Lumină portocalie pe AirPods? Ce înseamnă culorile AirPod-urilor dvs

Ledul de stare de pe carcasa AirPods sau AirPods Pro se poate schimba în trei culori diferite: verde, portocaliu și alb. Uneori, este posibil să observați chiar că AirPod-urile clipesc într-o anumită culoare. Dar ce semnifică exact diferitele culori?

Ce înseamnă diferitele culori de pe carcasa AirPod-urilor dvs.?

În funcție de modelul tău de AirPods, poți găsi ledul de stare în afara carcasei (în față) sau în interiorul acesteia. Singura excepție este AirPods Max, unde ledul de stare se află lângă portul Lightning.

Când AirPod-urile dvs. sunt în carcasa de încărcare cu capacul deschis, ledul de stare indică starea bateriei căștilor dvs. Pe de altă parte, dacă utilizați AirPod-urile și deschideți capacul carcasei de încărcare, ledul de stare indică starea bateriei carcasei de încărcare. În ambele cazuri, ledul de stare va fi fie verde, fie portocaliu.

Hamlin Rozario/MakeUseOf

O lumină de stare verde indică faptul că carcasa AirPods este complet încărcată, în timp ce o lumină portocalie indică faptul că nu poate furniza o încărcare completă. Dacă nu vedeți deloc lumină, cel mai bine este să vă conectați carcasa de încărcare la o priză sau să o așezați pe un suport de încărcare fără fir. Deși Apple nu explică de ce ledul de stare a AirPod-urilor poate să clipească în verde, probabil înseamnă că carcasa de încărcare nu poate recunoaște AirPod-urile.

Mahnoor Faisal/MakeUseOf

Pe de altă parte, o lumină albă intermitentă înseamnă pur și simplu că AirPod-urile tale sunt în modul de asociere. Veți vedea această lumină de stare atunci când apăsați lung butonul de configurare de pe spatele carcasei de încărcare sau butonul de control al zgomotului de pe căștila stângă a AirPods Max.

  Cum să adăugați un cont Gmail în Outlook

Hamlin Rozario/MakeUseOf

Dacă ledul de stare clipește portocaliu, este un semn că AirPod-urile tale s-au confruntat cu un fel de eroare de asociere. Vă vom ajuta să remediați asta mai jos.

Cum să scapi de lumina portocalie de pe carcasa AirPods

A scăpa de lumina portocalie statică este ușor; trebuie doar să vă încărcați complet AirPod-urile și carcasa de încărcare. Cu toate acestea, repararea unei lumini portocalii intermitente implică adesea resetarea AirPod-urilor la setările din fabrică și apoi reîmperecherea lor cu dispozitivul.

Pentru a reseta AirPod-urile, puneți-le înapoi în carcasă și așteptați un minut. Apoi, apăsați și mențineți apăsat butonul Configurare timp de aproximativ 15 secunde. Ledul de stare va clipi mai întâi portocaliu și apoi alb pentru a confirma că ați resetat AirPod-urile. Dacă dețineți AirPods Max, va trebui să apăsați simultan butonul Digital Crown și Noise Control timp de aproximativ 15 secunde pentru a face același lucru.

Apoi, uitați sau eliminați AirPod-urile din setările Bluetooth ale dispozitivului. Pe iPhone-uri, puteți accesa Setări > Bluetooth și atingeți butonul Informații (i) de lângă numele AirPod-urilor pentru a găsi opțiunea Uitați acest dispozitiv.

După ce ați deconectat AirPod-urile, puneți ambele căști în carcasa de încărcare, țineți capacul deschis și aduceți-le lângă iPhone. Când apare o fereastră pop-up, atingeți Conectare. Apăsați și mențineți apăsat butonul Configurare din spatele carcasei de încărcare până când ledul de stare clipește alb pentru a intra în modul de asociere. Utilizatorii AirPods Max ar trebui să țină apăsat butonul de control al zgomotului.

Amintiți-vă că nu veți primi o fereastră pop-up similară pe dispozitivele care nu sunt Apple. Va trebui să vă conectați manual căutând accesorii Bluetooth pe dispozitiv după ce ați pus AirPod-urile în modul de asociere.

  Cum să utilizați un mouse MMO sau MOBA pentru productivitate

Din păcate, dacă ledul de stare AirPods continuă să clipească portocaliu și nu îl puteți asocia cu dispozitivul, singura opțiune este să contactați asistența Apple pentru asistență hardware.