12/03/2023

Inelul ultrauman vs. Inelul Oura: care este cel mai bun?

Monitorizarea sănătății și urmărirea progresului fitnessului a devenit ceva normal în zilele noastre, dar alegerea celui mai bun tracker nu este o plimbare în parc. În plus, nu alegeți doar dintr-o gamă de ceasuri inteligente, ci și inele inteligente.

Două opțiuni populare de inel inteligent, Ultrahuman și Oura Ring, oferă câteva caracteristici excelente. Dar care dintre cele două este cel mai bine pentru tine?

Prețurile inelului ultrauman vs. inelului Oura

Niciunul dintre aceste dispozitive portabile nu este ieftin. Oura Ring Generation 3 are două variante diferite care vin la prețuri diferite.

Oura Ring Heritage costă cel puțin 299 USD, în timp ce Oura Ring Horizon este puțin mai scump, la minim 349 USD. Singura diferență dintre aceste două modele este designul exterior. Versiunea Horizon este curbată peste tot, în timp ce versiunea Heritage are un vârf plat.

Dacă doriți un finisaj mai elegant pentru Oura Ring Horizon, prețul de bază va crește. Argintiul sau negru nu implică nicio taxă suplimentară, dar Stealth (un finisaj mat) va costa cu 100 USD în plus, iar un finisaj auriu va costa cu 150 USD în plus. Heritage oferă toate aceleași finisaje, împreună cu un finisaj auriu roz, care costă 200 USD în plus.

De asemenea, este important să rețineți că veți putea obține statistici foarte limitate numai dacă nu vă înscrieți pentru un abonament Oura Ring de 4,99 USD/lună. Dacă doriți toate funcțiile oferite, va trebui să faceți și această achiziție suplimentară.

Inelul Ultrahuman vine și în două versiuni: AIR, care costă 349 USD, și versiunea mai veche, M1. M1 vine ca parte a unui pachet de abonament. Dar aici vom discuta doar despre dispozitivul AIR mai nou.

Spre deosebire de Oura Ring Generation 3, Ultrahuman Ring AIR nu percepe taxe de abonament. Odată ce ați cumpărat inelul, toate caracteristicile sale sunt accesibile pentru dvs.

  12 cele mai bune platforme de susținere a angajaților pentru a vă împuternici echipa

Caracteristicile Inelului Ultrahuman vs. Inelului Oura

Oura Ring Gen 3 și Ultrahuman Ring AIR nu sunt concepute pentru a fi incredibil de bogate în funcții precum ceasurile inteligente. Fără nicio afișare, singurul scop al inelelor este de a monitoriza anumiți factori biologici.

Oura Ring Generation 3 monitorizează următoarele valori:

 • Ritm cardiac
 • Variabilitatea ritmului cardiac
 • Pași
 • Calorii arse
 • Nivelurile de oxigen din sânge
 • Temperatura corpului
 • Durata somnului și etapele somnului

Oura Ring Gen 3 poate, de asemenea, prezice ciclurile lunare ale utilizatorilor care au menstruație ținând evidența schimbărilor temperaturii corpului. Dacă te lupți cu somnul, abilitățile Oura de urmărire a somnului te pot ajuta să înțelegi cum dormi, arătându-ți cât timp petreci în fiecare fază de somn.

Pentru a vedea valorile, va trebui să instalați aplicația Oura. Acesta poate fi descărcat gratuit atât pe Android, cât și pe iOS și vă permite să vedeți cum se schimbă corpul dvs. de la o zi la alta, fie în timpul orelor de veghe sau în timp ce dormiți. Aplicația oferă, de asemenea, sesiuni de meditație pentru a vă ajuta să vă relaxați sau să dormiți. În plus, ține un jurnal al „pregătirii”, o valoare care determină cât de pregătit sunteți pentru ziua pe baza citirilor anterioare.

În plus, vă puteți conecta cu alți utilizatori Oura printr-o funcție cunoscută sub numele de Oura Circles. Aici, puteți să vă împărtășiți valorile și să reacționați la statisticile altora.

Descărcați: Oura on Android | iOS (Gratuit)

Deci, cum măsoară Ultrahuman Ring AIR?

Ultrahuman Ring AIR monitorizează diverse valori de sănătate, inclusiv următoarele:

 • Ritm cardiac
 • Variabilitatea ritmului cardiac
 • Pași
 • Calorii arse
 • Nivelurile de oxigen din sânge
 • Temperatura corpului
 • Durata somnului și etapele somnului

În plus, Ultrahuman Ring AIR folosește Curba de răspuns la fază (PRC) pentru a vă arăta schimbările pe care corpul dumneavoastră le experimentează de-a lungul zilei ca răspuns la stimuli. Dacă vă simțiți puțin blocat sau lent, Ultrahuman Ring AIR vă poate trimite, de asemenea, sugestii motivaționale personalizate pentru a vă ridica moralul.

După cum probabil ați ghicit, aveți nevoie de o aplicație pentru a vizualiza valorile Ultrahuman Ring. Acesta poate fi descărcat gratuit pe Android și iOS și are câteva funcții utile. De exemplu, puteți accesa rutine de antrenament gratuite cu antrenori profesioniști și puteți asculta povești relaxante și sesiuni de meditație atunci când doriți să vă relaxați.

