Cum să vizualizați vechile liste de redare împachetate Spotify

Spotify Wrapped este ceva ce mulți utilizatori Spotify așteaptă cu nerăbdare. Îți arată toate melodiile și artiștii tăi de top pe care i-ai ascultat de-a lungul anului, împreună cu alte fapte amuzante. Una dintre cele mai bune părți este că generează o listă de redare personalizată care conține toate melodiile tale de top din an.

Dar ce se întâmplă dacă nu salvezi această listă de redare? După ce Wrapped dispare, a dispărut și lista ta de redare? Din fericire, nu. Puteți vedea oricând lista de redare Wrapped din acest an și lista de redare din anii trecuți. Deci, dacă doriți să vedeți vechile liste de redare Spotify Wrapped, iată cum.

Cum să vizualizați lista de redare actuală împachetată Spotify

În perioada în care se lansează Spotify Wrapped, care este de obicei 1 decembrie, ar trebui să vedeți secțiunea Spotify Wrapped pe pagina de pornire când deschideți aplicația. Acolo, veți vedea o listă de redare numită Cele mai bune melodii 2021 (sau oricare ar fi anul). Această listă de redare va include toate melodiile tale cele mai jucate din acel an, indiferent dacă melodia sau artistul s-au clasat în top cinci în Spotify Wrapped.

Cum să vizualizați listele de redare Spotify mai vechi

Vizualizarea listelor de redare din trecut este ușoară. Cu toate acestea, Spotify nu are încă o pagină dedicată în aplicație pentru a face acest lucru.

  Cum să ștergeți fișiere de pe un Chromebook

Pentru a vedea melodiile tale vechi, caută Cântecele tale de top în bara de căutare și poți găsi lista de redare acolo. Cu toate acestea, unii utilizatori creează liste de redare sub același nume, iar acestea vor apărea și ele. Asigurați-vă că lista de redare este de la Spotify pentru a obține lista de redare oficială.

Ca alternativă, pentru a vedea listele de redare mai vechi din 2021 sau înainte, va trebui să vă conectați la Spotify pe desktop și să deschideți linkurile de mai jos. De asemenea, puteți deschide aceste linkuri pe orice dispozitiv mobil și va deschide aplicația Spotify dacă ați descărcat-o.

Un lucru interesant despre aceste liste de redare este că nu vă arată doar melodiile de top, ci și cele mai populare melodii și artiști ai acelui an.

Dacă sunteți în căutarea mai multor funcții similare cu Spotify Wrapped, există și alte aplicații Spotify grozave care vă pot oferi informații despre obiceiurile dvs. de ascultare.

Cum să salvați listele de redare împachetate Spotify

Dacă doriți să salvați aceste liste de redare în biblioteca dvs. curentă fără a fi nevoie să deschideți din nou linkurile, atingeți butonul de adăugare pentru a salva această listă de redare în biblioteca dvs.

Asigurați-vă că le salvați în ordine crescătoare de la cel mai vechi la cel mai nou pentru a le păstra în ordine cronologică. De asemenea, puteți partaja listele de redare Spotify cu prietenii.

Amintiți-vă trecutul prin vechile liste de redare Spotify

Deși poate fi distractiv să scoți melodii pe care obișnuiai să-ți iubești, muzica aduce și amintiri. Salvând aceste liste de redare, puteți avea o capsulă a timpului pe profilul Spotify. Este distractiv să ne amintim ce făceam sau unde eram când ascultam melodiile noastre preferate din acel an.

  Cum să activați noul design Reddit

Știind cum să vă vedeți vechile liste de redare Spotify Wrapped, puteți descoperi oricând această capsulă a timpului. Sperăm că Spotify continuă să creeze aceste liste de redare, astfel încât, în 10 ani, să poți asculta ceea ce asculți chiar acum.