Răspunsul Wordle de astăzi și indicii (28 martie 2024)

Wordle este puzzle-ul zilnic care continuă să ofere. În ciuda faptului că Wordle merge de ani de zile, mulți dintre noi încă încercăm să-l învingă în fiecare zi. Din fericire, suntem aici cu răspunsul la Wordle #1013, plus câteva indicii în cazul în care rămâneți blocat și nu doriți să vă pierdeți seria.

SPOILER AHEAD (INDICII)

Wordle de azi (Puzzle #1013) Indicii de bază

Dacă doriți doar răspunsul la puzzle-ul Wordle pentru 28 martie 2024, derulați în jos dincolo de indicii și de următorul avertisment de spoiler. În caz contrar, iată un set de indicii care să te ajute să rezolvi Wordle-ul de astăzi oarecum pe cont propriu.

 • Wordle de astăzi conține trei consoane și două vocale.
 • Nicio literă nu se repetă de două ori.
 • Prima literă este S.
 • Ultima literă este K.
 • Wordle de azi (Puzzle #1013) Mare indiciu

  Marele indiciu pentru Wordle de astăzi este: „Fie că este „sus” sau „în afară”, este important să te exprimi cu vocea ta”.

  SPOILERS AHEAD (RĂSPUNS)

  Răspunsul Wordle de astăzi pentru 28 martie 2024

  Dacă încă nu ați învins Wordle-ul de astăzi chiar și cu indiciile furnizate mai sus, răspunsul este mai jos…

  Răspunsul la Wordle de astăzi este „SPEAK”.

  Cuvântul „vorbește” este un verb cu mai multe înțelesuri diferite, toate care înseamnă a te exprima. Indiferent dacă vă folosiți vocea, cuvântul scris sau chiar acțiuni (ca în „acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele”).

    Cum să downgradezi software-ul pe Ubuntu

  Conform Dicționarul de etimologie online, „Speak” derivă din cuvântul englez veche „specan”, cu același sens de bază care a supraviețuit. Cuvintele germane („sprechen”) și olandeze („spreken”) au aceleași origini.

  Sfaturile noastre de top Wordle (pentru a le bate în fiecare zi)

 • Alegeți un cuvânt bun de început. Există o mulțime din care să alegeți, așa că alegeți unul din lista noastră cu cele mai bune cuvinte de început Wordle.
 • Încercați să eliminați devreme toate cele cinci vocale. Deoarece există doar o mână de vocale, cel mai bine este să le folosiți pe toate în primele 2-3 presupuneri.
 • Folosiți devreme litere populare. Pe lângă vocale, litere precum T, S, N, R, H, C, D și L apar cel mai frecvent în cuvintele englezești.
 • Fă-ți timp peste presupunerile tale. Wordle nu este cronometrat, așa că nu e nicio grabă să-l completezi. Puteți chiar ghici mai întâi pe hârtie.
 • Amintiți-vă că literele pot apărea de două ori (și adesea apar). Țineți cont de acest lucru când ghiciți, deoarece uitarea vă poate duce la încurcătură.
 • Acum că ați terminat puzzle-ul Wordle de astăzi (cu puțin ajutor de la prietenii dvs. de la MUO), ar trebui să verificați câteva dintre celelalte jocuri gratuite de la New York Times.

  Connections este un joc distractiv care te provoacă să găsești asocierile dintre 16 cuvinte, împărțindu-le în patru grupuri de câte patru. Pentru a ajuta la combaterea naturii provocatoare a jocului, consultați sfaturile și trucurile noastre pentru a vă ajuta să învingeți Connections.

  Există, de asemenea, Strands, cea mai nouă adăugare la lista de jocuri în plină dezvoltare a New York Times. La fel ca Connections, este extrem de provocator, dar într-un mod unic șir-litere-împreună. Vă recomandăm să consultați cele mai bune sfaturi ale noastre pentru a învinge Strands pentru a vă oferi un avans în provocarea zilnică.

    La ce s-a gândit Apple când a lansat Newton în urmă cu 30 de ani?

  Sau, dacă sunteți un purist Wordle și doriți mai mult din același lucru, vă recomandăm să încercați aceste alternative minunate Wordle.