Lansatorul din bara laterală adaugă un panou multitasking glisant la Android

Pentru o lungă perioadă de timp, a fost o provocare să găsești aplicații decente pentru Android, dar pe măsură ce Google a continuat să-și perfecționeze sistemul de operare mobil open source, am observat un flux constant de aplicații de înaltă calitate ajungând pe Google Play. În septembrie 2013, am acoperit Bara laterală Plus a lui Root Uninstaller, care oferă acces rapid la setări precum Wi-Fi, GPS, Bluetooth, comenzi rapide pentru aplicații și alte funcții Android importante din mai multe bare laterale personalizabile. Sidebar Launcher, dezvoltat de aceiași oameni care ne-au adus Boat Browser pentru Android, este o altă aplicație sidebar menită să vă îmbunătățească experiența multitasking. Aplicația este bine optimizată atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete, oferă tone de personalizare și arată foarte bine. Citiți mai departe pentru mai multe detalii.

Sidebar Launcher oferă o modalitate mai rapidă de a accesa diferite funcții Android și de a lansa aplicațiile preferate. Este destul de ușor de utilizat și nu pare să încetinească dispozitivele mai vechi. Îl puteți lansa de oriunde, glisând dinspre marginea stângă a ecranului. Când este deschis, vă prezintă mai multe elemente de adăugat, inclusiv un widget de oră și dată, setări rapide precum Wi-Fi și GPS, aplicații preferate și alte setări comune. Fiecare widget se numește „Card” și le puteți adăuga, elimina și edita din mers.

Setările disponibile pe unele carduri funcționează numai pe un dispozitiv rootat, cum ar fi meniul și butoanele înapoi de pe cardul Functions, dar majoritatea opțiunilor funcționează foarte bine fără acces root.

  Cum să faci dispozitivele Android prietenoase pentru seniori

În partea de jos a Lansatorului barei laterale, veți găsi patru butoane suplimentare care vă permit să accesați setări, să cumpărați conținut suplimentar și să instalați aplicații Android recomandate.

Butonul din stânga jos vă permite să adăugați și să editați carduri sau să le repoziționați printr-un mic mâner suprapus. Bara laterală vă permite să adăugați o multitudine de carduri la interfața sa pentru acces rapid la aplicații, mesaje recente, jurnalul de apeluri, aplicații recente, comutatoare de putere etc., dintre care unele sunt gratuite, în timp ce altele trebuie achiziționate.

De asemenea, puteți configura poziția și dimensiunea Lansatorului barei laterale. Acest lucru se poate face din ecranul Setări, de unde puteți, de asemenea, să activați sau să dezactivați „Lansarea automată” (pentru a porni serviciul de fundal al aplicației la pornire) sau să îl dezactivați complet.

Sidebar Launcher are, de asemenea, o versiune Pro (disponibilă ca un upgrade în aplicație), care elimină anunțurile în aplicație și oferă carduri suplimentare.

Instalați Sidebar Launcher din Play Store