Microsoft Loop for Collaboration și Adobe AI Tool for Editing

Buna ziua! 🙋Știrile în tendințe pentru astăzi sunt următoarele! 📣

Microsoft a lansat Loop, o platformă de colaborare online

În ultimele săptămâni, Microsoft a lansat actualizări una după alta. Corporația care a investit miliarde de dolari în OpenAI a produs ChatGPT inovator. Acum face parte din browserul Microsoft, motorul de căutare și alte servicii.

Dacă utilizați Notion, atunci vă va plăcea Microsoft Loop. În cea mai recentă dezvoltare, Microsoft a anunțat platforma Loop, care este o platformă de colaborare online.

Microsoft Loop este o platformă pentru lucrul în echipă care poate fi folosită pentru a colabora între aplicațiile Office în timp ce gestionați sarcini și proiecte. Utilizatorii pot organiza toate elementele importante ale proiectului în Loop Workspaces, pot vedea la ce lucrează alții și pot urmări progresul către obiectivele comune.

Microsoft Loop are spații de lucru și pagini în care puteți importa și aranja sarcini, proiecte și documente, similar cu Notion. Cu toate acestea, faptul că componentele care pot fi partajate ale Loop pot fi lipite în Microsoft Teams, Outlook, Word Online și Whiteboard le distinge pe cele două.

Indiferent dacă partajați un document cu echipa dvs. prin mesajul Teams sau prin e-mail Outlook, orice modificări pe care le faceți se vor reflecta oriunde este încorporat sau partajat. Componentele buclei sunt actualizate continuu și editabile pentru toți cei cărora li se partajează.

Când creați un spațiu de lucru, Loop va căuta chiar toate documentele Office relevante la care ați lucrat, simplificând adăugarea celor de care aveți nevoie pentru a aranja un proiect.

Microsoft a pus acum la dispoziție Loop pentru evaluare publică, permițând organizațiilor și chiar utilizatorilor individuali să utilizeze o versiune beta a programului. Îl puteți accesa prin intermediul web Microsoft cu un cont Microsoft sau un cont Azure Active Directory.

  O actualizare semnificativă de la Freo

Adobe lansează editarea imaginilor și video bazată pe inteligență artificială

Dacă sunteți în căutarea unui instrument creativ bazat pe inteligență artificială pentru a crea și edita imagini și videoclipuri cu text simplu, această actualizare Adobe vă va face fericit.

Firefly, un model de editare generativă bazat pe AI, a fost introdus de Adobe. Alăturarea unei liste de așteptare vă va oferi acces la noul model AI, care este în prezent în curs de testare beta.

În viitorul apropiat, Firefly va fi integrat cu mai multe aplicații Adobe, inclusiv Adobe Express și Adobe Creative Cloud.

În cea mai recentă dezvoltare a blogului său, Adobe a declarat că Firefly este un nou software de editare generativ, bazat pe inteligență artificială, care a fost împuternicit să-ți exprime ideile creative cu o eficiență mai mare, fără constrângeri.

Conflictul în curs între deținătorii drepturilor de autor și noile platforme pentru crearea de imagini este rezolvat, deoarece Adobe Firefly este instruit să utilizeze conținut cu licență deschisă din domeniul public și propria bibliotecă media fără drepturi de autor numită Adobe Stock. Producția de imagini în funcție de context va fi în curând o caracteristică a Firefly, permițându-vă să testați și să rafinați rapid orice idee.

Printre capacitățile sale excelente se numără abilitatea de a genera fotografii folosind instrucțiuni simple, de a înlocui subiecte, de a modifica videoclipuri folosind introduceri de text, de a modela obiecte 3D și de a promova conținutul pe rețelele sociale.

Versiunea beta a Firefly disponibilă în prezent oferă un singur model construit pentru a produce imagini și efecte de text din descrieri. În curând, un mesaj text va putea genera conținut pentru Adobe Express, Photoshop, Illustrator și Adobe Experience Manager folosind modelul care a fost creat folosind miliarde de fotografii. Pentru moment, trebuie să vizitați site-ul firefly.adobe.com pentru a-l folosi.

  Cum să ocoliți verificarea numărului de telefon Tinder