Îți scapă computerul? Instalați această actualizare a driverului Nvidia acum pentru a o remedia

Legături rapide

Recomandări cheie

  • Nvidia a lansat o actualizare a driverului pentru a remedia problemele de micro bâlbâială pe GPU-urile lor.
  • Actualizarea driverului 551.46 este în versiune beta și trebuie descărcată și instalată manual.
  • Utilizatorii ar trebui să fie precauți și să știe cum să-și deruleze driverele grafice în cazul în care actualizarea beta provoacă mai multe probleme.

Ați observat recent un gameplay prost și o performanță groaznică? Nu vă faceți griji; nu ești doar tu – proprietarii de plăci grafice Nvidia au observat recent micro bâlbâieli în jocurile lor.

Din fericire, Nvidia a publicat o actualizare a driverului care rezolvă această problemă enervantă și o puteți prelua chiar acum.

Cum să remediați micro bâlbâiala pe GPU-urile Nvidia

Gavin Phillips/MakeUseOf

O actualizare mai veche a plăcii grafice Nvidia provoacă micro bâlbâială pe computerele de jocuri cu GPU-uri Nvidia. Micro bâlbâiala este atunci când imaginile tale par săroase sau nervoase, în ciuda contorului tău FPS susține că totul funcționează fără probleme. Aceste sărituri sunt cele mai vizibile atunci când jucați jocuri sau navigați online, mai ales dacă VSync este activat.

Problema se referă în prezent în mod specific la GPU-urile Nvidia, iar Nvidia este conștientă de aceasta. Deci, dacă ați observat micro bâlbâială după o actualizare recentă a driverului GPU Nvidia, driverul Nvidia versiunea 551.46 ar trebui să remedieze lucrurile din nou. Dacă nu, poate fi necesar să efectuați o remediere mai aprofundată. Aflați cum să remediați bâlbâiala jocului pe Windows 11 pentru mai multe informații.

  Cum se instalează Friday Night Funkin' pe un Chromebook

Cum să descărcați și să instalați o actualizare a driverului Nvidia

Nvidia

După cum s-a spus, Nvidia este conștientă de problema micro bâlbâială care îi afectează GPU-urile. Cu toate acestea, la momentul scrierii, versiunea 551.46 a driverului Nvidia (remedierea driverului pentru această problemă) nu este disponibilă prin metodele tipice de actualizare a driverelor plăcii grafice Nvidia. În acest moment, patch-ul este într-o stare beta, așa că trebuie să îl descărcați și să îl instalați manual.

Pentru a obține cel mai nou driver Nvidia, mergeți la Pagina de descărcare a driverului Nvidia versiunea 551.46 și apucă-l de acolo. Cu toate acestea, deoarece este un driver beta, există o avertizare suplimentară:

Pentru a fi sigur, aceste drivere de remediere rapidă sunt beta, opționale și furnizate așa cum sunt. Acestea trec printr-un proces de QA mult abreviat. Singurul motiv pentru care există este acela de a vă soluționa mai repede. Cea mai sigură opțiune este să așteptați următorul șofer certificat WHQL.

Ca atare, înainte de a instala acest driver, cel mai bine este să învățați cum să derulați înapoi driverele grafice în cazul în care driverul beta provoacă mai multe probleme decât le rezolvă. Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor au raportat că noul driver Nvidia rezolvă problema micro bâlbâială.

Odată descărcat, faceți dublu clic pe fișier și urmați instrucțiunile de pe ecran, iar problema dvs. de micro bâlbâială ar trebui rezolvată. Sperăm că acest driver vă va ajuta să vă rulați din nou jocurile și videoclipurile fără nicio micro bâlbâială enervantă.