Microsoft Teams: întoarceți camera pe orizontală

Microsoft Teams acceptă apeluri video și funcționează perfect cu orice cameră web este conectată la sistemul dvs. Puteți utiliza o cameră externă, o cameră internă sau o cameră virtuală pentru a vă personaliza fluxul video. Microsoft Teams nu are multe caracteristici pentru cameră; există neclaritate de fundal și oglindire.

Microsoft Teams: întoarceți camera pe orizontală

Microsoft Teams: flip camera

Microsoft Teams întoarce fluxul camerei pentru un utilizator pe orizontală. Acest lucru a devenit vizibil atunci când țineți ceva în scris, de exemplu, o notă sau o carte. Textul este imposibil de citit în acest fel și mulți utilizatori își fac griji cum arată pentru alte persoane într-o întâlnire.

Vestea bună este că alte persoane dintr-o întâlnire văd textul corect; nu este oglindită sau răsturnată pentru ei. Dacă scrii pe o tablă sau ții un semn sau o carte, imaginea apare așa cum ar trebui.

Textul în oglindă sau răsturnat nu este o problemă pentru alte persoane dintr-o întâlnire, totuși, prezentatorul este adesea aruncat de el, deoarece nu poate citi textul de pe monitor și trebuie să se uite în continuare la el (sau să folosească o oglindă fizică). înființat). Iată o modalitate simplă de a o remedia, astfel încât toată lumea să vadă textul corect.

Microsoft Teams: întoarceți camera pe orizontală

Pentru a obține un flux de cameră care nu este inversat pentru dvs., dar pe care toți ceilalți să îl poată citi, trebuie să utilizați o aplicație pentru cameră și modul de prezentare în Microsoft Teams.

  Chrome Now ascunde WWW și HTTPS:// în Adrese. Iti pasa?

Descărcați YouCam și instalați-l (utilizați versiunea gratuită).
Deschideți YouCam și faceți clic pe pictograma roată din dreapta sus.
Debifați opțiunea „Întoarce pe orizontală”.
Verificați pentru a vă asigura că textul apare corect.

Deschideți echipele Microsoft.
Începeți sau alăturați-vă unei întâlniri.
Faceți clic pe butonul mod de prezentare din dreapta sus.
Selectați YouCam din care să prezentați.
Veți vedea textul care apare corect în YouCam.
Toți cei din întâlnire vor vedea textul afișat corect, așa cum este distribuit de YouCam.

Notă: Puteți utiliza orice altă aplicație în loc de YouCam, atâta timp cât vă oferă opțiunea de a dezactiva rabatarea/oglindirea.

Concluzie

Oglindirea pe care o face Microsoft Teams este astfel încât fluxul camerei unui utilizator să pară mai natural pentru ei. Întoarcerea textului este un efect secundar nefericit pe care utilizatorii i-au cerut Microsoft să îl repare. Până în prezent, nu există niciun indiciu că va fi remediat. Dacă trebuie să utilizați Microsoft Teams pentru a preda, această metodă poate fi cea mai simplă și rentabilă soluție la problema oglinzii.