Streaming video personalizat pentru Android și iOS

La câteva luni după achiziționarea sa de către StumbleUpon, motorul de recomandare video 5by a ajuns în sfârșit către iOS și Android pe la sfârșitul lunii ianuarie. StumbleUpon a achiziționat start-up-ul în septembrie 2013, cu scopul de a oferi utilizatorilor videoclipuri personalizate care să reflecte starea lor de spirit, atmosfera și situația. Conceptul rămâne similar cu oferta actuală a StumbleUpon: prezintă videoclipuri din diferite surse care vizează în mod specific situația sau starea de spirit selectată. Cu alte cuvinte, 5by este echivalentul video al StumbleUpon. Citiți mai departe după salt pentru a afla cum funcționează.

5by extrage videoclipuri din diferite surse, dar mai ales veți viziona videoclipuri de pe YouTube. Datorită integrării profunde YouTube, vă puteți aștepta la o bibliotecă uriașă de conținut, inclusiv videoclipuri legate de celebrități, tehnologie, muzică, divertisment, instrucțiuni și tot ce se află între ele. Interfața de utilizare este elegantă și intuitivă pe ambele platforme acceptate.

Când este lansat, 5by solicită câteva detalii despre tine, de exemplu, starea ta actuală de spirit, ce cred prietenii tăi despre tine, ce îți place etc. Acest chestionar inițial este menit să ajute aplicația să creeze liste de redare personalizate dintr-un index de milioane. de videoclipuri. Asta nu e tot; învață și interesele tale în schimbare în timp. După aceea, trebuie să vă înregistrați și la serviciu, care se poate face rapid prin contul dvs. de Facebook sau de e-mail.

Interfața are mai multe fundaluri animate pe care le parcurge la fiecare lansare. Glisând dinspre marginea din stânga ecranului scoate meniul de navigare al lui 5by, care vă permite să repersonalizați indexul video personalizat.

  13 Cea mai bună aplicație de amplificare a volumului pentru Android

După ce ați spus aplicației ce vă interesează, 5by vă întreabă și cât timp aveți la dispoziție. Pur și simplu glisați degetul peste cadranul de timp în jurul butonului de redare pentru a seta numărul dorit de minute, apoi apăsați Redare, așezați-vă, relaxați-vă și urmăriți propriul flux video personalizat.

Ecranul de redare afișează durata videoclipului curent, sursa acestuia, precum și butoane pentru a comuta formatul HD, a evalua videoclipul, a Like și a-l posta pe Facebook.

Aplicația este disponibilă gratuit pe iOS și Android. Descărcați-l pe dispozitivul dvs. de la linkul corespunzător de mai jos.

Descărcați 5by pentru Android

Descărcați 5by pentru iOS