Faceți din Mac Mini un computer desktop aproape perfect

Recomandări cheie

  • Satechi Stand & Hub pentru Mac Mini/Studio adaugă fără probleme porturi și opțiuni de stocare esențiale dispozitivului, îmbunătățindu-și capacitățile în timp ce se integrează cu desktop-urile Mac.
  • Deși nu are Thunderbolt, acest accesoriu este alimentat de Mac Mini/Studio însuși, eliminând necesitatea unei cărămizi de alimentare externe.
  • Satechi Stand & Hub îmbunătățește semnificativ funcționalitatea Mac Mini/Studio fără a necesita nicio actualizare a componentelor interne, făcându-l un accesoriu obligatoriu.

Mac Mini și Mac Studio sunt computere grozave, dar nu au porturi frontale adecvate. Satechi Stand & Hub pentru Mac Mini / Studio adaugă un slot microSD, un slot SD de dimensiune completă, o mufă pentru căști, trei porturi USB-A și un port USB-C – toate în partea din față a dispozitivului – și toate tragând de la un singur port USB-C care se conectează în spatele computerului. În plus, un slot NVMe (ce este NVMe?) pe partea inferioară a suportului poate fi folosit pentru a adăuga spațiu de stocare rapid suplimentar.

Aceasta este a doua iterație de la Satechi a accesoriului Stand and Hub și este aproape perfectă. Singurul lucru care lipsește este un port Thunderbolt și puterea de trecere.

Stand și Hub Satechi pentru Mac Mini / Studio

Satechi Stand & Hub pentru Mac Mini / Studio cu carcasă SSD NVMe este o actualizare masivă pentru oricine folosește un Mac Mini sau un Mac Studio. Acest accesoriu adaugă atât porturi, cât și o opțiune de stocare, toate în timp ce se integrează perfect cu desktop-ul Mac, arătând mai degrabă cu piesa lipsă decât cu un supliment terță parte. Din păcate, acestui supliment îi lipsește Thunderbolt. Cu toate acestea, Mac Mini îl alimentează, deci nu are nevoie de o cărămidă de alimentare externă. Acest Stand și Hub de la Satechi face din îndrăgitul Mac Mini sau Mac Studio un dispozitiv și mai impresionant, fără a actualiza componentele interne ale computerului.

  Bit Rot: Cum mor hard disk-urile și SSD-urile în timp

Porturi 3x USB-A, 1x USB-C, 1x 3,5 m, 1x MicroSD, 1x SD

Alimentare USB Nr

Garantie 1 an

Preț 99 USD

Dimensiuni 7,8 x 7,8 x 0,9 in (20 x 20 x 2,29 cm) – aceeași amprentă ca și Mac Mini și Studio

Dimensiuni HDD acceptate NVMe, M.2 SATA

Pro

  • Șapte porturi suplimentare
  • Carcasă NVMe / M.2 SATA integrată
  • Configurare simplă

Contra

  • Fără porturi Thunderbolt
  • Porturile sunt doar date; nicio livrare de energie

Design: O extensie a superbului Mac Mini/Studio

Majoritatea accesoriilor de la terți arată ca accesorii de la terți. Acest suport de la Satechi, cu potrivirea culorilor și materiale similare, arată ca o extensie oficială Apple a Mac Mini / Studio. Marginile se aliniază perfect, iar baza computerului se cuibărește în partea de sus a acestui suport cu o precizie frumoasă.

Jerome Thomas / MakeUseOf

Pentru Mac Studios, porturile adăugate extind capacitățile și mai mult, oferind porturi suplimentare pentru card SD și mai multe porturi USB-A vechi pentru acele camere mai vechi, controlere MIDI, interfețe audio sau orice altceva pentru care utilizați puterea Mac Studio. Aceste completări fac ca Mac Studio să se simtă ca un Mac Studio Plus, dacă ar fi să continuăm nomenclatura oarecum ridicolă a Apple.

Jerome Thomas / MakeUseOf

Pentru Mac Mini, standul și hub-ul Satechi fac computerul cu buget să se simtă ca un Mac Studio semnificativ mai scump fără creșterea prețului. Puteți obține porturile pe care altfel nu le-ați avea, toate păstrând amprenta minimă și frumoasă a Mac Mini.

Piesa lipsă din Mac Mini

Satechi Stand & Hub pentru Mac Mini / Studio cu stocare NVMe ocupă un rol vital în designul Mac Mini, abordând în mod elegant nevoia de conectivitate suplimentară și stocare upgrade de utilizator. Datorită valorii și puterii incredibile a Mac Mini, din ce în ce mai mulți oameni folosesc desktop-ul bugetar pentru sarcini și fluxuri de lucru din ce în ce mai complexe. Adăugarea acestor porturi în față ajută la menținerea aglomerației la minimum pentru cei care doresc porturile fără a adăuga mai multe la spațiul lor de lucru.

