Aplicație personalizabilă de ceas cu alarmă bazată pe context pentru Android

Din când în când, întâlnim o aplicație care ne uluită prin designul său rafinat, cuprinzătoarea sau funcționalitatea unică. Timely, o aplicație de alarmă pentru Android, este una dintre cele care împachetează toate aceste trăsături; are un design superb, o mulțime de funcții și o interfață care funcționează de fiecare dată. O altă aplicație similară numită AlarmPad Alarm Clock a lovit recent radarul nostru și credem că ar putea merita timpul dvs. Pare o simplă aplicație de ceas cu alarmă la suprafață, dar se mândrește cu un set destul de cuprinzător de funcții de personalizare.

Interfața de utilizare simplă a AlarmPad nu este probabil să vă uimească, dar funcțiile sale bazate pe context cu siguranță o vor face. Aplicația vă permite să setați alarme pentru a primi alerte despre anumite prognoze meteo, evenimente din calendar sau pur și simplu pentru a vă scoate din pat. De asemenea, puteți seta aplicația să citească mesajele specificate de utilizator prin text în vorbire atunci când se declanșează o alarmă.

Vi se oferă toate funcționalitățile de bază la care v-ați aștepta de la o aplicație de alarmă, cum ar fi adăugarea mai multor alarme, specificarea timpului de amânare, ton de apel, vibrație etc.

Ecranul de start al AlarmPad este împărțit în file pentru alarmele „Active” și „Dezactivate”. Nu veți avea alarme la prima lansare, desigur. Puteți adăuga altele noi apăsând butonul „+” din partea de sus. Pe ecranul „Setați o alarmă”, puteți specifica ora alarmei fie din presetări, cum ar fi astăzi, mâine și dimineața, după-amiaza, noapte etc., sau puteți să vă definiți propria.

  Cum să transferați contacte de pe Android pe iPhone 🤖»🍎

Puteți avea mai multe fragmente suplimentare de text și informații să apară pe ecranul de alarmă. Aceasta include salutări generate automat, ora curentă, prognoza meteo și evenimentele din calendar.

Ori de câte ori se declanșează o alarmă, aplicația afișează o alertă pe tot ecranul cu un mic inel în centru pe care îl puteți trage în orice parte pentru a dezactiva alarma sau pentru a o pune pe amânare, la fel ca pe ecranul de alarmă stoc. Apoi afișează informațiile selectate și începe să le citească cu voce tare, adică dacă setarea „Rostiți mesaje după alarmă” a fost activată pentru alarmă. Puteți opri narațiunea atingând butonul „X” din partea de jos. Există două file suplimentare pentru o privire mai detaliată asupra vremii curente și a evenimentelor viitoare din calendar.

AlarmPad vă permite, de asemenea, să adăugați widget-uri, astfel încât să puteți gestiona alarmele fără a deschide aplicația în sine. Puteți adăuga widget-uri de trei dimensiuni diferite: mic, mediu și mare.

Parametri suplimentari, cum ar fi lungimea amânării, volumul alarmei, fundalul notificărilor de alarmă și alții, pot fi configurați din setările aplicației. Din același ecran, puteți, de asemenea, să setați aplicația să monitorizeze evenimentele din calendar. Acest lucru îi va permite să afișeze o notificare acționabilă ori de câte ori se apropie un eveniment, permițându-vă să creați rapid o alarmă pentru acesta.

Există câteva opțiuni de personalizare pe care încă nu le-am menționat aici. Inutil să spunem că, dacă sunteți în căutarea unei aplicații de alarmă care să acopere toate elementele esențiale și care este complet personalizabilă, s-ar putea să nu mai fie nevoie să căutați mai departe.

  Setați o culoare personalizată pentru bara de navigare pe Android [No Root]

Versiunea gratuită a aplicației afișează reclame în aplicație și permite doar până la cinci alarme. Varianta Pro este lipsită de aceste limitări.

Instalați AlarmPad Alarm Clock din Play Store (Liber)

Instalați AlarmPad Pro din Play Store (Plătit)