Ecran de blocare Android inspirat de iOS 7 cu suport Pebble

Am acoperit o mulțime de aplicații pentru ecranul de blocare Android pentru cititorii noștri în trecut. În decembrie, am analizat Dodol Locker, care prezintă o gamă diversă de teme pentru a oferi ecranului de blocare o schimbare rapidă. Apoi există Cover, o soluție unică care determină aplicațiile pe care le folosești în anumite momente ale zilei și oferă automat acces rapid la acestea din ecranul de blocare. Am prezentat, de asemenea, câteva înlocuitoare care clonează ecranele de blocare ale altor platforme, cum ar fi Ubuntu Touch Lockscreen și Espier Screen Locker iOS7. SlideLock pare să se inspire și din ecranul de blocare al iOS 7, dar, spre deosebire de aplicațiile lui Espier, nu este o clonă completă. Imprumută funcții de bază de la ecranul de blocare iOS 7 – design simplu, acces rapid la notificări și aplicația pentru cameră – și adaugă câteva dintre ele pentru a îmbunătăți experiența generală. Detalii de urmat.

La prima lansare, SlideLock cere să fie activat mai întâi din ecranul Accesibilitate din setări. Odată activată, aplicația înlocuiește ecranul de blocare implicit de pe dispozitiv.

SlideLock afișează toate notificările dvs. chiar pe ecranul de blocare. Ori de câte ori primiți o notificare, aplicația va trezi automat ecranul pentru câteva secunde, astfel încât să nu fie nevoie să apăsați butonul de pornire pentru a o verifica singur. Puteți glisa notificările individuale spre stânga pentru a le respinge sau spre dreapta pentru a vedea conținutul de bază. Butonul din partea dreaptă sus a zonei de notificare respinge toate notificările simultan. Pentru a debloca, glisați pur și simplu ecranul de blocare spre dreapta. Glisând-o spre stânga se deschide aplicația pentru cameră.

  Cum să obțineți tabloul de bord de confidențialitate Android pe orice dispozitiv

În mod implicit, SlideLock afișează notificări pentru toate aplicațiile instalate pe dispozitivul dvs. Android, dar aveți opțiunea de a personaliza acest lucru. Pur și simplu lansați SlideLock din sertarul dvs. de aplicații și comutați aplicațiile individuale la Activare sau Dezactivare după cum credeți de cuviință.

Alte elemente pot fi personalizate din ecranul Setări al aplicației. Aceste setări sunt împărțite în secțiuni Blocare, Notificări, Sunet și Avansat. Lockscreen, de exemplu, vă permite să specificați formatele de oră și dată. Secțiunea Notificări vă permite să controlați comportamentul alertelor, în timp ce Sunet vă permite să comutați sunetul și vibrația de deblocare (disponibil doar în versiunea plătită a aplicației).

Un alt aspect interesant despre SlideLock este suportul pentru smartwatch-ul Pebble. Odată ce Pebble a fost asociat cu dispozitivul Android, puteți primi notificările acestuia pe SlideLock. Setările pentru aceasta pot fi găsite în secțiunea Avansat.

Deși SlideLock este departe de a fi o aplicație bogată în funcții, designul minim și accesul rapid la notificări fac ca merită încercat, în special pentru utilizatorii Pebble.

Instalați SlideLock din Play Store