Scanați și editați fotografiile imprimate în vrac pe iPhone folosind Pic Scanner

Scanerele ocazionale, cu rezoluție scăzută, au fost scoase din curent de către camerele smartphone-urilor în ultimii ani. Deoarece dispozitivele dvs. portabile sunt mai ușor disponibile și sunt mai ușor de manevrat, este perfect logic să le utilizați pentru cât mai multe activități posibil. În timp ce calitatea superioară oferită de scanere este ceva care îi împiedică pe utilizatori să se bazeze prea mult pe alte camere pentru a converti datele fizice în formă digitală, lipsa unui mecanism adecvat de scanare și a software-ului însoțitor joacă, de asemenea, un rol major în această alegere. Acesta este exact motivul pentru care există aplicații pentru Android și iOS care se străduiesc să vină cu modalități de a se asigura că procesul de scanare rămâne cât se poate de fluid și fără probleme. Handy Scanner și ShoeBox sunt doar două dintre numeroasele aplicații pentru smartphone care imită capabilitățile scanerului, dar Pic Scanner duce lucrurile cu un pas mai departe. Aplicația iOS oferă capabilități de punctare și scanare, dar poate, de asemenea, scana mai multe fotografii simultan și apoi permite utilizatorilor să le editeze cu ușurință. Pic Scanner poate face distincția între documente și imagini separate, decupându-le pentru a obține rezultate finale multiple care pot fi salvate ca fotografii individuale.

Pic Scanner este o aplicație simplă, dar dacă tot doriți să aflați totul despre caracteristicile și utilizarea acesteia, apăsați opțiunea „Ajutor” situată în colțul din dreapta sus al ecranului principal. Pentru a trece la acțiune, plasați obiectele pe care doriți să le scanați pe o suprafață plană care nu este texturată și țineți dispozitivul deasupra lor. Indicatorul „OK” ar trebui să se aprindă pe vizor înainte de a apăsa butonul de captură. Asigurați-vă că obiectele sunt la cel puțin jumătate de inch unul de celălalt înainte de a apăsa butonul declanșator. Odată ce o fotografie a fost capturată și sunteți mulțumit de calitatea acesteia, apăsați butonul „Utilizați” și lăsați Pic Scanner să decupeze obiectele capturate în fotografii separate.

  7 sfaturi pentru a accelera Brave Browser

Fotografiile decupate pot fi editate individual și adăugate la albume pentru o gestionare mai ușoară. Opțiunile de editare din Pic Scanner includ efecte de imagine, rotație, tăiere și subtitrări. Odată ce sunteți mulțumit de o imagine, apăsați butonul de distribuire. Fotografiile pot fi salvate pe rola camerei sau postate pe rețelele sociale.

Dacă preferați să vă păstrați fotografiile organizate în albume, pur și simplu creați una în Pic Scanner și începeți să adăugați fotografii la el. Albumele pot fi folosite pentru a șterge fotografii în bloc și pentru a le grupa pe cele similare. Aceste albume pot primi și numele la alegere.

Pic Scanner este o aplicație gratuită, dar primești doar 10 scanări gratuite ca probă. După ce aceste capturi au fost consumate, trebuie să plătiți 2,99 USD ca achiziție unică în aplicație pentru a continua să utilizați Pic Scanner pe termen nelimitat. Puteți încerca această aplicație universală accesând următorul link.

Instalați Pic Scanner din iOS App Store