  Cum să devii un OSCP [Full Guide]

Descărcați: Ultrahuman: Metabolic Fitness pentru Android | iOS (Gratuit)

Ultrahuman oferă, de asemenea, o aplicație gratuită de măsurare a inelului (disponibilă pentru iOS) care vă poate ajuta dacă nu sunteți sigur ce mărime să comandați. Cu o simplă scanare a mâinii, aplicația poate determina ce dimensiune inelului este cea mai bună, astfel încât să nu ajungeți cu un produs nepotrivit.

Durata de viață a bateriei Ultrahuman Ring vs. Oura Ring

Având în vedere că nici Oura Ring Gen 3, nici Ultrahuman Ring AIR nu au afișaje digitale, nu este surprinzător faptul că au o durată lungă de viață a bateriei. În timp ce cel din urmă poate dura până la patru zile cu o singură încărcare, primul este și mai impresionant, ținând până la o săptămână.

Ultrahuman Ring AIR durează aproximativ două ore pentru a se încărca complet, iar Oura Ring Gen 3 durează aproximativ 80 de minute. În ceea ce privește durata de viață a bateriei și timpul de încărcare, Oura Ring ia tortul.

Detalii de design ale inelului ultrauman și inelului Oura

Oura Ring Gen 3 și Ultrahuman Ring Air sunt foarte asemănătoare în design. Ambele sunt inele puțin mai groase decât de obicei, cu senzori pe partea interioară pentru a măsura metrica biologică. Fiecare inel este menit să fie elegant și potrivit pentru orice ocazie, deși senzorii îl fac mai puternic decât majoritatea inelelor pe care le veți găsi la un magazin de bijuterii.

Inelul Ultrahuman AIR cântărește între 2,4 și 3,6 grame, în funcție de mărimea pe care o comandați. Oura Ring Gen 3 cântărește între 4 și 6 grame, din nou în funcție de mărimea comandată. În funcție de finisajul exterior pe care îl alegeți pentru inelul dvs., designul va diferi ușor, dar acest lucru nu va afecta caracteristicile interne.

Durabilitatea inelului ultrauman versus inelul Oura

Deoarece Oura Ring Gen 3 este fabricat din titan ușor, are o suprafață incredibil de dura, care este foarte greu de spart. Lipsa afișajului digital înlătură, de asemenea, o vulnerabilitate de care suferă multe ceasuri de fitness, iar dimensiunea sa mai mică îl face mai puțin o țintă pentru lovituri și căderi.

  9 cele mai bune jocuri gratuite pe Epic Game Store

Ultrahuman Ring AIR beneficiază, de asemenea, de lipsa afișajului și de o dimensiune mai mică decât majoritatea celorlalte trackere de fitness. In conformitate cu Site-ul Ultrahuman RingAIR este fabricat din „titan de calitate pentru avioane de luptă”, care este, de asemenea, „întărit cu un strat de carbon din carbură de tungsten” pentru o rezistență suplimentară.

Ambele inele sunt concepute pentru a rezista în viața de zi cu zi, deși ar trebui să luați legătura cu serviciile pentru clienți dacă inelul dumneavoastră suferă daune grave.

Ar trebui să cumpărați inelul ultrauman sau inelul Oura

Oura Ring Gen 3 și Ultrahuman Ring AIR sunt foarte asemănătoare ca design și caracteristici, dar există câteva diferențe cheie care le separă pe cele două.

Dacă sunteți foarte concentrat pe fitness, este posibil să preferați Ultrahuman Ring AIR, deoarece aplicația sa oferă diverse antrenamente, cum ar fi yoga și cardio. De asemenea, puteți accesa toate valorile biologice relevante oferite de Oura cu Ultrahuman Ring AIR și nu trebuie să plătiți o taxă lunară de abonament pentru a accesa toate datele înregistrate.

Cu toate acestea, puteți obține Oura Ring Gen 3 pentru mai puțin dacă alegeți versiunea Heritage cu finisaj negru sau argintiu. Dar rețineți că această diferență de aproximativ 60 USD (comparativ cu versiunea standard a Ultrahuman Ring AIR) nu va însemna mare lucru atunci când plătiți o taxă de 5 USD/lună pentru a utiliza toate caracteristicile Oura Ring.

Mulți văd Ultrahuman Ring AIR ca o alternativă excelentă Oura Ring, dar acesta din urmă este încă un produs fantastic pentru a vă ajuta să vă urmăriți starea de sănătate.

Asigurați-vă că inelul dvs. inteligent se potrivește nevoilor dvs

Poate fi ușor să optați pentru orice inel inteligent pe care îl vedeți promovat sau discutat cel mai mult online, dar este important să faceți puțină cercetare pentru a determina care selecție este cea mai bună pentru dvs. și stilul dvs. de viață. Înainte de a cumpăra un Oura Ring Gen 3 sau Ultrahuman Ring AIR, țineți cont de factorii de mai sus pentru a vă asigura că luați decizia corectă de cumpărare.

x