Răsfoiți, încărcați și descărcați videoclipuri Vine din Chrome cu VineClient

Pentru cei care nu sunt familiarizați, Vine este o aplicație mobilă deținută de Twitter care vă permite să capturați, editați și încărcați o buclă video de șase secunde, cu sau fără sunet, și să o distribuiți online altora. Amintind propria idee a Twitter despre mai puțin este mai mult, Vine este ca echivalentul video al unui tweet de 140 de caractere. În ianuarie, Twitter a lansat și Vine for Web pentru a permite utilizatorilor să-și acceseze contul de pe computer, dar tabloul de bord web nu permite încărcarea buclelor video direct în Vine. Acesta este motivul pentru care această extensie Chrome terță parte bogată în funcții, etichetată VineClient, merită încercată. Nu numai că vă oferă acces la toate funcțiile Vine, dar vă permite și să încărcați clipuri video de pe computer.

VineClient rulează în întregime de pe web, dar, în mod surprinzător, necesită o extensie Chrome în acest scop. Deci, dacă utilizați Firefox, Safari sau IE ca browser web principal, nu aveți noroc. Este ușor să începeți; instalați doar extensia, faceți clic pe pictograma VineClient de lângă bara URL și apoi conectați-vă la contul Vine.

Asemănător cu Vine pentru Chrome, o extensie similară pe care am acoperit-o în noiembrie 2013, VineClient nu funcționează cu numele de utilizator și parola Twitter, așa că va trebui să asociați o adresă de e-mail cu contul Vine.

După ce ați sărit pe tabloul de bord principal, nu este nevoie de mult timp pentru a vă familiariza cu modul în care funcționează lucrurile în VineClient. Designul asemănător Pinterest este destul de ușor de navigat. Există un buton de pornire în partea dreaptă a barei de sus care oferă acces la secțiunile Vine, Explorare, Profil și Activitate, precum și la opțiunile de încărcare și deconectare.

  9 Șabloane de plan de marketing și generator pentru IMM-uri

Folosind butoanele din partea de sus a fiecărui videoclip Vine, le puteți aprecia, comenta, revine, distribui și chiar descărca. Vines sunt descărcate în format MP4. Spre deosebire de Vines din aplicația mobilă și de cele pe care le găsiți încorporate în paginile web, cele din VineClient nu încep să se joace până când faceți clic pe miniaturile lor.

Restul aplicației este exact așa cum v-ați aștepta să fie versiunea web a Vine. Aveți toate aceleași funcții distribuite pentru o vizualizare ușoară.

În ceea ce privește funcția de încărcare, vă permite să postați fișiere video de pe computerul dvs. care nu au o dimensiune mai mare de 5 MB și o lungime de 6,8 secunde. Sunt acceptate practic toate formatele video majore, cum ar fi 3GP, MP4, WMV, MKV, MOB, pentru a numi câteva.

Pentru a posta un videoclip nou, faceți clic pe „Alegeți fișierul”, adăugați o legendă, alegeți un canal și apăsați pe „Începeți încărcarea”.

Când videoclipul este încărcat în contul dvs., VineClient vă permite să previzualizați videoclipul într-o fereastră pop-up.

Puteți descărca aplicația gratuită VineClient din Magazinul web Chrome prin linkul de mai jos.

Instalați VineClient din Magazinul web Chrome