantă este albastră , și asta a luat tastatura.

  Cum să activați aspectul tastaturii cu o singură mână în iOS 11

AdaptiveKeyboard este un pachet totul sau nimic, așa că nu există setări pe care să le configurați și nici modificarea nu va fi listată în aplicația Setări pentru iPhone. În consecință, ar putea exista cazuri în care s-ar putea să nu vă placă din punct de vedere estetic culoarea pe care o moștenește tastatura, dar va trebui să trăiți cu asta. Mie, personal, nu mi-a plăcut tastatura verde din Mesaje, dar nu există renunțare. Poate că acesta este ceva pe care dezvoltatorul va dori să se uite.

AdaptiveKeyboard este disponibilă pentru iPhone-urile cu jailbreak prin intermediul depozitului ModMyi din Cydia, așa că nu există surse speciale pe care va trebui să le adăugați pentru a găsi această modificare. Este un pachet comercial și va costa 0,99 USD pentru instalare, ceea ce, pentru a fi corect, este oarecum inutil pentru o simplă modificare vizuală. Apoi, din nou, dacă vă place personalizarea și așteptați cu nerăbdare ca dispozitivul dvs. să iasă în evidență, hei, este doar un dolar.