08/08/2022

Cum să vezi notificări vechi pe iPhone

iPhone este cel mai de succes dispozitiv al Apple Inc. De asemenea, oferă utilizatorilor o experiență de nivel premium cu cele mai recente și mai interesante funcții. Și datorită sistemului său de operare, iOS, nivelul de securitate, interfața de utilizare și viteza sunt remarcabile. În acest articol, vă vom ajuta să vă rezolvați problema legată de notificarea iPhone, adică cum să vedeți notificările vechi pe iPhone sau să vizualizați notificările șterse iPhone.

Cum să vezi notificări vechi pe iPhone

Continuați să citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla dacă puteți vedea notificările vechi pe iPhone sau nu. Dar înainte de asta, să aflăm mai întâi despre tipurile de notificări de pe iPhone.

Care sunt diferitele tipuri de notificări pe iPhone?

Există trei tipuri comune de notificări pe un iPhone sau pe orice dispozitiv iOS: insigne, bannere și alerte.

1. Insigne: acestea sunt contoarele care apar în oricare dintre aplicațiile dvs. De exemplu, aplicația Mesaje indică numărul de mesaje necitite pe care le-ați primit pe dispozitiv.

  Cum să salvați obiectele Google Slides ca imagini

2. Bannere: notificările banner sunt acele notificări care apar în partea de sus a ecranului iPhone-ului și în panoul de notificări. Când aveți un singur text, e-mail sau mesaj, puteți glisa în jos pe acele mesaje pentru a răspunde la mesaje sau puteți glisa în sus pentru a elimina mesajele de pe ecran.

Fotografie de Jamie Street pe Unsplash

3. Alerte: Alertele sunt notificări de memento care apar în centrul ecranului la ora emisă. Le puteți închide chiar de acolo.

Unde sunt stocate notificările iPhone?

Din păcate, notificările nu sunt stocate nicăieri pe iPhone sau pe orice dispozitiv iOS. Odată ce atingeți acele notificări sau le ștergeți, acestea dispar pentru totdeauna și nu le puteți recupera, deoarece nu există istoric de notificări pe iPhone.

Pot vedea notificări vechi pe iPhone-ul meu?

Nu, dacă ați șters notificarea din panoul de notificări, nu le puteți vedea din nou. Au plecat pentru totdeauna. Dar, dacă nu ați șters notificarea sau nu le-ați vizualizat deja, veți găsi toate notificările în panoul de notificări.

Puteți vizualiza notificările push iOS vechi pe care le-ați respins? Pot vedea notificările șterse pe iPhone?

Nu, dacă ați respins sau ați șters deja notificările, nu le puteți vedea din nou. Acest lucru se datorează faptului că iPhone sau orice alt dispozitiv iOS nu are niciun istoric de notificări salvat, așa că odată dispărut, dispărut pentru totdeauna.

Cum să ajungi la Centrul de notificări pe iPhone X?

Este ușor să ajungeți la centrul de notificări de pe iPhone X.

  • Dacă vă aflați pe ecranul de blocare, glisați în sus din mijlocul ecranului și veți vedea notificările.
  • Dacă dispozitivul este deblocat, puteți glisa în jos din partea centrală sus a ecranului pentru a vedea notificările.
  Cum să vedeți mesajele netrimise pe linie

Pentru a afla mai multe notificări pe iPhone, puteți vizita pagina de asistență Apple.

Cum îmi verific istoricul notificărilor? Cum se modifică setările Centrului de notificări iPhone?

Nu puteți să vă verificați istoricul notificărilor sau să vedeți notificări vechi pe iPhone, deoarece iPhone-ul dvs. sau orice alt dispozitiv iOS nu are opțiune pentru istoricul notificărilor. Pentru a modifica setările centrului de notificări, puteți lua în considerare următorii pași:

1. Lansați aplicația Setări pe iPhone.

2. Atingeți opțiunea Notificări.

Aici, puteți modifica setările de notificare, cum ar fi rezumatul notificărilor de programare, notificarea de previzualizare și gruparea notificărilor.

Cum să vezi notificări vechi pe iPhone? Cum să vizualizați notificările șterse iPhone 11 și 12?

Nu există nicio modalitate de a vă recupera notificările șters, deoarece acestea nu sunt stocate în iCloud sau iTunes. Odată ce sunt plecați, sunt plecați pentru totdeauna.

Cum primesc notificări să apară din nou pe iPhone-ul meu?

Din păcate, nu există nicio modalitate de a vă face notificările să reapară odată ce sunt șterse sau vizualizate, deoarece dispozitivele iOS nu au istoric de notificări, deoarece notificările nu sunt salvate în backup iCloud sau iTunes.

Cum să vezi notificări vechi pe iPad?

După ce ați primit un răspuns despre cum să vedeți notificările vechi pe iPhone, ați putea cere un iPad. Dacă nu v-ați vizualizat sau șters deja notificările, puteți pur și simplu să glisați în sus din centrul ecranului de blocare și să vedeți toate notificările vechi. Dacă dispozitivul este deblocat, puteți glisa în jos din partea centrală de sus a ecranului pentru a vedea notificări mai vechi. Dar, similar cu iPhone, nu puteți vedea notificările deja vizualizate sau șterse pe iPad.

  Cum să eliminați widget-urile din Centrul de notificări pe Mac

***

În acest articol, am analizat cum să vedem notificările vechi pe iPhone sau să vedem notificările șterse pe iPhone și dacă este posibil sau nu. Sperăm că v-am înlăturat toate îndoielile cu privire la același lucru. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.