08/18/2022

Remediați problema LG V10 Bootloop

LG este un brand cunoscut pentru electrocasnicele, în special pentru televizoare. Puțini oameni știu că LG produce și smartphone-uri și ei sunt responsabili pentru asta. În 2015, legenda electronică din Coreea de Sud a lansat o nouă serie de smartphone-uri cu LG V10. Acest smartphone specific împreună cu LG G4 are unele probleme grave, iar cea mai comună problemă este LG V10 Bootloop. În acest articol, veți găsi motivele care cauzează problema, împreună cu pașii de depanare pentru a remedia problema LG v10 Bootloop.

Cum să remediați problema LG V10 Bootloop

Deși LG oferă remedieri și înlocuiri pentru dispozitivele afectate, multe probleme încă deranjează sute de utilizatori. Există în principal două tipuri de probleme care pot cauza blocarea LG V10 în Bootloop. Poate fi complet legat de software sau poate fi legat de piese hardware deteriorate.

1. Probleme de software

Chiar dacă compania dă vina pe problemele hardware pentru problema LG V10 Bootloop, această problemă poate apărea și din cauza unor probleme specifice de software. Pot exista mai multe motive pentru aceasta, iată câteva dintre ele.

  • Înrădăcinarea unui dispozitiv Android apare întotdeauna cu un avertisment, deoarece poate deteriora dispozitivul și nu este sigură în multe feluri. Este posibil să vă confruntați cu problema buclei de pornire dacă ați încercat să vă rootați dispozitivul.
  • Unele modificări profunde ale setărilor dispozitivului dvs. pot cauza această problemă, aceasta include flash-ul unui nou ROM sau instalarea unui nou firmware care nu este compatibil cu dispozitivul dvs.
  • Este posibil să vă confruntați cu această problemă dacă versiunea dvs. actualizată de Android are o eroare care face ca mobilul să nu poată comunica cu sistemul în timpul pornirii.
  • Este întotdeauna recomandat să descărcați o aplicație dintr-o sursă verificată, dar unii utilizatori neglijează avertismentul, un fișier corupt sau o aplicație dintr-o sursă neverificată poate provoca această eroare care împiedică pornirea corectă a dispozitivului.
  • Bootloop ar putea fi, de asemenea, rezultatul modificării setărilor interne ale telefonului dvs.

2. Probleme hardware

  • LG a recunoscut că problema Bootloop a fost cauzată de hardware-ul defect, iar compania a recunoscut și problema Bootloop și a început să ofere remedieri clienților lor.
  • LG și-a dat seama că se datorează neglijenței lor după ce a introdus mai multe smartphone-uri și toate se confruntă cu aceeași problemă.
  • Compania a spus că această problemă este rezultatul unei conexiuni slabe între componente. Autoritatea Android a explicat mai târziu că s-a datorat unei conexiuni slabe între sursele de alimentare sau componentele de memorie care poate cauza această problemă.
  Ce înseamnă „IDK” și cum îl folosiți?

Acum, treceți la următoarea secțiune care vă ajută să obțineți remedierea supraîncălzirii LG V10. În această secțiune, am compilat o listă de metode care vă vor ajuta să obțineți remedierea bootloop-ului LG pe Android.

Notă: Deoarece telefoanele Android nu au aceleași setări și aceste setări diferă pentru fiecare marcă, pașii menționați mai jos se pot schimba ușor de la dispozitivul dvs. Următorii pași sunt de pe dispozitivul Samsung.

Metoda 1: Condensatori de descărcare

Descărcarea condensatoarelor de electricitate poate rezolva problema LG V10 blocată în bootloop și acest lucru a fost raportat de utilizatori. Dar rețineți că, dacă telefonul dvs. are o problemă de încălzire, este posibil ca aceasta să nu funcționeze tot timpul. Oricum, iată cum să o faci.

1. Opriți complet LG V10.

2. Încercați să deschideți carcasa din spate, înfiind degetul mare sub portul micro USB.

3. Scoateți bateria dispozitivului dvs.

Imagine de Tyler Lastovich de la Unsplash

4. Țineți apăsat butonul de pornire timp de 30 până la 40 de secunde, aceasta elimină electricitatea rămasă din componentele interne.

