JellyLock7 este un ecran de blocare personalizabil inspirat de Android pentru iOS 7

Originalitatea are cu siguranță meritele ei, dar dacă o idee este deja suficient de bună, trebuie doar să o faci pentru a obține perfecțiunea. Modificarea JellyLock acoperită anterior a strâns multe laude și popularitate când a fost lansat pentru prima dată anul trecut, atât pentru caracteristicile sale, cât și pentru aspectul său. După un an, aproape totul despre aspectul iOS s-a schimbat și, prin urmare, are sens ca JellyLock să aibă o versiune actualizată pentru a se potrivi și cu noua interfață de utilizare plată. JellyLock7 este destul de similar cu predecesorul său dacă luați în considerare doar trăsăturile de bază, dar există câteva puncte mai fine care fac din noua modificare o îmbunătățire imensă față de JellyLock. Acum puteți vedea insigne cu pictograme pe inelul de comenzi rapide, există mai multe opțiuni de personalizare și, bineînțeles, totul arată mai în ton cu interfața plată a iOS 7.

O caracteristică mică, dar convenabilă a ecranului de blocare iOS 7 este abilitatea de a debloca prin glisarea pe orice zonă a ecranului. Deoarece este posibil să doriți să utilizați JellyLock7 ca singura modalitate de a vă debloca dispozitivul, meniul de modificare din aplicația Setări oferă opțiunea de a dezactiva acest comportament implicit de deblocare. O altă opțiune disponibilă în această secțiune a meniului se ocupă de camera grabber, permițând utilizatorilor să-și comute vizibilitatea.

Ca și versiunea anterioară, JellyLock7 permite adăugarea de comenzi rapide pentru aplicații la inelul său de deblocare. Pot fi adăugate maximum 5 comenzi rapide pentru aplicații, inclusiv aplicații de sistem și terțe părți. Codul de acces poate fi, de asemenea, dezactivat la lansarea aplicațiilor prin comenzile rapide JellyLock7.

  Cum să imbricați folderele în interiorul folderelor în iOS 9

Există o întreagă secțiune a meniului JellyLock7 dedicată aspectului tweak-ului. Folosind opțiunile prezente aici, este posibil să comutați vizibilitatea insignelor pictogramelor și să estompați imaginea de fundal din spatele comenzilor rapide. Alte opțiuni disponibile se ocupă de proprietățile inelului de deblocare. Utilizatorii pot modifica dimensiunea acestui inel mutând glisorul din partea de jos a ecranului și pot schimba culoarea acestuia, selectând dintr-o gamă îngrijită de nuanțe predefinite.

JellyLock7 este o modificare gratuită și poate fi descărcată din repo BigBoss al magazinului Cydia. Dacă utilizați o parolă de blocare și sunteți conștient de confidențialitate, această modificare s-ar putea să nu fie pentru dvs., dar oricine este un fan al ecranului de blocare Android va găsi cu siguranță JellyLock7 cu adevărat atractiv.