Îmbunătățiți pagina de pornire a browserului dvs. cu aceste 10 generatoare aleatorii de site-uri web

A avea aceeași pagină de pornire de fiecare dată când deschideți browserul web poate deveni plictisitor după un timp. Iată zece site-uri web care vă vor oferi un fapt distractiv aleatoriu, un videoclip sau o informație de fiecare dată când deschideți browserul.

Dacă doriți să vă păstrați pagina de pornire existentă, puteți oricând să schimbați lucrurile având mai multe pagini de pornire. Faceți clic dreapta pe linkurile de mai jos pentru a copia linkul de care aveți nevoie și adăugați-l la setările paginii dvs. de start (sau marcați-l) în browserul dorit.

Nu sunteți sigur cum să vă schimbați pagina de pornire? Vă oferim acoperire, indiferent dacă folosiți Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

Wikipedia

Enciclopedia preferată a tuturor—Wikipedia— are o opțiune de pagină aleatorie care va afișa o pagină din colecția sa de aproape 6 milioane de pagini.

Dacă doriți să utilizați o altă limbă, schimbați „en” din adresa URL în limba corespunzătoare, cum ar fi „es” pentru spaniolă sau „de” pentru germană. Acest lucru este, de asemenea, foarte util dacă înveți o nouă limbă.

În plus, cele mai multe site-uri construite pe acest format wiki au o opțiune „aleatorie”, care ne aduce perfect la . . .

Wookieepedia

The Wookiepedia wiki include, de asemenea, o opțiune de pagină aleatorie. Dacă ești fan Star Wars – așa cum suntem mulți dintre noi aici la How-To Geek – atunci există șanse mari ca acest lucru să consume timp ca nimic altceva.

  Ce este Dropshipping și este o înșelătorie?

Poți citi povestea lungă a unui personaj, loc sau arme despre care anterior nu știai practic nimic. Apoi veți face clic pe linkuri către alte personaje, locuri sau arme interesante și, înainte să vă dați seama, veți avea 20 de file deschise și nu ați făcut nimic productiv timp de o oră. Întreabă-ne de unde știm.

Reddit

Îți place Reddit, dar te chinui să citești ceva în afara subreddit-urilor tale preferate? Aceasta este pentru tine.

Adresând pagina de pornire a browserului dvs. către r/aleatoriu, vei fi dus la un subreddit pe care poate nu l-ai mai văzut niciodată. Fiți avertizat, totuși, unele subreddit vă vor atrage fără îndoială într-o ceartă, dezbatere sau poveste în moduri în care numai Reddit poate.

Iluzii optice

Cui nu-i place să se uite la ceva care ne face să simțim că nu avem încredere în ochii noștri și ne-ar putea da bătăi de cap? Nimeni, asta e cine.

BrainBashers’ Opțiunea de pagină aleatorie vă duce la o iluzie optică aleatorie, astfel încât să puteți începe fiecare zi amintindu-vă că nu puteți crede întotdeauna ceea ce vedeți. Va trebui să aveți JavaScript activat, astfel încât să puteți face clic pe fiecare iluzie pentru a vedea „realitatea” din spatele ei.

Imagini de fundal

De la o sărbătoare vizuală la alta, doar că de data aceasta imaginile nu sunt menite să inducă o migrenă: o colecție de imagini de fundal aleatorii, și adesea frumoase, de la Wallhaven. Aceasta este cu siguranță o altă pagină care te poate atrage în perioade lungi de navigare, dar este artă, nu? Deci e ok.

  12 cele mai bune instrumente pentru a crea colaje video memorabile

Pagini de colorat

Dacă sunteți genul de persoană care preferă să-și coloreze propriile imagini decât să răsfoiască lucrările altora, ce zici de o selecție aleatorie de pagini de colorat din care poți imprima Doar Culoare? Este o șansă de a crea propria ta artă și de a fi puțin atent în același timp.

Produse pe Etsy

Pe tema artei și a lucrurilor frumoase, ce zici de unele descoperiri aleatorii Etsy? Nu atât o pagină aleatorie, cât o căutare aleatorie, dar rezultatele se schimbă destul de regulat.

Dacă îți place să faci cumpărături pentru lucruri ciudate pe care nu le-ai găsi în mod normal, asta te va face să-ți epuizezi contul PayPal înainte de a-ți da seama.

Citate

Cauți ceva mai demn și cu gust? Vizita Pagina de cotații și au câteva citate aleatorii din persoane atât reale, cât și imaginare.

Fiecare citat include link-uri către celelalte citate ale autorului, dacă le găsiți deosebit de captivante. Apoi memorează-le pentru a putea părea înțelept în ochii colegilor tăi de muncă.

Dicționar urban

De la sublim la NSFW. Dicționar urban are o pagină aleatorie care vă va învăța cu siguranță definiții noi pe care nu le cunoșteați înainte. Avertisment corect: Aproape tot ce este aici nu ar trebui să fie privit la serviciu sau în fața copiilor.

Videoclipuri YouTube aleatorii

Din păcate, YouTube în sine nu are o opțiune aleatorie. Fericit, RandomLists (care are și pagini aleatorii pentru filme, cântece, și gif-uri) a venit în ajutor.

Videoclipurile nu sunt în întregime aleatorii, deoarece tind spre videoclipuri populare recent. Dar, cu mii de videoclipuri încărcate pe platforma de streaming în fiecare zi, sunt șanse să le fi văzut rar până acum.

  Cum să pornesc sau să dezactivez Găsește-mi iPad-ul

Alte site-uri aleatorii

Dacă vrei o prostie cu adevărat întâmplătoare, Web-ul Inutil este perfect. Are un buton pe care faceți clic pentru a fi dus către site-uri web complet aleatorii și fără rost.

De exemplu, ați putea ajunge pe un site web ca Tiny Tuba, care conține o imagine cu o tubă foarte mică, care cântă câteva note când dați clic pe ea. Cu totul inutil și cu totul vesel.