5. Reintroduceți bateria și apoi puneți carcasa din spate.

6. Porniți dispozitivul și verificați dacă problema este rezolvată.

Metoda 2: Reintroduceți cardul Micro SD

Puteți încerca să scoateți cardul Micro SD și apoi să le reintroduceți în slot după repornirea telefonului dacă utilizați un card Micro SD ca parte a spațiului de stocare. Acest lucru elimină eroarea cu cardul SD, dacă există, aceasta este, de asemenea, o metodă excelentă de depanare a telefonului mobil.

Metoda 3: Depanați supraîncălzirea dispozitivului

Smartphone-ul este un dispozitiv care acceptă o varietate de aplicații și funcții în același timp. De asemenea, este posibil să vă confruntați cu o problemă LG V10 Bootloop atunci când telefonul se încălzește. Supraîncălzirea este foarte frecventă în dispozitivele Android, apare ori de câte ori folosiți telefonul pentru o perioadă lungă de timp sau când executați sarcini grele pe acesta. Este posibil să fie necesar să vă răciți dispozitivul pentru a remedia această problemă, citiți articolul nostru despre rezolvarea problemelor de supraîncălzire pentru a vedea unele dintre metodele de rezolvare a problemelor de supraîncălzire.

Metoda 4: Efectuați resetarea soft

Dacă metodele de mai sus nu v-au ajutat să remediați LG Bootloop, încercați să resetați software-ul. Iată pașii pentru aceasta.

1. Opriți telefonul dacă este pornit.

2. Apăsați simultan butoanele de pornire + reducere volum.

3. Eliberați ambele butoane când dispozitivul se odihnește, ceea ce poate dura până la 45 de secunde.

Dacă acest lucru nu a rezolvat problema, treceți la următoarea metodă.

Metoda 5: Porniți în modul sigur

Cu modul sigur, puteți porni telefonul cu orice a treia aplicație dezactivată. Acest lucru vă permite să vedeți dacă vreo aplicație pe care ați instalat-o recent provoacă un conflict de software. Modul sigur utilizează mai puține resurse decât modul normal, așa că nu va fi o problemă dacă telefonul se încălzește. Iată pașii pentru a porni în modul sigur pe LG V10.

  Cum să ștergeți toate postările Reddit

1. Opriți complet dispozitivul.

2. Țineți apăsat butonul de pornire.

3. Eliberați butonul de pornire când vedeți sigla „Life’s good” de la LG.

4. În modul sigur, verificați dacă ați remediat supraîncălzirea LG V10. Dacă nu vă confruntați cu problema în modul sigur, treceți la următoarea metodă pentru a șterge dispozitivul aflat în conflict de pe dispozitiv.

Metoda 6: Dezinstalați aplicațiile

Dacă funcționează fără probleme în modul Safe, atunci există multe șanse să aveți un conflict de software. Unele aplicații rulează în fundal, ceea ce copleșește resursele dispozitivului și îl face să înghețe sau să repornească. Puteți elimina conflictele pornind în modul Safe și apoi dezinstalând aplicațiile recente. Așadar, verificați aplicațiile nefolosite de pe dispozitivul dvs. și apoi dezinstalați aplicațiile cu Google Play Store sau stocarea telefonului. Acest lucru rezolvă problema cu aplicațiile și ajută, de asemenea, să remedieze LG V10 Bootloop.

Metoda 7: Actualizați sistemul de operare Android

Puteți încerca să instalați cea mai recentă versiune pe telefon ori de câte ori vă confruntați cu unele probleme în telefon. Actualizați-vă telefonul în modul sigur pentru a remedia erorile de pe telefon și acest lucru ar putea rezolva problema LG V10 blocată în bootloop.

Metoda 8: Actualizați aplicațiile

Dacă vă puteți opera mobilul în modul sigur, încercați să actualizați toate aplicațiile înainte ca telefonul mobil să intre din nou în bucla de pornire. Dacă utilizați o aplicație învechită, aceste aplicații nu vor garanta o interfață de utilizator bună, așa că va trebui să actualizați aplicațiile din magazinul Google Play. Actualizarea aplicațiilor vă va ajuta să remediați erorile și erorile din aplicații și, de asemenea, vă ajută să rezolvați problema Bootloop.