  Punerea celor mai bune instrumente de birou de asistență sub scaner

Jerome Thomas / MakeUseOf

Am folosit acest suport și hub pe Mac Mini și pe un Mac Studio și vă pot spune că accesoriul de 99 USD a adăugat mult mai mult de 99 USD în valoare mașinii mele în ambele cazuri. Nu am fost niciodată dornic să răsucesc computerul pentru a găsi un port USB-A pentru a conecta un cheie, o tastatură, o unitate USB sau un cablu pentru a-mi încărca tastatura – și asta o rezolvă.

De asemenea, am găsit la îndemână cardul MicroSD și sloturile pentru cardul SD pentru a transfera imagini și date de pe camera mea sau pe imprimanta mea 3D (doriți să aflați mai multe despre imprimarea 3D?). Portul USB-C a fost, de asemenea, util, din nou, astfel încât să nu trebuiască să răsucesc computerul sau să caut portul Thunderbolt pentru a putea transfera date pe SSD-ul meu portabil.

Jerome Thomas / MakeUseOf

În configurația mea pentru Mac Studio, în care o parte din echipa mea editează fotografii și videoclipuri, am găsit sloturile suplimentare pentru carduri SD remarcabil de utile. Cu toate acestea, am observat că portul USB-C a fost semnificativ mai lent decât porturile Thunderbolt chiar lângă el (în partea din față a Mac Studio). Totuși, nu mă voi plânge prea mult, deoarece acest suport și hub Satechi nu este alimentat extern și, prin urmare, își trage toată puterea printr-un singur USB-C/Thunderbolt.

În cele din urmă, pe măsură ce aplicațiile și fișierele cresc, chiar și un model de bază Mac Mini vechi de câțiva ani poate rămâne rapid fără spațiu. De obicei conectez un SSD și sunt bine. Cu toate acestea, cu adăugarea acestui hub, am luat o unitate NVMe pentru a încerca în acest dock. Eliberarea unui alt port și a nu avea o unitate pe birou, adăugând dezordine, a fost o experiență grozavă. NVMe este nebun de rapid, atât de rapid încât am putea edita videoclipuri de pe el pe Mac Studio sau să rulăm aplicații de pe acesta pe Mac Mini.

  Cele mai bune 10 instrumente de activare a vânzărilor pentru o mai bună eficiență [2023]

Satechi a proiectat, de asemenea, slotul NVMe pentru a accepta unități M.2 SATA, deschizând și mai multe posibilități în stocarea extinsă. Time Machine (cum să utilizați Time Machine pentru a face backup pentru Mac) poate fi folosit și pentru backup-uri rapide și nedureroase a computerului cu această unitate SATA NVMe/M.2, la fel de repede precum poate fi folosită ca unitate de stocare suplimentară.

Jerome Thomas / MakeUseOf

O alegere evidentă pentru Mac Mini și Studio

Per total, Satechi Stand & Hub pentru Mac Mini / Studio este un accesoriu fantastic pe care, odata ce il ai, nu iti poti imagina ca nu il ai. Din păcate, îi lipsește un port Thunderbolt, dar este de înțeles, având în vedere că nu este alimentat extern.

Dacă aș putea proiecta accesoriul perfect pentru Mac Mini/Studio, aș combina Satechi Stand & Hub cu miniStack STX de la OWC pentru a crea un super accesoriu esențial – cu porturi frontale, porturi din spate, porturi Thunderbolt și mai multe opțiuni de extindere a stocării. Până atunci, voi continua să stivuiesc toate aceste trei produse pentru a-mi crea propriul Super Mac Mini Ultra Plus Plus.

Stand și Hub Satechi pentru Mac Mini / Studio

Satechi Stand & Hub pentru Mac Mini / Studio cu carcasă SSD NVMe este o actualizare masivă pentru oricine folosește un Mac Mini sau un Mac Studio. Acest accesoriu adaugă atât porturi, cât și o opțiune de stocare, totul în timp ce se integrează perfect cu desktop-ul Mac, arătând mai degrabă cu piesa lipsă decât cu un supliment terță parte. Din păcate, acestui supliment îi lipsește Thunderbolt. Cu toate acestea, Mac Mini îl alimentează, deci nu are nevoie de o cărămidă de alimentare externă. Acest Stand și Hub de la Satechi face din îndrăgitul Mac Mini sau Mac Studio un dispozitiv și mai impresionant, fără a actualiza componentele interne ale computerului.

Porturi 3x USB-A, 1x USB-C, 1x 3,5 m, 1x MicroSD, 1x SD

Alimentare USB Nr

Garantie 1 an

Preț 99 USD

Dimensiuni 7,8 x 7,8 x 0,9 in (20 x 20 x 2,29 cm) – aceeași amprentă ca și Mac Mini și Studio

Dimensiuni HDD acceptate NVMe, M.2 SATA