Merită banii recomandările premium AI?

Legături rapide

Recomandări cheie

  • Piețele de prompt AI oferă solicitări gata de utilizat pentru instrumente AI generative, economisind timp și efort în elaborarea de prompturi eficiente.
  • Inginerii de AI prompt își postează rezultatele pe piețele de AI prompt, creând prompturi de înaltă calitate care oferă în mod constant rezultatele dorite.
  • Puteți găsi solicitări specifice AI pentru sarcini provocatoare și unice pentru o gamă largă de instrumente AI generative, de obicei la costuri foarte mici.

Creșterea instrumentelor AI generative ne-a învățat un lucru: rezultatele pe care le obțineți din instrumentele AI sunt la fel de bune ca și promptul pe care îl oferiți. Cu toate acestea, crearea de solicitări AI care produc rezultate extraordinare necesită creativitate, timp și cunoștințe tehnice.

Acesta este motivul pentru care au apărut piețele de AI prompte, oferind instrucțiuni AI unice create de experți, vânzându-vă înțelepciunea lor AI. Deci, merită să cumpărați un prompt AI?

Ce sunt piețele AI Prompt?

Piețele de prompt AI sunt platforme în care oamenii cumpără și vând solicitări pentru instrumente AI generative. Majoritatea piețelor de prompt AI listează o gamă enormă de solicitări pre-scrise pentru instrumente AI precum ChatGPT, Midjourney și Leonardo AI. Indiferent dacă doriți să creați imagini, coduri, text sau orice altceva, puteți găsi solicitări gata de utilizare. Poți să te gândești la asta ca la o soluție rapidă pentru problemele tale de îndemn ori de câte ori te confrunți cu provocări cu creativitate sau ai nevoie de idei pentru a-ți stârni inspirația.

  Cum să accesați site-ul Microsoft Teams SharePoint pentru o echipă

Desigur, câteva căutări pe Google vor găsi zeci de idei prompte de pe web, așa că ideea de a plăti pentru solicitări AI ar putea suna puțin ciudat. De ce să plătiți pentru ceva ce ați putea obține gratuit dintr-o postare Reddit sau mii de alte site-uri web de pe internet?

De ce să cumpărați un prompt AI?

Instrucțiunile AI nu sunt deosebit de costisitoare. Chiar și cele mai performante solicitări AI vă vor da înapoi doar câțiva dolari, așa că pentru majoritatea oamenilor, costul nu este problema achiziției unui prompt AI. Întrebarea reală se rezumă la producție și calitate, care sunt doar câteva dintre motivele pentru care ați putea lua în considerare achiziționarea unui prompt AI unic.

1. Lipsa de expertiză promptă

Dacă te străduiești să scrii instrucțiuni AI eficiente, poate fi frustrant și simți că doar îți învârți roțile. Indiferent câte ghiduri online ai citi sau cât de mult ai experimenta cu formularea, se pare că nu faci progrese. În acest caz, cumpărarea unui prompt prestabilit poate fi o soluție pragmatică. Creatorii prompti și-au depus deja munca grea de optimizare a alegerilor de cuvinte, de structurare și de testare, ceea ce vi se pare dificil. Expertiza lor vă economisește timp și presupuneri.

2. Calitate și consecvență

Piețele de prompt AI oferă solicitări create de profesioniști care, spre deosebire de majoritatea celor care folosesc instrumente AI, creează solicitări AI în mod profesional – nu doar ca un hobby, ci ca un loc de muncă. Ei petrec timp repetând, perfecționând și testând solicitările pentru a se asigura că sunt de cea mai înaltă calitate și pot oferi în mod constant rezultatele pe care le promit (coerența este o parte cheie a motivului pentru care ați putea plăti!).

  10 lucruri pe care ar trebui să le faceți înainte de a vă returna computerul de serviciu

3. Rezultate specifice

Un avantaj al achiziționării de solicitări de pe piețele AI este concentrarea lor restrânsă pe cazuri de utilizare specifice. Aceste solicitări pre-elaborate vizează sarcini precise care pot fi frustrant de dificil de realizat în mod independent. Cu toate acestea, este foarte probabil ca un inginer de prompt AI să fi petrecut timp creând promptul AI perfect pentru problema dvs.

Funcționează cu adevărat instrucțiunile pieței AI?

Am văzut valoarea pe care ar trebui să o creeze piețele AI, dar solicitările pieței AI funcționează așa cum este anunțat? Am încercat cu o problemă din viața reală.

Am vrut să creez o imagine folosind DALL-E cu o temă florală și inscripția „Crearea cu AI”. În ciuda faptului că a fost destul de experimentat cu atragerea imaginilor AI, acest lucru a fost încă o provocare. Există mai multe piețe prompte AI din care să alegeți, dar am decis să folosim PromptBase pentru această demonstrație. PromptBase este una dintre cele mai importante piețe de prompt AI, cu un catalog divers de prompturi AI.

Pentru a ne rezolva problema, am căutat un prompt care să ne ajute să folosim texte personalizate pe DALL-E și am găsit acest prompt care promite Imagini fotorealiste cu semne text.

Am luat fișierul prompt și, cu câteva ajustări și câțiva dolari, rezultatele au fost gata.

Rețineți că în imaginea AI de mai sus, trandafirii nu sunt deloc dificil. Multe instrumente AI text-to-image se luptă în mod special cu generarea de text clar și precis, așa că a avea un text atât de ușor de citit este excelent. Pe deasupra, pot reutiliza promptul în mod repetat, oricând vreau.

  Cele mai bune bare de sunet inteligente

Pe lângă problemele legate de adăugarea de inscripții la imagini, veți găsi solicitări pe PromptBase (și pe alte piețe de prompt AI, cum ar fi PromptHero, PromptSea, ChatX etc.), care vă ajută să ocoliți lista în continuă creștere de restricții privind instrumentele AI generative.

Poate că aveți nevoie de ChatGPT pentru a scrie un anumit cod și refuză deoarece crede că încercați să creați malware. Sau poate că încercați să creați conținut pe un subiect polarizant sau controversat și refuză să vă ajute, deoarece crede că încercați să folosiți greșit instrumentul. Piețele de prompt AI au trucuri prompte pentru a vă ajuta și costă doar câțiva dolari pentru a obține acces, ajutându-vă să săriți peste orele de încercare și eroare și să găsiți soluția la problemele dvs. de prompt AI.