Metoda 9: Efectuați resetarea generală

Această metodă are cea mai mare rată de succes. Dacă nu vă confruntați cu probleme de încălzire excesivă, vă va ajuta cu remedierea supraîncălzirii LG V10 în majoritatea cazurilor. Dar înainte de a face o resetare generală, se recomandă să faceți o copie de rezervă a telefonului, deoarece o resetare generală vă va reseta telefonul la setările originale din fabrică. Toate datele precum imagini, videoclipuri, contacte, fișiere audio și aplicații. Iată pașii pentru resetarea generală a LG V10.

1. Faceți backup pentru toate datele dvs. Citiți ghidul nostru pentru a restabili aplicațiile și setările pe noul dispozitiv Android din Google Backup pentru a crea o copie de rezervă pe Google Drive.

2. Opriți dispozitivul.

3. Țineți împreună butoanele de pornire și de reducere a volumului.

4. Eliberați butonul de pornire când aveți sigla LG, dar continuați să țineți apăsat butonul de reducere a volumului.

5. Eliberați ambele butoane când vedeți ecranul de resetare a datelor din fabrică.

  Cum să anulez abonamentul meu Tinder Gold

6. Folosiți butoanele de volum pentru a evidenția Da.

7. Confirmați apăsând butonul de pornire.

8. Întregul proces poate dura până la 10 minute. Dispozitivul dvs. va reporni automat după proces.

Metoda 10: Reinstalați radiatorul

Dacă niciuna dintre metodele menționate mai sus nu funcționează pentru dvs., încercați să reinstalați radiatorul. Aceasta este cea mai de succes metodă LG Bootloop fix. Se recomandă instalarea acestuia de către un tehnician. Puteți continua dacă doriți. Trebuie să vă dezasamblați telefonul pentru a accesa placa de bază și apoi să instalați radiatorul. Procesul complet este lung și presupune scoaterea plăcii de bază din cadrul structural pentru a aplica radiatoare. Poate fi necesar să cumpărați toate instrumentele care costă în jur de 50 USD.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Cum îmi scot LG V10 din Bootloop?

Ans. Opriți dispozitivul. Apăsați lung butonul de pornire și butonul de reducere a volumului. Eliberați butonul de pornire când aveți sigla LG, dar continuați să țineți apăsat butonul de reducere a volumului. Eliberați ambele butoane când vedeți ecranul de resetare a datelor din fabrică. Utilizați butoanele de volum pentru a evidenția Da. Confirmați apăsând butonul de pornire.

Q2. De ce telefoanele LG Bootloop?

Ans. Chiar dacă compania dă vina pe problemele hardware pentru problema LG V10 Bootloop, această problemă poate apărea și din cauza unor probleme specifice de software. Este posibil să vă confruntați cu problema buclei de pornire dacă ați încercat să vă rootați dispozitivul. Unele modificări profunde ale setărilor dispozitivului dvs. pot cauza această problemă. Este posibil să vă confruntați cu această problemă dacă versiunea dvs. actualizată de Android are unele erori și dacă descărcați o aplicație dintr-o sursă neverificată.

Q3. De ce LG V10 continuă să repornească?

Ans. Telefonul LG V10 repornește atunci când se instalează orice actualizare nouă de firmware pe dispozitiv. Este posibil să vă confruntați cu această problemă dacă versiunea dvs. actualizată de Android are o eroare care face ca mobilul să nu poată comunica cu sistemul în timpul pornirii.

Î4. Cum îmi resetați telefonul LG V10?

Ans. Porniți telefonul dacă este pornit. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire + butonul de reducere a volumului. Eliberați ambele butoane când dispozitivul se odihnește, ceea ce poate dura până la 45 de secunde.

Î5. Cum intru în modul sigur în LG V10?

Ans. Opriți complet dispozitivul. Apăsați și mențineți apăsat butonul de pornire. Eliberați butonul de pornire când vedeți sigla „Life’s good” de la LG.

***

Sperăm că acest ghid a fost util și ați putea remedia problema LG V10 Bootloop pe dispozitivul dvs. Spuneți-ne care metodă a funcționat cel mai bine pentru dvs. De asemenea, dacă aveți întrebări/sugestii cu privire la acest articol, atunci nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii.